Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2764 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 28/11/2017 | Διαβάστηκε 765 φορέςαπό τον Σταύρο Μιχαήλο
14 990
όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Αστροprovlepseis' www.newtv.grΟι διελεύσεις με βασικό ρυθμιστή τον Ήλιο είναι ένας εκ των πολλών τρόπων πρόβλεψης γεγονότων και καταστάσεων της καθημερινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε προσωπικό επίπεδο δείχνουν πότε θα ενεργοποιηθούν θετικά ή αρνητικά οι πλανήτες ή τα σημεία του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας.

 

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

1/12/2017 ΕΩΣ 15/12/2017

1  έως  15 Δεκεμβρίου 2017

 

1)   Ο Ήλιος θα κινηθεί από την 8 και 53’ του Τοξότη έως την 24 και 06΄  του Τοξότη. 

2)   Η Σελήνη θα κινηθεί από την 00 και 49΄ του Ταύρου έως την 28 και 22΄ του Σκορπιού.

3)   Ο Ερμής θα κινηθεί από την 27 και 45΄ του Τοξότη έως την 17 και 27΄ του ζωδίου σε ανάδρομη φορά (αναδρομή 4/12-23/12).

4)   Η Αφροδίτη θα κινηθεί από την 29 και 24’ του Σκορπιού έως την 18 και 16΄ του Τοξότη. (αλλάζει ζώδιο 1/12 και θα κινηθεί στο ζώδιο του Τοξότη έως τις 25/12 το πρωί).  

5)   Ο Άρης θα κινηθεί από την 24 και 41’ του Ζυγού έως την 4 και 06΄ του Σκορπιού (αλλάζει ζώδιο στις 9/12).

6)   Ο Δίας θα κινηθεί από την 11 και 03΄ του Σκορπιού έως την 14 και 01΄ του ίδιου ζωδίου. 

7)   Ο Κρόνος θα κινηθεί από την 27 και 45΄  του Τοξότη έως την 29 και 29΄ του ίδιου ζωδίου.

8)   Ο Ουρανός θα κινηθεί από την 25 του Κριού έως την 24 και 42΄ σε ανάδρομη φορά.

9)   Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί από την 11η μοίρα και 29΄ των Ιχθύων έως την 11η μοίρα και 27΄ του ζωδίου.

10)  Ο Πλούτωνας θα κινηθεί από την 17 και  48΄ του Αιγόκερου έως την 18 και 14΄ του ίδιου ζωδίου.

 

Οι κυριότερες όψεις των Πλανητών

από 1/12/2017 ΕΩΣ 15/12/2017

 

        Παρορμητικός Σταυρός: Κριός – Καρκίνος – Ζυγός – Αιγόκερος

        Σταθερός Σταυρός: Ταύρος – Λέων – Σκορπιός – Υδροχόος

        Μεταβλητός Σταυρός: Δίδυμος – Παρθένος – Τοξότης - Ιχθύες

Παρασκευή 1/12: σήμερα πρώτη Δεκέμβρη ευχόμαστε καλό μήνα σε όλους. Α) Ο μήνας μας κάνει ποδαρικό με την αντίθεση Άρη – Ουρανού. Είναι έντονη όψη και ενδέχεται να λειτουργήσει από τέλος Νοεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο εντάσεις, βία και ξαφνικά γεγονότα. Προσέχετε διότι μπορεί να υπάρξουν ατυχήματα, επικίνδυνοι καυγάδες με ξυλοδαρμούς, τραυματισμούς και αναστατώσεις. Αφορά κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια του γ’ δεκαημέρου.  

Β) σήμερα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη όπου και θα μείνει εκεί ως τα Χριστούγεννα. Η νέα της θέση ευνοεί τα ζώδια της Φωτιάς Κριούς, Λέοντες και Τοξότες και του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

Κυριακή 3/12: Α) σήμερα έχουμε τον Δία σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, όψη ιδεαλισμού και γενναιοδωρίας. Ιδανική μέρα να κάνετε ένα ταξίδι, να παρακολουθήσετε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να βρεθείτε σε θρησκευτικούς, φιλοσοφικούς και μεταφυσικούς χώρους, να δεχθείτε εύνοια ή μια ιδιαίτερη μεταχείριση. Η όψη αυτή ευνοεί τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και της Γης Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το β’ δεκαήμερο. Η όψη λειτουργεί από 1 έως 5 Δεκεμβρίου.

Β) επίσης σήμερα έχουμε και το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα. Δύσκολη όψη, ενδέχεται να υπάρξουν παραπλανήσεις και εξαπατήσεις. Αποφύγετε να δώσετε δικαιώματα για σχόλια δημοσιοποιώντας στους άλλους τα προσωπικά σας ζητήματα. Αφήστε την μέρα να κυλήσει ήρεμα και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί στις αρχές του β’ δεκαημέρου.

Δευτέρα 4/12: σήμερα ο Ερμής από την 29 και 12΄του Τοξότη περνά σε ανάδρομη κίνηση έως τις 24/12. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε επαφές, συμφωνίες, αποφάσεις, αγορές, ταξίδια αλλά και στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις σκέψεις και τις εκφράσεις μας. Αφορά περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του β΄ και γ΄ δεκαημέρου.

Τετάρτη 6/12: Α) σήμερα έχουμε τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη. Θεωρείτε ευνοϊκή μέρα για διανοητικές και χειρωνακτικές εργασίες που έχετε αφήσει στη μέση. Ιδανική μέρα για να κλείσετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Β) επίσης ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο μας βοηθά να ολοκληρώσουμε δουλειές που απαιτούν υπομονή, επιμονή και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ιδανική μέρα να τακτοποιήσετε το αρχείο σας. Σίγουρα η όψη αυτή μας φέρνει αντιμέτωπους με το παρελθόν και με το τι δεν έχουμε ολοκληρώσει. Ας εκμεταλλευτούμε την κατάσταση και να κλείσουμε οριστικά υποθέσεις του παρελθόντος, ιδιαιτέρως αν αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Γ) η τρίτη όψη της ημέρας είναι το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο, όψη που μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα της ημέρας πρακτικά και αποφασιστικά δείχνοντας αυτοσυγκέντρωση και επιδεξιότητα.

Και οι τρεις όψεις αφορούν περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί το γ΄ δεκαήμερο καθώς και Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του γ΄ δεκαημέρου.

Κυριακή 10/12: Α) σήμερα το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό είναι μια εξαιρετικά θετική όψη και είναι πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο ζητήματα που προϋπήρχαν ώστε να λυθούν, και ιδιαιτέρως όσα έχουν να κάνουν με την προηγμένη τεχνολογία. Επίσης σχέσεις από το παρελθόν που έχουν διακοπεί λόγω παρεξηγήσεων μπορούν να αναβιώσουν και να αποκατασταθούν. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι τα ζώδια της Φωτιάς Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Β) επίσης σήμερα έχουμε και το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Δύσκολη όψη που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις διαπροσωπικές μας σχέσεις καθώς ενδέχεται να υπάρξει εξαπάτηση και ψευδαίσθηση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές προϊόντων διότι μπορεί να αποδειχθούν ακατάλληλα ή ελαττωματικά. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί αρχές του β΄ δεκαημέρου.

Τετάρτη 13/12: σήμερα έχουμε την σύνοδο Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη. Ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα στις μετακινήσεις, αναβολές και καθυστερήσεις. Ιδανική μέρα για κλείσιμο εκκρεμοτήτων του παρελθόντος αλλά και επανεξέταση υποθέσεων. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί αρχές του β΄ δεκαημέρου.

Πέμπτη 14/12: σήμερα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό από το ζώδιο του Λέοντα μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία να πετύχουμε σε προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις. Ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του β΄ δεκαημέρου.

Παρασκευή 15/12: σήμερα ο ανάδρομος Ερμής κάνει όψη συνόδου με την Αφροδίτη και είναι ικανός να φέρει τα πάνω – κάτω, ερωτικά μπερδέματα, λανθασμένη επικοινωνία και επιπόλαιες υποσχέσεις. Αν υπάρχουν συναισθηματικές εκκρεμότητες σήμερα θα νιώσετε πως το παρελθόν δεν έχει σβήσει ούτε από την μνήμη σας ούτε από την ζωή σας. Ωστόσο αν χτυπήσει τηλέφωνο και ακούσετε μια γνώριμη φωνή δεν θα πρέπει να σας παραξενέψει. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του γ΄ δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

1/12/2017 ΕΩΣ 15/12/2017                                                                               

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 31 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη είναι ιδιαίτερα έντονο για την προσωπική σας ζωή.

Ο Ήλιος 1 με 2 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 30 με 31 Μαρτίου βοηθώντας σας να πραγματοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

Η Αφροδίτη 1 με 9 Δεκεμβρίου μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντάς σας την ευχέρεια να περνάτε καλά με την συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων. Επίσης είναι καλή εποχή να πάτε ένα ταξίδι με τον/την σύντροφό σας ή με συνεργάτες σας, αλλά και να δεχθείτε προτάσεις για αισθηματικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες.

Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού  9 με 15 Δεκεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 24 Μαρτίου ανεβάζοντας την ερωτική σας διάθεση στα ύψη. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οικονομικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους κληρονομικά, φορολογικά, οικονομικά, δάνεια και ασφάλειες.

Οι αδέσμευτοι διανύεται μια περίοδο θα έχετε ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ.

Οι δεσμευμένοι διανύεται μία εποχή άκρως συντροφική. Αρκετοί θα ταξιδέψετε ή θα παρακολουθήσετε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη  επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας δημοφιλείς και επικοινωνιακούς.

Ο Ήλιος 2 με 11 Δεκεμβρίου από το φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και επικοινωνιακούς. Είναι πολύ πιθανό να ζήσετε ένα ευχάριστο γεγονός ή να ταξιδέψετε με το ταίρι σας. Ωστόσο στις 3 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα δείχνει ασάφεια, λάθη και μπερδεμένες καταστάσεις.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη « σε ανάδρομη κίνηση»  13 με 15 Δεκεμβρίου  θα επηρεάζει τους γεννημένους 8 με 10 Απριλίου προκαλώντας δυσκολίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Στις 15 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης είναι ιδανική για να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας υλικές ή πνευματικές. Παλιοί φίλοι αλλά και εραστές μπορεί να επανεμφανιστούν στη ζωή σας.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Δεκεμβρίου μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 7 Απριλίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και λαμπερούς. Φανείτε προσεκτικοί στις 10 Δεκεμβρίου διότι το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ψευδαισθήσεις και παραπλανήσεις ιδιαιτέρως στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές.

Στις 3 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέροντας ευκαιρίες για οικονομική άνοδο.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Γ’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη ξεκινά με απρόοπτα γεγονότα, εντάσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ο Ήλιος 11 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 16 Απριλίου. Αρκετοί μπορεί να πάτε ένα μακρινό ταξίδι, να παρακολουθήσετε σεμινάρια, να ασχοληθείτε με φιλοσοφικά ή νομικά θέματα. Στις 13 Δεκεμβρίου η σύνοδος του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να σας φέρει καθυστερήσεις και αναβολές σε οτιδήποτε σχετίζεται με εξωτερικό, σπουδές και νομικές υποθέσεις.

Ο Ερμής σε ανάδρομη κίνηση από τις 4/12, θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο 1 με 13 Δεκεμβρίου. Αυτή δεν είναι κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε νέα σχέδια, όμως μπορείτε να ολοκληρώσετε μια ημιτελή πνευματική εργασία ή να επανασυνδεθείτε με άτομα που ζουν μακριά.  Στις 6 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου αλλά και το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας προτρέπει να επανεξετάσετε πολλές από τις επιλογές σας και να πάρετε αποφάσεις. Στις 10 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο σχέσεις από το παρελθόν που είχαν διακοπεί ξαφνικά. Ευνοϊκή μέρα για να επανεξετάσετε σε ότι είχατε αποτύχει. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε τριπλό τσεκάρετε το εισιτήριό σας.

Ο Άρης 9 με 15 Δεκεμβρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο επηρεάζει τους γεννημένους 15 με 20 Απριλίου φέροντας στο προσκήνιο εντάσεις και προστριβές στιγμές με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Την 1 Δεκεμβρίου η αντίθεση Άρη – Ουρανού είναι μια αρκετά δύσκολη όψη και απαιτεί μεγάλη προσοχή. Μπορεί μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση να οδηγηθεί σε εντάσεις και χωρισμούς. Προσέχετε τα ατυχήματα. Στις 6 Δεκεμβρίου το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας βοηθά να ολοκληρώσετε δουλειές που απαιτούν προσπάθεια και προσοχή στη λεπτομέρεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 30 Απριλίου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη θα σας απασχολήσουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά τρίτων.

Ο Ήλιος 1 με 2 Δεκεμβρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 29 με 30 Απριλίου φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν κληρονομικά, φορολογικά, και ασφάλειες.

Η Αφροδίτη 1 με 9 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ενισχύοντας τα οικονομικά σας μέσω τρίτων καθώς έχετε αυξημένες πιθανότητες να πετύχετε διάφορες διευκολύνσεις.

Ο Άρης 9 με 15 Δεκεμβρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 24 Απριλίου ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Οι αδέσμευτοι Ταύροι θα είστε ιδιαιτέρως αισθησιακοί και ερωτικοί αυτή την περίοδο.

Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να εκδηλώνετε συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας και ελέγχου στον/στην σύντροφό σας.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη  επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Ο Ήλιος 1 με 2 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τρίτους. Στις 3 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα δημιουργεί ασάφειες και εξαπατήσεις σε οικονομικά και οικογενειακά θέματα.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη « σε ανάδρομη κίνηση» 13 με 15 Δεκεμβρίου  θα επηρεάζει τους γεννημένους 8 με 10 Μαΐου δυσκολεύοντας την  διευθέτηση οικονομικών θεμάτων. Στις 15 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα του παρελθόντος. Διασφαλίστε τις πιστωτικές σας κάρτες αλλά και τους ηλεκτρονικούς σας λογαριασμούς. Το ερωτικό σας παρελθόν επιστρέφει για να επαναπροσδιοριστεί.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Δεκεμβρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 7 Μαΐου ενδέχεται να σας ενισχύσουν οικονομικά ο/η σύντροφος σας ή οι γονείς σας ή να εισπράξετε την αμοιβή σας από μια συνεργασία. Στις 10 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης, κυβερνήτης σας  Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να ξοδέψετε χρήματα για αντικείμενα που στο τέλος θα αποδειχθούν ακατάλληλα ή ελαττωματικά. Επίσης προσοχή χρειάζεται και στις αισθηματικές σας σχέσεις για να μη παραπλανηθείτε ή εξαπατηθείτε.

Στις 3 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για το δικό σας δεκαήμερο χαρίζοντάς σας εύνοια σε προσωπικά και κοινωνικά ζητήματα. Ιδανική εποχή για τους καλλιτέχνες Ταύρους που έχουν γεννηθεί 1 με 3 Μαΐου.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Γ΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την εργασία και την υγεία σας.

Ο Ήλιος 10 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 16 Μαΐου φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά. Στις 13 Δεκεμβρίου η σύνοδος του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή σας δίνει ευκαιρίες για συζητήσεις, συναντήσεις και μετακινήσεις. Ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα φέρει παρανοήσεις και καθυστερήσεις στις οικονομικές συναλλαγές.

Ο Ερμής από τις 4/12 μπαίνει σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζοντας 13 με 15 Δεκεμβρίου  τους γεννημένους 19 με 21 Μαΐου φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν οικονομικά τρίτων. Στις 6 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο δεν διευκολύνει οικονομικές συναλλαγές. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Άρη απαιτεί προσοχή στην διαχείριση οικονομικών πόρων που μοιράζεστε με τον/την σύντροφό σας ή με τους συνεργάτες σας. Στις 10 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού σας βοηθά να αποκαταστήσετε επαγγελματικές σχέσεις που έχουν διακοπεί τους προηγούμενους μήνες. Αποφύγετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

Ο Άρης 1 με 8 Δεκεμβρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 15 με 21 Μαΐου φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα εργασίας ή υγείας. Την 1 Δεκεμβρίου η αντίθεση Άρη – Ουρανού είναι έντονη και ενδέχεται να φέρει εκρηκτικές καταστάσεις στην καθημερινότητά σας. Προσέχεται την υγεία σας αλλά και τις μετακινήσεις σας, μπορεί να υπάρξουν ατυχήματα. Στις 6 Δεκεμβρίου το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας βοηθά να ολοκληρώσετε οτιδήποτε έχετε αρχίσει με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Μαΐου 

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη ξεκινά με δυνατά συναισθήματα.

Ο Ήλιος 1 και 2 Δεκεμβρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 30 με 31 Μαΐου φέρνοντας στην επιφάνεια τα καλώς αλλά και τα κακώς κείμενα ενός γάμου ή μιας συνεργασίας.

Η Αφροδίτη 1 με 9 Δεκεμβρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα σας φέρει πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας ή με έναν συνεργάτη σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πιο πλούσια και πιο ενδιαφέρουσα. Αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται να γοητευτείτε από ένα νέο πρόσωπο.

Ο Άρης 9 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 με 25 Μαΐου. Οι ημέρες κρύβουν κούραση και ένταση στην καθημερινότητά σας. Προσέχετε την υγεία σας, ίσως χρειαστεί να επισκεφθείτε έναν γιατρό.

Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι διανύεται μια περίοδο που θα έχετε έντονη ανάγκη για συντροφικότητα και έρωτα. Νέες γνωριμίες και φλερτ ευνοούνται.

Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα που αφορούν τον/την σύντροφό σας. Ωστόσο προσέχετε διότι είστε ευάλωτοι σε σκάνδαλα κυρίως σε σχέση με την αισθηματική σας ζωή.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη γίνεται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών.

Ο Ήλιος 2 με 11 Δεκεμβρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βγάζοντας στην επιφάνεια οτιδήποτε έχει να κάνει με ένα γάμο, μια σχέση ή μια συνεργασία. Στις 3 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα ενδέχεται να σας φέρει μια εξαπάτηση ή απογοήτευση στον επαγγελματικό σας χώρο.

Ο Ερμής « κυβερνήτης σας»  απέναντι  από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο 13 με 15 Δεκεμβρίου « σε ανάδρομη κίνηση» θα επηρεάζει  τους γεννημένους 8 με 10 Ιουνίου προκαλώντας καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Στις 15 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες των προηγούμενων μηνών που πρέπει να επανεξετασθούν. Αποφύγετε την υπογραφή σημαντικών συμφωνιών ή νομικών εγγράφων καθώς και την τέλεση ενός γάμου. Στις 10 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ψευδαισθήσεις και παραπλανήσεις σε αισθηματικές σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε την κατάχρηση αλκοόλ και φαρμάκων.

Στις 3 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα ανοίγει δρόμο για επιτυχίες στον εργασιακό σας χώρο.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου ο Ερμής «κυβερνήτης σας» σε ανάδρομη κίνηση απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα φέρει τα πάνω – κάτω στην προσωπική σας ζωή.

Ο Ήλιος 11 με 15 Δεκεμβρίου απέναντι από το δικό σας δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Ιουνίου φέρνοντας στην επιφάνεια υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στον/στην σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Στις 13 Δεκεμβρίου η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή βοηθά στην υπογραφή σημαντικών συμφωνιών, ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδέχεται να φέρει καθυστερήσεις, λάθη και ανατροπές.

Ο Ερμής σε ανάδρομη κίνηση από τις 4/12 απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο το διάστημα 1 με 13 Δεκεμβρίου θα φέρει καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και αναβολές στην προσωπική σας ζωή και στις συνεργασίες σας ιδιαιτέρως στους γεννημένους 19 με 21 Μαΐου. Στις 6 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου αλλά και το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας εμπλέκουν σε συζητήσεις και επαφές που μάλλον λόγω Ερμή οδηγούνται σε αδιέξοδο προς το παρόν. Στις 10 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο σχέσεις από το παρελθόν με ένα εντελώς ξαφνικό τρόπο. Ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα μπορεί να ζωντανέψει μνήμες και σκέψεις από το παρελθόν. Ίσως πρόκειται για έναν έρωτα που δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί γιατί ένας από τους δύο έφυγε ξαφνικά και τώρα επιστρέφει.

Ο Άρης 1 με 8 Δεκεμβρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 16 με 21 Ιουνίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα ερωτικούς και δημιουργικούς. Την 1 Δεκεμβρίου η αντίθεση Άρη – Ουρανού μπορεί να φέρει εντάσεις και χωρισμούς στην αισθηματική σας ζωή. Προσέχετε τα παιδιά. Στις 6 Δεκεμβρίου το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας δίνει δύναμη και θέληση να υπερασπιστείτε με θάρρος όλες σας τις αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη είναι ιδιαίτερα δημιουργικό για το δικό σας δεκαήμερο.

Ο Ήλιος 1 με 2 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 2 Ιουλίου φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Η Αφροδίτη 1 με 9 Δεκεμβρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντάς σας ευκαιρίες στο χώρο εργασίας σας. Ιδανική εποχή να αρχίσετε μια δίαιτα αλλά και να φροντίσετε το σώμα σας.

Ο Άρης 9 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού σας κάνει έντονα ερωτικούς και αισθησιακούς ενισχύοντας το ενδιαφέρον σας για την συναισθηματική σας ζωή ιδιαιτέρως τους γεννημένους  22 με 26 Ιουνίου. Αρκετοί θα προωθήσετε με επιτυχία τα δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σας σχέδια.

Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι διανύεται μια περίοδο ιδιαίτερα ερωτική. Ίσως το ενδιαφέρον σας να στραφεί σε ένα πρόσωπο με το οποίο εργάζεστε μαζί.

Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας και θα ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σας.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και  σας κάνει πιο εσωστρεφείς και έντονα συναισθηματικούς.

Ο Ήλιος 2 με 11 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας  στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας. Στις 3 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σας εμπλέκει σε μπερδεμένες καταστάσεις. Ενδέχεται να αισθανθείτε άγχος και κούραση. Αποφύγετε σήμερα τις οικονομικές συναλλαγές.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη 13 με 15 Δεκεμβρίου «σε ανάδρομη κίνηση» θα επηρεάζει  τους γεννημένους 10 με 12 Ιουλίου φέρνοντας καθυστερήσεις και αναβολές στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Στις 15 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης είναι κατάλληλη να αποπερατώσει υποχρεώσεις που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα αλλά και να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σας.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Δεκεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 9 Ιουλίου δίνοντάς σας ευκαιρίες για μια νέα δουλειά ή για να επιλύσετε ένα θέμα υγείας. Στις 10 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ενδέχεται να κάνει την ζωή σας δύσκολη σε συναισθηματικό επίπεδο. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σήμερα και κάντε τις ανάλογες υποχωρήσεις εφόσον πρέπει να γίνουν.

Στις 3 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα είναι όψη ιδιαίτερα ευεργετική για την προσωπική σας ζωή. Αν είστε καλλιτέχνες μπορείτε αυτή την περίοδο να ξεχωρίσετε.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 22 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Γ΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη μπορεί να σας φέρει εντάσεις και ξαφνικά γεγονότα στην προσωπική σας ζωή.

Ο Ήλιος 11 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Ιουλίου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν εργασία ή υγεία. Στις 13 Δεκεμβρίου με τη σύνοδο του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή δείξτε προθυμία και αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων σας των προηγούμενων μηνών.

Ο Ερμής από τις 4/12 μπαίνει σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Τοξότη,  και επηρεάζει 4 έως 13 Δεκεμβρίου το δικό σας δεκαήμερο. Ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα στο χώρο εργασίας σας ή παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σας. Στις 6 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου αλλά και το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθά να αποπερατώσετε υποχρεώσεις που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα. Προσέχετε θέματα υγείας, καλό είναι να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη πριν ξεκινήσετε θεραπεία. Στις 10 Δεκεμβρίου με το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού δεν αποκλείεται να συναντηθείτε με άτομα από το παρελθόν και να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Ο Άρης 1 με 8 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει τους γεννημένους 16 με 22 Ιουλίου κάνοντας τις πρώτες μέρες του μήνα έντονες. Την 1 Δεκεμβρίου η αντίθεση Άρη – Ουρανού είναι μια αρκετά δύσκολη όψη και απαιτεί μεγάλη προσοχή. Ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις μέσα στο σπίτι και χωρισμοί. Φυλαχθείτε από ατυχήματα και ιδιαιτέρως στο σπίτι. Στις 6 Δεκεμβρίου το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας βοηθά να συζητήσετε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε τα προβλήματά σας και να βρείτε λύσεις.

ΛΕΩΝ

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη θα είναι άκρως ερωτικό για εσάς.

