Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2695 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 09/02/2016 | Διαβάστηκε 1156 φορές


Γιατί παντρεύεται ένας άντρας (πλάκα-πλάκα)

Υπάρχουν οι σωστοί λόγοι για τους οποίους θα τον χορέψει το χορό του Ησαΐα ένα αρσενικό. Χωρίς να θέλουμε να πούμε πως όλες οι γυναίκες ξέρουν γιατί κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ας δούμε τους λόγους για τους οποίους καταλήγει ένας άντρας να παντρευτεί σήμερα. Κι όταν λέμε τους λόγους, εννοούμε τους λάθος λόγους. Αν κάναμε μια δημοσκόπηση αυτή τη στιγμή στα αρσενικά του ντουνιά τούτου, πίστεψέ με, τα πραγματικά αποτελέσματα (αν απαντούσαν με ειλικρίνια φυσικά) θα ήταν τα εξής:

Ο άντρας παντρεύεται:

- Για να χωρίσει! Πως θα λέει στις επόμενες το κατόρθωμα να ντυθεί γαμπρός. Άσε που έτσι έχει το πλεονέκτημα να μην πιέζεται για γάμο μέρος Β!

- Για το μπάτσελορ! Ξέρεις τι είναι να σε γλεντάνε οι κολλητοί σε όποιο ξενυχτάδικο/στριπτιτζάδικο υπάρχει με τις ευλογίες της μέλλουσας συζύγου, την ανοχή όλων και χωρίς να χαλάσει ο μεσιέ ευρώπουλο από την τσέπη του;

- Γιατί πιέστηκε! Ναι, ναι είναι σαν τα κοτόπουλα βρε ο αρσενικός. Άμα πιεστεί, θα ξεπουπουλιαστεί και θα μπει και στο κλουβί.

-Γιατί η μαμά του εγκρίνει τη νύφη: αυτή άλλωστε αρνήθηκε να εγκρίνει τις προηγούμενες που κατέληξαν στον κάλαθο των "Πρώην"!

- Για να κάνει το πάρτυ: εμ, δεν είναι λόγος αυτός; Να βάλεις το ακριβό κοστούμι και να σε κοιτούν όλοι στο Ησαΐα χόρευε, στο γαμήλιο χορό, όταν κόβει την τούρτα ή όταν χορεύει τη ζειμπεκιά; Και μην πιστεύεις τα λεγόμενα ότι η νύφη κλέβει τη δόξα στο γάμο. Ο γαμπρός είναι η "νέα νύφη"!

-Γιατί το κάνουν όλοι γύρω του. Ε, ως ον που μιμείται ο αρσενικός, βλέπει φίλους και συγγενείς να κάνουν το βήμα και πρέπει κι αυτός να προχωρήσει.

-Γιατί κάποιος πρέπει να τον φροντίσει: ε, πόσο να αντέξει την εργένικη ζωή ο μπον βιβέρ; Έρχεται η ώρα που θέλεις ένα ζεστό πιάτο φαγητό και τα ρούχα σιδερωμένα. Και οι οικιακοί βοηθοί κοστίζουν τη σήμερον ημέρα.

-Γιατί ωρίμασε! Σώπα καλέ! Ωριμάζουν οι άντρες; Ο Βουτσάς ετών ογδόντα δυό, τα έχει με 35αρα!

-Γιατί ήθελε να κάνει παιδί! Στην περίπτωση αυτή, μπορεί πρώτα να κάνει το παιδί (η εποχή ευνοεί όσο ποτέ το σενάριο γάμος και βάπτιση μαζί) κι έπειτα να στεφανωθεί, χωρίς να χρειαστεί να κάνει ποτέ μια πρόταση γάμου. Η επιλογή μάνας για το παιδί του, μπορεί να είναι και τυχαία.

-Για να μην τον πουν και γκέι! Κι ο Κλούνεϊ, ο απόλυτος εργένης, ένα γάμο τον έκανε!

Και στα δικά σας!

Έπειτα από όλα αυτά, μην απορείς που πάνω από το 50% των γάμων καταλήγει σε διαζύγιο! Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τους άνωθι κανόνες (μην τα ισοπεδώσουμε κι όλα!)!

Το άρθρο είναι χιουμοριστικό και η σύνδεση προσώπων καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα (λέμε τώρα).

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr