Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2687 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ 01-01-2016 ΜΕΧΡΙ 31-12-2018

ΛΕΩΝ
Βρίσκεστε εν όψη ανατρεπτικών αλλαγών, που αφορούν ολόκληρη την υπαρξιακή σας οντότητα. Ήδη, οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, πρέπει να έχετε νιώσει τα πρώτα μηνύματα των επερχόμενων ανακατατάξεων.
Καλά θα κάνετε να μην τα προσπερνάτε, χωρίς να τα λαμβάνετε υπόψη σας. Τα μηνύματα, μπορεί να καταφθάνουν, είτε από εξωτερικούς παράγοντες με διάφορα γεγονότα, είτε από κύματα αναστάτωσης του εσώτερου ψυχισμού σας.
Αφυπνίζονται κρυμμένες αλήθειες, που έχουν απωθηθεί, βαθιά μέσα σας, προς χάρην συμβιβασμού, σε καθιερωμένα μοντέλα που επιβάλλονται από το περιβάλλον. Έρχεται λοιπόν, περίοδος αμφισβήτησης των καθημερινών δομών της εξωτερικής αλλά και εσωτερικής σας ζωής.
Αν έχετε ακολουθήσει συνειδητά στην μέχρι τώρα πορεία σας, αυτά που πραγματικά πιστεύετε και σας αντιπροσωπεύουν, δεν θα είναι επώδυνες για σας οι αλλαγές, απλά, θα εμπλουτιστούν οι εμπειρίες σας με καινούργια πράγματα, μέσα από αναγκαίες για την εξέλιξή σας μετατροπές.
Αν όμως, εμμένετε γαντζωμένοι σε καταναγκαστικά θέατρα, αρνούμενοι να βγάλετε μάσκες ή παρωπίδες, όχι μόνο δεν θα αποφύγετε να αντικρίσετε τις αλήθειες, αλλά θα ζήσετε τη βίαιη αποκάλυψή τους, μέσα από δύσκολα για σας συμβάντα.
Προδιαθέστε τον εαυτό σας κατάλληλα, γιατί σας περιμένει πολλή δουλειά. Έναντι των κουραστικών και απαιτητικών ρυθμών της καθημερινότητας, θα επικαλείστε όλη την πείρα, τις γνώσεις και τις αντοχές που διαθέτετε, για την αντιμετώπιση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. Οι άλλοι (εργοδότες, συνεργάτες, κ.λπ.), θα περιμένουν πολλά από σας, χωρίς να βρίσκετε έγκαιρα και την αναγνώριση που σας αξίζει.
Εσείς να αποφύγετε την ανάληψη σημαντικών αποφάσεων, αν δεν έχετε ζυγίσει καλά τα πράγματα και νιώθετε κάποιο νοητικό μπλοκάρισμα, γιατί θα υπάρχει η τάση να σας χρειάζεται περισσότερος χρόνος, προκειμένου να κρίνετε εξ’ ολοκλήρου την εικόνα των πραγμάτων και να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Αν έχετε κάποιους συγκεκριμένους στόχους, θα έχετε και την ικανοποίηση, να ολοκληρώσετε τις τωρινές σας προσπάθειες και να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας. Θα μπορούσατε για παράδειγμα, να εργαστείτε σκληρά τώρα, για τα σίγουρα θεμέλια κάποιας νέας ιδιωτικής επιχείρησης.
Κινδυνεύετε να παρασυρθείτε από έντονα και επιπόλαια συναισθήματα, αλλά και από την πληθωρική έως εκρηκτική τους εκδήλωση. Τείνετε να είστε αρκετά ανώριμοι ή επιπόλαιοι στα αισθηματικά σας θέματα και αυτό γιατί θα σας λείπει αυτοκυριαρχία και αυτοπειθαρχία. Η ανάγκη σας για συγκινήσεις και η έλλειψη μέτρου, που θα χαρακτηρίζει τις επιθυμίες σας, το πιθανότερο είναι να σας εμπλέξει σε επιπόλαιες σχέσεις και περιπέτειες.
Στις 8/11ου ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη και η παραμονή του εκεί για ένα έτος, σίγουρα θα βελτιώσει τη ζωή σας θέτοντας νέες βάσεις στα αισθηματικά. Τώρα θα έχετε την ανάγκη να παίξετε το παιχνίδι του έρωτα φλερτάροντας και εκτονώνοντας τις επιθυμίες.
Γενικά θα υπάρχει η τάση να διαφοροποιείστε από τα καθιερωμένα σας πρότυπα και να ελκύεστε από παράδοξες καταστάσεις. Θα είστε επιρρεπείς στον εύκολο εντυπωσιασμό, με ενθουσιασμό θα ρίχνεστε σε καινούργιες σχέσεις, μόνο και μόνο για να ανακαλύψετε λίγο αργότερα με απογοήτευση πόσο λάθος κάνατε.
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr