Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2709 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 30/09/2015 | Διαβάστηκε 10965 φορές

ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ
Όλοι μας πίνουμε έναν ελληνικό καφέ και πολλές φορές λέμε στην παρέα μας να μας πει κάποιος το καφέ, να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον . Τελικά υπάρχουν άτομα τα οποία ξέρουν να μας πουν τι σημαίνουν τα σύμβολα, τα σχήματα και οι αριθμοί που φαίνονται στο φλιτζάνι  μας. Οι πρόβλεψη μέσω της καφεμαντείας ξεκινήσει από τα βάθη των αιώνων, για να μας αποκαλύψουν σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν στο μέλλον μας. Η καφεμαντεία έχει περάσει από γενιά σε γενιά, η γιαγιά το έμαθε στην κόρη και η κόρη στην κόρη. Όμως δεν χρειάζεται μόνο η εμπειρία αλλά και το χάρισμα, για να μπορεί το άτομο να αναλύσει και να αποκαλύψει τι βλέπει στο φλιτζάνι, μέσα από τα σχήματα που έχουν δημιουργηθεί από το κατακάθι του καφέ.

Η διαδικασία για να πεις το καφέ είναι απλή...
Φτιάχνουμε ένα ελληνικό καφέ και το πίνουμε σε ένα άσπρο φλιτζάνι, αφήνουμε λίγο καφέ στο τέλος για να μην μείνει μόνο το κατακάθι του. Στην περίπτωση που δεν πίνετε ή δεν θέλετε να πιείτε τον ελληνικό πιείτε 3 γουλιές, αδειάζουμε τον πολύ καφέ και αφήνουμε λίγο στο τέλος. Πρέπει να πείτε το καφέ από την ίδια πλευρά. Κάνουμε κυκλικές κινήσεις το φλιτζάνι, όπως πάνε οι δείκτες του ρολογιού, για να φύγει το κατακάθι που έχει κάτσει στο πάτο. Μετά από 3 κυκλικές κινήσεις, παίρνουμε το πιατάκι του καφέ και σκεπάζουμε το φλιτζάνι και το αναποδογυρίζουμε. Το αφήνουμε 5 λεπτά να στεγνώσει και να σχηματιστούν τα σχήματα, τα σύμβολα και οι αριθμοί.

Το "διάβασμα" του καφέ...
Όταν τα σχήματα και τα σύμβολα είναι ευδιάκριτα σημαίνει ότι θα έχει καλοτυχία το άτομο, αν δεν φαίνονται καθαρά τότε σημαίνει ότι θα υπάρξουν δυσκολίες. Οι αριθμοί συμβολίζουν χρονικές περιόδους, δηλαδή, ημέρες, μήνες. Ενώ τα γράμματα συμβολίζουν ονόματα που έχουν το γράμμα αυτό ως αρχικό.

Αν οι αριθμοί εμφανίζονται στην πλευρά που ήπιε τον καφέ ότι σε Χ ώρες θα συμβεί το γεγονός, αν όμως ο αριθμός εμφανιστεί στο πάτο του φλιτζανιού, σημαίνει ότι σε Χ μήνες ή ημερομηνία θα συμβεί το γεγονός. Το φλιτζάνι ξεκινάμε να το διαβάζουμε από την μεριά που ήπιε τον καφέ και το γυρνάμε κυκλικά με την φορά του ρολογιού.


ix.gr