Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2708 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 20/10/2017 | Διαβάστηκε 225 φορές

Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ

Τηλ. 14990

 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.

Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

 

Για Σαββατοκύριακο 21-22/10/2017

 

Για Σάββατο 21/10

 

ΚΡΙΟΣ

Η γοητεία σας εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία άλλοι να αναπτύξουν δεσμό και άλλοι να φλερτάρετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μία παρόρμηση ενδέχεται να σας οδηγήσει στη δημιουργία εφήμερων δεσμών.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η μέρα σας προτρέπει να εκδηλώσετε την αγάπη σας. Εάν η σχέση σας περνά κρίση σήμερα μπορείτε να αναπροσαρμόσετε αυτή την κατάσταση προς όφελός σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η μέρα σημερινή προβλέπεται δύσκολη για τα αισθηματικά σας. Ο σύντροφός σας, σας εκνευρίζει με τη συμπεριφορά του και ο δεσμός σας δοκιμάζεται.

 

ΛΕΩΝ

Κάποια καλά νέα από τη μια και η λύση κάποιων παλιών προβλημάτων από την άλλη φέρνει η σημερινή μέρα στα αισθηματικά των περισσοτέρων από εσάς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Συναισθηματικά σήμερα θα είστε ταραγμένοι. Το πάθος που σας κυριεύει γίνεται ανεξέλεγκτο και δημιουργεί καταστάσεις που ξεφεύγουν απ’ τον έλεγχό σας.

 

ΖΥΓΟΣ 

Σήμερα είστε γοητευτικοί! Η μέρα σας δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σας ζωή που απλά εσείς θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Οι καταστάσεις σήμερα σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφό σας και σας παροτρύνουν σε κάποιες δαπάνες για τη ψυχαγωγία του αγαπημένου σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Προκύπτουν θετικές και αρνητικές καταστάσεις για τα αισθηματικά σας. Καλά συναισθήματα και ιδιόρρυθμη συμπεριφορά συμπορεύονται οδηγώντας στα άκρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι καταστάσεις σήμερα φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας με τον σύντροφο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Οι συγκυρίες στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής μέρας σας βοηθούν να βελτιώσετε το δεσμό σας. Όσο για τους αδέσμευτους, οι ευκαιρίες διαμέσου της παρέας δεν θα είναι και λίγες.

 

ΙΧΘΕΙΣ 

Η σημερινή μέρα μπλοκάρει κάποιους από εσάς να προβάλλουν τα συναισθήματά τους και κάποιους άλλους τους κάνει μελαγχολικούς με τάσεις απομόνωσης.

 

 

Για Κυριακή 22/10 

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα περάστε ευχάριστα με τον σύντροφο. Η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά σας αντανακλούν στη σχέση σας φέρνοντάς την στα καλύτερα της επίπεδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η συναισθηματική σας απογοήτευση και η διάψευση των ελπίδων σας από το σύντροφό σας, ενδέχεται σήμερα να σας μεταμορφώσουν σε εσωστρεφή άτομα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Απελευθερωθείτε από συναισθήματα και σχέσεις του παρελθόντος και οριοθετήστε τη ζωή σας. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και συμπλέγματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Σήμερα υπάρχουν αρκετές προοπτικές για να βελτιώσετε τα αισθηματικά σας. Δείξτε προσοχή και διπλωματία στις ερωτικές σχέσεις και στον έγγαμο βίο.

 

ΛΕΩΝ

Εάν δεν θέλετε ο δεσμός σας να περάσει από ένα μακρύ στάδιο δοκιμασιών, θα πρέπει να διατηρήσετε προς το σύντροφό σας μια πιο ελαστική συμπεριφορά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Το να κλειστείτε στον εαυτό σας είναι βέβαιο πως δεν βοηθά την πορεία της σχέσης σας. Δείξετε στο σύντροφο τι σας ενοχλεί και συγχωρέστε τον.

 

ΖΥΓΟΣ 

Καλό θα είναι σήμερα φίλοι μου, να διαχωρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας που τα έχετε μπερδέψει με αποτέλεσμα να δημιουργείτε συναισθηματική σύγχυση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Καλό θα είναι να αποφεύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα τις καθημερινότητας στο σύντροφο. Προτιμήστε για την αποψινή βραδιά, μία έξοδο μαζί του.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα αναπάντεχα που συνέβησαν στην αισθηματική σας ζωή, επηρέασαν τα συναισθήματά σας. Αφήστε το παρελθόν και δείτε με αισιοδοξία τη σημερινή μέρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ερωτικό σας ενδιαφέρον ενδέχεται να στραφεί σε κάποιο άτομο που θα γνωρίσετε από την παρέα σας. Υπάρχουν προοπτικές για μια αξέχαστη βραδιά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείξτε την εμπιστοσύνη σας στον άνθρωπό που σας ενδιαφέρει και κάντε περισσότερες προσπάθειες σήμερα για να τον κερδίσετε.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Μην έχετε ψευδαισθήσεις με τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να κρατήσετε τη σχέση σας ενδιαφέρουσα και ζωντανή.


Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr