Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2692 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 06/10/2017 | Διαβάστηκε 845 φορές

Ο Δίας στο Σκορπιό (10/10/2017)

Από τον Κώστα Κονδύλη

Τηλ. 6944258132

 

Η παρουσία του Μεγάλου Ευεργέτη του Πλανήτη Δία στο Ζώδιο του Σκορπιού από 10/10/2017 16:21 ώρα Ελλάδας έως 8/11/2017 και ώρα Ελλάδας 14:39 φαίνεται να ευνοεί κυρίως Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς αλλά και Παρθένους, Αιγόκερους καθώς τους δίνει τάσεις ανάπτυξης, εύνοια, ενώ η συμπάθειά τους θα είναι πόλος έλξης για τον καθένα και ίσως γίνουν πάρα πολύ αγαπητοί και κοινωνικοί, αρκεί να προσέξουν να μην γίνουν υπερβολικοί, πέρα ορίων υπεραισιόδοξοι όπως και ανεύθυνοι. Ο Δίας απ’ το Σκορπιό τους βοηθά να εμβαθύνουν πίσω απ’ τα γεγονότα και καταστάσεις που παρουσιάζονται, ενώ έχει την τάση να αυξήσει κεφάλαια και αποδόσεις τους ένα επιβεβαιώνεται απ’ το προσωπικό ωροσκόπιο.

 

Η επίδραση του Δία απ’ το Σκορπιό στα Ζώδια :

 

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας –Δία- απ’ τον 8ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου μεγιστοποιεί την σεξουαλικότητά σας και φέρνει εύνοια στη διαχείριση κεφαλαίων

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία του Διός απ’ τον 7ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Βρίσκεστε στην κατάλληλη περίοδο για να συνάψετε μία σχέση με καλές προοπτικές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας διελαύνοντας τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη ευνοεί καταστάσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητα σας να είναι βελτιωμένες όπως και θέματα εργασίας αλλά σχέσεών σας με βοηθούς και υφιστάμενα πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διελαύνοντας ο Δίας το Σκορπιό και τον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη, φέρνει εύνοια σε αισθηματικά, στις σχέσεις σας με παιδιά ή ακόμα και μία επιτυχία σε κάποιο παιδί σας. Η διέλευση του απ’ το Σκορπιό φέρνει επιτυχίες σε όσους Καρκίνους ασχολούνται με τον αθλητισμό, την παιδεία, τα καλλιτεχνικά.

 

ΛΕΩΝ

Η παρουσία του Διός απ’ τον 4ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, βελτιώνει στα μέγιστα τις οικογενειακές σας σχέσεις όπως και θέματα ακίνητης περιουσίας. Καλή εποχή για να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση απ’ τον 3ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας –Δία- αυξάνει την επικοινωνία σας και ευνοεί τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον. Βελτίωση των σχέσεων σας με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας διελαύνοντας τον 2ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου φέρνει εύνοια στις συναλλαγές και τα οικονομικά σας και βρίσκεστε σε μία περίοδο αυξήσεων εσόδων αλλά και δαπανών.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στο Ζώδιο σας θα σας κάνει γενναιόδωρους και αισιόδοξους. Το ενδιαφέρον σας να επεκταθείτε θα φέρει γνώσεις, ταξίδια και περιπέτειες. Δείξτε προσοχή στη δίαιτα σας καθώς θα προκύψουν τάσεις παχυσαρκίας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διέλευση απ’ τον 12ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου του Δία θα σας κάνει συμπονετικούς και αλληλέγγυους ενώ θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια και περιορισμούς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Διός απ’ τον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου αυξάνει τον αλτρουισμό σας ενώ επεκτείνει ταυτόχρονα τις επαφές σας με φίλους αλλά και τον κύκλο φίλων και ομοϊδεατών.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διελαύνοντας ο Δίας τον 10ο Οίκο του Ωροσκοπίου σας και το Ζώδιο του Σκορπιού επεκτείνει την επαγγελματική και κοινωνική σας φήμη. Διαφημιστείτε και αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας ικανότητες.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας απ’ τον 9ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη και τον Σκορπιό επεκτείνει γνώσεις και εμπειρίες στους περισσότερους από εσάς ενώ τους ευνοεί σε νομικά ζητήματα όπως και τις σχέσεις τους με το εξωτερικό. Κατάλληλη περίοδος για ταξίδια και σπουδές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις του Δία απ’ το Σκορπιό θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου. Καλέστε στο 6944258132

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr