Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2687 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το 2018 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για σας, αφού τώρα θα βάλετε τα θεμέλια του νέου κύκλου ανάπτυξής σας κάτω από την πίεση του πλανήτη Κρόνου, ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας.
Για να είστε οι αυριανοί πρωταγωνιστές στο έργο της ζωής, θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες ¨εξετάσεις¨. Τέτοιες, που θα πιστοποιούν ότι έχετε κλείσει όλους τους παλιούς λογαριασμούς με τα καρμικά σας χρέη και μόνο έτσι θα είστε απόλυτα ικανοί, ν’ ανοίξετε τους καινούριους, που θα χρειαστούν για τη συνέχεια του ταξιδιού της εξέλιξής σας.
Οι επιδράσεις που θα δεχτείτε και οι καταστάσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε φέτος, δεν θα είναι ούτε ανάλαφρες, ούτε εύκολες.
Ευθύνες και υποχρεώσεις αυξάνονται και περιορισμοί παντός είδους, σας αναγκάζουν ν’ αποβάλλετε και τα τελευταία ίχνη ανεμελιάς. Οι πιο προσεκτικοί και συνειδητοποιημένοι, κατά την διάρκεια αυτών των απαιτητικών επιδράσεων, θα έχουν να λάβουν ανταμοιβή για όση κούραση και υπευθυνότητα έχουν επιδείξει στο πρόσφατο παρελθόν. Θα σας απασχολήσει άμεσα και έντονα η κοινωνική και επαγγελματική σας αναρρίχηση.
Η δημιουργικότητά σας, θα αναζητά πρακτικούς τρόπους έκφρασης. Είστε έτοιμοι φέτος, να δουλέψετε σκληρά για την υλοποίηση των στόχων σας. Κάποιες αλλαγές που θα συμβούν, είτε μεταβάλλοντας τις ήδη υπάρχουσες συνθήκες, είτε μεταμορφώνοντας τις ριζικά, σας δίνουν το κατάλληλο έδαφος για δράση και ανάπτυξη. Με πολλή σοβαρότητα, θ’ αντιμετωπίσετε όλες τις αισθηματικές σας υποθέσεις, οι οποίες, φαίνονται να ξεκαθαρίζουν αρκετά αυτή τη χρονιά.
Πολλές γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αναστατώνουν κατά περιόδους την καθημερινότητά σας, δύσκολα όμως κάποιο ή κάποια πρόσωπα θα κερδίσουν την πολύτιμη εμπιστοσύνη σας και την καρδιά σας.
Αρκετοί από σας θα βρεθούν να συναναστρέφονται άτομα κύρους ή διαφοράς ηλικίας. Καθώς θ’ αναζητάτε και θα ανακαλύπτετε το πραγματικό νόημα της συντροφικότητας και συνύπαρξης για σας, δεν θα είστε λίγοι εσείς που θα αντιληφθείτε την κάλυψη των αναγκών που σας παρέχει κάποιος και ίσως μερικοί ξαφνιάσουν το περιβάλλον τους, με το αποφασιστικό σας βήμα προς ένα γάμο, αν και οι συνθήκες για τη δημιουργία ενός σπιτικού, πρακτικά φέτος, θα είναι αντίξοες και οι αντιδράσεις γονέων, συχνά αντίθετες. Για μερικούς, το έναυσμα θα είναι ο απροσδόκητος ερχομός ενός παιδιού.
Από τις 8/11ου ο Δίας απ’ τον Τοξότη δημιουργεί καταστάσεις που θα σας φέρουν δυσφορία, αλλά η επίδρασή του, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να αποτρέψετε τις αντίπαλες κινήσεις.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr