Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2707 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 27/10/2017 | Διαβάστηκε 721 φορές

 

Οι διελεύσεις με βασικό ρυθμιστή τον Ήλιο είναι ένας εκ των πολλών τρόπων πρόβλεψης γεγονότων και καταστάσεων της καθημερινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε προσωπικό επίπεδο δείχνουν πότε θα ενεργοποιηθούν θετικά ή αρνητικά οι πλανήτες ή τα σημεία του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας.

 

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

01/11/2017 ΕΩΣ 15/11/2017

1  έως 15 Νοεμβρίου 2017

1)   Ο Ήλιος θα κινηθεί από την 8 και 37’ του Σκορπιού έως την 24η μοίρα του ζωδίου.  

2)   Η Σελήνη θα κινηθεί από την  25 και 05’ των Ιχθύων και στις 15 Νοεμβρίου το βράδυ θα είναι στην 24η  38’ του Ζυγού.

3)   Ο Ερμής θα κινηθεί από την 22η  του Σκορπιού έως την 14η 06’ του Τοξότη. Αλλάζει ζώδιο στις 5 Νοεμβρίου.

4)   Η Αφροδίτη θα κινηθεί από την 21η 47’  του Ζυγού  έως την 10η 34’ του Σκορπιού.  Αλλάζει ζώδιο στις 7 Νοεμβρίου.

5)   Ο Άρης θα κινηθεί από την 5η 46’ του Ζυγού εώς την 15η 14’ του ίδιου ζωδίου.

6)   Ο Δίας θα κινηθεί από την 4η 38’ του Σκορπιού έως την 7η 53’ του ίδιου ζωδίου.  

7)   Ο Κρόνος θα κινηθεί από την 24η 36’ του Τοξότη έως την 26η06’ του ίδιου ζωδίου.

8)   Ο Ουρανός θα κινηθεί από την 26η 01΄ του Κριού έως την 25η και 28΄ σε ανάδρομη φορά.

9)   Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί από την 11η μοίρα και 35΄ των Ιχθύων έως την 11η μοίρα και 28΄ σε ανάδρομη φορά.

10)  Ο Πλούτωνας θα κινηθεί από την 17η  07΄ του Αιγόκερου έως την 17η 25΄ του ίδιου ζωδίου.

 

Οι κυριότερες όψεις των Πλανητών

από 01/11/2017 ΕΩΣ 15/11/2017

 

·        Παρορμητικός Σταυρός: Κριός – Καρκίνος – Ζυγός – Αιγόκερος

·        Σταθερός Σταυρός: Ταύρος – Λέων – Σκορπιός – Υδροχόος

·        Μεταβλητός Σταυρός: Δίδυμος – Παρθένος – Τοξότης - Ιχθύες

Τετάρτη 1/11: σήμερα πρώτη μέρα του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού κάνει ευνοϊκές όψεις με τους δεσμούς της Σελήνης «Βόρειο και Νότιο» χαρίζοντάς μας ευχάριστες ενώσεις και συνεργασίες.

Παρασκευή 3/11: Α) σήμερα η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Ιδανική μέρα να επιλύσετε οικονομικές υποχρεώσεις ή συναισθηματικά ζητήματα καθώς υπάρχει η δυνατότητα να χειρίζεστε ζητήματα με πειστική διπλωματία και να μάθετε αλήθειες. Καλή ημέρα να αρχίσετε μια δίαιτα ή να εκπληρώσετε μια υποχρέωση. Ευνοούνται σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Β) το τρίγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα είναι μία όψη με πολύ λεπτές δονήσεις η οποία ευνοεί την διαίσθηση, τον ρομαντισμό, την φαντασία, την χαλάρωση και την φυγή. Συνήθως με αυτή την διέλευση αυξάνονται οι ευαισθησίες μας. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού Σταυρού του β’ δεκαημέρου.

Σάββατο 4/11: Α) σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού φέρνοντας στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και πάθη. Τα οικονομικά απαιτούν προσοχή και διορατικότητα. Ενδέχεται να υπάρξουν εμπορικές συμφωνίες οι οποίες θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που έχουν γεννηθεί στις αρχές του β’ δεκαήμερου.

Β) η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού αφορά κυρίως τον Παρορμητικό Σταυρό του γ’ δεκαημέρου. Είναι όψη δυσαρμονική και απαιτεί προσοχή σε οικονομικά και στη συναισθηματική ζωή. Ενδέχεται να υπάρξουν ξαφνικοί χωρισμοί και αναστατώσεις για αυτό προσπαθήστε να είστε ευγενείς και ευχάριστοι στις κοινωνικές σας συναλλαγές.

Κυριακή 5/11: σήμερα ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη όπου και θα παραμείνει έως τις 11 Ιανουαρίου, αρκετό χρονικό διάστημα διότι θα είναι ανάδρομος από τις 4 έως τις 23 Δεκεμβρίου. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Ευνοούνται Λέοντες και Κριοί.

Τρίτη 7/11: σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού όπου και θα παραμείνει έως την 1η Δεκεμβρίου επηρεάζοντας περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Ευνοούνται Καρκίνοι και Ιχθύες.

Πέμπτη 9/11: σήμερα ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα βοηθώντας μας να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, να κάνουμε έρευνα σε βάθος αλλά και να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού Σταυρού που έχουν γεννηθεί το β’ δεκαήμερο.

Παρασκευή 10/11: σήμερα ο Άρης σε όψη 150 μοιρών με τον Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή σε λάθη και εξαπατήσεις. Αφορά κυρίως Ζυγούς και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί αρχές του β’ δεκαήμερου.

Σάββατο 11/11: σήμερα το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού είναι μια ιδιαίτερα ευεργετική όψη με διάρκεια που μας βοηθά να κάνουμε αλλαγές μέσα από προσεκτικούς προγραμματισμούς. Ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς Κριούς, Λέοντες, Τοξότες.

Δευτέρα 13/11: Α) σήμερα η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στο ζώδιο του Σκορπιού είναι μια ιδιαίτερα ερωτική όψη και αφορά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του α’ δεκαημέρου. Ιδανική μέρα για καλές ή τυχερές γνωριμίες, διασκέδαση, καλοπέραση, χαρά και κέφι.

Β) το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή για να μη γίνουν λαθεμένες κινήσεις και υπάρξουν εξαπατήσεις και παρεξηγήσεις. Αφορά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί στις αρχές του β’ δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

01/11/2017 ΕΩΣ 15/11/2017                                                                           

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 31 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, ο μήνας ξεκινά με αρκετή ένταση. Ωστόσο μετά τις 8 Νοεμβρίου οι τόνοι πέφτουν και η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη. Ο Ερμής από το φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη 5 με 12 Νοεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας αρκετά δραστήριους σε επίπεδο επικοινωνίας και διακίνησης.  Μπορεί να έρθετε σε επαφή με συγγενικά πρόσωπα που μένουν μακριά, να παρακολουθήσετε διαλέξεις, σεμινάρια, να ταξιδέψετε, ή  να ενημερωθείτε για υποθέσεις που σχετίζονται με νόμο και δικαστήρια. Η Αφροδίτη 8 με 15 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Αν θέλετε να κάνετε κάποια επένδυση ή να διεκδικήσετε κάποια χρήματα που έχετε δανείσει αυτή είναι ιδανική εποχή. Στις 13/11 η σύνοδος Αφροδίτης – Δία σας δίνει ευκαιρίες και εύνοια στα οικονομικά μέσα από δάνεια και κληρονομιές. Ο Άρης, Κυβερνήτης σας, 1 με 7 Νοεμβρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 31 Μαρτίου. Αποφύγετε τις διενέξεις με συνεργάτες ή με τον/την σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι  διανύετε μια περίοδο όπου ευνοούνται ταξίδια νέες γνωριμίες και φλέρτ. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις την πρώτη βδομάδα του Νοέμβρη με τον/την σύντροφό σας. Αρκετοί θα ταξιδέψετε.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ενισχύοντας τις ανασφάλειές σας για τα οικονομικά. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 1 με 10 Νοεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο ότι έχει σχέση με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους (κληρονομικά, δάνεια, ασφάλειες, φορολογικά). Στις 3 Νοεμβρίου το τρίγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα ευνοεί οτιδήποτε έχει να κάνει με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και φιλανθρωπία. Στις 9 το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας βοηθά να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα. Ο Ερμής 12 με 15 Νοεμβρίου από το  ζώδιο του Τοξότη  θα επηρεάζει τους  γεννημένους1 με 5 Απριλίου. Ιδανική εποχή για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να πάτε ένα μακρινό ταξίδι, να ασχοληθείτε με ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον νόμο ή με εξαγωγές. Στις 14/11 πολύ πιθανόν να προκύψουν εξαπατήσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού 8 με 15 Νοεμβρίου επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 5 Απριλίου φέρνοντας στο προσκήνιο εντάσεις και προστριβές με οικείους και συνεργάτες. Καλό είναι αυτή την περίοδο να  μην είστε εριστικοί. Προσέχετε την υγεία σας. Αρκετοί ενδέχεται να νιώσετε κουρασμένοι σωματική ή ψυχικά.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Γ’ δεκαημέρου, το πρώτο 15νθήμερο του Νοέμβρη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για το δικό σας δεκαήμερο. Πολλοί θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 12 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 14 Απριλίου. Ευνοϊκή περίοδος για να προωθήσετε οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα. Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού 1 με 5 Νοεμβρίου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντάς σας ευκαιρίες να προωθήσετε οικονομικά και φορολογικά ζητήματα. Η Αφροδίτη 1 με 7 Νοεμβρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σας δίνει ευκαιρίες για σύναψη νέων συνεργασιών ή ενός γάμου. Αρκετοί θα ταξιδέψετε. Στις 4 Νοεμβρίου η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού απαιτεί προσοχή για να μην υπάρξουν εντάσεις και χωρισμοί με φιλικά ή αγαπημένα πρόσωπα. Ο Κρόνος από το φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει τους γεννημένους 15 με 17 Απριλίου. Στις 11 Νοεμβρίου το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού σας βοηθά να πετύχετε τα σχέδιά σας. Αρκετοί θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και ευχάριστε αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

01/11/2017 ΕΩΣ 15/11/2017

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 30 Απριλίου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Α΄ δεκαημέρου, τις πρώτες μέρες του μήνα ενδέχεται να έχετε προβλήματα που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας. Μετά τις 8/11 θα είστε πιο γοητευτικοί και ερωτικοί. Θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής 5 με 11 Νοεμβρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές θα αφορούν τα οικονομικά, φορολογικά ή κληρονομικά σας θέματα. Η Αφροδίτη 8 με 15 Νοεμβρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας κάνει ιδιαίτερα συνεργάσιμους και ερωτικούς. Ιδανική εποχή για να κάνετε ένα γάμο, να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να γοητεύσετε τους άλλους. Ο Άρης μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο 1 με 7 Νοεμβρίου επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 30 Απριλίου φέρνοντας στο προσκήνιο υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με την εργασία ή την υγεία. Μπορεί να έχετε μία έντονη ανησυχία, για το πως θα καταφέρετε, να ανταπεξέλθετε  κάποιων επαγγελματικών θεμάτων ή ενδέχεται να σας ενοχλήσει  η κακοήθης συμπεριφορά ορισμένων ατόμων. Ο Δίας απέναντι από το δικό σας ζώδιο επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 26 Απριλίου και υπόσχεται εύνοια σε συνεργασίες και σχέσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Στις 13 Νοεμβρίου το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία. Οι αδέσμευτοι Ταύροι διανύεται μια περίοδο όπου θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και ερωτικοί. Αρκετοί θα κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ. Οι δεσμευμένοι θα βελτιώσετε την σχέση με τον/την σύντροφό σας περνώντας όμορφες στιγμές. Ευνοϊκή εποχή για όσους συμβιώνουν να αποφασίσετε έναν γάμο.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού γίνεται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο και ρίχνει φως σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 1 με 10 Νοεμβρίου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Στις 3 Νοεμβρίου το τρίγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα φιλικούς και ρομαντικούς. Ιδανική μέρα να συναντηθείτε με τα άτομα της οικογένειάς σας. Στις 9 Νοεμβρίου το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας βοηθά να ηγηθείτε κάποιων καταστάσεων. Η ερωτική σας ζωή χτυπά κόκκινο δυναμώνοντας την αφοσίωση και το πάθος προς τον/την σύντροφό σας. Ο Ερμής 12 με 15 Νοεμβρίου από το  ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 4 Μαΐου φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά, φορολογικά, κληρονομικά ζητήματα. Στις 14 Νοεμβρίου το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις με φίλους για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Ενδέχεται να εξαπατηθείτε. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού 8 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 05 Μαΐου. Η περίοδος αυτή κρύβει αρκετή ένταση και κούραση στο χώρο της εργασίας σας. Προσέχετε την υγεία σας διότι θα είστε επιρρεπής σε μολύνσεις, πυρετό και υπερκόπωση.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Γ΄ δεκαημέρου, το πρώτο 15νθήμερο του Νοέμβρη είναι ευνοϊκό για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας και να έχετε οικονομικά οφέλη. Θα κάνετε συμφέρουσες αλλαγές. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 11 με 15 Νοεμβρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Μαΐου φέρνοντας στο προσκήνιο υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ερμής 1 με 5 Νοεμβρίου επηρεάζει τους γεννημένους 14 με 20 Μαΐου. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Αρκετοί θα έχετε ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Η Αφροδίτη 1 με 7 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σας. Αρκετοί διανύεται μια περίοδο ιδιαίτερα αποδοτική στην εργασία σας. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου ενδέχεται να φέρει οικονομικά οφέλη αλλά και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο χώρο εργασία σας. Στις 4/11 συγκρατηθείτε και μην υπερβάλετε για να μην υπάρξουν εντάσεις, παρεξηγήσεις και χωρισμοί. Στις 11 Νοεμβρίου το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού σας βοηθά να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε συμφέρουσες αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

01/11/2017 ΕΩΣ 15/11/2017

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Μαΐου 

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο 15νθήμερο του Νοέμβρη σε γενικές γραμμές θα είναι δυναμικό καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις στην εργασία σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής, Κυβερνήτης σας, 5 με 12 Νοεμβρίου θα βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο. Συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις των ημερών αυτών θα αφορούν τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Καλή περίοδο να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις.Η Αφροδίτη 8 με 15 Νοεμβρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο.  Ευνοώντας ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, καθώς θα έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με απλές δουλειές του χώρου που μένετε, να τακτοποιήσετε πράγματα και αντικείμενα, να ομορφύνετε το σπίτι σας αλλά και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Στις 13 Νοεμβρίου η σύνοδος Αφροδίτης – Δία είναι μια θετική όψη που μπορεί να σας φέρει λύσεις για ένα θέμα ερωτικού ενδιαφέροντος ή υγείας. Ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού 1 με 7 Νοεμβρίου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Οι γεννημένοι 26 με 31 Μαΐου θα  είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί. Ο έρωτας και η σεξουαλικότητά βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους αυτή την περίοδο και η απόλαυση είναι δεδομένη. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ. Ένα πρόσωπο από το εργασιακό σας περιβάλλον μπορεί να σας γοητεύσει. Οι δεσμευμένοι διανύετε μια περίοδο όπου θα ασχοληθείτε με τον/την σύντροφό σας, τα παιδιά και το σπίτι.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και ενεργοποιεί τον παρασκηνιακό 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μακριά από καταστάσεις που φέρνουν ένταση. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 1 με 10 Νοεμβρίου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σας καλεί να δώσετε προτεραιότητα σε ότι έχει σχέση με την εργασία σας ή την υγεία σας. Στις 3 Νοεμβρίου το τρίγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας ευνοεί να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ιδιαιτέρως όσοι ασχολείστε με τις τέχνες (μουσική, ζωγραφική, θέατρο, τηλεόραση). Στις 9 Νοεμβρίου το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας βοηθά να προωθήσετε δύσκολες υποθέσεις που αφορούν την εργασία σας ή να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα υγείας. Ο Ερμής 12 με 20 Νοεμβρίου από το  ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 5 Ιουνίου ενισχύοντας τις συζητήσεις και τις επαφές με συντρόφους και συνεργάτες. Στις 14 Νοεμβρίου το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή για να μην υπάρξουν εξαπατήσεις, λάθη και παραπλανήσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού 8 με 15 Νοεμβρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 5 Ιουνίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα δημιουργικούς και ερωτικούς. Θα βγείτε, θα χαρείτε και θα διασκεδάσετε με φιλικά σας πρόσωπα. Αρκετοί θα προωθήσετε τα σχέδιά σας. Οι αδέσμευτοι αυτή την περίοδο θα είστε ιδιαιτέρως ερωτικοί και αισθησιακοί.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο 15νθήμερο του Νοέμβρη θα σας απασχολήσουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και την αισθηματική σας ζωή. Μετά τις 11/11 θα έχετε ευκαιρίες να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας ή να προβληθείτε. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 11 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Ιουνίου. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να προωθήσετε θέματα που αφορούν την εργασία αλλά και την υγεία σας. Ιδανική περίοδος να αρχίσετε γυμναστική, να κάνετε υγιεινή διατροφή ή να επισκεφθείτε το γιατρό σας για ένα τσεκάπ. Ο Ερμής 1 με 5 Νοεμβρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 15 με 21 Ιουνίου. Συζητήσεις και μετακινήσεις των ημερών αυτών θα αφορούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και την υγεία σας. Η Αφροδίτη 1 με 7 Νοεμβρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και ερωτικούς. Οι γεννημένους 13 με 21 Ιουνίου θα ευκαιρίες για μια νέα σχέση στη ζωή σας αν φυσικά είστε μόνοι. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σας βοηθά να σταθεροποιήσετε μια σχέση που σας ενδιαφέρει και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ωστόσο φανείτε προσεκτικοί στις 4/11 και διαφυλάξτε τις σχέσεις σας. Στις 11 Νοεμβρίου το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού επηρεάζει τους γεννημένους 14 με 17 Ιουνίου. Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις και θα προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

01/11/2017 ΕΩΣ 15/11/2017

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Α΄ δεκαημέρου, παρά την ένταση της πρώτης εβδομάδας του μήνα εσείς διανύετε μια αρκετά ευνοϊκή περίοδο της χρονιάς. Ο Ερμής 5 με 12 Νοεμβρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ενεργοποιώντας δύο βασικούς τομείς της ζωής σας, της υγείας και της εργασίας. Αρκετοί αυτή την περίοδο μπορεί να αισθανθείτε ότι έχετε επιφορτιστεί με περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή να αποφασίσετε να κάνετε ένα γενικό ιατρικό έλεγχο. Η Αφροδίτη 8 με 15 Νοεμβρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο σας κάνει ιδιαίτερα αισθησιακούς και ερωτικούς. Διανύεται μια πολύ ευχάριστη εποχή αφού σας δίνετε η δυνατότητα με την συντροφιά φίλων, γνωστών και των πολύ αγαπημένων σας προσώπων να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε περνώντας πάρα πολύ καλά. Στις 13 Νοεμβρίου η σύνοδος Αφροδίτης – Δία ευνοεί τα ερωτικά σας συναισθήματα κάνοντας την προσωπική σας ζωή ευτυχισμένη. Αρκετοί θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε τα δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σας σχέδια. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού 1 με 7 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 Ιουνίου με 2 Ιουλίου κάνοντας έντονη την οικογενειακή σας ζωή. Μπορεί να ασχοληθείτε με μια μετακόμιση, ή με μια αλλαγή στο χώρο σας. Οι αδέσμευτοι διανύετε μία από τις πιο ερωτικές περιόδους της ζωής σας. Θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ και έρωτα. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας και τα παιδιά σας. Θα βγείτε μαζί τους και θα διασκεδάσετε.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το δικό σας δεκαήμερο δίνοντάς σας ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Φίλοι θα είναι κοντά σας. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 1 με 10 Νοεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας προτεραιότητα στην συναισθηματική ή δημιουργική σας ζωή. Στις 3 Νοεμβρίου το τρίγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους και ρομαντικούς. Ιδανική μέρα να επανορθώσετε ένα λάθος ή μία παρεξήγηση. Ιδιαίτερα δημιουργική μέρα για καλλιτέχνες Καρκίνους (συγγραφείς, ποιητές, μουσικούς, ηθοποιούς, ζωγράφους). Στις 9/11 εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Ο Ερμής 12 με 15 Νοεμβρίου από τον 6ο ηλιακό σας οίκο  θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 7 Ιουλίου στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα που αφορούν τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Προσέχετε την υγεία σας. Ίσως χρειαστεί να επισκεφθείτε ένα γιατρό. Στις 14 Νοεμβρίου το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα είναι ιδιαιτέρως παραπλανητικό σε ειδήσεις ή συζητήσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού 8 με 15 Νοεμβρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 7 Ιουλίου φανείτε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος να καυγαδίσετε με τους γονείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια στη δράση σας ή να αναγκαστείτε να δώσετε τέλος σε κάποια δραστηριότητα. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι ως τις 10/11 θα είστε ιδιαιτέρως γοητευτικοί και ερωτικοί. Θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση σε νέες γνωριμίες και φλερτ. Οι δεσμευμένοι διανύετε μια περίοδο όπου θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας βοηθώντας τα να εκφράσουν τα ταλέντα τους.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 22 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Γ΄ δεκαημέρου, το πρώτο 15νθήμερο του Νοέμβρη θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν οικογένεια, σπίτι και την προσωπική σας  ζωή. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 11 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Ιουλίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και χαρούμενους. Πολλοί επιθυμείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Ιδανική εποχή για τους καλλιτέχνες, διότι θα έχουν ευκαιρίες να προβληθούν. Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού 1 με 5 Νοεμβρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Αρκετοί θα βγείτε, θα χαρείτε, θα ταξιδέψετε. Η Αφροδίτη 1 με 7 Νοεμβρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας πιο ζεστή και αρμονική την οικογενειακή σας ζωή. Ιδανική περίοδος να αγοράσετε όμορφα πράγματα για το σπίτι και την οικογένεια. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σας βοηθά να λύσετε τυχόν διαφορές στο χώρο εργασίας σας ή να εκμεταλλευτείτε τις επαγγελματικές ευκαιρίες. Στις 4/11 προσέχετε τα πρόσωπα της οικογένειας, ίσως υπάρξουν ανατροπές. Στις 11 Νοεμβρίου το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού σας βοηθά με τους κατάλληλους χειρισμούς να κερδίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΛΕΩΝ

01/11/2017 ΕΩΣ 15/11/2017

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο 15νθήμερο του Νοέμβρη θα είναι ιδιαίτερα δραστήριο για εσάς καθώς θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν οικογένεια και προσωπική ζωή. Ο Ερμής από το φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη 5 με 12 Νοεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και έτοιμους για όλα. Αρκετοί θα δαπανήσετε χρήματα είτε ξοδεύοντας τα για την ψυχαγωγία σας είτε για ανθρώπους που αγαπάτε ή ένα χόμπι. Η Αφροδίτη 8 με 15 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ιδανική περίοδος να ανοίξετε το σπίτι σας, να δεχθείτε κόσμο και να γιορτάσετε ή να πάρετε οικονομική ή ηθική βοήθεια από τους γονείς σας. Στις 13 Νοεμβρίου η σύνοδος Αφροδίτης – Δία είναι μία ιδιαίτερα τυχερή όψη. Αρκετοί θα έχετε ευχάριστα γεγονότα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Ίσως υποδεχθείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας αρκεί να προσέξετε την υπεραισιοδοξία και την υπερβολή. Ο Άρης μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο 1 με 7 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 27 Ιουλίου με 2 Αυγούστου κάνοντας την καθημερινότητά σας ιδιαίτερα δραστήρια. Θα θέλετε να διεκπεραιώσετε όσο το δυνατό περισσότερες εκκρεμότητες και να έρθετε σε επαφή με περισσότερα άτομα. Φανείτε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και ιδιαιτέρως με το δικό σας μέσο μεταφοράς. Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει τους γεννημένους 25 με 28 Ιουλίου χαρίζοντας ευκαιρίες σε ότι αφορά οικογένεια και σπίτι.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει άμεσα το δικό σας δεκαήμερο και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 1 με 10 Νοεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την οικογενειακή και προσωπική σας ζωή. Στις 3 Νοεμβρίου το τρίγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα βοηθά να εκδηλώσετε όλα τα καλά σας συναισθήματα για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ιδανική μέρα για τους καλλιτέχνες Λέοντες. Στις 9 Νοεμβρίου το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα ευνοεί τα οικονομικά σας. Ο Ερμής 12 με 20 Νοεμβρίου από το  ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 6 Αυγούστου. Επαφές και συζητήσεις θα αφορούν ζητήματα που σχετίζονται με τα συναισθηματικά και δημιουργικά σας σχέδια. Αρκετοί θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα προωθήσετε τα δημιουργικά σας έργα. Στις 14 Νοεμβρίου το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή διότι μπορεί να υπάρξουν παραπλανήσεις και εξαπατήσεις σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού 8 με 15 Νοεμβρίου από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 7 Αυγούστου φέρνοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Αρκετοί θα πάτε ένα ταξίδι, θα κάνετε νέες γνωριμίες ή μπορεί να ζήσετε μια έντονη περιπέτεια που θα την θυμάστε για χρόνια. Οι αδέσμευτοι θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή. Οι δεσμευμένοι με την Πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, φανείτε προσεκτικοί σε θέματα αφορούν παιδιά και σπίτι.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου,  το πρώτο 15νθήμερο  του Νοεμβρίου είναι πολύ σημαντικό για εσάς καθώς διανύετε μια περίοδο όπου σας βοηθά να ολοκληρώσετε κάποια σχέδια. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 11 με 15 Νοεμβρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο στρέφει την προσοχή σας σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Οι γεννημένοι 13 με 17 Αυγούστου μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα που αφορούν το σπίτι. Ιδανική εποχή να επιδιορθώσετε τυχόν βλάβες. Ο Ερμής 1 με 5 Νοεμβρίου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και  σας προτρέπει σε συζητήσεις και επαφές με άτομα του οικογενειακού και φιλικού σας περιβάλλοντος. Ενδέχεται να υπάρξουν γεγονότα που θα σας χαροποιήσουν. Η Αφροδίτη 1 με 7 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Ζυγού σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς και ευχάριστους την 1η βδομάδα του μήνα. Αρκετοί θα ταξιδέψετε και θα ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή. Η κοινωνική σας ζωή θα έχει ιδιαίτερα ευχάριστο ενδιαφέρον καθώς στις 3/11 μπορεί να παρευρεθείτε σε ένα γάμο, μία εκδήλωση ή εσείς να παντρευτείτε. Ωστόσο προσέχετε τις κοινωνικές σας επαφές στις 4/11.  Στις 11 Νοεμβρίου το μεγάλο σε διάρκεια τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού είναι ευνοϊκή όψη που σας  δίνει ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

01/11/2017 ΕΩΣ 15/11/2017

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο 15νθήμερο του Νοέμβρη είναι μια περίοδο όπου προσπαθείτε να μείνετε δραστήριοι και εξωστρεφείς αλλά ταυτόχρονα αρχίζουν να σας απασχολούν οι οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο Ερμής, Κυβερνήτης σας, 5 με 12 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές θα αφορούν θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία. Η Αφροδίτη 8 με 15 Νοεμβρίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και αγαπητούς. Ενδέχεται να πραγματοποιήσετε μικρά ή μεγάλα ταξίδια ή ακόμα και βόλτες με ευχάριστες συντροφιές, αλλά και να έρθετε σε επαφή με άτομα του εξωτερικού. Ιδανική εποχή για τους καλλιτέχνες και όσους ασχολούνται με θέματα δικαιοσύνης. Στις 13 Νοεμβρίου η σύνοδος Αφροδίτης – Δία σας ευνοεί να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και επαγγελματικές επιτυχίες. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού 1 με 7 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 28 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου. Φανείτε προσεκτικοί διότι τα αυξημένα έξοδα ενδέχεται να σας αγχώσουν. Αποφύγετε να είστε κτητικοί με τα άτομα που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι διανύετε μια περίοδο που θα έχετε προσκλήσεις για εξόδους και διασκεδάσεις. Ενδεχομένως να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία στην διάρκεια του χρόνου να γίνει πολύ σημαντική. Οι δεσμευμένοι ιδιαιτέρως μετά τις 7/11 θα ζήσετε με τον/την σύντροφό σας όμορφα συναισθήματα και ευχάριστες στιγμές.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού είναι συμβατή με το ζώδιο σας και επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ενεργοποιώντας θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, εξωτερικό, μετακινήσεις και επαφές με συγγενικά πρόσωπα. Ο Ήλιος από τον 3ο ηλιακό σας οίκο 1 με 10 Νοεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σας βοηθά να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με μετακινήσεις, ταξίδια, γραπτά και εμπόριο. Στις 3 Νοεμβρίου το τρίγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς και δημιουργικούς. Ευνοούνται νέες γνωριμίες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Στις 9 Νοεμβρίου το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδιά σας με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ερμής 12 με 15 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 έως 5 Σεπτεμβρίου. Αρκετοί θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις και επαφές με τα άτομα της οικογένειάς σας. Στις 14 Νοεμβρίου το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα είναι άκρως παραπλανητικό. Προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες. Ο Άρης από τον οίκο των οικονομικών σας 8 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 έως 6 Σεπτεμβρίου. Προσέχετε την διαχείριση των οικονομικών σας καθώς είναι πολύ εύκολο να ξεφύγετε. Ενδέχεται να πληρώσετε καθυστερημένους λογαριασμούς στην εφορία, σε ασφαλιστήρια ή για ιατρικούς λόγους.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο 15νθήμερο του Νοέμβρη σας ευνοεί να προωθήσετε τα σχέδιά σας με τον καλύτερο τρόπο αλλά και να βάλετε στη θέση τους κάποια σημαντικά πράγματα. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 11 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 18 Σεπτεμβρίου δίνοντας σας ευκαιρίες να προωθήσετε σπουδές, γραπτά και εμπόριο. Μπορεί να ενημερωθείτε για ορισμένα πράγματα που δρούσαν παρασκηνιακά. Ιδανική εποχή για όσους ασχολούνται με την έρευνα και την μεταφυσική. Ο Ερμής 1 με 5 Νοεμβρίου επηρεάζει τους γεννημένους 15 με 23 Σεπτεμβρίου. Καλή περίοδος να έρθετε σε επαφή με άλλα άτομα, να υπογράψετε συμφωνίες και να ανταλλάξετε απόψεις. Αρκετοί τις πρώτες μέρες του μήνα ενδέχεται να ταξιδέψετε. Η Αφροδίτη 1 με 7 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού σας χαρίζει εύνοια σε οικονομικά ζητήματα αλλά και ευκαιρίες για αγορές. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε ένα οικογενειακό σας πρόβλημα. Στις 4 Νοεμβρίου η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να σας φέρει μία απρόσμενη είδηση από το εξωτερικό. Προσέχετε τις συναλλαγές σας. Στις 11 Νοεμβρίου ενεργοποιείται το μεγάλο σε διάρκεια τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού, όψη που σας βοηθά να κάνετε αλλαγές σε οικονομικά θέματα και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΖΥΓΟΣ

01/11/2017 ΕΩΣ 15/11/2017

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι  24 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του Α’ δεκαημέρου, ο μήνας ξεκινά  δυναμικά για αρκετούς από εσάς. Μετά τις 7/11 θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ο Ερμής 5 με 12 Νοεμβρίου από το ζώδιο του φιλικού σας Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Θα έχετε συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις που θα αφορούν φίλους και συγγενικά πρόσωπα. Καλή περίοδος για να προωθήσετε οτιδήποτε έχει να κάνει με γραπτά, συμφωνίες και εμπόριο. Η Αφροδίτη 8 με 15 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βελτιώνοντας τα οικονομικά σας, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές. Στις 13 Νοεμβρίου η σύνοδος Αφροδίτης – Δία από την μία μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες για νέα οικονομικά ανοίγματα και από την άλλη να σας παρασύρει  σε υπερβολικά, περιττά έξοδα. Ο Άρης από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο 1 με 7 Νοεμβρίου επηρεάζει τους γεννημένους 28 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου ανεβάζοντας τους τόνους και τους ρυθμούς της ζωής σας. Αυτή την περίοδο νιώθετε ελεύθεροι να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε αυτό που θέλετε. Καλή εποχή για νέα ξεκινήματα. Ωστόσο προσέξτε στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων διότι δεν πρέπει να εμπλακείτε σε εχθροπραξίες και αθέμιτους ανταγωνισμούς.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικές και συναισθηματικές δυσκολίες και προβληματισμούς. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 1 με 10 Νοεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά. Στις 3 Νοεμβρίου το τρίγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα είναι μια ευνοϊκή όψη που σας βοηθά να προωθήσετε εργασιακά θέματα. Ιδανική ημέρα για καλλιτεχνική ή φιλανθρωπική δράση. Στις 9 Νοεμβρίου το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας βοηθά να προωθήσετε οικονομικά θέματα με την βοήθεια της οικογένειάς σας. Ο Ερμής 12 με 15 Νοεμβρίου από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 6 Οκτωβρίου. Συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις των ημερών αυτών αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στις 14 Νοεμβρίου το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή σε θέματα υγείας ή εργασίας. Καλό είναι να διασταυρώσετε τις πληροφορίες. Ο Άρης από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο 8 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 7 Οκτωβρίου κάνοντας σας δραστήριους .  Ενδέχεται  να διανύεται μια ταραχώδη εποχή για αυτό καλό είναι να αποφεύγετε τις εντάσεις με διπλωματικότητα. Οι αδέσμευτοι διανύεται μια αρκετά δυναμική περίοδο όπου ευνοούνται σχέσεις και νέες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι φανείτε προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε να είστε κτητικοί με τον/την σύντροφό σας.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο 15νθήμερο του Νοέμβρη θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς καθώς θα σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 11 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 16 Οκτωβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση των οικονομικών σας. Ο Ερμής 1 με 5 Νοεμβρίου από τον 2ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει τους γεννημένους 15 με 23 Οκτωβρίου στρέφοντας συζητήσεις και επαφές σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας. Ενδέχεται κάποιες επιβεβλημένες αγορές να σας αγχώσουν. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας χαρίζει λάμψη και αισιοδοξία. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου είναι πολύ ευεργετικό για εσάς καθώς σας βοηθά να κάνετε σωστές αλλαγές και να χτίζετε σε γερά θεμέλια. Στις 4 Νοεμβρίου η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού απαιτεί προσοχή για να μην υπάρξουν απρόοπτες καταστάσεις. Προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.  Στις 11 Νοεμβρίου το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο και σας βοηθά να σταθεροποιήσετε μία σχέση ή μία συνεργασία. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να γνωρίσετε τον άνθρωπο της ζωής σας και να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

01/11/2017 ΕΩΣ 15/11/2017

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του Α’ δεκαημέρου, ο Δίας στο δικό σας δεκαήμερο σας δίνει ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε και να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Ο Ερμής 5 με 12 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ιδανική περίοδος να σκεφτείτε λύσεις που θα σας διευκολύνουν να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αρκετοί θα κλείσετε εμπορικές συμφωνίες. Φίλοι θα είναι κοντά σας και μπορεί να σας βοηθήσουν να προωθήσετε οικονομικά θέματα. Η Αφροδίτη 8 με 15 Νοεμβρίου στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ανεβάζοντας την ερωτική σας διάθεση στα ύψη. Στις 13 Νοεμβρίου η σύνοδος Αφροδίτης – Δία είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη και θα σας χαρίσει αισιοδοξία και τύχη για καλές και τυχερές γνωριμίες. Αρκετοί αυτή την περίοδο θα εκφράσετε έντονα τα συναισθήματά σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού 1 με 7 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 28 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου εγκαινιάζοντας μια περίοδο άγχους και ψυχικής ή σωματικής κούρασης. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε καταστάσεις παρασκηνίου. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί διανύεται μια άκρως ερωτική περίοδο όπου ευνοούνται νέες γνωριμίες και φλερτ, ιδιαιτέρως στις 13/11. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε ρομαντικές καταστάσεις με τον/την σύντροφό σας οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση σας.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 με 12 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σας επηρεάζει άμεσα καθώς ο Ήλιος θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με τον/την σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας δίνοντας λάμψη και αισιοδοξία. Στις 3 Νοεμβρίου το τρίγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας χαρίζει γοητεία και ρομαντική διάθεση βγάζοντας στην επιφάνεια την πιο τρυφερή σας πλευρά. Στις 9 Νοεμβρίου το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Ο Ερμής 12 με 15 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 6 Νοεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο οτιδήποτε έχει σχέση έσοδα και έξοδα. Στις 14 Νοεμβρίου το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή διότι μπορεί ακόμα και ένα σας αγαπημένο πρόσωπα που εμπιστεύεστε να σας παραπλανήσει οικονομικά. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού 8 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 7 Νοεμβρίου. Καλό είναι να κινηθείτε παρασκηνιακά αποφεύγοντας νέα ξεκινήματα. Προσέχετε εντάσεις και ατυχήματα στο χώρο εργασίας σας και προφυλαχθείτε από ιώσεις και κρυολογήματα.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 με 22 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο 15νθήμερο του Νοέμβρη θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς νέες προοπτικές ανοίγονται στην προσωπική σας ζωή, αρκεί να σκεφθείτε καλά πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις. Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο 11 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 16 Νοεμβρίου φέρνοντας εύνοια στην επαγγελματική σας ζωή. Ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο 1 με 5 Νοεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Αρκετοί θα έχετε ευχάριστες μετακινήσεις ή συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ευνοούνται οικονομικά ζητήματα που αφορούν φορολογικά, , δάνεια και ασφάλειες. Η Αφροδίτη 1 με 7 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα εσωστρεφείς και παρασκηνιακούς. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου δείχνει διευθέτηση ενός οικονομικού ζητήματος με παρασκηνιακό τρόπο. Ιδανική μέρα για να πάρετε σωστές αποφάσεις. Στις 4 Νοεμβρίου η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού απαιτεί προσοχή. Πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί όσοι ζείτε μια μη νόμιμη σχέση. Ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις. Στις 11 Νοεμβρίου το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού σας βοηθά να κάνετε αλλαγές  οι οποίες  θα σας βοηθήσουν να έχετε  θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας.  Ενδέχεται να έχετε προαγωγή στον τομέα  τις εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

01/11/2017 ΕΩΣ 15/11/2017

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, οι πρώτες μέρες του Νοέμβρη σας βρίσκουν ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς. Μετά τις 7 του μήνα το κλίμα αλλάζει καθώς σε συναισθηματικό επίπεδο διανύετε μια πιο εσωστρεφή περίοδο. Ο Ερμής 12 με 20 Νοεμβρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας δίνει ευκαιρίες να έρθετε σε επαφή με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, να ανταλλάξετε απόψεις και να αποκομίσετε χρήσιμες πληροφορίες. Αρκετοί θα ξεχωρίσετε με τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, για το κλείσιμο μιας εμπορικής συμφωνίας ή μιας δουλειάς. Για αυτό μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Η Αφροδίτη 8 με 15 Νοεμβρίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο τα όνειρα, τις προσδοκίες και την μυστική και κρυφή πλευρά του εαυτού σας.  Ενδέχεται  να είστε επιρρεπείς σε μυστικές συναντήσεις και γνωριμίες. Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στις 13 Νοεμβρίου ενθαρρύνει τους κρυφούς και απαγορευμένους έρωτες και γενικά το παρασκήνιο. Ο Άρης 1 με 7 Νοεμβρίου μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει τους γεννημένους 27 Νοεμβρίου με 3 Δεκεμβρίου κάνοντας ιδιαίτερα δραστήρια την κοινωνική σας ζωή. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα κάνετε νέες γνωριμίες ή θα εμπλακείτε  με τα κοινά,  ή με συλλογικούς χώρους. Οι αδέσμευτοι Τοξότες θα έχετε ευκαιρίες για ερωτικές στιγμές και φλερτ. Οι δεσμευμένοι θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και φιλικοί. Προφυλαχθείτε από σκηνές παρασκηνίου.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και ενεργοποιεί θέματα εργασίας – υγείας και καθημερινών υποχρεώσεων. Ο Ήλιος 1 με 10 Νοεμβρίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας αρκετά εσωστρεφείς, ενισχύοντας την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Στις 3 Νοεμβρίου το τρίγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας βοηθά να κινηθείτε μυστικά και ευέλικτα. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Στις 9 Νοεμβρίου το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα δείχνει οικονομικά οφέλη με την βοήθεια της οικογένειας. Ο Ερμής 12 με 15 Νοεμβρίου  από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 7 Δεκεμβρίου. Ιδανική περίοδος για να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και να περάσετε τις δικές σας απόψεις. Ωστόσο φροντίστε να διασταυρώσετε τις ειδήσεις που θα λάβετε στις 14/11. Ενδέχεται να κρύβουν ανακρίβειες και παραπλανήσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού 8 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 7 Δεκεμβρίου, περνώντας  σε μια πιο δραστήρια και έντονη ζωή. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα χαρείτε με την παρέα φίλων και αγαπημένων προσώπων, αλλά και θα καταφέρετε να προωθήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Οι αδέσμευτοι Τοξότες θα έχετε ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον να κάνετε μία νέα γνωριμία με διάρκεια στο χρόνο.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 21 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, παρότι θα υπάρξει αρκετό παρασκήνιο στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου εσείς θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα θέλω σας αλλά και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 11 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 16 Δεκεμβρίου βγάζοντας στην επιφάνεια το παρασκήνιο των προηγούμενων ημερών. Πολλοί θα έχετε την τάση να είστε πιο εσωστρεφείς και ανασφαλείς. Προσέχετε την υγεία σας. Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού 1 με 5 Νοεμβρίου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας έντονα εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς. Ενδέχεται να έχετε τάσεις φυγής, φόβο και άγχος για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Ευνοούνται μυστικές συζητήσεις και επαφές. Η Αφροδίτη 1 με 7 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα γοητευτικούς και φιλικούς. Θα βγείτε και θα χαρείτε με την παρέα φίλων και αγαπημένων σας ατόμων. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου είναι ευνοϊκή όψη και δείχνει πως είστε έτοιμοι να πάρετε μια σχέση σας στα σοβαρά. Ιδανική μέρα για να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες στο χώρο εργασίας σας. Στις 4 Νοεμβρίου η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού ενδέχεται να φέρει αλλαγές στο συγγενικό σας περιβάλλον. Προσέχετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις, μπορεί να υπάρξουν χωρισμοί. Στις 11 Νοεμβρίου  ο Κρόνος από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο  σε όψη τριγώνου με τον Ουρανού σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους και τα θέλω σας αυτό τον μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

01/11/2017 ΕΩΣ 15/11/2017

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, οι πρώτες μέρες του μήνα μπορεί να έχουν αρκετή ένταση και εκνευρισμό. Μετά τις 7/11 οι τόνοι πέφτουν καθώς γίνεστε πιο κοινωνικοί και φιλικοί. Ο Ερμής 5 με 12 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας πιο εσωστρεφής και ευάλωτους σε ίντριγκες και κουτσομπολιά. Ενδέχεται να παραπονεθείτε για σωματική κούραση ή να είστε ευάλωτοι σε ιώσεις και πυρετούς. Φανείτε προσεκτικοί σε θέματα εργασίας.  Η Αφροδίτη 8 με 15 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ευνοώντας τις φιλικές σχέσεις και την ομαδική δουλειά. Στις 13 Νοεμβρίου η σύνοδος Αφροδίτης – Δία είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για το δικό σας δεκαήμερο τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σας καθώς θα είστε όλο και πιο δημοφιλείς. Νέες γνωριμίες και φιλίες θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο και γενικά η κοινωνική σας ζωή θα σας χαρίσει πολλά. Ο Άρης από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 31 Δεκεμβρίου βοηθώντας σας να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή ή την οικογένεια. Οι αδέσμευτοι έως τις 15/11 διανύεται μια περίοδο όπου θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και ερωτικοί. Μία νέα γνωριμία από το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Οι δεσμευμένοι είστε σε μια ευχάριστη και αισιόδοξη περίοδο και όσα και αν σας χωρίζουν με τον/την σύντροφό σας τώρα γίνονται ασήμαντα. Αρκετοί θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού είναι ιδιαίτερα συμβατή με το δικό σας δεκαήμερο καθώς θα έχετε ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να προωθήσετε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά ή τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 1 με 10 Νοεμβρίου σας κάνει ιδιαίτερα δραστήριους και κοινωνικούς. Ιδανική περίοδος να βγείτε, να δείτε φίλους και να κάνετε νέες γνωριμίες. Στις 3 Νοεμβρίου το τρίγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας ωθεί σε εκδήλωση τρυφερότητας απέναντι σε αγαπημένα και φιλικά πρόσωπα. Στις 9 Νοεμβρίου το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα είναι μια ευνοϊκή όψη και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Ο Ερμής 12 με 20 Νοεμβρίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 5 Ιανουαρίου. Μπορεί να είστε λίγο πιο εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς έχοντας τάσεις φυγής από την καθημερινότητα. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχική ή σωματική σας υγεία. Αποφύγετε σκηνές παρασκηνίου ιδιαιτέρως στις 14/11. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού 8 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 5 Ιανουαρίου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή. Ιδανική εποχή για να προωθήσουν τα σχέδιά τους όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, έως τις 15/11 διανύετε μια περίοδο όπου γίνεστε όλο και πιο δημοφιλείς και κοινωνικοί. Νέες φιλίες και γνωριμίες θα σας συναρπάσουν. Ο Ήλιος από το φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού 11 με 15 Νοεμβρίου ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδιά σας ή να υλοποιήσετε μια παλιά σας επιθυμία. Ο Ερμής 1 με 5 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού σας κάνει έντονα επικοινωνιακούς και φιλικούς. Συζητήσεις και επαφές με φίλους θα γίνονται σε σχεδόν καθημερινή συχνότητα. Ενδέχεται να αποκομίσετε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια καινούργια αρχή στα προσωπικά σας. Η Αφροδίτη 1 με 7 Νοεμβρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας δίνει ευκαιρίες για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να σας φέρει κάτι καλό στον εργασιακό σας χώρο, αρκεί να είστε προσεκτικοί και να εκμεταλλευτείτε ακόμα και τις πιο μικρές ευκαιρίες. Η σχέση σας με τον/την σύντροφό σας ή με τα παιδιά σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Καλή μέρα για οικονομικά ζητήματα. Στις 4/11 προσέχετε ενδέχεται να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις αλλά και συναισθήματα που δεν μπορείτε εύκολα να ελέγξετε. Στις 11 Νοεμβρίου το μεγάλο σε διάρκεια τρίγωνο του Κυβερνήτης σας Κρόνου – Ουρανού θα σας φέρει επαγγελματικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Αρκετοί θα έχετε ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

01/11/2017 ΕΩΣ 15/11/2017

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 με 31 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, διανύεται μια περίοδο όπου η  εξαιρετική σας διάθεση σας  βοηθά πολύ  στην  επαγγελματική σας ζωή, καθώς θα  έχετε την εύνοια να επιδείξετε τα προσόντα σας και να εισπράξετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Ερμής 5 με 12 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν φίλους και ομοϊδεάτες σας. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας ή θα προωθήσετε ένα προσωπικό σας έργο. Η Αφροδίτη 8 με 15 Νοεμβρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας χαρίζει ευκαιρίες στην  επαγγελματική σας ζωή,  αρκετοί θα γοητεύσετε άτομα κύρους και θα προωθήσετε τους στόχους σας. Στις 13 Νοεμβρίου η σύνοδος Αφροδίτης – Δία, σας φέρνει  τύχη στην επαγγελματική σας ζωή, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ζητήσετε αύξηση ή μια προαγωγή. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού 1 με 7 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 31 Ιανουαρίου.  Ενδέχεται να ταξιδέψετε ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που μένουν μακριά,  αλλά και να ασχοληθείτε με ένα νομικό ζήτημα, ή να παρακολουθήσετε μαθήματα και σεμινάρια. Οι αδέσμευτοι αυτή την περίοδο θα έχετε πολλές προσκλήσεις και η κοινωνικότητά σας θα είναι στα ύψη. Ευνοούνται νέες γνωριμίες και φλερτ. Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τα παιδιά και το σπίτι. Αρκετοί θα καταφέρετε να προωθήσετε οικονομικά ζητήματα.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 με 8 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο  στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα που αφορούν την οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Πολλοί θα έχετε αλλαγές. Ο Ήλιος από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας 1 με 10 Νοεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στην επαγγελματική σας ζωή. Στις 3 Νοεμβρίου το τρίγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα ανεβάζει την  δημιουργική σας διάθεση και σας βοηθά να προωθήσετε οικονομικά θέματα, αρκεί να είστε προσεκτικοί. Στις 9 Νοεμβρίου το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας βοηθά να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής 12 με 15 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 4 Φεβρουαρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα εξωστρεφείς και κοινωνικούς. Είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με νέα άτομα και να γίνετε πολύ καλοί φίλοι. Ωστόσο στις 14 Νοεμβρίου το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σας φέρνει πλάνη και εξαπατήσεις ή παραποιημένες πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο Άρης μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο 8 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 4 Φεβρουαρίου. Θα έχετε ευκαιρίες για κοντινά ή μακρινά ταξίδια, θα υλοποιήσετε μία σας επιθυμία, θα ασχοληθείτε με φιλοσοφικά θέματα ή με σπουδές.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 9 με 19 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο 15νθήμερο του Νοέμβρη το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στον τομέα των επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Ενέχεται να τολμήσετε να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού 11 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 14 Φεβρουαρίου φέρνοντας στο προσκήνιο επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Ωστόσο σχέσεις και επαφές απαιτούν προσοχή. Ο Ερμής στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας 1 με 5 Νοεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Οι γεννημένοι 12 με 19 Φεβρουαρίου θα έχετε συζητήσεις και επαφές για ζητήματα που αφορούν την καριέρα ή την προσωπική σας ζωή. Καλό είναι αυτή την περίοδο  να φροντίσετε να ξεμπερδέψετε με τυχόν οικονομικές υποχρεώσεις (δάνεια – ασφάλειες – εφορία). Η Αφροδίτη 1 με 7 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας σας χάρη και γοητεία. Πολλοί θα ταξιδέψετε και θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που ζουν στο εξωτερικό. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σας βοηθά να σταθεροποιήσετε αλλά και να προωθήσετε οικογενειακά θέματα. Στις 4 Νοεμβρίου η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού απαιτεί προσοχή διότι μπορεί να σας φέρει άνω – κάτω στην αισθηματική σας ζωή. Στις 11 Νοεμβρίου το τρίγωνο Κρόνου  με τον Κυβερνήτη σας  Ουρανού είναι όψη με μεγάλη διάρκεια που σας βοηθά να εδραιώσετε στην ζωή σας ότι σας είναι πιο σημαντικό. Αρκετοί θα προβείτε σε αλλαγές.

ΙΧΘΥΣ

01/11/2017 ΕΩΣ 15/11/2017

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 20 με 29 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο 15νθήμερο του Νοέμβρη ο Δίας από το φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού σας χαρίζει αισιοδοξία και δύναμη να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ο Ερμής 5 με 12 Νοεμβρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις, μετακινήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν θέματα που σχετίζονται με καριέρα, συνεργασίες και οικογένεια. Ιδανική εποχή να πάρετε αποφάσεις αλλά και να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Η Αφροδίτη 8 με 15 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και αισιόδοξους. Πολύ καλή περίοδος να αφήσετε την καθημερινότητα και τα άγχη  της και να πάτε ένα ταξίδι ή να επισκεφθείτε αρχαιολογικούς χώρους ή να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα άτομα που ζουν μακριά. Στις 13 Νοεμβρίου η σύνοδος Αφροδίτης – Δία σας  χαρίζει επιτυχία στα φιλόδοξα σχέδια σας, αλλά και στον έρωτα. Ο Άρης μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο 1 με 7 Νοεμβρίου  σας προτρέπει να τρέξετε και να προλάβετε καταστάσεις που έχουν σχέση με οικονομικά, φορολογικά ή κληρονομικά ζητήματα. Το σεξ αυτή την περίοδο θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι διανύεται μια ιδιαίτερα γοητευτική και ερωτική περίοδο. Νέες γνωριμίες και φλερτ θα ανεβάσουν το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Ενδέχεται να εμπλακείτε συναισθηματικά με ένα πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό. Οι δεσμευμένοι ζείτε μια θεαματική περίοδο με τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να πάτε ένα ταξίδι που εδώ και καιρό έχετε προγραμματίσει.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού είναι συμβατή με το δικό σας ζώδιο καθώς ενεργοποιεί τον 3ο επικοινωνιακό σας οίκο. Συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις θα αφορούν συγγενικά σας πρόσωπα.  Ο Ήλιος από το φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού 1 με 10 Νοεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και χαρούμενους. Στις 3 Νοεμβρίου το τρίγωνο Ηλίου  με τον Κυβερνήτη σας Ποσειδώνα σας χαρίζει γοητεία και σας βοηθά να ικανοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ιδιαίτερα ερωτική μέρα που σας χαρίζει τρυφερή και ρομαντική συμπεριφορά. Στις 9 Νοεμβρίου το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας δίνει βοήθεια από φιλικά πρόσωπα. Ο Ερμής 12 με 15 Νοεμβρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 4 Μαρτίου δίνοντάς σας ευκαιρίες για συζητήσεις και μετακινήσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Προσέχετε όμως στις 14/11 διότι μπορεί να παραπλανηθείτε. Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σας φέρνει απογοητεύσεις και διαψεύσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού 8 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 4 Μαρτίου προκαλώντας εντάσεις σε κάποιες σχέσεις εξαιτίας οικονομικών διαφορών. Προσέχετε τις συναλλαγές σας.  Μπορεί να έχετε προβλήματα με δάνεια, ασφάλειες ή φορολογικά.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 με 18 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, παρότι ο Κρόνος από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας πιέζει έντονα στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό το 15νθήμερο θα νιώσετε στιγμές ανακούφισης και μάλιστα με αναπάντεχο τρόπο. Ο Ήλιος από τον 9ο ηλιακό σας οίκο 11 με 15 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Μαρτίου κάνοντάς σας αισιόδοξους και φιλόδοξους για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Για αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες. Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού 1 με 5 Νοεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 20 Μαρτίου. Ευνοϊκή περίοδος για τους συγγραφείς, δημοσιογράφους και καλλιτέχνες Ιχθύες. Ενδέχεται να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα που ζουν στο εξωτερικό. Η Αφροδίτη 1 με 7 Νοεμβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 20 Μαρτίου. Ιδανική περίοδος για να κάνετε μια επένδυση, να ζητήσετε ένα δάνειο ή να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν. Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σας βοηθά να ρυθμίσετε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα. Στις 4 Νοεμβρίου η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού απαιτεί προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να αντιμετωπίσετε απρόοπτα και χωρισμούς. Στις 11 Νοεμβρίου το μεγάλο σε διάρκεια τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού βοηθά να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας και να βρείτε ισορροπίες. Φίλοι θα είναι κοντά σας.

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr