Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2707 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 29/09/2017 | Διαβάστηκε 615 φορέςΟι διελεύσεις με βασικό ρυθμιστή τον Ήλιο είναι ένας εκ των πολλών τρόπων πρόβλεψης γεγονότων και καταστάσεων της καθημερινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε προσωπικό επίπεδο δείχνουν πότε θα ενεργοποιηθούν θετικά ή αρνητικά οι πλανήτες ή τα σημεία του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας.

 

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

01/10/2017 ΕΩΣ 15/10/2017

1η  έως 15 Οκτωβρίου 2017

1)   Ο Ήλιος θα κινηθεί από την 7η μοίρα και 53΄ του Ζυγού έως την 14η μοίρα και 22η  μοίρα του ζωδίου.

2)   Η Σελήνη την 1η Οκτωβρίου θα είναι στην 8η  μοίρα και 19΄ του Υδροχόου και στις 15 Οκτωβρίου το βράδυ θα είναι στην 5η μοίρα και 25΄ της Παρθένου.

3)   Ο Ερμής θα κινηθεί από την 1η μοίρα και 32’ του Ζυγού έως την 27η μοίρα και 35΄ του ζωδίου. 

4)   Η Αφροδίτη θα κινηθεί από την 13η μοίρα και 15΄ της Παρθένου έως την 1η μοίρα και 48΄ του Ζυγού. Αλλάζει ζώδιο στις 14 Οκτωβρίου.

5)   Ο Άρης θα κινηθεί από την 16η μοίρα και 09΄ της Παρθένου έως την 25η μοίρα και 38΄ του ίδιου ζωδίου.

6)   Ο Δίας θα κινηθεί από την 27η  μοίρα και 56΄του Ζυγού έως την 01η μοίρα και 08΄ του Σκορπιού. Αλλάζει ζώδιο στις 10 Οκτωβρίου, 4:22μμ και θα μείνει ως τις 8 Νοεμβρίου 2018.

7)   Ο Κρόνος θα κινηθεί από την 22η μοίρα και 14΄ του Τοξότη έως την 23η  μοίρα και 14΄ του ίδιου ζωδίου.

8)   Ο Ουρανός θα κινηθεί από την 27η και 16΄ του Κριού έως την 26η και 40΄ σε ανάδρομη φορά.

9)   Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί από την 12η μοίρα και 10΄ των Ιχθύων έως την 11η μοίρα και 50΄ σε ανάδρομη φορά.

10)  Ο Πλούτωνας θα κινηθεί από την 16η μοίρα και 51΄ του Αιγόκερου έως την 16η μοίρα και 55΄ του ίδιου ζωδίου.

 

Οι κυριότερες όψεις των Πλανητών

από 01/10/2017 ΕΩΣ 15/10/2017

 

Δευτέρα 02/10: Σήμερα το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι μία όψη που μας βοηθά να πραγματοποιήσουμε δυναμικές αλλαγές,  να ολοκληρώσουμε μία κατάσταση που έχουμε ξεκινήσει αρκετές εβδομάδες πριν, να πραγματοποιήσουμε μια έρευνα σε βάθος, να ζήσουμε μια συναρπαστική ερωτική εμπειρία ή να ανταμειφθούμε για την έντιμη στάση μας απέναντι σε μία σχέση. Η όψη επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού και μεταβλητού σταυρού που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο.

Τρίτη 03/10: Σήμερα έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, όψη που μας χαρίζει έντονες ερωτικές στιγμές και έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος θα μπορεί να εξελιχθεί σε μια μακροχρόνια σχέση, ή να πραγματοποιήσουμε μία θετική συνεργασία. Είναι όψη η οποία δείχνει υλική ευμάρεια ή κληρονομιά. Επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά και παρορμητικά  ζώδια του 2ου δεκαημέρου.  

Πέμπτη 05/10: Σήμερα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου « με λίγη καλή θέληση» θα μας χαρίσει φλερτ – πάθος – διεκδίκηση στον έρωτα – γνωριμία – καλλιτεχνική επιτυχία αλλά και παραξενιές – ζήλιες ή και απιστίες. Αφορά κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού που έχουν γεννηθεί το 2ο  δεκαήμερο.  

Κυριακή 08/10: Σήμερα έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Είναι δύσκολη όψη και δείχνει μοναξιά – θλίψη – προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις και στο γάμο – αυστηρή κριτική και προβλήματα στις οικονομικές και κοινωνικές συναλλαγές. Αφορά περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού που έχουν  γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Επίσης η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού μας δίνει άνεση και ευγένεια στην επικοινωνία – διπλωματία. Είναι μια θαυμάσια ημέρα για να ανταλλάξουμε επισκέψεις, να στείλουμε μηνύματα με διάφορους τρόπους, να οργανώσουμε κάποιο θέμα πολύ έξυπνα, να κλείσουμε συμφωνίες ή να αποφασίσουμε ένα ταξίδι αλλά και να ασχοληθούμε με καλλιτεχνικά και πνευματικά ζητήματα. Αφορά περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του δεύτερου δεκαημέρου.

Δευτέρα 9/10: Σήμερα το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μας προτρέπει σε μια εγωιστική συμπεριφορά, σε αρνητικές σκέψεις και εμμονές, σε καχυποψία, δυσπιστία, συκοφαντία και σε ζημιές τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου.

Τρίτη 10/10: Σήμερα με το τετράγωνο Ηλίου – Πλούτωνα μπορεί να αντιμετωπίσουμε ισχυρές πιέσεις που θα ‘ναι πολύ δύσκολο να τις αντέξουμε χωρίς αντίδραση. Ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις, απώλειες, ζημιές, πείσματα και στενοκεφαλιές. Αφορά περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο.

Τετάρτη 11/10: Σήμερα το τετράγωνο Άρη – Κρόνου είναι  μια δύσκολη όψη και απαιτεί απόλυτη αυτοπειθαρχία και αυτοέλεγχο. Ενδέχεται να υπάρξουν επιπλοκές, προβλήματα, ζημιές, ατυχήματα, απογοητεύσεις. Αφορά περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού του 3ου δεκαημέρου.

Παρασκευή 13/10: Σήμερα το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μας βοηθά να τακτοποιήσουμε ή να ολοκληρώσουμε ζητήματα που εδώ και καιρό εκκρεμούν και γενικά να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα που χρειάζονται προσοχή, υπομονή και επιμονή. Καλή μέρα για ήσυχο διάβασμα και για συναντήσεις με δημόσια πρόσωπα – συμβούλους ή φορείς μεγάλων επιχειρήσεων. Αφορά τα ζώδια του παρορμητικού και μεταβλητού σταυρού που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο.

Κυριακή 15/10: Σήμερα η αντίθεση Ερμή – Ουρανού. Είναι μια όψη που απαιτεί πειθαρχία στην σκέψη για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις σε δεσμούς και στις κοινωνικές γνωριμίες. Ενδέχεται επίσης να υπάρξουν δυσάρεστες συναντήσεις και ειδήσεις, έλλειψη υπομονής, επιθετική συμπεριφορά αλλά και ζημιές τεχνολογικού εξοπλισμού. Φανείτε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και αποφύγετε σημαντικές συναντήσεις. Αφορά περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του 3ου δεκαημέρου.

Την ίδια μέρα η αντίθεση Άρη – Χείρωνα είναι όψη η οποία δρομολογεί δραστικές εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα, ατυχήματα, αλλά και αναστατώσεις από φυσικά αίτια.

ΚΡΙΟΣ

1  ΕΩΣ 15/10/2017

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 31 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, η νέα θέση του Δία  στο ζώδιο του Σκορπιού υπόσχεται καλύτερες ημέρες σε οικονομικά που θα προέλθουν από τρίτους.

Ο Ερμής στο Ζυγό, απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, έως τις 5 Οκτωβρίου επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 31 Μαρτίου συζητήσεις και επαφές θα αφορούν τις σχέσεις σας με συνεργάτες ή με τον/την σύντροφό σας. Αρκετοί ενδέχεται να έχετε μικρές μετακινήσεις.

Η Αφροδίτη από τις 14 Οκτωβρίου περνά στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζοντας τους γεννημένους 21 με 22 Μαρτίου. Αρκετοί θα έχετε εξελίξεις σε επίπεδο συναισθηματικών σχέσεων. Ευνοϊκή εποχή για νέες γνωριμίες και ευχάριστες διασυνδέσεις.

Ο Δίας, πλανήτης της ευημέριας - της επέκτασης και της γνώσης, από τις 10 Οκτωβρίου αλλάζει ζώδιο περνώντας στο ζώδιο του Σκορπιού, ζώδιο του βάθους και των άκρων όπου θα μείνει ως τις 8 Νοεμβρίου 2018. Αυτή η νέα θέση θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο αφού ο ευεργέτης πλανήτης θα σας φέρει εξελίξεις σε οικονομικά, φορολογικά ή κληρονομικά θέματα. Προς το παρόν θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 22 Μαρτίου.

Οι αδέσμευτοι Κριοί από τις 14 Οκτωβρίου θα έχετε έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα. Ίσως μια νέα σας γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Οι δεσμευμένοι είναι ιδανική εποχή να ανανεώσετε την σχέση σας πηγαίνοντας ένα ταξίδι με τον/την σύντροφό σας.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στο δικό σας ζώδιο (άξονας Κριού – Ζυγού) ενδέχεται να σας προβληματίσει σε θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις – συνεργασίες ή με τον/την σύντροφό σας.

Ο Ήλιος 1 – 11 Οκτωβρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα επηρεάζει το δεκαήμερό σας στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στην πορεία της προσωπικής σας ζωής – του γάμου ή της σχέσης σας. Προσέχετε στις 10 Οκτωβρίου επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα.

Ο Ερμής 6 με 11 Οκτωβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο συζητήσεις και επαφές με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ιδιαιτέρως στις 8 Οκτωβρίου. Στις 9 Οκτωβρίου προσέχετε τις συζητήσεις, ίσως υπάρξουν δυσκολίες.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου 1 με 6 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 10 Απριλίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα τυχερούς σε θέματα που σχετίζονται με εργασία και υγεία. Αρκετοί θα έχετε ευκαιρίες και προοπτικές για περαιτέρω εξέλιξη, ιδιαιτέρως στις 3/10. Στις 5 Οκτωβρίου ευνοούνται νέες γνωριμίες και φλερτ.

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου 1 με 6 Οκτωβρίου επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 10 Απριλίου. Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 2 Οκτωβρίου ευνοεί νέα ξεκινήματα και δίνει δύναμη για δράση και διάθεση για δουλειά.

Οι αδέσμευτοι Κριοί διανύετε μια περίοδο όπου ευνοούνται έρωτες και φλερτ στο χώρο εργασίας σας. Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις υποχρεώσεις που αφορούν σπίτι και παιδιά.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Γ’ δεκαημέρου, μια περίοδος ιδιαίτερα σημαντική για την προσωπική σας ζωή τελειώνει στις 10 Οκτωβρίου καθώς ο Δίας απέναντί από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο ολοκληρώνει το πέρασμά του. Οι γεννημένοι 17 με 20 Απριλίου θα έχετε ευκαιρίες, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι η επιρροή της αντίθεσης Δία – Ουρανού μπορεί να σας φέρει απρόοπτα γεγονότα και υπερβολές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ήλιος 13με 15 Οκτωβρίου  απέναντι από το δικό σας  ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 – 14 Απριλίου φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού 11 με 16 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Στις 13 Οκτωβρίου το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου ευνοεί συζητήσεις – επαφές και μετακινήσεις. Ωστόσο η αντίθεση Ερμή – Ουρανού στις 15 Οκτωβρίου απαιτεί προσοχή και ψυχραιμία.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου 6 με 14 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να επιλύσετε θέματα που αφορούν εργασία ή υγεία. Ωστόσο το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 8/10 απαιτεί προσοχή στις σχέσεις στον εργασιακό σας χώρο ή για ένα πρόβλημα που θα προκύψει με την υγεία σας. Η αντίθεση Αφροδίτης – Χείρωνα στις 11/10 είναι όψη που δημιουργεί συναισθηματική αδυναμία – εξάρτηση ή ένα επώδυνο τραύμα.

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου 7 με 15 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 -  16 Απριλίου εστιάζοντας την δράση σας σε ζητήματα που αφορούν εργασία ή υγεία. Στις 11/10 το τετράγωνο Άρη – Κρόνου απαιτεί προσοχή για να μην υπάρξουν εντάσεις και αποξενώσεις στις σχέσεις και ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο ή ατυχήματα. Στις 15/10  η αντίθεση Άρη – Χείρωνα   χρειάζεται προσοχή για να μην υπάρξουν ρήγματα στις οικογενειακές σας σχέσεις η ατυχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

1  ΕΩΣ 15/10/2017

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 30 Απριλίου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Α΄ δεκαημέρου, ο Δίας στις 10 Οκτωβρίου περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, φέρνοντας στο προσκήνιο οτιδήποτε έχει να κάνει με σχέσεις – συνεργασίες και γάμο αρκεί να είστε προσεκτικοί καθώς οι ευκαιρίες δεν θα λείπουν.   

Ο Ερμής στο Ζυγό 1 με 5 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 με 30 Απριλίου. Αυτή την περίοδο η σκέψη σας θα είναι στραμμένη σε θέματα που αφορούν την εργασία σας. Αν υπάρχουν κάποια προβλήματα υγείας να είστε λίγο προσεκτικοί, να φροντίζετε να ξεκουράζεστε και να τρέφεστε υγιεινά.

Η Αφροδίτη «Κυβερνήτης σας» από τις 14 Οκτωβρίου περνά στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζοντας τους γεννημένους 21 με 23 Απριλίου δίνοντάς σας ευκαιρίες σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σας. Ευνοϊκή εποχή να αναζητήσετε έναν διαιτολόγο ή να ασχοληθείτε με τα τρέχοντα καθημερινά σας ζητήματα.

Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού, απέναντι από το δικό σας, από τις 10 Οκτωβρίου θα επηρεάσει τους γεννημένους 21 και 22 Απριλίου. Αρκετοί θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα σχέση ή συνεργασία αλλά και για την τέλεση ενός γάμου.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού εφιστά την προσοχή σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία ή την εργασία σας. Αρκετοί θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να βάλετε σε μια τάξη όσα ακούσατε ή όσα είπατε.

Ο Ήλιος 3 με 13 Οκτωβρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο σας επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο  θυμίζοντας σας  ότι είναι καιρός να κοιτάξετε λίγο παρά πάνω οτιδήποτε έχει να κάνει με την εργασία σας. Η περίοδος αυτή είναι  ευνοϊκή  να ασχοληθείτε με την υγεία σας, να κάνετε υγιεινή διατροφή, ή να αρχίσετε γυμναστική. Στις 10 Οκτωβρίου αποφύγετε πείσματα και στενοκεφαλιές με τον/την σύντροφό σας η τους συνεργάτες σας.

Ο Ερμής 6 με 11 Οκτωβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας πιο αναλυτικούς σε ζητήματα που αφορούν την εργασία σας. Ευνοϊκή περίοδος στις 8 Οκτωβρίου να συζητήσετε με τον εργοδότη σας και να λύσετε τα προβλήματά σας, αν υπάρχουν φυσικά. Στις 9 Οκτωβρίου προσέχετε λίγο παρά πάνω την υγεία σας.  

Η Αφροδίτη 1 με 6 Οκτωβρίου από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα ερωτικούς και γοητευτικούς. Στις 3 και 5 Οκτωβρίου η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη και Πλούτωνα ανεβάζει το πάθος και τον έρωτα στα ύψη.

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου 1 με 6 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 10 Μαΐου βοηθώντας σας να πετύχετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Ο έρωτας και η σεξουαλικότητα αυτή την εποχή βρίσκονται στο αποκορύφωμα.

Οι αδέσμευτοι Ταύροι διανύεται μια περίοδο με πολλά φλερτ και νέες γνωριμίες. Ιδανική εποχή να πάτε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή και να ζήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Οι δεσμευμένοι θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές τον/την σύντροφό σας, με φίλους ή με τα παιδιά σας.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Γ΄ δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε την εύνοια του Δία ως τις 10 Οκτωβρίου για να αντιμετωπίσετε θέματα που σχετίζονται με ανεύρεση εργασίας ή με κάποιο θέμα υγείας.

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού 13 με 15 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους Ταύρους που έχουν γεννηθεί 11 με 14 Μαΐου. Ευνοϊκή περίοδος να επιλύσετε θέματα εργασιακά, αρκεί να αποφύγετε ακραίες καταστάσεις.

 Ο Ερμής στο Ζυγό 11 με 15 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 19 Μαΐου. Αρκετοί θα αντιμετωπίσετε θέματα που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας. Ευνοϊκή ημέρα για να βρείτε λύσεις η 13η Οκτωβρίου. Προσέχετε στις 11 και 15/10 και αποφύγετε συζητήσεις για οικονομικά.

Η Αφροδίτη από το φιλικό ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο 6 με 14 Οκτωβρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα γοητευτικούς καθώς διανύεται μια από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς. Ωστόσο το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 8 Οκτωβρίου μπορεί να σας φέρει προβλήματα στις σχέσεις ή τον γάμο ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι 12 με 14 Μαΐου.

Ο Άρης από τον 5ο ηλιακό σας οίκο 7 με 15 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 16 Μαΐου ανεβάζοντας την ερωτική σας διάθεση στα ύψη καθώς η απόλαυση είναι δεδομένη. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις εμπλοκές στις 11 και 15 Οκτωβρίου.

Οι αδέσμευτοι Ταύροι αυτή την περίοδο καταφέρνετε να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας. Φλερτ και νέες γνωριμίες μπαίνουν στην καθημερινότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

01  ΕΩΣ 15/10/2017

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Μαΐου 

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου, από τις 10 Οκτωβρίου η νέα θέση του Δία από το ζώδιο του Σκορπιού αναμένεται να βελτιώσει την καθημερινότητά σας.

Ο Ερμής 1 με 5 Οκτωβρίου από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 31 Μαΐου κάνοντάς σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και δημιουργικούς. Ευνοϊκή περίοδος για ευχάριστες συζητήσεις – συναντήσεις περιπάτους και εκδρομές.

Η Αφροδίτη από τις 14 Οκτωβρίου θα κινείται στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού χαρίζοντάς σας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ. Ευνοϊκή εποχή για τους καλλιτέχνες Διδύμους.

Ο Δίας από τις 10 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους Διδύμους που έχουν γεννηθεί 22 με 24 Μαΐου δίνοντάς σας ευκαιρίες στο τομέα της εργασίας σας αρκεί να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε υπερβολές. Φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας διότι είναι εύκολο με τον Δία στον 6ο ηλιακό σας οίκο να χάσετε το μέτρο.

Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και ερωτικοί. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε και θα ερωτευθείτε. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε ευχάριστε στιγμές με τον/την σύντροφό σας και με τα παιδιά σας.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού είναι ευνοϊκή για το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα δημιουργικούς και χαρούμενους. Αρκετοί θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

Ο Ήλιος από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού 3 με 13 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο χαρίζοντάς σας ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε και να προβάλετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Προσέχετε συζητήσεις και επαφές με πρόσωπα κύρους στις 10 Οκτωβρίου και φροντίστε την υγεία σας.

Ο Ερμής 6  με 11 Οκτωβρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο σας βοηθά να προωθήσετε τα επιχειρηματικά ή καλλιτεχνικά σας σχέδια αλλά και να βγείτε να συζητήσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες ιδιαιτέρως στις 8 Οκτωβρίου. Να είστε αρκετά προσεκτικοί σε συζητήσεις και επαφές στις 9 Οκτωβρίου. Φροντίστε να μην επηρεάζεστε από τρίτα πρόσωπα.

Η Αφροδίτη 1 με 6 Οκτωβρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο σας βοηθά να επιλύσετε τυχόν διαφορές με τα μέλη της οικογενείας σας. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με το σπίτι και κυρίως την διακόσμησή του ή θα περάσετε περισσότερες ώρες με τους γονείς σας. Ιδιαιτέρως στις 3 και 5 Οκτωβρίου.

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου 1 με 7 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 10 Ιουνίου ανεβάζοντας του τόνους της αντιπαράθεσης με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 2 Οκτωβρίου μπορεί να φέρει εύνοια στα οικονομικά σας.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, ο Δίας ως τις 10 Οκτωβρίου από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σας χαρίζει ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

Ο Ήλιος από τις 13 Οκτωβρίου μέσα στον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 14 Ιουνίου βοηθώντας σας να προβάλετε τον εαυτό σας και να επιδείξετε τα ταλέντα σας. Οι καλλιτέχνες Δίδυμοι θα έχετε ευκαιρίες να προβληθείτε. Ευνοϊκή διέλευση για τους ερωτευμένους Διδύμους καθώς δίνει χαρά και ικανοποίηση.

Ο Ερμής «κυβερνήτης σας» 11 με 15 Οκτωβρίου από το ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 19 Ιουνίου κάνοντας πολύ σημαντικές τις προσωπικές σας σχέσεις ιδιαιτέρως στις 13 Οκτωβρίου.  Στις 15 Οκτωβρίου πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις και στις μετακινήσεις σας. Ενδέχεται μια είδηση να σας αναστατώσει.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου 6 με 14 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σας βοηθά να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 8 Οκτωβρίου είναι όψη που ενδέχεται να σας φέρει δυσκολίες στην συναισθηματική και οικογενειακή σας ζωή. Προσέχετε τα μεγαλύτερα άτομα της οικογένειας.

Ο Άρης μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο από τις 7 έως τις 15 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 16 Ιουνίου φέρνοντας δυσκολίες και εντάσεις στην οικογενειακή σας ζωή ιδιαιτέρως στις 11/10. Προσέχετε τα ατυχήματα μέσα στο σπίτι.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

01  ΕΩΣ 15/10/2017

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Α΄ δεκαημέρου, η νέα θέση του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας δώσει ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.  

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού τις δύο πρώτες ημέρες του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 2 Ιουλίου στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή ζωή.

Ο Ερμής στο Ζυγό 1 με 5 Οκτωβρίου από τον 4ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο αρκετές συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σας για θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας.

Η Αφροδίτη από τις 14 Οκτωβρίου περνά στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο. Οι γεννημένοι 22 με 24 Ιουνίου θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Η οικογενειακή σας ζωή θα γίνει πιο αρμονική και ζεστή.

Ο Δίας από τις 10 Οκτωβρίου περνά στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού. Οι γεννημένοι 22 με 23 Ιουνίου θα έχετε ευκαιρίες και εύνοια στο συναισθηματικό και δημιουργικό τομέα. Αρκετοί θα έχετε εξελίξεις  σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σας ή τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά σας σχέδια.

Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι και ιδιαιτέρως των πρώτων ημερών ενδέχεται μια νέα σας γνωριμία στο χώρο εργασίας να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού είναι αρκετά απαιτητική για το δικό σας δεκαήμερο, καθώς θα αντιμετωπίσετε ζητήματα  που θα έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές και οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

Ο Ήλιος 3 με 13 Οκτωβρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, ενισχύοντας το ενδιαφέρον σας για την οικογενειακή ζωή και για τις ανάγκες του σπιτιού. Εννοούνται οι συζητήσεις στις 8 Οκτωβρίου.

Ο Ερμής στο Ζυγό 6 με 11 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Στις 9 Οκτωβρίου συζητήσεις και επαφές με άτομα της οικογένειας ενδέχεται να σας πληγώσουν.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου 1 με 6 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 12 Ιουλίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα γοητευτικούς στον περίγυρό σας. Στις 3 και 5 Οκτωβρίου θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ και έρωτα.

Ο Άρης από τον 3ο ηλιακό σας οίκο 1 με 7 Οκτωβρίου επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 12 Ιουλίου. Στις 2 Οκτωβρίου το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα σας βοηθά να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας ή να διεκπεραιώσετε τυχόν εκκρεμότητες. Φανείτε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας με το δικό σας μέσον μεταφοράς.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 22 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Γ΄ δεκαημέρου, ο Δίας έως τις 10 Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρώσει την κίνησή του στο 4ο ηλιακό σας οίκο.

Ο Ήλιος 13 με 15 Οκτωβρίου μέσα από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάσει του γεννημένους 15 με 17 Ιουλίου στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια.

Ο Ερμής  11 με 15 Οκτωβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 21 Ιουλίου. Συζητήσεις και επαφές που αφορούν σπίτι – οικογένεια και ακίνητη περιουσία θα σας απασχολήσουν έντονα. Στις 13 Οκτωβρίου το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου ευνοεί τις συζητήσεις για θέματα οικογένειας. Στις 15 Οκτωβρίου η αντίθεση Ερμή – Ουρανού ενδέχεται να φέρει εντάσεις, διαφωνίες και συγκρούσεις. Καλό είναι να αποφύγετε τις συζητήσεις και τις επαφές. Προσοχή σε ατυχήματα.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου 6 με 14 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ιδανική περίοδος να πάτε ένα ταξίδι αναψυχής ή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο γειτονικό και συγγενικό σας περιβάλλον. Ευνοούνται νέες γνωριμίες και φλερτ. Στις 8 Οκτωβρίου η επικοινωνία με άτομα οικογένειας δεν ευνοείται.

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου 7 με 15 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Ιουλίου ανεβάζοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας. Αποφύγετε να επιλύσετε τυχόν εκκρεμότητες στις 11 Οκτωβρίου. Στις 15 Οκτωβρίου προσέχετε τις μετακινήσεις σας.

ΛΕΩΝ

01  ΕΩΣ 15/10/2017

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, Ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της επέκτασης θα εγκατασταθεί στο 4ο ηλιακό σας οίκο από τις 10 Οκτωβρίου.

Ο Ερμής στο Ζυγό 1 με 5 Οκτωβρίου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς. Αρκετοί θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα.

Η Αφροδίτη από τις 14 Οκτωβρίου περνά στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο. Οι γεννημένοι 23 με 24 Ιουλίου θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις – συναντήσεις και προσκλήσεις. Ευνοϊκή εποχή για φλερτ και μηνύματα.

Ο Δίας από τις 10 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 24 Ιουλίου. Αρκετοί θα δείτε την οικογένειά σας να αυξάνεται με νέα μέλη, άλλοι θα ρυθμίσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Ωστόσο καλό είναι να αποφύγετε τις υπερβολές που ίσως σας φέρουν αργότερα σε δύσκολη θέση.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού είναι ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, ταξίδια, εξωτερικό και νομικά ζητήματα.

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού 3 με 13 Οκτωβρίου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή να επικοινωνήσετε με τα αδέρφια σας, με το συγγενικό σας περιβάλλον, αλλά και με τους γείτονές σας. Οι μετακινήσεις και οι εκδρομές θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση. Καλή εποχή για όσους ασχολούνται με γραπτά, επικοινωνία και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ιδιαιτέρως στις 8 Οκτωβρίου.

Ο Ερμής στο Ζυγό 6 με 11 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Πολύ καλή περίοδος για να έρθετε σε επαφή με άλλα άτομα, να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να ανταλλάξετε απόψεις. Ευνοούνται οι μετακινήσεις τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για αναψυχή. Στις 9 Οκτωβρίου μια είδηση μπορεί να σας αναστατώσει.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου 1 με 6 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 12 Αυγούστου δίνοντάς σας ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Στις 3 και 5 Οκτωβρίου ευνοούνται οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα.

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου 1 με 7 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 12 Αυγούστου κάνοντάς σας λίγο επιφυλακτικούς σε θέματα οικονομικά. Ωστόσο το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 2 Οκτωβρίου ευνοεί οικονομικά θέματα.

Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα έχετε ευκαιρίες να βγείτε, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και φλερτ. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε ότι αυτή την περίοδο έχετε σαν προτεραιότητα την ισορροπία της συναισθηματικής σας ζωής με τον/την σύντροφό σας.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, Ο Δίας έως τις 10 Οκτωβρίου μέσα από το ζώδιο του Ζυγού σας χαρίζει ευκαιρίες για ταξίδια και νέες γνωριμίες.

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού από τις 13 Οκτωβρίου θα αρχίσει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Οι γεννημένοι 13 με 15 Αυγούστου θα έρθετε πιο κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα, θα πάτε ένα ταξίδια μια εκδρομή, αλλά και θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ευνοϊκή εποχή για νέες γνωριμίες και φλερτ.

Ο Ερμής 11 με 15 Οκτωβρίου μέσα από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 22 Αυγούστου. Αρκετοί θα προωθήσετε ότι έχει να κάνει με γραπτά, εμπόριο και ταξίδια. Ιδιαιτέρως στις 13 Οκτωβρίου. Στις 15 Οκτωβρίου η αντίθεση Ερμή – Ουρανού δεν ευνοεί επικοινωνία και συνεργασίες.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου 6 με 14 Οκτωβρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάσει τα οικονομικά σας. Από την μία θα έχετε τις ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας και από την άλλη θα κάνετε αγορές. Προσέχετε στις 8 και 11 Οκτωβρίου διότι ενδέχεται να έχετε οικονομική απώλεια.

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου από τις 7 Οκτωβρίου επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Αυγούστου. Αποφύγετε τις σπατάλες και προσπαθήστε να κάνετε ένα καλό προϋπολογισμό και φροντίστε να ελέγχετε όσο μπορείτε τα συναισθήματά σας με τα άτομα που αγαπάτε διότι υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν προβλήματα ιδιαιτέρως στις 11 Οκτωβρίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

01  ΕΩΣ 15/10/2017

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, η νέα θέση του Δία από το ζώδιο του Σκορπιού θα σας χαρίσει ευκαιρίες να προωθήσετε οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια, νέες γνωριμίες, γραπτό και προφορικό λόγο.

Ο Ερμής στο Ζυγό 1 με 5 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Αυτή την περίοδο καλείστε να σκεφτείτε λύσεις που θα σας διευκολύνουν να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αρκετοί θα κλείσετε εμπορικές συμφωνίες.

Η Αφροδίτη από τις 14 Οκτωβρίου  μέσα από τον δεύτερο ηλιακό σας οίκο  θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 και 25 Αυγούστου. Θα έχετε εύνοια σε οικονομικά θέματα αλλά και ευκαιρίες για αγορές.

Ο Δίας από τις 10 Οκτωβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 και 25 Αυγούστου κάνοντας ευχάριστη την καθημερινότητά σας. Ευνοϊκή περίοδος για όσους ασχολείστε με εμπόριο, γραπτά, επικοινωνία και ταξίδια.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σας προβληματίζει για ζητήματα που αφορούν οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά.

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού 3 με 13 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντάς σας ευκαιρίες και την επιμονή να επιλύσετε οικονομικά ζητήματα. Στις 10 Οκτωβρίου καλό είναι να κρατήσετε μια μετριοπαθή στάση σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, πιθανόν να εμφανισθούν μικροπροβλήματα.

Ο Ερμής στο Ζυγό 6 με 11 Οκτωβρίου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και θα έχετε έντονη την ανάγκη να συζητήσετε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Στις 9 Οκτωβρίου αποφύγετε οικονομικές επενδύσεις αλλά και λόγια που μπορεί να πληγώσουν.

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο 1 με 6 Οκτωβρίου επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 12 Σεπτεμβρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα γοητευτικούς και χαρούμενους. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ντύσιμο – χτένισμα – καλλωπισμός. Ευνοϊκή περίοδος να δημιουργήσετε ένα αρμονικό περιβάλλον για σας και το ταίρι σας ιδιαιτέρως στις 3 και 5 Οκτωβρίου.

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου 1 με 7 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 12 Σεπτεμβρίου. Αυτή την περίοδο θα νιώθετε μεγάλη δύναμη και σωματική αντοχή. Θα είστε ελεύθεροι να κάνετε αυτό που θέλετε και επιθυμείτε. Ιδιαιτέρως στις 2 Οκτωβρίου το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα σας δίνει την δύναμη και το πάθος να προωθήσετε δύσκολες υποθέσεις.

Οι αδέσμευτοι Παρθένοι με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα ερωτευθείτε, θα γοητεύσετε και θα γοητευθείτε. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε μια γλυκιά ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και τρυφερές στιγμές με τον/την σύντροφό σας.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, ο Δίας πλανήτης της επέκτασης και της ευημερίας έως τις 10 Οκτωβρίου ολοκληρώνει την παρουσία του μέσα στον οίκο τον οικονομικών σας για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Ο Ήλιος μέσα στο 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 15 Σεπτεμβρίου. Η περίοδος αυτή είναι γόνιμη να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.  

Ο Ερμής από τις 11 Οκτωβρίου μέσα στο ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 21 Σεπτεμβρίου. Συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες πάνω σε οικονομικά θέματα θα σας απασχολούν καθημερινά. Στις 13 Οκτωβρίου θα έχετε την εύνοια να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας και να βρείτε λύση σε οικονομικά ζητήματα. Στις 15 αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες ή να κάνετε συζητήσεις, η μέρα είναι ακατάλληλη.

Ο Άρης μέσα στο δικό σας ζώδιο από τις 7 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Οι γεννημένοι 13 με 17 Σεπτεμβρίου διανύεται μια περίοδο ιδιαίτερα δυναμική η οποία όμως απαιτεί προσοχή. Στις 11 Οκτωβρίου το τετράγωνο Άρη – Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και ρήγματα στην οικογενειακή ή στην προσωπική σας ζωή. Προσέχετε τα ατυχήματα, η μέρα είναι δύσκολη. Στις 15 Οκτωβρίου προσέχετε ζητήματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας.

ΖΥΓΟΣ

01  ΕΩΣ 15/10/2017

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι  24 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του Α’ δεκαημέρου, η νέα θέση του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας χαρίσει ευκαιρίες στα οικονομικά σας.

Ο Ήλιος 1 με 2 Οκτωβρίου στο δικό σας ζώδιο επηρεάζει τους, γεννημένους 30 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου κάνοντάς σας λαμπερούς και ελκυστικούς. Αρκετοί θα βγείτε και θα διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο Ερμής 1 με 5 Οκτωβρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς καθώς ευνοεί συζητήσεις, μετακινήσεις και νέες γνωριμίες. Αρκετοί θα πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ή θα πάτε μια εκδρομή.

Ο Δίας στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 10 Οκτωβρίου επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 25 Σεπτεμβρίου. Αυτή την περίοδο θα έχετε ευκαιρίες για επενδύσεις και βοήθεια από πρόσωπο του περιβάλλοντός σα για να προωθήσετε τα οικονομικά σας, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές λόγω ενθουσιασμού.

Οι αδέσμευτοι Ζυγοί και ιδιαιτέρως τον τελευταίων ημερών είστε έντονα γοητευτικοί και ελκυστικοί καθώς διανύετε μια έντονη ερωτική περίοδο με νέες γνωριμίες και φλερτ. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφό σας και με την παρέα αγαπημένων φίλων.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στον δικό σας άξονα σας φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους και πολύ περισσότερο τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο 3 με 13 Οκτωβρίου σας χαρίζει λάμψη, γοητεία και ομορφιά. Η περίοδος των γενεθλίων σας σας βρίσκει αρκετά επικοινωνιακούς αλλά και έντονα ανταγωνιστικούς ιδιαιτέρως στις 10 Οκτωβρίου.

Ο Ερμής 6 με 11 Οκτωβρίου μέσα από το ζώδιό σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο αυτή για επαγγελματικά ραντεβού ή για να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια και εξωτερικό ιδιαιτέρως στις 8 Οκτωβρίου. Στις 9/10 προσέχετε! δεν είναι μια καλή μέρα για επικοινωνία ή για υπογραφή συμβολαίων.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου 1 με 6 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 12 Οκτωβρίου αυξάνοντας τις πιθανότητες σε αρκετούς να ζήσετε έναν κρυφό έρωτα ή μία μυστική σχέση ιδιαιτέρως στις 5 Οκτωβρίου. Στις 3 μπορεί να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία ή να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά τρίτων (φορολογικά – κληρονομικά – δάνεια).

Ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου 1 με 6 Οκτωβρίου επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 12 Οκτωβρίου. Αρκετοί θα νιώσετε έντονα πιεσμένοι, θα έχετε προδιάθεση για ατυχήματα, φυσική ή ψυχική κούραση. Καλό είναι να κινηθείτε παρασκηνιακά και να αποφύγετε νέα ξεκινήματα ή εγχειρήσεις.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, ο Δίας στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο ολοκληρώνει το πέρασμά του στις 10 Οκτωβρίου για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο από τις 13 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δεκαήμερό σας. Οι γεννημένοι 13 με 15 Οκτωβρίου θα γιορτάσετε τα γενέθλιά σας με την παρέα φίλων και αγαπημένων προσώπων. Αρκετοί ενδέχεται να έχετε απρόοπτα γεγονότα.  

Ο Ερμής μέσα από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο από τις 11 Οκτωβρίου επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 21 Οκτωβρίου. Θα έχετε ευκαιρίες για συζητήσεις, μετακινήσεις και για υπογραφή συμφωνιών ιδιαιτέρως στις 13 Οκτωβρίου. Στις 15/10 η αντίθεση Ερμή – Ουρανού απαιτεί προσοχή διότι μπορεί να αντιμετωπίσετε ξαφνικές αλλαγές και γεγονότα.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου 6 με 14 Οκτωβρίου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Πολλοί μπορεί να επιλέξετε να μείνετε μόνοι σας. Η εμπλοκή σε μυστικές συναντήσεις και παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να σας κοστίσει. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 8 Οκτωβρίου είναι αρκετά δύσκολη όψη για θέματα συναισθηματικά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο Άρης μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο από τις 7 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Οκτωβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο μια περίοδο άγχους και παρασκηνίου. Στις 11 Οκτωβρίου προσέχετε τους κρυφούς ανταγωνιστές και τους πιθανούς εχθρούς. Στις 15 αποφύγετε συγκρούσεις και μην τρέχετε όταν οδηγείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

01  ΕΩΣ 15/10/2017

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του Α’ δεκαημέρου, η άφιξη του ευεργέτη Δία στο δικό σας ζώδιο στις 10 Οκτωβρίου αποτελεί ένα χαρμόσυνο πλανητικό νέο.

Ο Ερμής στο Ζυγό από τις 1 έως τις 5 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας τις πρώτες μέρες του μήνα έντονα παρασκηνιακές. Αρκετοί μπορεί να εμπλακείτε σε μυστικές συζητήσεις, άλλοι θα έχετε τάσεις φυγής και δεν θα θέλετε να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα, η οποία θα σας δημιουργήσει άγχος και ίσως φόβο.

Η Αφροδίτη από τις 14 Οκτωβρίου περνά στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζοντας τους γεννημένους 24 με 25 Οκτωβρίου. Σε συναισθηματικό επίπεδο επικρατεί μυστικοπάθεια καθώς τα συναισθήματα εξελίσσονται υποτονικά και παρασκηνιακά.

Ο Δίας στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει από τις 10 Οκτωβρίου τους γεννημένους 24 και 25 Οκτωβρίου. Θα έχετε ευκαιρίες να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας και να γίνεται δημοφιλείς και επιτυχημένοι.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 με 12 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού εφιστά την προσοχή σας σε θέματα υγείας και εργασίας.

Ο Ήλιος 3 με 13 Οκτωβρίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και ενδέχεται να σας βγάλει στην επιφάνεια τους φόβους και τις ανασφάλειές σας , ιδιαιτέρως στις 10 Οκτωβρίου μπορεί να αγχωθείτε για πράγματα που θεωρείτε λάθη σας ή θα σας ρίξουν ευθύνες για καταστάσεις του παρελθόντος. Αρκετοί θα νιώσετε την ανάγκη να αποφύγετε τα πολύβουα μέρη.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού 6 με 11 Οκτωβρίου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και δεν θα σας είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα κάνοντάς σας κλειστούς και μυστικοπαθείς, ιδιαιτέρως στις 9 Οκτωβρίου.

Η Αφροδίτης 1 με 6 Οκτωβρίου από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 12 Νοεμβρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα αγαπητούς και κοινωνικούς. Αρκετοί θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, ιδιαιτέρως στις 3 και 5 Οκτωβρίου.

Ο Άρης μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο από τις 7/10 θα επηρεάζει γεννημένους 3 με 7 Νοεμβρίου. Αρκετοί θα εμπλακείτε με τα κοινά, άλλοι θα αγωνιστείτε για τους στόχους σας. Ιδιαιτέρως στις 2 Οκτωβρίου το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί, θα βγείτε, θα διασκεδάσετε θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και φλερτ. Είναι πιθανόν να δημιουργήσετε μια σχέση με άτομο που θα γνωρίσετε από το φιλικό σας περιβάλλον ή κάποια φιλία σας να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα είστε συντροφικοί και φιλικοί, θα περάσετε ευχάριστες ώρες με την παρέα φίλων ή των παιδιών σας.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 με 22 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, ο Δίας μετά τις 10 Οκτωβρίου εγκαταλείπει τον 12ο ηλιακό σας οίκο και περνά στο δικό σας ζώδιο.

Ο Ήλιος από τις 12 Οκτωβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 15 Νοεμβρίου. Ιδανική περίοδος για να συνειδητοποιήσετε καταστάσεις του παρελθόντος οι οποίες ωστόσο μπορεί να σας ξαφνιάσουν ή να σας αγχώσουν.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού 11με 15 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 20 Νοεμβρίου. Κάποιες συζητήσεις ή επαφές μπορεί να είναι κρυφές, ωστόσο στις 13 Οκτωβρίου ένα σχέδιό σας θα μπορούσε να προωθηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Στις 15 Οκτωβρίου η αντίθεση Ερμή – Ουρανού δεν ευνοεί συζητήσεις και επαφές. Ενδέχεται μια απρόσμενη είδηση να σας αποδιοργανώσει.

Η Αφροδίτη 6 με 14 Οκτωβρίου από το ζώδιο της Παρθένου σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και έτοιμους για νέες γνωριμίες και επαφές. Φίλοι θα είναι κοντά σας και ενδέχεται να σας βοηθήσουν για να επιλύσετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα αρκεί να είστε προσεκτικοί στις 8 Οκτωβρίου.

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου από τις 7 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Οι γεννημένοι 13 με 17 Νοεμβρίου θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες συλλογικού χαρακτήρα. Στις 11 Οκτωβρίου προσέχετε ιδιαίτερα τις οικονομικές σας συναλλαγές αλλά και να μην τσακωθείτε με κάποιους φίλους σας. Στις 15/10 ενδέχεται να υπάρξουν διαφωνίες με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

01  ΕΩΣ 15/10/2017

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, από τις 10 Οκτωβρίου ο Κυβερνήτης σας Δίας αλλάζει θέση και μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού κάνοντάς σας πιο νωχελικούς και εσωστρεφείς.

Ο Ερμής από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού, θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο 1 με 5 Οκτωβρίου δίνοντάς σας ευκαιρίες για συζητήσεις και επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αρκετοί θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας.

Η Αφροδίτη από τις 14 Οκτωβρίου μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 24 Νοεμβρίου. Φίλοι θα είναι κοντά σας.

Οι αδέσμευτοι Τοξότες μπορεί να γοητευθείτε από ένα φιλικό σας πρόσωπο και να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.  

Ο Δίας μέσα από τον 12ο ηλιακό σα οίκο από τις 10 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 24 Νοεμβρίου. Διανύετε μία περίοδο όπου πρέπει να αντιπαλέψετε τις τυχόν φοβίες και ανασφάλειές σας. Αρκετοί θα είστε έτοιμοι να βοηθήσετε ανθρώπους που μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Ιδανική περίοδος για τους καλλιτέχνες Τοξότες και για όσους εργάζονται σε κλειστούς χώρους ή ασχολούνται με τον αποκρυφισμό.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή για το δικό σας δεκαήμερο δίνοντάς σας ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.

Ο Ήλιος 3 με 13 Οκτωβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα κάνετε νέες γνωριμίες. Ενδέχεται νέοι φίλοι να μπουν στη ζωή σας. Φανείτε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας στις 10 Οκτωβρίου. Αρκετοί θα έχετε την τάση να μείνετε μόνοι σας και να ξεκουραστείτε.

Ο Ερμής 6 με 11 Οκτωβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας έντονα κοινωνικούς. Στις 8/10 η σύνοδος Ηλίου – Ερμή είναι ιδανική για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Στις 9/10 καλό είναι να αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα.

Η Αφροδίτη 1 με 6 Οκτωβρίου από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 12 Δεκεμβρίου δίνοντάς σας ευκαιρίες να βελτιώσετε τις σχέσεις με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, αλλά και να προωθήσετε την επαγγελματική σας εξέλιξη, ιδιαιτέρως στις 3 και 5 Οκτωβρίου.

Ο Άρης από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας 1 με 6 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 12/12. Αρκετοί θα νιώθετε αρκετά πιεσμένοι με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ωστόσο πρέπει να θυμάστε ότι με ηρεμία και διάλογο θα καταφέρετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Οι αδέσμευτοι Τοξότες αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να γνωριστείτε με κάποιο άτομο αρκετά νεότερό σας το οποίο θα σας εντυπωσιάσει με τον τρόπο που συζητά και να γίνεται δύο καλοί φίλοι και γιατί όχι, και εραστές. Οι δεσμευμένοι θα έχετε σε καθημερινή συχνότητα συζητήσεις και επαφές με φίλους.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 21 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, ο Κυβερνήτης σας Δίας έως τις 10 Οκτωβρίου θα κινείται στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού για αυτό εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Ο Ήλιος από τον 11ο ηλιακό σας οίκο από τις 13 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 15/12 δίνοντάς σας ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδιά σας και την κοινωνική σας ζωή.

Ο Ερμής στο Ζυγό από τις 11 με 15 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 16 Δεκεμβρίου. Ευνοϊκή περίοδος για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας ιδιαιτέρως στις 13/10. Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού στις 15 Οκτωβρίου δεν ευνοεί συζητήσεις και επαφές.

Η Αφροδίτη 6 με 14 Οκτωβρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντάς σας ευκαιρίες για να προωθήσετε την επαγγελματική σας ζωή ή για να βελτιώσετε την εμφάνιση του επαγγελματικού σας χώρου. Στις 8/10 καλό είναι να μην μπλέξετε αισθηματικά με επαγγελματικά.

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου από τις 7/10 επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17/12 ανεβάζοντας τους τόνους στην επαγγελματική σας ζωή. Στις 11/10 προσέχετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις αλλά και την υγεία σας, η ημέρα θα είναι αρκετά φορτισμένη. Στις 15 Οκτωβρίου αποφύγετε συζητήσεις που πονάνε και προσέχετε την ακίνητη περιουσία.

Ο Κυβερνήτης σας Δίας έως τις 10 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 18 με 21 Δεκεμβρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα δημοφιλείς και επιτυχημένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

01  ΕΩΣ 15/10/2017

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, από τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας αλλάζει ζώδιο εγκαταλείποντας το ζενίθ του ωροσκοπίου σας και περνά στο ζώδιο του Σκορπιού κάνοντάς σας ιδιαίτερα κοινωνικούς και δημοφιλείς.

Ο Ερμής 1 με 5 Οκτωβρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 31 Δεκεμβρίου. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν θέματα καριέρας.

Ο Ήλιος από το ίδιο ζώδιο έως τις 3/10 θα επηρεάζει τους γεννημένους 29 με 31 Δεκεμβρίου φέρνοντας στην επιφάνεια τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ενδέχεται οι σχέσεις σας με άτομα κύρους να επαναπροσδιοριστούν.

Η Αφροδίτη από τις 14 Οκτωβρίου περνά στο ζώδιο του Ζυγού κινούμενη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας επηρεάζοντας τους γεννημένους 22 με 23 Δεκεμβρίου δίνοντάς σας τις ευκαιρίες να βελτιώσετε τις σχέσεις σας στον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και να εξελιχθείτε.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική και οικογενειακή ζωή.

Ο Ήλιος από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας 3 με 13 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ενισχύοντας τους προβληματισμούς σας για το μέλλον της επαγγελματικής σας ζωής ιδιαιτέρως στις 10 Οκτωβρίου.

Ο Ερμής 6 με 11 Οκτωβρίου θα βρίσκεται και αυτός στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Στις 8 Οκτωβρίου η σύνοδος Ηλίου – Ερμή σας βοηθά να κλείσετε μα επαγγελματική συμφωνία ή να συζητήσετε για θέματα καριέρας αλλά την επόμενη ημέρα το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα είναι ακατάλληλο για συζητήσεις και συμφωνίες.

Η Αφροδίτη από το φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου 1 με 6 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 10 Ιανουαρίου δίνοντάς σας ευκαιρίες για ταξίδια και νέες γνωριμίες με άτομα που μένουν μακριά ιδιαιτέρως στις 3 και 15/10.

Ο Άρης από τον 9ο ηλιακό σας οίκο 1 με 7 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 10 Ιανουαρίου δίνοντάς σας ενέργεια και πάθος να κάνετε ταξίδια ή να αντιμετωπίσετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με δικαστήρια και το νόμο.

Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι διανύετε μια περίοδο όπου ευνοούνται νέες σχέσεις και γνωριμίες. Αρκετοί μπορεί να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να γνωρίσετε ένα άτομο που προέρχεται ή μένει στο εξωτερικό. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφό σας πηγαίνοντας ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, ο Δίας από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας ολοκληρώνει το πέρασμά του έως τις 10 Οκτωβρίου δίνοντας ευκαιρίες στους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών να ολοκληρώσετε τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο μετά τις 12 Οκτωβρίου . Οι γεννημένοι 11 με 14 Ιανουαρίου θα ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική σας καριέρα.

Ο Ερμής στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας 11 με 16/10 θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Στις 13 Οκτωβρίου είναι καλή ημέρα να κάνετε συζητήσεις και επαφές με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος ή με άτομα κύρους. Στις 15/10 η αντίθεση Ερμή – Ουρανού δεν είναι κατάλληλη να συζητήσετε ή να υπογράψετε συμφωνίες.

Η Αφροδίτη 6 με 14 Οκτωβρίου από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα φιλόδοξους και κοινωνικούς. Αρκετοί δεν αποκλείεται να πάτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο που μένει στο εξωτερικό. Φανείτε προσεκτικοί στις 8 Οκτωβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου φέρνει εμπόδια και αναστολές στην συναισθηματική σας ζωή.

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου 7 με 15 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 16 Ιανουαρίου . αρκετοί θα ταξιδέψετε και θα καταφέρετε να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας, άλλοι θα έχετε φλερτ και νέες γνωριμίες καθώς η διάθεσή σας θα είναι στα ύψη. Ωστόσο φανείτε προσεκτικοί στις 11 και 15 Οκτωβρίου, ίσως υπάρξουν εντάσεις στο σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

01  ΕΩΣ 15/10/2017

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 με 31 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, ο Δίας πλανήτης της ευημέριας - της επέκτασης και της γνώσης, από τις 10 Οκτωβρίου αλλάζει ζώδιο και περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας.

Ο Ερμής στο Ζυγό 1 έως 5 Οκτωβρίου μέσα από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντάς σας ευκαιρίες για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας παρακολουθώντας κάποια σεμινάρια, ή να πάτε ένα ταξίδι το οποίο θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

Η Αφροδίτη από τις 14 Οκτωβρίου μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο σας προτρέπει να αφήσετε την καθημερινότητα και τα άγχη και να πάτε ένα ταξίδι. Οι γεννημένοι 21 με 23 Ιανουαρίου ενδέχεται να έχουν γνωριμίες με άτομα που ζουν στο εξωτερικό.

Ο Δίας από τις 10 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 22 Ιανουαρίου δίνοντάς σας ευκαιρίες στην επαγγελματική σας καριέρα.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 με 8 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού είναι συμβατή με το δικό σας ζώδιο και ενεργοποιούν θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, εξωτερικό, μετακινήσεις και επαφές με συγγενικά πρόσωπα.

Ο Ήλιος 3 με 13 Οκτωβρίου μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο σας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους και κοινωνικούς. Αρκετοί θα ταξιδέψετε ή θα παρακολουθήσετε σπουδές ιδιαιτέρως στις 8/10. Στις 10 Οκτωβρίου αποφύγετε τις εντάσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού ή φιλικού σας περιβάλλοντος.

Ο Ερμής 6 με 11 Οκτωβρίου από το ζώδιο του φιλικού σας Ζυγού επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο στρέφοντας τις συζητήσεις και τις επαφές  σε θέματα που αφορούν σπουδές, εξωτερικό και νομικά ζητήματα. Αποφύγετε συζητήσεις και συμφωνίες στις 9 Οκτωβρίου.

Η Αφροδίτη 1 με 6 Οκτωβρίου από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάζει του γεννημένους 3 με 8 Φεβρουαρίου και σας βοηθά να προωθήσετε οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά ζητήματα ιδιαιτέρως στις 3 και 5 Οκτωβρίου.

Ο Άρης 1 με 7 Οκτωβρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 4 με 8 Φεβρουαρίου δίνοντάς σας ευκαιρίες να προωθήσετε οικονομικά σχέδια και επενδύσεις ιδιαιτέρως στις 2 Οκτωβρίου.

Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι αυτό τον καιρό είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και γοητευτικοί. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ με άτομα που μένουν μακριά ή στο εξωτερικό στις 3 και 5 Οκτωβρίου. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες συντροφικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας κάνοντας ένα ταξίδι το οποίο θα συσφίξει και θα ανανεώσει την σχέση σας.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 9 με 19 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, ο Δίας έως τις 10 Οκτωβρίου από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σας δίνει ευκαιρίες να προωθήσετε ότι έχει να κάνει με σπουδές, εξωτερικό, πνευματικές εργασίες και νομικά θέματα.

Ο Ήλιος από τον 9ο ηλιακό σας οίκο από τις 13 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 11 Φεβρουαρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και χαρούμενους. Αρκετοί θα  προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας που έχουν να κάνουν με σπουδές, εξωτερικό και ταξίδια.

Ο Ερμής στο Ζυγό 11 με 15 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 17 Φεβρουαρίου δίνοντάς σας ευκαιρίες για μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές και για υπογραφή συμβολαίων ιδιαιτέρως στις 13 Οκτωβρίου. Στις 15/10 οι μετακινήσεις και οι έντονες συζητήσεις απαιτούν προσοχή.

Η Αφροδίτη 6 με 14 Οκτωβρίου από τον 8ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά θέματα. Στις 8/10 το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου είναι μια δύσκολη όψη και χρειάζεται προσοχή. Μπορεί μια φιλική σας σχέση να πληγεί από μια οικονομική εκκρεμότητα.

Ο Άρης από τις 7/10 και αυτός μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 15 Φεβρουαρίου, κάνοντάς σας να νιώθετε πιο ασφαλείς σε συναισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο το αγκάθι των ημερών θα είναι τα οικονομικά. Στις 11 Οκτωβρίου το τετράγωνο Άρη – Κρόνου είναι δύσκολη όψη και πρέπει να είστε προσεκτικοί. Καλό είναι να μείνετε μακριά από εντάσεις και να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές. Στις 15 Οκτωβρίου προσέχετε οτιδήποτε έχει να κάνει με οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΣ

01  ΕΩΣ 15/10/2017

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 20 με 29 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, ο Δίας «δεύτερος κυβερνήτης σας»  από τις 10 Οκτωβρίου περνά στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού δίνοντάς σας ευκαιρίες για ανώτερες σπουδές και ταξίδια.

Ο Ερμής  από το ζώδιο του Ζυγού 1 έως 5 Οκτωβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Οι συζητήσεις και οι επαφές των πρώτων ημερών αφορούν οικονομικά, κληρονομικά και επενδύσεις.

Η Αφροδίτης από τις 14 Οκτωβρίου από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Οι γεννημένοι 20 με 22 Φεβρουαρίου αν θέλετε να κάνετε κάποια επένδυση ή να ζητήσετε κάποιο δάνειο ή να διεκδικήσετε κάποια χρήματα που σας έχουν δανειστεί αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος.

Ο Δίας από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει από τις 10 Οκτωβρίου τους γεννημένους 20 με 22 Φεβρουαρίου ανοίγοντάς σας νέους εκπληκτικούς δρόμους που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, σπουδές και εξωτερικό. Οι καλλιτέχνες και όσοι ασχολείστε με την μεταφυσική θα έχετε εύνοια.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σας προβληματίζει έντονα σχετικά με τα οικονομικά.

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού 3 με 13 Οκτωβρίου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με δάνεια, κληρονομικά και φορολογικά. Ενδέχεται μια υπόθεση που σας απασχολεί εδώ και καιρό να τελειώσει και να ασχοληθείτε με κάτι άλλο καινούργιο. Φανείτε προσεκτικοί στις 10/10 γιατί το τετράγωνο Ηλίου – Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει ανταγωνιστικούς με άλλα άτομα. Στις 8 Οκτωβρίου ευνοούνται οικονομικά.

Ο Ερμής 6 με 11 Οκτωβρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δεκαήμερό σας. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών αφορούν τα οικονομικά σας. Στις 9/10 οι συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ίσως φέρουν στην επιφάνεια θέματα που θα σας δημιουργήσουν άγχη και φοβίες.

Η Αφροδίτη « Κυβερνήτης σας από έξαρση» απέναντι από το δικό σας ζώδιο 1 με 6 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 10 Μαρτίου χαρίζοντάς σας ευκαιρίες να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να γοητεύσετε τους άλλους, να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή να προσπαθήσετε να αναθερμάνετε κάποια σχέση που είχε κλονιστεί στο παρελθόν ιδιαιτέρως 3 και 5 Οκτωβρίου.

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου 1 με 7 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 10 Μαρτίου. Αποφύγετε αυτή την περίοδο τις εντάσεις με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 2/10 σας ευνοεί να πετύχετε έναν οικονομικό σας στόχο.

Οι αδέσμευτοι Ιχθύες θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 με 18 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, ο Δίας από τις 10 Οκτωβρίου εγκαταλείπει το ζώδιο του Ζυγού όπου για ένα χρόνο σας ευνόησε σε οικονομικά θέματα. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Ο Ήλιος από τις 13 Οκτωβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Μαρτίου αναγκάζοντάς σας να δώσετε περισσότερο προσοχή στα οικονομικά.

Ο Ερμής από τις 12 Οκτωβρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις, συμφωνίες και επαφές αφορούν κυρίως τις οικονομικές σας συναλλαγές με άλλους ιδιαιτέρως στις 13/10. Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού στις 15 Οκτωβρίου δεν ευνοεί οικονομικές συζητήσεις και συναλλαγές.

Η Αφροδίτη 6 με 14 Οκτωβρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βγάζοντάς σας στην επιφάνεια τις αρετές της. Η αρμονία στις συνεργασίες, η ευγένεια και η διακριτικότητα βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους αυτή την περίοδο. Ευνοϊκή εποχή για γάμους. Προσέχετε στις 8/10 το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου. Είναι απαγορευτικό για συναισθηματικές επαφές και γάμους. Ενδέχεται να υπάρξουν χωρισμοί.

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου μετά τις 6 Οκτωβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 16 Μαρτίου. Ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές σε σχέσεις και συνεργασίες στις 11 Οκτωβρίου Στις 15 Οκτωβρίου προσέχετε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία, οικογένεια και σχέσεις.

Οι αδέσμευτοι Ιχθύες αυτή την περίοδο θα έχετε προτάσεις για διασκεδάσεις και εξόδους. Νέες γνωριμίες και φλερτ μπορεί να έρθουν στη ζωή σας.

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr