Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2729 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 28/07/2017 | Διαβάστηκε 747 φορέςαπό τον Σταύρο Μιχαήλο
14990
και την εκπομπή 'Αστροprovlepseis' όπως προβάλλεται στο www.newtv.gr

 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για τα αισθηματικά μας καθώς πρόκειται να παρουσιαστούν πολύ σημαντικά φαινόμενα και μετακινήσεις πλανητών, οι οποίες πρόκειται να επηρεάσουν όλες τις κατηγορίες των ζωδίων, παρορμητικά (Κριούς - Ζυγούς, Καρκίνους – Αιγόκερους) σταθερά (Ταύρους – Σκόρπιους, Λέοντες – Υδροχόους) και μεταβλητά (Δίδυμους – Τοξότες, Παρθένους- Ιχθείς).

Για αρχή ξεκινάμε με το τελευταίο τετράγωνο μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα. Έχουμε τον μεν Δία στον Ζυγό τον δε Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μια όψη που έχει ξεκινήσει να λειτουργεί από τα τέλη του 2016 δείχνοντας μας τον δρόμο για την ολοκλήρωση ενός κύκλου αλλαγών και μεταμορφώσεων στις σχέσεις μας με σκοπό την ανάδειξη προβλημάτων που είχαν μείνει κρυφά και βγαίνουν πλέον στην επιφάνεια ώστε να επιλυθούν. Έτσι λοιπόν ίσως υπήρξαν χωρισμοί  ή και σε κάποιες περιπτώσεις ενδυνάμωση σχέσεων μέσα από τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν λόγω της επιρροής αυτής της όψης και πλέον παίρνουν έναν πιο θετικό και δυναμικό δρόμο ζωής.

Επιγραμματικά θα πούμε ότι κατά την διάρκεια του Αυγούστου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου στις 13 του μήνα. Η φυσική αυτή κίνηση του πλανήτη πυροδοτεί μια περίοδο προβλημάτων στις επικοινωνίες, στις μετακινήσεις, στις σχέσεις αλλά ευνοεί τις επανασυνδέσεις παλαιών καταστάσεων.

Όσον αφορά την Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα από τις 26 του μήνα Αυγούστου όπου προσθέτει απλόχερα πάθος και φλόγα στις παραπάνω καταστάσεις.

Το σημαντικότερο φυσικά γεγονός του μήνα είναι οι εκλείψεις που πρόκειται να συμβούν. Η πρώτη όπως πάντα Σεληνιακή στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 7 Αυγούστου και την δεύτερη Ηλιακή στον ίδιο άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 21 του μήνα. Οι εκλείψεις αποτελούν πάντα σημαντικά φαινόμενα που θα επηρεάσουν την πορεία των αισθηματικών μας, κυρίως όμως επηρεάζουν τα σταθερά ζώδια (Ταύρους – Σκόρπιους, Λέοντες – Υδροχόους). Μπορούμε να τα περιμένουμε όλα. Γάμους, απογόνους, χωρισμούς και γενικότερα ολοκλήρωση καταστάσεων που έχουν κάνει τον κύκλο τους.

Πιο αναλυτικά για τους προσωπικούς πλανήτες και τις εκλείψεις:

ΕΡΜΗΣ

Από τις 26 Ιουλίου 2017 ο Ερμής εισήλθε στο ζώδιο της Παρθένου και θα παραμείνει εκεί ως τις 30 Σεπτεμβρίου καθώς θα κινηθεί ανάδρομος για ένα τυπικό διάστημα που ξεκινά στις 13 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου. Η αναδρομή του στην Παρθένο σηματοδοτεί εξελίξεις σε θέματα εργασίας και υγείας όμως μας βοηθά να σκεφτόμαστε κατά κάποιο τρόπο πρακτικά και αναλυτικά , με ενασχόληση στην καθημερινότητα, στο πρόγραμμα, στην προσωπική μας ρουτίνα όπως και στις εκκρεμότητες όσον  αφορά τις προσωπικές μας εργασίες, πλάνα και στόχους για το αμέσως επόμενο διάστημα του Φθινοπώρου.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Από τις 31 Ιουλίου έως τις 26 Αυγούστου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Έτσι λοιπόν ο πλανήτης χρωματίζεται από τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου κάνοντας μας πιο συναισθηματικούς, ανασφαλής οικονομικά και συναισθηματικά, με ανάγκη για θαλπωρή και αγάπη προοριζόμενη από οικογένεια και σχέσεις. Στρέφουμε την προσοχή μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα, με ευαισθησίες αλλά και επιφυλακτικότητα. Αναζητούμε την φροντίδα, την τρυφερότητα, ζητώντας την κατανόηση των άλλων προσφέροντας επίσης την κατανόηση στους άλλους.

Το διάστημα αυτό σχηματίζει κάποιες όψεις με άλλους πλανήτες. Αρχικά έχουμε το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 11 Αυγούστου, ευνοϊκή όψη που μας προσφέρει ρομαντισμό και νέες γνωριμίες με έντονο συναίσθημα και μια δόση παραμυθιού θα λέγαμε.

Η επόμενη όψη είναι το τετράγωνο που συμμετέχει με Δία – Πλούτωνα στις 15 και 17 Αυγούστου το οποίο επιφέρει ζήλειες, ανισορροπία και κτητική συμπεριφορά στις σχέσεις. Είναι μία αρνητική όψη για αυτό χρειάζεται ψυχραιμία και λογική ώστε να την περάσουμε ανώδυνα.

Στις 24 Αυγούστου διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Είναι μια αρνητική όψη η οποία μας φέρνει ξαφνικές εξελίξεις στα αισθηματικά μας ζητήματα όσον αφορά παλαιούς αλλά και νέους δεσμούς.

Στις 26 του Αυγούστου εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα δίνοντας πάθος, φλόγα και ερωτικό ταπεραμέντο στο πλανητικό σκηνικό και σε όλα τα ζώδια.

ΑΡΗΣ

Από τις 20 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει ως τις 5 Σεπτεμβρίου. Είναι μία θέση θετική για την έκφραση των στοιχείων του πλανήτη καθώς βρισκόταν αρκετό καιρό σε <πτώση> το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στο ζώδιο του Καρκίνου. Πλέον γινόμαστε πιο άμεση, διεκδικητικοί, μαχητικοί, ερωτικοί και παθιασμένοι. Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, βάζουμε στόχους που ξέρουμε ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρά μας. Σε αυτό το διάστημα πιθανόν να δούμε ηγετικές φυσιογνωμίες να πρωταγωνιστούν στις κοσμικές εξελίξεις και τα γεγονότα. 

Η συμμετοχή του στις εκλείψεις του Αυγούστου στις 7 και 21 του μήνα είναι πολύ σημαντική καθώς θα επιφέρει έντονα γεγονότα, εντυπωσιακά αλλά αρκετά δραματοποιημένα επηρεάζοντάς μας σε προσωπικό αλλά και κοσμικό επίπεδο.

Το διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν αρκετές όψεις του Άρη με άλλους πλανήτες. Αρχικά έχουμε το εξάγωνo με τον Δία στις 20 Αυγούστου η οποία θα αυξήσει το στοιχείο της  υπερβολής και το ρίσκο στα οικονομικά και το τρίγωνο με τον Κρόνο στις 22 Αυγούστου όπου θα μας ωθήσει να τακτοποιήσουμε επαγγελματικά θέματα και νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Είναι θετικές όψεις που μας βοηθούν να πραγματοποιήσουμε σχέδια, στόχους και όνειρα επιβάλλεται όμως να δείξουμε προσοχή στις επιλογές μας.   

Στις 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τρίγωνο με τον Ουρανό και στις 3 Σεπτεμβρίου σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή. Εδώ αναμένουμε εξελίξεις σε γεγονότα που εμπλέκονται ηγετικά πρόσωπα, θα δούμε έντονες αντιδράσεις και δογματισμό σε κοσμικό επίπεδο. Σε προσωπικό επίπεδο θα δούμε ανατροπές αλλά και νέες ευκαιρίες.

 

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Η Πανσέληνος του Αυγούστου γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 7 του μήνα στην 15η μοίρα και 25’ του ζωδίου με έντονη επίδραση σε όλα τα ζώδια από την 1  έως τις 13 Αυγούστου. Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Λόγω της αντίθεσης του Άρη με την Σελήνη, θα δημιουργηθούν εντάσεις, σκάνδαλα, επιθετικότητα και γενικά θα υπάρχει ένα εριστικό κλήμα μεταξύ των ανθρώπων και κυρίως των ζευγαριών. Ωστόσο η ευνοϊκή θέση του Δία θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Στις 10 του Αυγούστου το εξάγωνο του Δία με τον Ήλιο αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλήμα στην συναισθηματική μας ζωή και γενικά θα φέρουν όμορφες στιγμές με ρομαντισμό και αλληλεγγύη.

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Στην 28η μοίρα και 53’ του Λέοντα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη – Έκλειψη στις 21 του Αυγούστου. Θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους – Λέοντες – Σκορπιούς και Υδροχόους) ιδιαιτέρως του τρίτου δεκαημέρου. Μας δείχνει νέα ξεκινήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο τα οποία θα διαρκέσουν αρκετό καιρό μιας και η έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα που ανήκει στον σταθερό σταυρό.

Σε αυτό το γεγονός συμμετέχει ο Ουρανός και ο Κρόνος σε ευνοϊκή όψη (τρίγωνο) όπου μας βοηθούν να κάνουμε αλλαγές οι οποίες θα είναι απρόοπτες και ριζικές.

Με την συμμετοχή του Άρη όμως στη Νέα Σελήνη – Έκλειψη ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Στις 27 του Αυγούστου πραγματοποιείται και  το εξάγωνο Δία – Κρόνου το οποίο είναι ιδιαίτερα ευεργετικό. Μας βοηθά να πραγματοποιήσουμε σχέδια που έχουμε καταστρώσει το προηγούμενο διάστημα. 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 

ΚΡΙΟΣ

Τον Αύγουστο θα έχετε και εσείς την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ζήσετε όπως επιθυμείτε, ώστε να επιστρέψετε και πάλι αργότερα ανανεωμένοι στην εργασία σας. Μία ευνοϊκή περίοδος για τους περισσότερους από εσάς, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να ψυχαγωγηθείτε όπως επιθυμείτε, ξοδεύοντας και κάποια χρήματα για τον εαυτό σας.

Το διάστημα αυτό θα έχετε την ανάγκη να δραπετεύσετε για λίγο από τις σκοτούρες και τα προβλήματα και καλό θα είναι εάν δεν έχετε πάρει ακόμα την άδεια σας να συναντηθείτε στις 9, 10 και 11 Αυγούστου με τους φίλους σας. 

Ο γραπτός και ο προφορικός λόγος, σας βοηθούν αυτή την περίοδο να εκφράσετε τις νέες ιδέες σας που θα αποδεχτεί το περιβάλλον.

Ο σύντροφος για τους περισσότερους Κριούς, θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή τους τούτη εδώ την εποχή.

Στα μέσα του μήνα γίνεστε ελκυστικότεροι και κερδίζετε τα συναισθήματα του ανθρώπου που κινεί το ενδιαφέρον σας. Οι παντρεμένοι Κριοί περνώντας οι μέρες απορροφώνται απ’ τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

Μετά από την ξεκούραση και την ψυχαγωγία που περάσατε αυτόν το μήνα θα γυρίσετε ανανεωμένοι και το ενδιαφέρον σας θα αυξηθεί για τη δουλειά απ’ τις 23 Αυγούστου με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και τον 6ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη. Θα είστε αρκετά πρακτικοί και θα προσεγγίσετε καλύτερα τα επαγγελματικά σας προβλήματα.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό Λέοντα στις 26/8ου σας οδηγεί σε έντονες σχέσεις που θα σας προσφέρουν πάθος και ερωτικές στιγμές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετοί Ταύροι θα βρεθούν την περίοδο αυτή σε ένα ήσυχο μέρος με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο μήνας αυτός, ευνοεί κάθε σας δραστηριότητα που μπορεί να αγγίξει τον ψυχικό ή τον πνευματικό σας κόσμο.

Ένα φίλος που σας υποστηρίζει, σας βοηθά στα μέσα του μήνα να έχετε καθαρό μυαλό προσφέροντάς σας ένα συμπαθητικό αυτί για να μιλήσετε.

Κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις και κάποιες αισθηματικές συναντήσεις θα πρέπει να τις θεωρήσουμε σίγουρες για εσάς το πρώτο δεκαήμερο.

Αναμνήσεις από προσφάτως ευχάριστες στιγμές, φαίνεται να περνούν στη σκέψη σας κινηματογραφικά, θέλοντας να γυρίσει και πάλι πίσω ο χρόνος για να της ξαναζήσετε.

Εάν εργάζεστε λοιπόν κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, που οι περισσότεροι λείπουν σε άδεια, τα πράγματα θα είναι αρκετά ήρεμα και άνετα για να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις σας, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να καταρτίσετε και το πρόγραμμα σας για τους επόμενους μήνες, καθώς θα έχετε το χρόνο άνετα πια, να σκεφθείτε τις κινήσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχοντας την ανάγκη να ξεκουραστείτε και εσείς λίγο, μετά από αρκετές ταλαιπωρίες σε διάφορα προσωπικά σας θέματα, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μία σχετική άνεση σε ένα εξοχικό μέρος εάν βέβαια μπορείτε να πάρετε τώρα την άδειά σας.

Η περίοδος αυτή, προβλέπεται ευχάριστη για τους περισσότερους, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, αρκεί να είστε ευέλικτοι και δεκτικοί στις καταστάσεις.

Ο μήνας αυτός είναι ο μήνας των αδειών και των διακοπών. Έτσι λοιπόν όσοι είστε διακοπές, έχει καλώς διότι θα περάσετε ευχάριστα, αλλά και όσοι εργάζεστε πάλι καλά θα περάσετε εφόσον τα αστικά κέντρα θα έχουν αδειάσει και οι περισσότερες από τις δουλειές σας θα αναβληθούν.

Το μήνα αυτό φροντίστε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τις ερωτικές στιγμές που θα σας δοθούν.

Αφήστε λίγο τον εαυτό σας ελεύθερο και όλα θα πάνε καλύτερα. Μην στέκεστε σε λεπτομέρειες εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα.

Ο σύντροφος σας μαγεύει. Η ερωτική σας ζωή βρίσκετε στα καλύτερα της επίπεδα και πολλοί από εσάς σκέφτονται να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους.

Καθώς οι μέρες του Αυγούστου περνούν και ο Ήλιος από τις 23 θα είναι στην Παρθένο, εσείς επιστρέφοντας –οι περισσότεροι- απ’ τις διακοπές τους, θα ενδιαφερθείτε για το οικογενειακό περιβάλλον και το σπίτι σας, ενώ διάφορες εμπειρίες του παρελθόντος που θα ενθυμηθείτε, θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα τρέχοντα προβλήματα.

Μετά τις 26 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα, με άνεση μπορείτε αγαπητοί μου φίλοι να εκφράσετε τα εσώψυχα συναισθήματά σας. Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον 3ο ηλιακό σας οίκο φέρνει νέες γνωριμίες που αφυπνίζουν τα αισθήματα κάποιων από εσάς.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εμμονή σε ιδέες και απόψεις δεν θα βοηθήσει καθόλου φίλοι μου τις επαγγελματικές, αισθηματικές, οικογενειακές και κοινωνικές σας θέσεις.

Το πρώτο αλλά και το δεύτερο δεκαήμερο θα αποδειχθεί θετικό για την ψυχοσύνθεσή σας  και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε παίρνοντας την άδειά σας.

Οι δυσκολίες που περάσατε το χειμώνα σε σχέση με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, φαίνεται πως τώρα έχουν ξεπεραστεί και έχετε το δικαίωμα να ξοδέψετε κάποια χρήματα για την ψυχική σας ευχαρίστηση.

Καθώς φαίνεται ο οικονομικός τομέας θα επηρεάσει ανάλογα τη ψυχολογία σας καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου επιτρέποντάς σας με μία σχετική οικονομική άνεση να περάσετε ευχάριστα τις διακοπές σας.

Με τίποτε μην πιστέψετε πως κάποια πρόσωπα είναι στην αποκλειστική σας διάθεση ώστε εσείς να προσπαθήσετε να τους περάσετε διάφορα μηνύματα.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο ευνοεί τις αισθηματικές συναντήσεις και τα σύντομα ταξίδια αναψυχής.

Περνώντας ο Ήλιος στην Παρθένο στις 23 και στον 3ο ηλιακό σας οίκο, και παραμένοντας εκεί για ένα μήνα, θα στέψετε το ενδιαφέρον σας στο περιβάλλον σας, ενώ θα θέλετε να εξωτερικεύσετε τις απόψεις σας. Τώρα θα μπορέσετε να πείσετε εύκολα τους άλλους για κάποιες συνήθειές σας.

Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, υπάρχουν αρκετές δυνατότητες για να συγκεντρωθείτε και πάλι στην καθημερινότητα, λύνοντας τα προβλήματά της. Το εμπορικό δαιμόνιο, μετά απ’ τις διακοπές σας, έρχεται και πάλι σε λειτουργία και σας βοηθά να αυξήσετε την πελατεία σας.

Τα έξοδά σας αυξάνονται με την είσοδο της Αφροδίτης στο Λέοντα στις 26/8. Η παρουσία της γοητευτικής Αφροδίτης στον 2ο ηλιακό σας οίκο φαίνεται να σας παροτρύνει να κάνετε περισσότερα έξοδα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μετά τις 26/8ου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα, πολλοί από εσάς, θα θελήσουν να προσφέρουν ένα όχι και τόσο ευκαταφρόνητο δώρο στο αγαπημένο τους πρόσωπο, αλλά θα πρέπει να αποφύγουν να πιστέψουν ότι μπορούν να «αγοράσουν» (;) την ψυχή και το σώμα των άλλων.

 

ΛΕΩΝ

Ο Αύγουστος θεωρείτε μήνας διακοπών και διασκέδασης, και εσείς θα τον απολαύσετε με τον καλύτερο τρόπο, ξοδεύοντας αρκετά χρήματα απ’ τις οικονομίες σας. Διασκεδάστε κατά τη διάρκεια των διακοπών ξεφεύγοντας από δυσχέρειες.

Πιθανόν να μην μπορέσετε να τεκμηριώσετε τις απόψεις σας, άσχετα από το πόσο θα ευσταθούν τα επιχειρήματά σας και για αυτό καλό θα είναι να είστε έτοιμοι απέναντι στις αντιρρήσεις των άλλων ακόμα και για πρακτικά ζητήματα, στα οποία είχατε αποδείξει ότι μπορούν να βασιστούν οι απόψεις σας.

Η εποχή αυτή βελτιώνει την πορεία των αισθηματικών σας και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στη διάθεσή σας. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιό σας μέχρι 22/8, θα ενισχύσει καθώς φαίνεται τα αισθηματικά σας και θα γοητεύσετε άλλη μια φορά τον περίγυρο. Η «λίμπιντό» σας θα πετά φωτιές και οι ερωτικές σας επιτυχίες θα ξαφνιάσουν ακόμα κι εσάς τους ίδιους.

Από τις 23 Αυγούστου, ο Ήλιος θα εγκαταλείψει το Ζώδιό σας και θα περάσει στο Ζώδιο της Παρθένου και σταδιακά θα αυξήσει το ενδιαφέρον σας για τα οικονομικά και τις κτήσεις σας.

Προχωρήστε σε επαγγελματικές αποφάσεις φροντίζοντας όμως να κινηθείτε με σύνεση καθώς η  περίοδος 5 με 12 θα συνοδεύεται ενίοτε από δογματισμούς, υπερβολές και εγωκεντρισμό. Με το μαλακό λοιπόν.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 26 σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς κερδίζοντας συναισθηματικά τον άνθρωπο που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις επηρεασμένες απ’ το παρελθόν, φαίνεται να προκύπτουν απ’ τις καταστάσεις τώρα. Μην εμπιστεύεστε  και τόσο τη διαίσθησή σας σε πράγματα που αδυνατείτε με τη λογική να προσεγγίσετε.

Οι πρώτες 22 μέρες σας προτρέπουν σε απομόνωση ψυχική και συναισθηματική για ανασύνταξη.

Ετοιμαστείτε από τις 23 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, για ένα μήνα που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε αρκετές επιθυμίες και προσωπικά σας σχέδια, αλλά φροντίστε να είστε δίκαιοι με τους άλλους και μην νομίζετε πως τώρα θα είστε το κέντρο του ενδιαφέροντος τους.

Τις τελευταίες οχτώ ημέρες, οι αστρολογικές επιρροές θα βοηθήσουν αρκετές εργασίες σας, έτσι ώστε να αποδώσουν οικονομικά οφέλη, αρκεί να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και οι αποφάσεις σας να είναι λογικές και πραγματοποιήσιμες.

 

ΖΥΓΟΣ

Τώρα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους προσωπικούς σας στόχους και τα ενδιαφέροντά σας, ενώ διάφορα κοινωνικά και πολιτικά θέματα θα τραβήξουν την προσοχή σας.

Η εποχή προσφέρεται για διασκέδαση, ψυχαγωγία και διακοπές στις όμορφες παραλίες μας, κάτι που θα σας βοηθήσει να φορτώσετε τις μπαταρίες σας για να αντιμετωπίσετε με άνεση τις υποχρεώσεις του χειμώνα.

Το διάστημα αυτό έχετε ανάγκη από ξεκούραση. Καλό λοιπόν θα είναι να πάρετε την άδειά σας και να απομακρυνθείτε απ’ τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

Η ικανότητά σας να παραδίνεστε σε βαθιά συναισθήματα είναι το κλειδί για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα σε σχέση με τα αισθηματικά σας και απομακρύνετε απ’ τη ζωή σας τα ακατάλληλα πρόσωπα.

Μικρά ταξίδια και ευχάριστες «αποδράσεις» σας περιμένουν μέσα στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο.

Ο Ήλιος, θα περάσει στις 23 Αυγούστου στην Παρθένο και εσείς για ένα μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχόλησαν, αλλά δεν θα πρέπει να χαθείτε σε λεπτομέρειες της καθημερινότητας.

Στις 26/8ου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα, δίνοντάς σας αρκετές δυνατότητες διασκέδασης με τους φίλους σας, ενώ δεν αποκλείετε μία φιλική σχέση να εξελιχθεί τώρα σε αισθηματική.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος για τους περισσότερους από εσάς αποδεικνύεται ο Αύγουστος αρκεί να είστε συνεργάσιμοι με τους άλλους.

Τις μέρες αυτές η προσωπικότητά σας και οι ιδιαιτερότητές της θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον πολλών ατόμων απ’ το στενό σας κύκλο.

Πληθωρικά αισθήματα και περιπετειώδης διάθεση, σας «φορτίζουν τις μπαταρίες» και λειτουργείτε μέσα από ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες συνθήκες.

Εάν είστε σε διακοπές, θα περάσετε ευχάριστα και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε, ενώ δεν θα λείψουν οι περιπέτειες και οι ερωτικές κατακτήσεις.

Εάν έχετε άδεια από την εργασία σας φροντίστε να ταξιδέψετε σε κάποια ήσυχα μέρη και τραφείτε όσο το δυνατό υγιεινά.

Η καριέρα σας απαιτεί έξυπνους χειρισμούς. Δεν είναι η ώρα για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο το οποίο μπορεί να σας συγχύσει.

Οικονομικά, ωφελείστε αφήνοντας την προσωπική σας γοητεία απέναντι σε σημαντικές προσωπικότητες.

Από τις 23 Αυγούστου ο Ήλιος θα φιλοξενείται από το ζώδιο της Παρθένου και τον 11ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη. Κάποιοι θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε κοινωνικά και πολιτισμικά θέματα και κάποιοι άλλοι σε πολιτικά.

Η διέλευση της Αφροδίτης από το Λέοντα από τις 26 του μήνα θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις εισπράξεις της επιχειρήσεώς σας. Αν είστε υπάλληλοι, συζητήστε με τους προϊσταμένους για την αύξηση του μισθού σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία σας κάποιες στιγμές, ίσως να είναι υπερβολική και να ενοχλήσει τους άλλους γύρω σας, αλλά γενικά οι διακοπές αυτές θα σας μείνουν αξέχαστες και αυτό στο τέλος θα έχει σημασία.

Για αρκετούς από σας, πηγή γνώσης και επιτυχίας θα είναι τα ταξίδια ή η επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.

Οδηγείστε τα πράγματα 3 με 21 σε ωρίμανση και δώστε απλές λύσεις αποφασίζοντας νέα ξεκινήματα.

Η διάθεσή σας που θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα, φαίνεται πως θα σας παροτρύνει να ξοδέψετε τώρα περισσότερα απ’ ότι συνήθως και ιδιαίτερα για την ευχαρίστηση και την ικανοποίησή σας.

Τα μέλη της οικογενείας σας υποστηρίζουν, ιδιαίτερα σε θέματα χρημάτων.

Αναζητώντας περισσότερο πάθος στη ζωή σας αυτή την εποχή, δημιουργείτε αντίστοιχες καταστάσεις και στα αισθηματικά σας. Αισθηματικές συναντήσεις και εφήμερες σχέσεις θα προκύψουν αυτές τις μέρες. Ευχάριστες βραδιές σας περιμένουν κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα δημιουργηθούν νέες συναναστροφές και φιλίες χρήσιμες και σημαντικές. Θα έχετε την τάση να παίρνετε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα αντιλαμβάνεστε και θα εκτιμάτε τους άλλους ως σημαντικές οντότητες με σημαντικές ομοιότητες στο κοινό πεπρωμένο.

Περνώντας και ο Ήλιος στην Παρθένο στις 23 Αυγούστου και παραμένοντας εκεί για ένα μήνα, θα αυξήσει το ενδιαφέρον σας για τα επαγγελματικά και την καριέρα σας, ενώ τώρα είναι πιθανόν να επιτύχετε κάποια σχέδιά σας.

Η διέλευσή της η Αφροδίτη απ’ τις 26 από το φιλικό Λέοντα προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες στην αισθηματική σας ζωή.

Έντονη επιθυμία για να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυξημένη πιθανόν να είναι αυτή την εποχή η ικανότητά σας για να ασχοληθείτε λεπτομερώς με ανώτερα πράγματα και με τη φιλοσοφία.

Στο μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα αναζητάτε σαφής αποδείξεις σε θέματα που άπτονται της μεταφυσικής και της θρησκείας.

Το να εκφράσετε τη γνώμη σας και να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας, θα είναι κάτι αποδεκτό, αρκεί να μην παρασυρθείτε και στο τέλος είστε εκτός πραγματικότητας, κινούμενοι εντελώς θεωρητικά.

Τώρα φτάνοντας στα άκρα, και θέλοντας όλα ή τίποτε απ’ τους άλλους, δεν αποκλείετε να δείτε το τέλος κάποιας αισθηματικής σχέσης ή την αρχή μιας νέας. Μια δέσμευση φαίνεται άμεση σε μια ερωτική κατάσταση, αλλά πρέπει πρώτα να επανεξετάσετε την όλη κατάσταση.

Θα αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα αυτές τις μέρες που με τη σειρά τους θα αποδείξουν το σθένος, την υπομονή και την εσωτερική δύναμη που διαθέτετε.

Το Ζώδιο της Παρθένου στις 23 του μηνός θα φιλοξενήσει τον Ήλιο. Η διέλευση του Ήλιου απ’ τον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου φαίνεται να παρατείνει τις διακοπές σας.

Περνώντας στις 26/8 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα και του 8ου ηλιακού σας οίκου αφυπνίζει τις ερωτικές σας επιθυμίες. Οι απαιτήσεις σας φαίνεται να γίνονται παράλογες επηρεαζόμενες από ανάμεικτα συναισθήματα πάθους, έρωτα και ζήλιας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Αύγουστος αποδεικνύεται ευνοϊκός σε όλα τα επίπεδα για τους περισσότερους Υδροχόους. Θα είστε αισιόδοξοι και θα εκπέμπετε έναν αέρα σιγουριάς στο περιβάλλον σας.

Εάν είστε διακοπές όλα θα είναι ευχάριστα για εσάς.

Στα μέσα της περιόδους, κρατείστε μία ανεξάρτητη στάση απέναντι στα περιστάσεις που θα παρουσιαστούν και αποφύγετε κάθε μορφή σύγκρουσης με το περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου θα ζητάτε απ’ τους φίλους και τους γνωστούς σας να είναι απέναντί σας σταθεροί και να μοιράζονται τις δικές σας ιδέες.

Προγραμματίστε την άδειά σας το συντομότερο εφόσον είναι αναγκαίο να ξεκουραστείτε. Άλλωστε τις μέρες που θα λείπετε μπορούν οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες σας να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις που αναλάβατε.

Διασκεδάστε και γνωρίστε νέους τόπους και όμορφους ανθρώπους που θα συμβάλλουν ώστε αυτό το καλοκαίρι να σας μείνει αξέχαστο.

Τις μέρες αυτές προκύπτουν στη ζωή σας ερωτικές κατακτήσεις και περιπέτειες πιθανόν με δύο πρόσωπα χωρίς και εσείς οι ίδιοι να ξέρετε πιο θέλετε.

Το απόκρυφο θα έλξει τώρα το ενδιαφέρον σας, και οι ερευνητικές σας ικανότητες θα προσαρμοστούν στις υπηρεσίες τις εργασίας σας. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου από τις 23/8ου  ενεργοποιεί έντονα το υποσυνείδητο και τον ψυχικό σας κόσμο. Αυτή τη περίοδο θα θέλετε να ανατρέψετε κάθε κατάσταση που για εσάς έχει τελειώσει και θα θελήσετε να αναγεννήσετε κάποιες άλλες. Τώρα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στα κεφάλαιά σας και στα οικονομικά του συντρόφου σας.

Στα τέλη Αυγούστου, που ο Ήλιος θα είναι στην Παρθένο, αναλύστε τις περιστάσεις πριν προχωρήσετε σε αλλαγές και μην διστάσετε να τοποθετήσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρησή σας.

Περνώντας η Αφροδίτη στις 26/8 στο ζώδιο του Λέοντα θα ευνοήσει τις προσωπικές σας σχέσεις και ιδιαίτερα τις αισθηματικές και φιλικές.

 

ΙΧΘΕΙΣ 

Το πρώτο δεκαήμερο είναι μία περίοδος όπου θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ζεστοί, έλκοντας τελικά τους άλλους με το μέρος σας. Ψυχαγωγηθείτε όπως εσείς θέλετε, αλλά μην παραμελήσετε και τους δικούς σας ανθρώπους.

Φροντίστε να βρείτε ένα μέρος που θα συνδυάσετε τη διασκέδαση και τη ξεκούραση που τόσο θα έχετε ανάγκη τώρα. Φροντίστε τη διατροφή σας και εφαρμόστε ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής καταναλώνοντας όσο το δυνατό περισσότερους χυμούς.

Καθώς φαίνεται πολλοί από εσάς δεν θα πάρουν την άδειά τους αυτό το μήνα ασχολούμενοι με τις καθημερινές τους υποχρεώσεις και την εργασία τους.

Το να δουλέψετε περισσότερο, κανείς δεν πρόκειται να το επικρίνει, αρκεί να μην πάρετε αποφάσεις αντίθετες με τη γνώμη των προϊσταμένων σας.

Θαυμασμό στο πρόσωπό σας θα δείτε αυτό το μήνα απ’ τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ιδιαίτερα απ’ τον ερωτικό σας σύντροφο, που θα ενδιαφερθεί για τους προσωπικούς σας στόχους.

Περνώντας ο Ήλιος την 23η μέρα του μήνα στην Παρθένο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας με τους άλλους και στις περισσότερες περιπτώσεις θα κρατείστε μια υποχωρητική στάση απέναντι σε ενδεχόμενες αντιδράσεις τους.

Η Αφροδίτη, θα εισέρθει στις 26 στο Ζώδιο του Λέοντα και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στη διατροφή σας και να μην παρασυρθείτε από τις λιχουδιές της κουζίνας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr