Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2707 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 01/06/2017 | Διαβάστηκε 567 φορές
από τον Σταύρο Μιχαήλο
14990
όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Ζωή και Άστρα' στο www.newtv.gr


 

Η κίνηση της Αφροδίτης και του Άρη τον Ιούνιο

 

1) Η Αφροδίτη θα κινηθεί στο ζώδιο του Ταύρου από τις 6 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου.

2) Ο Άρης θα κινηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 4 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου.

 

Αφροδίτη

Η Αφροδίτη είναι ο δεύτερος εσωτερικός πλανήτης «πρώτος ο Ερμής» και στην αστρολογία εξουσιάζει την αρμονία, την ενοποίηση και την ανάγκη για δημιουργία σχέσεων. Η Αφροδίτη είναι η πλανητική αρχή που ορίζει την αγάπη, τον έρωτα, τη στοργή, την αίσθηση της αφής, την ευχαρίστηση και την πολυτέλεια, τους συντρόφους, την τέχνη, την κουλτούρα, το δράμα, την ποίηση και τη μουσική. Η Αφροδίτη καλείται «μικρή ευεργέτιδα», διότι είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ευλογίας και της ευγνωμοσύνης. Η Αφροδίτη κυβερνά τα ζώδια του Ταύρου και του Ζυγού, έχει αδυναμία στον Κριό και πτώση στην Παρθένο. Η Αφροδίτη έως τις 4 Ιουλίου θα βρίσκεται σε μία πολύ ισχυρή θέση, διότι θα είναι στο ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά τον Ταύρο. Είναι μία Αφροδίτη που δίνει στο άτομο μεγάλη ασφάλεια και καλή εσωτερική συγκρότηση. Δημιουργεί δυνατούς δεσμούς και ζει έντονους έρωτες συχνά μυστικούς, διότι λειτουργεί «εσωτερικά» και φροντίζει γενικά να προστατεύει την προσωπική της ζωή από τα αδιάκριτα μάτια. Η Αφροδίτη στον Ταύρο αγαπάει την καλή ζωή και τις απολαύσεις, λατρεύει τα υλικά αγαθά, το χρήμα και τις ανέσεις. Το βασικό αίτημα του ατόμου με Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι να έχει «περιουσία». Το χρήμα και η περιουσία είναι δύο θεμελιώδη στοιχεία για να νιώθει ασφάλεια. Η Αφροδίτη στον Ταύρο δείχνει ότι το άτομο ηρεμεί όταν έχει μικρές και μεγάλες καθημερινές απολαύσεις. Όταν τα οικονομικά του πηγαίνουν καλά, όταν έρχεται σε επαφή με τη φύση και με οτιδήποτε του χαρίζει ηρεμία, γαλήνη και ασφάλεια. Δεν είναι πολύ κοινωνική Αφροδίτη, την ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα να υπάρχουν γύρω της ήρεμες και γαλήνιες συνθήκες.

 

Όψεις της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου

Η Αφροδίτη πριν μπει στο ζώδιο του Ταύρου από τις τελευταίες μοίρες του Κριού, κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ουρανό.

1) 1η Ιουνίου Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο «ευνοϊκή όψη», που δείχνει σταθεροποίηση ερωτικών δεσμών, αλλά και οικονομικών απολαβών.

2) 3 Ιουνίου Αφροδίτη σύνοδο με Ουρανό, όψη που φέρνει ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες και ευχάριστες εκπλήξεις.

3) 9 Ιουνίου Αφροδίτη εξάγωνο με Άρη, όψη που δείχνει φλερτ, έρωτα, πάθος, περιπέτεια και διασκέδαση.

4) 19 Ιουνίου Αφροδίτη χιαστή με Δία «150ο», όψη που δείχνει αλλαγές και προσαρμογή, για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις και τις υπερβολές.

5) 20 Ιουνίου Αφροδίτη εξάγωνο με Ποσειδώνα, όψη που μας δείχνει καλλιτεχνία, ρομαντισμό και πλατωνικούς έρωτες.

6) 24 Ιουνίου Αφροδίτη Τρίγωνο με Πλούτωνα, όψη που φέρνει έντονες ερωτικές στιγμές, ένα μεγάλο έρωτα και κερδοφόρες οικονομικές συναλλαγές.

7) 29 Ιουνίου Αφροδίτη σε όψη χιαστή με τον Κρόνο, δύσκολη όψη που φέρνει απόρριψη στον έρωτα, καθυστερήσεις σε πράγματα που αγαπάμε, απογοήτευση και εντάσεις.

  

Άρης

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που ενώνει την δραστηριότητα των εσωτερικών πλανητών με τους εξωτερικούς. Αντιπροσωπεύει τη δράση, την επιθετική ορμή, την πρωτοβουλία, την κίνηση και την ενέργεια. Η όλη εικόνα της δυνατότητας διεκδίκησης και επιβολής του ανθρώπου, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική πλευρά της ζωής του, καθαρίζεται από την τοποθεσία του Άρη, τόσο σε ζώδιο όσο και σε οίκο. Πηγαίνοντας βαθύτερα, ο Άρης κυβερνά τον ζωώδη άνθρωπο στην πλήρη έκφραση του, γι’ αυτό προσδιορίζει την δύναμη και τη δραστηριότητα. Ο Άρης είναι κακεργέτης πλανήτης. Η δημιουργία και η καταστροφή ανήκουν σε αυτόν, εξουσιάζει το θάρρος, το θράσος, το ορμέμφυτο, την σεξουαλικότητα και το ένστικτο της επιβίωσης. Κυβερνά το ζώδιο του Κριού και του Σκορπιού, έχει έξαρση στον Αιγόκερο, αδυναμία στο Ζυγό και πτώση στον Καρκίνο. Ο Άρης από τις 4 Ιουνίου θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, σε μία θέση που δεν νιώθει και πολύ άνετα, καθώς οι ισχυρότατες και παρορμητικές ενέργειες του διοχετεύονται στο συναισθηματικό πεδίο «λόγω Καρκίνου». Ο Καρκίνος είναι θηλυκό ζώδιο και καταστέλλει κατά κάποιον τρόπο τις εξωστρεφείς ενέργειες του Άρη, γι’ αυτό λέμε και ότι ο Άρης βρίσκεται εδώ σε «πτώση». Εδώ οι πράξεις οδηγούνται από τα ένστικτα με αποτέλεσμα να έχουμε έλλειψη αυτοελέγχου, εναλλαγή διαθέσεων και μελαγχολία, υπάρχει αρκετή ανάγκη συναισθηματικής και φυσικής προσκόλλησης σε αντικείμενα και ανθρώπους. Ένας Άρης στον Καρκίνο δεν μπορεί να ανεχθεί τις προσβολές και την υποτίμηση από τρίτους παράγοντες, γι’ αυτό και τα τραύματα που μπορεί να προκύψουν από κάτι τέτοιο κάνουν συνήθως αρκετό καιρό να θεραπευτούν πλήρως, διότι το άτομο μπορεί να νιώθει μέσα του θυμό.

 

Όψεις του Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου

 

1) Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, η πρώτη όψη που κάνει είναι με την Αφροδίτη στις «9 Ιουνίου».

2) Άρης τετράγωνο με Δία στις «25 Ιουνίου»: Όψη που μας ωθεί να κάνουμε πράγματα τα οποία τις περισσότερες φορές ξεπερνούν τα όρια των δυνατοτήτων μας. Καλό είναι να αποφύγουμε τα ρίσκα και τις υπερβολές, ενδέχεται να υπάρξουν εκρηκτικές καταστάσεις και αναταραχές.

3) Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις «26 Ιουνίου»: Όψη που μας ωθεί να αφήσουμε ελεύθερη την φαντασία μας και να ζήσουμε όμορφες στιγμές, ξεφεύγοντας από τις καταπιέσεις της καθημερινής ζωής. Η ημέρα ευνοεί τις πνευματικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις.

4) Άρης σε σύνοδο με Ερμή στις «28 Ιουνίου»: Όψη που μας δίνει ταχύτητα, ζωντάνια, ευστροφία, αποφασιστικότητα, δράση και δυναμισμό να πετύχουμε τους στόχους μας.

Οι υπόλοιπες όψεις αφορούν τον μήνα Ιούλιο και είναι:

5) «1 Ιουλίου» Άρης σε αντίθεση με Πλούτωνα: Δύσκολη και επικίνδυνη όψη, που ενδέχεται να φέρει δυσάρεστα γεγονότα.

6) «7 Ιουλίου» Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό: Όψη που προκαλεί ανησυχία, νευρική ένταση, ατυχήματα και ακραία συμπεριφορά.

Κριοί

Αφροδίτη

Αγαπητοί μου Κριοί η Αφροδίτη από την 1η έως τις 5 Ιουνίου θα κινείται στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου, χαρίζοντας σας λάμψη, γοητεία και ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες. Ιδανική περίοδος για επισημοποίηση σχέσεων ή ενός γάμου.  Από τις 6 έως τις 16 Ιουνίου από το ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, φέρνοντας εύνοια στα οικονομικά σας. Στις 9 Ιουνίου το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Από τις 17 έως τις 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, βελτιώνοντας σημαντικά τα οικονομικά, ιδιαιτέρως στις 20 και 24 Ιουνίου. Από τις 26 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, η Αφροδίτη για δεύτερη φορά επηρεάζει το  τρίτο δεκαήμερο. Προσέχετε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικές συναλλαγές στις 29 Ιουνίου. 

Άρης

Από την 1η έως τις 4 Ιουνίου, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, κάνοντας σας ιδιαιτέρως δημιουργικούς. Από τις 4 έως τις 19 Ιουνίου, ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, φέρνοντας στο προσκήνιο προβλήματα και υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι. Από τις 20 έως το τέλος Ιουνίου, ο Άρης θα επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο, φέρνοντας στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και υπερβολές στις 23 με 25 Ιουνίου. Στις 26 Ιουνίου το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, ευνοεί ιδιαιτέρως όσους ασχολούνται με τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Ταύροι

Αφροδίτη

Αγαπητοί μου Ταύροι η Αφροδίτη από την 1η έως τις 5 Ιουνίου από το ζώδιο του Κριού, επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, κάνοντας σας εσωστρεφείς, ενδέχεται να εμπλακείτε σε μία μυστική σχέση που δύσκολα θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε. Από τις 6 έως τις 16 Ιουνίου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, φέρνοντας εύνοια στα αισθηματικά. Αν είστε μόνοι είναι ιδανική εποχή να κάνετε νέες γνωριμίες και να ερωτευτείτε, ιδιαιτέρως στις 9 Ιουνίου. Από τις 17 έως τις 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη επηρεάζει τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, κάνοντας σας ιδιαιτέρως γοητευτικούς και ερωτικούς. Αρκετοί διανύετε μία άκρως ερωτική περίοδο. Αν είστε μόνοι στις 24 Ιουνίου είναι ιδανική ημέρα να επενδύσετε σε μία νέα γνωριμία.  Από τις 26 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, η Αφροδίτη επηρεάζει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, κάνοντας σας ρομαντικούς και γοητευτικούς, θα είστε πιο τρυφεροί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Άρης

Από την 1η έως τις 4 Ιουνίου, ο Άρης ολοκληρώνει το πέρασμα του από το ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζοντας τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Προσέχετε τα έξοδα σας. Από τις 4 έως τις 19 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου, επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, ανεβάζοντας τους τόνους στην καθημερινότητα σας. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας. Από τις 20 έως 5 Ιουλίου, ο Άρης θα επηρεάζει τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, αποφύγετε τις υπερβολές και τις βιαστικές κινήσεις στις 25 Ιουνίου. Ευνοϊκή περίοδος για συναντήσεις και εκδρομές 26 με 28 Ιουνίου.

Δίδυμοι

Αφροδίτη

Αγαπητοί μου Δίδυμοι η Αφροδίτη  1 με 5 Ιουνίου από το ζώδιο του Κριού, θα επηρεάζει τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου, κάνοντας έντονη την κοινωνική ζωή. 6 με 12 Ιουνίου από το ζώδιο του Ταύρου, θα επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο, κάνοντας σας αρκετά εσωστρεφείς   ενισχύοντας τους προβληματισμούς, ιδιαιτέρως στις 9 Ιουνίου για την συναισθηματική σας ζωή. 17 με 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο. Η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στην καλύτερη της φάση, ενδέχεται να υπάρξει έντονο παρασκήνιο 20 και 24 Ιουνίου. Από τις 26 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο. Η ερωτική σας ζωή κινείται σε χαμηλούς τόνους, ίσως νοσταλγήσετε καταστάσεις από το παρελθόν. Στις 29 Ιουνίου μην είστε απαιτητικοί με τους αγαπημένους σας.

Άρης

1 με 4 Ιουνίου, ο Άρης ολοκληρώνει το πέρασμα του από το δικό σας ζώδιο και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου, ενισχύοντας την ενέργεια και την γοητεία σας. Αποφύγετε να είστε επιρρεπείς στη βιασύνη. 4 με 19 Ιουνίου, ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, θα επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Αρκετοί θα προβληματιστείτε έντονα για τα οικονομικά σας στις 9 Ιουνίου. Προσέχετε τις αγορές σας. 20 Ιουνίου με 5 Ιουλίου, ο Άρης θα επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο. Αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές στις 25 Ιουνίου, ενδέχεται η υπεραισιοδοξία σας να σας οδηγήσει σε λάθη, εξαπατήσεις και δυσάρεστες καταστάσεις, στις αρχές Ιουλίου.

Καρκίνοι

Αφροδίτη

Αγαπητοί μου Καρκίνοι η Αφροδίτη έως τις 5 Ιουνίου από το ζώδιο του Κριού, θα επηρεάζει τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου, βοηθώντας σας να προωθήσετε καλύτερα τα συμφέροντα σας. 6 με 16 Ιουνίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του φιλικού σας Ταύρου, θα επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα βγείτε με φίλους. Αν είστε μόνοι στις 9 Ιουνίου το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη ευνοεί τον έρωτα και τα φλερτ. 17 με 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο, η συντροφιά φίλων θα είναι για εσάς ένα πολύτιμο δώρο. Αν είστε μόνοι στις 20 και 24 Ιουνίου θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ, που ενδέχεται να έχουν διάρκεια στο χρόνο. 26 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα αναζητάτε την συντροφιά φίλων και η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται. Φανείτε προσεκτικοί στις φιλικές σας συναναστροφές στις 29 Ιουνίου.

Άρης

1 με 4 Ιουνίου, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, σας πολλαπλασιάζει το άγχος και τις ανασφάλειες για επαγγελματικά ζητήματα, ιδιαιτέρως εσάς των τελευταίων ημερών του ζωδίου σας. 4 με 19 Ιουνίου, ο Άρης περνά στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο και σας ανοίγει το δρόμο για νέες δράσεις και πρωτοβουλίες. Στις 9 Ιουνίου το εξάγωνο του με την Αφροδίτη, θα σας χαρίσει ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. 20 Ιουνίου με 5 Ιουλίου, ο Άρης από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, δίνοντας σας ευκαιρίες στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Προσέχετε στις 25 Ιουνίου εντάσεις με άτομα του οικογενειακού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. 

Λέοντες

Αφροδίτη

Αγαπητοί μου Λέοντες η Αφροδίτη 1 με 5 Ιουνίου από το ζώδιο του φιλικού σας Κριού, θα επηρεάζει τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου, χαρίζοντας σας λάμψη, γοητεία και εύνοια να υλοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Αρκετοί θα ταξιδέψετε, θα επικοινωνήσετε με άτομα που μένουν μακριά και θα κάνετε νέες συνεργασίες. Αν είστε μόνοι θα κάνετε μία γνωριμία η οποία ενδέχεται να σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Ιδανική ημέρα 1 Ιουνίου για επισημοποίηση σχέσεων.   6 με 16 Ιουνίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, θα επηρεάζει τους Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρως οι επαγγελματικές σας σχέσεις. Στις 9 Ιουνίου ευνοούνται συζητήσεις και οι επαφές με άτομα κύρους. 17 με 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο, φέρνοντας ευκαιρίες αλλά και προβληματισμούς σε επαγγελματικά θέματα. Στις 20 και 24 Ιουνίου, ευνοούνται οι συζητήσεις και η κοινωνική σας ζωή παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. 26 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου, η Αφροδίτη από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα. Στις 29 Ιουνίου μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες.

Άρης

1 με 4 Ιουνίου, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζει τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου, κάνοντας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την κοινωνική σας ζωή. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα δείτε φίλους. 4 με 19 Ιουνίου, ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο, κάνοντας σας αρκετά εσωστρεφείς. Στις 9 Ιουνίου ίσως εμπλακείτε σε καταστάσεις παρασκηνίου. 20 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, ο Άρης θα επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο. Αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σχόλια, ιδιαιτέρως στην εργασία σας. Προσέχετε την υγεία σας. Στις 25 Ιουνίου αποφύγετε τις εντάσεις και τα ρίσκα και κρατείστε την ψυχραιμία σας.

Παρθένος

Αφροδίτη

Αγαπητοί μου Παρθένοι η Αφροδίτη 1 με 5 Ιουνίου από το ζώδιο του Κριού, θα επηρεάζει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, βοηθώντας σας να τακτοποιήσετε άμεσα τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες, ιδιαιτέρως την 1 Ιουνίου. Στις 3 Ιουνίου προσέχετε τις συναλλαγές σας, ενδέχεται να υπάρξουν εκπλήξεις. 6 με 16 Ιουνίου, η Αφροδίτη από το φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, θα επηρεάζει τους Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου. Αρκετοί θα πραγματοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, θα ταξιδέψετε και θα δείτε φίλους. Στις 9 Ιουνίου το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ενδέχεται να σας φέρει σε επαφή με άτομα που ζουν μακριά. Αν είστε μόνοι είναι ιδανική ημέρα για φλερτ και έρωτα.  17 με 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο, αρκετοί ενδέχεται να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να ασχοληθείτε με σπουδές και πνευματικές εργασίες, ιδιαιτέρως στις 20 και 24 Ιουνίου. Οι αδέσμευτοι ζείτε μία ιδιαίτερα ερωτική περίοδο. 26 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, η Αφροδίτη επηρεάζει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, απογειώνοντας την ερωτική σας διάθεση. Αρκετοί θα έχετε εύνοια να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Στις 29 Ιουνίου ενδέχεται ευθύνες εργασίας να σας αγχώσουν.

Άρης

1 με 5 Ιουνίου, ο Άρης ολοκληρώνει το πέρασμα του από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας, αλλάζοντας κλίμα στην επαγγελματική σας ζωή. Θα είστε έντονα δημιουργικοί, αρκεί να κάνετε προσεκτικές κινήσεις, ιδιαιτέρως οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών του ζωδίου. 4 με 19 Ιουνίου, ο Άρης θα επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο, κάνοντας σας ιδιαίτερα δραστήριους και δημιουργικούς. Αρκετοί θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ, ιδιαιτέρως στις 9 Ιουνίου. 20 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, ο Άρης θα επηρεάζει τους Παρθένους του δεύτερου δεκαημέρου, φίλοι θα είναι κοντά σας. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι μπορεί στις 20 ή 24 με 26 Ιουνίου μία νέα σχέση να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Προσέχετε αρχές Ιουλίου.

Ζυγοί

Αφροδίτη

Αγαπητοί μου Ζυγοί η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο έως τις 5 Ιουνίου, θα επηρεάζει τους Ζυγούς των τελευταίων ημερών, κάνοντας σας ιδιαίτερη την ερωτική σας ζωή. Διανύετε μία περίοδο που ευνοεί γάμους και νέες γνωριμίες. Αρκετοί θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. 6 με 16 Ιουνίου, η Αφροδίτη  από το ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζει τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου, φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά τρίτων. Αποφύγετε να εμπλέξετε στις 9 Ιουνίου συναισθηματικά με οικονομικά. 17 με 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο, βοηθώντας σας να προωθήσετε με επιτυχία οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά, Ιδιαιτέρως 20 και 24 Ιουνίου.  26 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, η Αφροδίτη επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο, βοηθώντας σας να βρείτε λύσεις σε οικονομικές σας υποθέσεις. Προσέχετε στις 29 Ιουνίου και αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή.

Άρης

1 έως 4 Ιουνίου, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζει τους Ζυγούς των τελευταίων ημερών, δίνοντας σας ώθηση να υλοποιήσετε τα όνειρα σας. 4 με 19 Ιουνίου, ο Άρης από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας, επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο φέρνοντας εντάσεις στην επαγγελματική σας ζωή. Στις 9 Ιουνίου το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ευνοεί νέες γνωριμίες και φλερτ, ιδιαιτέρως αν είστε μόνοι. 20 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, ο Άρης θα επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο, αποφύγετε υπερβολές και ρίσκα στις 25 Ιουνίου και φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν με σωστό τρόπο. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε εντάσεις και προστριβές τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με άτομα του επαγγελματικού ή οικογενειακού χώρου.

Σκορπιοί

Αφροδίτη

Αγαπητοί μου Σκορπιοί  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού 1 με 5 Ιουνίου, θα επηρεάζει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, δίνοντας τέλος σε ζητήματα εργασίας ή υγείας που σας απασχολούν  αρκετό καιρό. 6 με 16 Ιουνίου,  η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, επηρεάζει τους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου, φέρνοντας στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες. Αν είστε μόνοι στις 9 Ιουνίου, ευνοούνται νέες γνωριμίες και φλερτ. 17 με 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο, φέρνοντας ευκαιρίες στις 20 και 24 Ιουνίου να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Αν είστε μόνοι διανύετε μία περίοδο όπου ο έρωτας και τα φλερτ ευνοούνται. 26 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες, ωστόσο φανείτε προσεκτικοί στις 29 Ιουνίου και ιδιαιτέρως με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Άρης

1 με 4 Ιουνίου, ο Άρης ολοκληρώνει το πέρασμα του από τον 8ο ηλιακό σας οίκο, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις στην προσπάθεια σας να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. 4 με 19 Ιουνίου, ο Άρης περνά στο φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου, και επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, κάνοντας σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και γοητευτικούς. Αν είστε μόνοι μπορεί να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που ζει μακριά. Στις 9 Ιουνίου θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, να υλοποιήσετε ένα σας σχέδιο. 20 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, ο Άρης θα επηρεάζει τους Σκορπιούς του δεύτερου δεκαημέρου, δίνοντας ώθηση στα φιλόδοξα σχέδια σας. Αρκετοί θα ταξιδέψετε ή θα ασχοληθείτε με σπουδές ή πνευματικές γνώσεις. Αποφύγετε τις υπερβολές στις 25 Ιουνίου και προσέχετε στις αρχές Ιουλίου, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και ατυχήματα.

Τοξότες

Αφροδίτη

Αγαπητοί μου Τοξότες η Αφροδίτη έως τις 5 Ιουνίου ολοκληρώνει την πορεία της μέσα από το ζώδιο του Κριού, επηρεάζοντας τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, κάνοντας σας ιδιαίτερα δημιουργικούς και ερωτικούς. Αν είστε μόνοι ενδέχεται να κάνετε μία νέα γνωριμία με διάρκεια στο χρόνο. 6 με 16 Ιουνίου,  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, θα επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο, φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν εργασία και υγεία. Στις 9 Ιουνίου το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι μία από τις πιο ερωτικές όψεις και σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και διεκδικητικούς στον έρωτα. 17 με 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο και σας βοηθά να επιλύσετε τυχόν ζητήματα εργασίας ή υγείας, ιδιαιτέρως στις 20 και 24 Ιουνίου. 26 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, θα επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο, κάνοντας σας ιδιαίτερα ερωτικούς στον εργασιακό σας χώρο. Στις 29 Ιουνίου δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες αλλαγές στα σχέδια σας.

Άρης

1 με 4 Ιουνίου, ο Άρης ολοκληρώνει το πέρασμα του απέναντι από το ζώδιο σας, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου. Προσέχετε ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. 4 με 19 Ιουνίου, ο Άρης από τον 8ο ηλιακό σας οίκο, επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, φέρνοντας στο προσκήνιο τυχόν εκκρεμότητες σε οικονομικά ή φορολογικά. 20 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, ο Άρης θα επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο. Φανείτε προσεκτικοί στις 25 Ιουνίου και τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και ατυχήματα, αλλά και αλλαγές σε μακροπρόθεσμα σχέδια.

Αιγόκεροι

Αφροδίτη

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι η Αφροδίτη έως τις 5 Ιουνίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο, θα επηρεάζει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, κάνοντας σας ιδιαίτερα τρυφερούς με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. 6 με 16 Ιουνίου,  η Αφροδίτη από το φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, θα επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Αν είστε μόνοι θα φλερτάρετε και θα ερωτευτείτε, ιδιαιτέρως στις 9 Ιουνίου. 17 με 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο, κάνοντας σας γοητευτικούς και ιδιαίτερα ερωτικούς. Αν είστε μόνοι μία νέα γνωριμία που θα γίνει αυτή την εποχή, μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Στις 20 και 24 Ιουνίου, δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστες εξελίξεις στα δημιουργικά σας σχέδια, καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σας.  26 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας αλλαγές και ευκαιρίες στην συναισθηματική σας ζωή. Στις 29 Ιουνίου ίσως υπάρξουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Άρης

1 με 4 Ιουνίου, ο Άρης μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο, επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, ενδέχεται κάποιες υποχρεώσεις στον εργασιακό σας χώρο να σας κουράσουν. 4 με 19 Ιουνίου, ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, ανεβάζοντας τους τόνους και τις αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας. Ωστόσο στις 9 Ιουνίου θα έχετε την εύνοια να χαλαρώσετε και να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας.  20 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, ο Άρης θα επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο, η ανάγκη για συντροφικότητα θα είναι έντονη, ιδιαιτέρως στις 20 και 24 Ιουνίου. Προσέχετε σχέσεις και συνεργασίες στις 25 Ιουνίου και 1 Ιουλίου.

Υδροχόοι

Αφροδίτη

Αγαπητοί μου Υδροχόοι η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού έως τις 5 Ιουνίου, θα επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου, βελτιώνοντας την καθημερινότητα σας. Αρκετοί θα έχετε επαφές και συζητήσεις με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. 6 με 16 Ιουνίου,  η Αφροδίτη από τον 4ο ηλιακό σας οίκο, θα επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, θα ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας και θα βοηθήσετε άτομα που σας έχουν ανάγκη, ιδιαιτέρως στις 9 Ιουνίου. 17 με 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο, κάνοντας σας στοργικούς και τρυφερούς με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αρκετοί θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στις 20 και 24 Ιουνίου για ζητήματα, που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.  26 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο, βελτιώνοντας τις σχέσεις στο σπίτι. Ιδανική περίοδος να επισκεφτείτε το πατρικό σας και να περάσετε όμορφες στιγμές. Προσέχετε στις 29 Ιουνίου, ενδέχεται να υπάρξει κλίμα ψυχρότητας στις σχέσεις μέσα στο σπίτι.  

Άρης

1 με 4 Ιουνίου, ο Άρης από το φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Ιδανική εποχή να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε.  4 με 19 Ιουνίου, ο Άρης μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο, θα επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυξημένες υποχρεώσεις στο χώρο εργασίας σας. Στις 9 Ιουνίου το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ευνοεί τις νέες γνωριμίες και τα φλερτ στο χώρο εργασίας. 20 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, ο Άρης θα επηρεάζει τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, φέρνοντας ευκαιρίες στον εργασιακό σας χώρο, 20 και 24 Ιουνίου. Προσέχετε στις 25 Ιουνίου ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και ατυχήματα στο χώρο εργασίας.

Ιχθύες

Αφροδίτη

Αγαπητοί μου Ιχθύες η Αφροδίτη έως τις 5 Ιουνίου από το ζώδιο του Κριού, θα επηρεάζει τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου, δίνοντας ευκαιρίες να αυξήσετε αλλά και να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. 6 με 16 Ιουνίου,  η Αφροδίτη από το φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, θα επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, δίνοντας σας ευκαιρίες για μετακινήσεις και ταξίδια. Αν είστε μόνοι το φλερτ και ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. 17 με 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο, δίνοντας σας ευκαιρίες να εκφράσετε τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας. Ιδανική εποχή για να κλείσετε συμφωνίες. Στις 20 και 24 Ιουνίου εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, ευνοούνται ιδιαιτέρως διαπραγματεύσεις και μετακινήσεις.  26 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει τους Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, δίνοντας σας ευκαιρίες να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Στις 29 Ιουνίου αποφύγετε τις εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Άρης

1 με 4 Ιουνίου, ο Άρης ολοκληρώνει το πέρασμα του από τον 4ο ηλιακό σας οίκο. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου, αποφύγετε τις εντάσεις με τα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος. 4 με 19 Ιουνίου, ο Άρης από το φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου, επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο, κάνοντας σας ιδιαίτερα ερωτικούς και γοητευτικούς. Αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, ιδιαιτέρως στις 9 Ιουνίου. 20 Ιουνίου με 4 Ιουλίου, ο Άρης θα επηρεάζει τους γεννημένους το  δεύτερο δεκαήμερο, δίνοντας σας ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδια σας. Αν είστε μόνοι θα έχετε ευκαιρίες στις 20 και 24 Ιουνίου για νέες γνωριμίες και φλερτ. Φανείτε προσεκτικοί στις 25 Ιουνίου και στις αρχές Ιουλίου, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr