Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2706 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 11/10/2017 | Διαβάστηκε 150 φορές

Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ

Τηλ. 14990

 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.

Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

 

Για Πέμπτη 12/10/2017

 

ΚΡΙΟΣ

Η ιδιοσυγκρασία σας θα είναι ισχυρή και εμφανίζεστε κυριαρχικοί. Μην δημιουργείτε χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο  προβλήματα στο δεσμό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνθήκες που προκύπτουν σας κάνουν αδικαιολόγητα κτητικούς. Προσέξτε γιατί το ταίρι σας δεν θα ανέχεται για πολύ αυτή τη συμπεριφορά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ερωτικός τομέας θα κυμανθεί για εσάς σε καλά επίπεδα. Θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα αφυπνίσει τα συναισθήματά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα δεν ευνοούνται τα αισθηματικά σας. Μπορεί να αισθανθείτε παραμελημένοι από το σύντροφό σας ή ακόμα και απογοητευμένοι.

 

ΛΕΩΝ

Θαυμάσια ημέρα για τα ερωτικά σας! Εκμεταλλευθείτε φίλοι μου τις διαθέσεις σας και διασκεδάστε με τον αισθηματικό σας σύντροφο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προβλήματα φαίνεται να δημιουργούνται στα αισθηματικά κάποιων Παρθένων. Οι παρορμητικές σχέσεις δείχνουν να μην έχουν διάρκεια.

 

ΖΥΓΟΣ

Αναδεικνύεται ο δυναμισμός και το χιούμορ σας. Μπορείτε να γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και να βγείτε νικητές στο παιχνίδι της αγάπης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα είστε εγκάρδιοι, φιλικοί και αισιόδοξοι. Η σημερινή μέρα φαίνεται να συνωμοτεί με το μέρος σας και σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.  Ένα μικρό ταξίδι με τον σύντροφο θα είναι πολύ ευχάριστο. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Προγραμματίστε για το βράδυ μία ρομαντική έξοδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ισχυρή προβλέπεται να είναι η επιθυμία σας για αισθηματικές επιτυχίες. Οι εφήμερες καταστάσεις, τραβούν το ενδιαφέρον σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Οι δεσμευμένοι, γκρεμίζετε το φρούριο που είχατε κτίσει και είχατε απομονωθεί από το σύντροφό σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι αρμονική.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr