Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2712 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 13/08/2017 | Διαβάστηκε 214 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Δευτέρα 14/8/2017

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα επηρεάζει θετικά την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή. 

ΤΑΥΡΟΣ
Σας χαρίζονται ευχάριστες και ερωτικές στιγμές. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις θα κυριαρχήσουν τους περισσότερους από εσάς. Κάποια από αυτά θα έχουν αντίκτυπο στο δεσμό τους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο πλησιάζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η υπερβολική οικειότητα και η άνεσή σας ίσως προκαλέσουν την οργή του. 

ΛΕΩΝ
Σήμερα είναι μια μέρα που είναι πιθανό ένας κεραυνοβόλος έρωτας να μπει στη ζωή σας. Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο έρωτας που αισθάνεστε για το σύντροφό σας, φαίνεται τόσο απ’ τις κινήσεις και τη διάθεσή σας, όσο και από την λαμπερή έκφραση του προσώπου σας. 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα κάνετε ενδοσκοπήσεις και ενδέχεται να μπλοκάρετε την άμεση συναισθηματική σας έκφραση, περνώντας τον εαυτό σας από αυστηρή κριτική. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετοί Σκορπιοί θα αναζητούν περισσότερες απολαύσεις. Η ανταμοιβή τους θα είναι το απρόβλεπτο ‘χτύπημα‘ του Έρωτα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα πιστέψετε πως όποιος έχει τα χρήματα έχει τα πάντα. Είναι όμως έτσι; Ή επιμένετε να πάρετε ένα μάθημα ζωής με απρόβλεπτες συνέπειες; 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην είστε κατηγορηματικοί ακόμα και αν έχει διαφορετική άποψη ο σύντροφος. Σήμερα θα θέλετε να ψυχαγωγηθείτε με την παρέα σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε την ανάγκη να ξοδέψετε είτε αγοράζοντας ένα δώρο για το σύντροφο είτε διασκεδάζοντας μαζί του. Κάντε ότι σας εκφράζει χωρίς να υπερβάλλετε. 

ΙΧΘΕΙΣ
Φροντίστε τον προσωπικό σας χώρο με τη βοήθεια του συντρόφου σας. Αλλάξτε τη διακόσμηση, βάλτε χρώματα στη ζωή, στον έρωτά σας. Ανανεωθείτε ψυχικά. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr