Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2686 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 18/08/2017 | Διαβάστηκε 588 φορές
από τον Ανδρέα Παπιδά
14990

 


ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ

14/8/2017 ΕΩΣ 05/09/2017

Τι ακούει ο έρμος ο Ερμής κάθε 4 μήνες που αναδρομεί. Αμάν πια κάθε 4 μήνες τα ίδια και τα ίδια και αρχίζει μια αγανάκτηση, δυσαρέσκεια, μούτρα, απαισιοδοξία και άλλα πολλά για την ατυχία και τα δεινά που μας φέρνει. Για σταθείτε όμως μπορεί να κάνει κάτι ο Ερμής που θα είναι αντίθετο με την εξέλιξή μας; Τι θέλει να μας θυμίσει και να ολοκληρώσουμε ο ανάδρομος Ερμής;

Μήπως ζητήματα που έχουμε αφήσει  ανοικτά σε κάποιο από τα πεδία της ζωής; Μήπως μας λέει να αφουγκραστούμε τον εαυτό μας για να μην πέφτουμε θύματα εξαπάτησης  λόγο των δικών μας αδυναμιών, να επικοινωνήσουμε, να μάθουμε, να διαπραγματευτούμε, να ερωτευτούμε αυτό που πράγματι είναι για εμάς και όχι αυτό που στο τέλος της αναδρομής του θα δούμε ότι έμοιαζε με κίβδηλο μαργαριτάρι;  Μήπως θέλει να μάθουμε να κλείνουμε σωστές  συμφωνίες; Να μάθουμε σωστά το μάθημα της σκέψης της απόφασης και της δράσης; Σίγουρα ναι, για αυτό μας δυσκολεύει όσο εμείς οι ίδιοι δεν αποφασίζουμε να εκπαιδεύσουμε τον ίδιο τον εαυτό μας.

Δυσκολίες λοιπόν και τρικλοποδιές στην συνεννόηση την επικοινωνία και στις πάσης φύσεως συναλλαγές. Λες άσπρο και καταλαβαίνουν μαύρο, λες ραντεβού στην πλατεία και σε περιμένουν στην  παράλια. Υπολογιστές, κινητά, σταθερά, ραντάρ, σόναρ, τηλεοράσεις, ράδια κλπ χορεύουν στον δικό τους ρυθμό σταματούν και ξαναρχίζουν όπως τα διευθύνει ο ανάδρομος Ερμής. Άσε την αλληλογραφία και τους λογαριασμούς που πάνε αλλού για άλλου στην αναδρομή του Ερμή.

Ας μάθουμε λοιπόν να ακούμε τον άλλο όταν μιλά, να μάθουμε να σιωπούμε και να σκεφτόμαστε πριν απαντήσουμε και καμία φορά να μάθουμε να ακούμε και τους χτύπους της καρδιάς μας πριν αρχίσουμε τις συναισθηματικές μεγαλοστομίες, αυτό μας λέει ο ανάδρομος Ερμής

Ο Ερμής αναδρομεί στο ζώδιο της Παρθένου στην καλύτερη του θέση μαζί με εκείνη του Διδύμου. Θα  δώσει πολύ κριτική ανάλυση και επιμονή στην λεπτομέρεια και στην τελειότητα .Επίσης θα μας θυμίσει θέματα σχετικά με την υγεία μας, την εργασία μας, την διατροφή μας και θα ασχοληθούμε περισσότερο με τις λεπτομέρειες που αφορούν την καθημερινότητά μας. Αρκετοί θα θελήσουν να πάρουν και να περιθάλψουν  κάποιο  μικρό  και αβοήθητο ζώο.

Η αναδρομή του Ερμή που ξεκίνησε στις 14/ 8 στο ζώδιο της Παρθένου  θα τερματιστεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/ 9ου κουβαλώντας και την Έκλειψη που θα γίνει στις 21/8. Ας δούμε λοιπόν πως θα  επηρέασε  τα ζώδια διαβάζοντας πάντα και τον ωροσκόπο μας.

ΚΡΙΟΣ

Παιδιά ψυχραιμία θα έχετε πολλές αφορμές να εκνευρίζεστε και να τσακώνεστε  με άλλους και με όλα αφού τα νευρά σας θα είναι στο κόκκινο. Κάτι  πονοκέφαλοι  κάτι θολούρες  στα μάτια, κάτι  περίεργα τρέμουλα και μια γενικότερη  πίεση θα είναι στο καθημερινό μενού σας. Καλή περίοδος για εξάσκηση στην  υπομονή, ξέρω είναι δύσκολο αλλά αναγκαίο για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Χτυπά το τηλέφωνο και είναι ο παλαιός σας έρωτας που ξαφνικά θέλει να πάτε για καφέ. Μην θεωρήσετε ότι θα αναβιώσει η σχέση σας αφού με το τέλος της αναδρομής του Ερμή θα τελείωση και η σχέση. Αυτό που σας δίνη την ευκαιρία να τελειώσετε ο Ερμής είναι να κλείσετε έναν κύκλο που θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε στο μέλλον. Αδράχτε την λοιπόν και από Σεπτέμβρη καλή αρχή. Εσείς οι καλλιτέχνες του ζωδίου αν και νιώθετε έντονα ότι πρέπει να κάνετε νέα ξεκινήματα περιμένετε τον Σεπτέμβρη, άλλωστε η υπομονή ποτέ δεν σας έλειψε και φυσικά δεν σας έβλαψε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σκέφτεστε διάφορες αλλαγές, αγορές, πωλήσεις κινητών και ακίνητων και έχετε μπει στη διαδικασία έρευνας. Μείνετε στην ερευνά γιατί ότι και να υπογράψετε με κάποιο μαγικό  τρόπο  θα αμφισβητηθεί τον Σεπτέμβρη και έτσι και αλλιώς θα απαιτηθεί επαναδιαπραγμάτευση. Τώρα δεν ευνοούνται επισκευές, βάψιμο, συμμάζεμα στο σπίτι, επισκευή στο αμάξι ή στην μηχανή. Τα σοβαρότερα από Σεπτέμβρη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά δεν σας χαρακτηρίζει η απροσεξία και η προχειρότητα αλλά λόγο παρορμητικότητας πολλές φορές βιάζεστε ή ταξιδεύετε νοητικά. Προσοχή λοιπόν στις μετακινήσεις  και στις συνομιλίες σας με φίλους και συγγενείς. Επίσης προσοχή στον/στην σύντροφό σας αφού θα έχετε έντονη την τάση για μουρμούρα και γκρίνια που θα διογκώσουν το ασήμαντο και θα το κάνουν χωρίς λόγο σημαντικό. Μην διώχνετε κάτι που θα σας λείψει πάρα πολύ από Σεπτέμβρη.  Προσοχή μεγάλη στην  συμπεριφορά σας λοιπόν και τα καλυτέρα πάντα είναι μπροστά σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την χρονιά η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε πολύ διασκέδαση, δεν έχετε κάνει πολλές γκλαμουράτες εμφανίσεις και γενικά έχετε δουλέψει πολύ και έχετε χαρεί  λίγο. Είναι και οι Εκλείψεις του Αυγούστου που είναι στο ζώδιο σας οπότε νιώθετε  μια απογοήτευση και μια μελαγχολία. Η αναδρομή λοιπόν του Ερμή θα φέρει σε κάποιους χρήματα από παλαιές οφειλές και σε άλλους θα υπάρχει  καθυστέρηση  σε χρήματα ή άλλα οικονομικά οφέλη.  Προσοχή μεγάλη θέλει στην σπατάλη που σας πιάνει σε κάθε στενάχωρη στιγμή σας. Προσέχετε  περισσότερο τον εαυτό σας  και χαλαρώστε. Αυτό που σας κάνει να νιώθετε πίεση σήμερα θα σας κάνει να γελάτε σε λίγο καιρό.                

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναδρομή του Ερμή γίνετε στο ζώδιο σας και σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό εαυτό σας και να αφήσετε την κριτική που ασκείτε συνήθως σε όλους και σε όλα. Θα έχετε επιστροφές κάθε είδους, ερωτικές, κοινωνικές, φιλικές και ευκαιρίες για να κλείσετε παλαιούς ανοικτούς λογαριασμούς. Προσοχή όμως, μην νομίζετε ότι ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος αντίθετα κλείνουν κύκλοι σε όποιο τομέα της ζωής σας είναι ανοικτοί. Άλλωστε με παλαιά υλικά δεν φτιάχνουμε καινούργιο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ

Θα είναι μια περίοδος αναρωτήσεων και ενδοσκόπησης αφού  θα επανεξετάσετε αποφάσεις και δράσεις του παρελθόντος που μπορεί να σας κάνουν να αναθεωρήσετε πολλές απόψεις γύρω από τις σχέσεις και την ιδία την πρόοδο σας στη ζωή. Ο σκεπτικισμός που θα αναπτύξετε σε σχέση με το παρασκήνιο που θα υπάρξει λόγω αναδρομής του Ερμή θα φέρει παρεξηγήσεις, απογοητεύσεις αλλά ακόμη και να αποφασίσετε αποκοπή δεν θα είναι οριστική αφού με την ορθοδρόμηση του Ερμή θα υπάρξει επάνοδος και μάλλον ευνοϊκή για εσάς τουλάχιστον μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Γκάντι κάποτε είχε πει ότι η τροφή που μπαίνει συνήθως στο στόμα των ανθρώπων είναι πολύ καλά καθαρισμένη και φροντισμένη και ευχήθηκε το ίδιο να γίνετε και ότι εξέρχεται από το στόμα των ανθρώπων εννοώντας φυσικά τις λέξεις. Μεγάλη προσοχή λοιπόν με φίλους, παρέες, σχέσεις, αφού θα έχετε την συνεχή τάση να παρεξηγηθείτε με τους άλλους. Είναι καλή περίοδος για επανεξέταση της δική σας στάσης απέναντι στους άλλους και της αποδοχής εκ μέρους σας ότι δεν μπορεί να αρέσετε σε άλλους και να πάψει αυτό να σας ενοχλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άσκηση υπομονής επιμονής και καρτερίας για εσάς που σας αρέσει το άμεσο, το γρήγορο και το ρίσκο. Καθυστερήσεις και αναβολές σε επαγγελματικά θέματα και τάση για παρεξηγήσεις στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον σας. Μην σας παρασύρει λοιπόν ο ενθουσιώδης εαυτό σας και κάνετε νέα επαγγελματικά και οικονομικά ξεκινήματα γιατί η χασούρα είναι δεδομένη και ειδικά για εσάς τα καλυτέρα είναι πάντα μπροστά!

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ

Θα νιώθετε ότι οι άλλοι δεν επικοινωνούν με εσάς και ότι είστε αναγκασμένοι να διαχειριστείτε τα πάντα μόνοι σας για να γίνουν σωστά. Εάν δεν σκεφτόσασταν την κοινωνική σας θέση θα ξεσπούσατε πολύ άσχημα αλλά η λογική σας σας επαναφέρει στα κοινωνικώς ορθά. Μεγάλη προσοχή σε νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με επιμορφωτικά σεμινάρια, θέματα σπουδών εσωτερικού και  εξωτερικού, γιατί θα υπάρξουν ανατροπές ξαφνικές που θα σας χαλάσουν όλο τον σχεδιασμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο πράγμα που θα σας εκνευρίσει και θα σας κάνει να σκεφτείτε νέους τρόπους και νέες ιδέες για την επίτευξη των σκοπών σας. Θα δικαιωθείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όσοι έχετε εκκρεμότητες με το δημόσιο, εφορίες κλπ θέλει μεγάλη προσοχή και καλούς χειρισμούς.  

ΙΧΘΥΣ

Επιστροφές φίλων, συνεργατών, ερωτικών συντρόφων και επανασυνδέσεις που θα σας κάνουν να ονειρεύεστε τα καλυτέρα. Φορέστε όμως και κανένα  αλεξίπτωτο  γιατί  η πτώση  από το ροζ συννεφάκι  θα πονέσει. Δυστυχώς αυτό θα γίνει με την ορθοδρόμηση του Ερμή  όποτε κρατήστε πισινή. Οι σχεσάκηδες  θα μπείτε πάλι στο λούκι της ψιλοαπογοήτευσης  και της  αμφισβήτησης με νευράκια  και ειρωνιούλες. Μην την κάνετε όμως ακόμα, περιμένετε μέχρι  μέσα Σεπτεμβρίου που θα έχει ξεθολώσει  το τοπίο να γλυτώσετε  και το πήγαινε – έλα!  

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr