Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2695 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 30/09/2015 | Διαβάστηκε 6531 φορές

 

Γυναίκα Κριός – Άντρας Σκορπιός

Από σταθερό και κινητό
Ενόραση | Χαρτομαντεία
Ταρωμαντεία | Ερωτική Ταρώ


  

Η δυσκολότερη περίπτωση άντρα για μια γυναίκα Κριό. Είναι φοβερά κυριαρχικός και δεν θα της επιτρέψει ποτέ να του επιβληθεί. Είναι το ίδιο δυνατός με εκείνη και επιπλέον ύπουλος και πονηρός.Το κύριο χαρακτηριστικό μιας γυναίκας Κριού είναι η αστάθεια και η επιπολαιότητα. Αντίθετα, ο άντρας Σκορπιός είναι σταθερός, σοβαρός και φοβερά ζηλιάρης. Στον έρωτα ο Σκορπιός γίνεται απόλυτος, αλλά ταυτόχρονα έχει μεγάλες απαιτήσεις από την αγαπημένη του. απαιτεί τυφλή υποταγή, πράγμα που δεν ταιριάζει καθόλου με την ανυπότακτη γυναίκα Κριό.
Τα πρώτα συννεφάκια παρουσιάζονται στον ορίζοντα όταν αρχίζει να ανακαλύπτει ο Σκορπιός ότι δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά η εκπαίδευση μιας Κριού. Δεν θα καταφέρει ποτέ να μάθει να κοντρολάρει απολύτως τα συναισθήματά της. Όσο βέβαια όλες αυτές οι αντιδράσεις θα γίνονται σταδιακά, ο Σκορπιός θα αρχίσει να δέχεται σιγά-σιγά την ορμητικότητά της. Αν όμως εκείνη επιμένει να τον πιέζει με πράγματα που είναι έξω από το χαρακτήρα του, τότε θα έρθει κάποια στιγμή που ο Σκορπιός, νιώθοντας ότι τον πατάνε, θα στρέψει το κεντρί του και θα την κεντήσει.
Συνήθως, ο Σκορπιός έχει παράξενες ιδέες και αλίμονο στη γυναίκα που θα τολμήσει να τις ειρωνευτεί. Από τη στιγμή που η γυναίκα του θα τον απογοητεύσει, ο Σκορπιός θα αδιαφορήσει απόλυτα για αυτήν και θα αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στα επαγγελματικά του ενδιαφέροντα.
Το σπίτι έχει μεγάλη σημασία για αυτόν. Το βλέπει σαν το χώρο όπου μπορεί να ηρεμήσει και να ξεφύγει από τον έξω κόσμο. Δεν ανέχεται φασαρίες στο σπίτι και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα Κριό.
Δεν υπάρχει πιο πιστός άντρας από τον Σκορπιό. Αφοσιώνεται με πάθος στη γυναίκα και τα παιδιά του, αρκεί να έχει την απόλυτη υποταγή τους.
Από σεξουαλική άποψη είναι ο πιο φιλήδονος άντρας, πράγμα που μπορεί να προσφέρει πολλά στην επίσης φιλήδονη Κριό. Δυστυχώς, και στο σεξ είναι ζηλιάρης και κυριαρχικός. Αρνείται τη συνεργασία και απαιτεί υποταγή στις φαντασιώσεις του. η γυναίκα Κριός θα νιώσει υπέροχες στιγμές αν αφεθεί στα χέρια του, αλλά δύσκολα θα ανεχτεί να τον βλέπει να ποδοπατάει τον εγωισμό της.
Αν, ωστόσο, ο Ωροσκόπος, ή η Σελήνη της γυναίκας Κριού, βρίσκονται σε Ζώδιο του Νερού, ή της Γης (με εξαίρεση τον Ταύρο), ή αν ο Σκορπιός έχει Σελήνη, ή Ωροσκόπο, σε Ζώδιο της Φωτιάς, ή του Αέρα, αυτοί οι δύο θα τα πάνε καλά. Όταν ο Πλούτωνας και ο Άρης αποφασίζουν να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους, δεν υπάρχει τίποτε που να μη μπορέσουν να το πετύχουν.
Αν τολμήσει να του ζητήσει κάποια σεξουαλική παραλλαγή, εκείνος θα την ειρωνευτεί ή θα την εξευτελίσει. Στη συνέχεια, θα της ζητήσει κάτι χειρότερο. Κάθε προσπάθεια αντίστασης από μέρους της θα φέρει την καταστροφή.
Μια γυναίκα Κριός μπορεί να δημιουργήσει δεσμό με έναν άντρα Σκορπιό μόνο αν άλλοι αστρολογικοί παράγοντες μετριάζουν τον ανυπότακτο, βίαιο και επιπόλαιο χαρακτήρα της. Αν είναι τυπική Κριός, καλύτερα να αποφύγει έναν τέτοιο άντρα.
Μην προκαλέσετε ποτέ ένα Σκορπιό και μην επιχειρήσετε να τον απατήσετε. Η εκδίκησή του είναι φοβερή και δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα.

Πηγή : www.astro-live.gr


Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr