Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2685 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 07/09/2015 | Διαβάστηκε 12216 φορές

 

ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

 

Από την Μάϊρα

 Τηλ. 9019015067

 

Οι 78 Κάρτες των Ταρώ που αποτελούνται απ’ την Μεγάλη και Μικρή Αρκάνα, είναι οι Κάρτες εκείνες όπου δίνουν απαντήσεις στα σύνθετα και απλά ερωτήματα της καθημερινότητας, τόσο στην εποχή μας όσο και στο βάθος της Ιστορίας, καθώς η Ταρώ έχει μακρόχρονη Ιστορία που αποδεικνύει τις δυνατότητες των προβλέψεων της.

 

Από μικρή γοητευόμουν από Κάρτες και Τράπουλες και από εφηβική ηλικία, ήρθαν οι περιστάσεις έτσι, ώστε να ενδιαφερθώ για την ερμηνεία τους, αλλά μαθαίνοντας για τις Κάρτες της Ταρώ έμεινα γοητευμένη, όταν πολλαπλά διαπίστωσα πως μαθαίνοντας τα μυστικά της, είχα κατακτήσει ένα χρήσιμο οδηγό για την πορεία της ζωής μου και των διορθώσεων που απαιτούνταν όπως και για την πορεία αγαπημένων μου προσώπων που ζητούσαν τη συμβουλή μου και με προέτρεψαν να ασχοληθώ και επαγγελματικά με αυτές τις Κάρτες.

 

Στην πορεία της μάθησης αυτών των Καρτών, όπου εμπεριέχουν και Αστρολογικούς Συμβολισμούς, χρειάστηκε να παρακολουθήσω και μαθήματα Αστρολογίας ώστε να αποκωδικοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο σύμβολά, παραστάσεις, αλλά και να γίνουν κατανοητά τόσο οι τρόποι ριξίματός της, όσο και η δυναμική του Χωροχρόνου που φέρνει την απάντηση στα ερωτήματα του συμβουλευόμενο.

 

Είναι στιγμές που καθώς συγκεντρώνομαι να ερμηνεύσω τις Κάρτες μετά το άπλωμά τους… μου έρχεται στο Νου μία λάμψη πως το όνομα τους πιθανόν να είναι και ο Αναγραμματισμός του.. «Ρώτα» καθώς δίνουν σαφής απαντήσεις ή της «Ρότας» δηλαδή της πορείας του «πλοίου» της ίδιας της Ζωής μας…

 

Στο άπλωμα των Καρτών, σαφέστατα και χρησιμοποιώ το σύνολό της δηλαδή και τις 78 Κάρτες ενώ ανάλογα τα βασικά ερωτήματα επιλέγω και τον τρόπο ριξίματός της.

 

Για εμένα προσωπικά οι Κάρτες Ταρώ είναι ιδιαίτερα φλύαρες, καθώς αποκαλύπτουν καταστάσεις πίσω απ’ τα φαινομενικά αίτια που αντιλαμβάνεται ο ανθρώπινος Νούς. Φλύαρες καθώς δίνουν απαντήσεις τόσο στα ερωτήματα όσο και στην ψυχοδομή αλλά και διάθεση του συμβουλευόμενου αλλά και την φύση της στιγμής της πρόβλέψης και των κβαντικών δυνατοτήτων.

 

Η διάρκεια της πρόβλεψης μέσω των Καρτών Ταρώ ποικίλει ανάλογα το ερώτημα, τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε μία κατάσταση, αλλά και την ευρύτερη δυναμική του Χωροχρόνου, της Κοινωνίας κ.λ.π.

 

Προσωπικά τις Κάρτες τις φυλάω μετά το πέρας της εργασίας μου, τυλιγμένες ευλαβικά σε ακριβό βελούδινο ύφασμα, κοντά σε Κρυστάλλους για την αποφόρτισή των Καρτών, ενώ πάντα πριν την έναρξη της εργασίας μου, σεβόμενη αυτές τις Κάρτες που με συντροφεύουν τόσα χρόνια, τους δίνω των απαραίτητο χρόνο να συντονιστούν με το χώρο της εργασίας εκ νέου, πριν την συμβουλή σε όποιον μου ζητήσει.

 

 

 

Εάν ενδιαφέρεστε να έχετε σαφείς απαντήσεις, όπως και προβλέψεις σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά ζητήματα ή θέλετε να έχετε τη συμβουλή μου μέσω απ’ τις Κάρτες Ταρώ, καλέστε με στο : 9019015067


ix.gr