Ο Ήλιος 1 με 2 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του φιλικού σας Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 2  Αυγούστου χαρίζοντάς σας μια αισιόδοξη και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Η Αφροδίτη 1 με 9 Δεκεμβρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας δημιουργικούς και ερωτικούς. Ιδανική εποχή για να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ερωτευθείτε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες οι καλλιτέχνες Λέοντες.

Ο Άρης 9 με 15 Δεκεμβρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 27 Ιουλίου. Προσέχετε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, και αποφύγετε τις εντάσεις με τα άτομα της οικογένειας σας.

Οι αδέσμευτοι Λέοντες διανύεται μια περίοδο που θα έχετε ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ, να ξαναβρείτε το παιδί μέσα σας και να χαλαρώσετε από τις ευθύνες της καθημερινότητας.

Οι δεσμευμένοι ζείτε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας καθώς διανύεται μια ιδιαίτερα συντροφική περίοδο. Προσέχετε θέματα σπιτιού μετά τις 9/12.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Ο Ήλιος 2 με 11 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ανεβάζοντας την διάθεσή σας. Η γοητεία σας θα παραμείνει έντονη και τα ταλέντα σας θα σας φέρουν επιτυχία. Στις 3 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών. Αποφύγετε σήμερα τις συναλλαγές, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και χαλαρώστε.

Ο Ερμής  13 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη « σε ανάδρομη κίνηση» θα επηρεάζει τους γεννημένους 10 με 12 Αυγούστου φρενάροντας την ερωτική και δημιουργική σας ενέργεια. Στις 15 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης θα σας προβληματίσει για τα υπέρ και τα κατά μιας παλιάς σχέσης, καλό είναι να αποφύγετε να πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 7 Αυγούστου κάνοντάς σας ιδιαίτερα αγαπητούς και κοινωνικούς. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να φλερτάρετε. Ωστόσο στις 10 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ψευδαισθήσεις και παραπλανήσεις σε συναισθηματικά θέματα.

Στις 3 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα είναι ευεργετικό για εσάς των πρώτων ημερών διότι μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στους στόχους που έχετε θέσει και αφορούν σπίτι, οικογένεια και ακίνητη περιουσία.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη θα είναι αντιφατικό για εσάς. Από την μία θα έχετε ευκαιρίες για αλλαγές και από την άλλη θα υπάρχουν καθυστερήσεις και μπερδέματα.

Ο Ήλιος 11 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του φιλικού σας Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Αυγούστου δίνοντάς σας ευκαιρίες να ξεχωρίσετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Στις 13 Δεκεμβρίου η σύνοδος του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή σας βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες που αφορούν οικονομικά αλλά και προσωπικά ζητήματα.

Ο Ερμής από τις 4/12 μπαίνει σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζοντας 1 με 13 Δεκεμβρίου το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο το ερωτικό σας παρελθόν. Ιδανική περίοδος για να κάνετε την απαραίτητη τονωτική ένεση σε μια κουραστική σχέση. Στις 6 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου αλλά και το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθούν να συζητήσετε σοβαρά και ψύχραιμα τυχόν εκκρεμότητες του παρελθόντος που αφορούν την οικογενειακή και την κοινωνική σας ζωή. Στις 10 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού ενδέχεται να σας φέρει μια είδηση για ένα φιλόδοξο σχέδιο σας το οποίο πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αναθεωρήσεις προς το τέλος Δεκεμβρίου.

Ο Άρης 1 με 8 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει τους γεννημένους 16 με 23 Αυγούστου κάνοντάς σας ιδιαίτερα δραστήριους στην καθημερινή σας ζωή. Την 1 Δεκεμβρίου η αντίθεση Άρη – Ουρανού είναι μια αρκετά δύσκολη όψη και μπορεί να σας βγάλει εκτός ελέγχου. Προσέχετε τις μετακινήσεις περιορίζοντας την βιασύνη και τις εντάσεις. Στις 6 Δεκεμβρίου το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας κάνει δυναμικούς και αποφασιστικούς να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι.

Ο Ήλιος 1 με 2 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 2 Σεπτεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο σπίτι και οικογένεια.

Η Αφροδίτη 1 με 9 Δεκεμβρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ενδέχεται να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας, να οργανώσετε μια γιορτή στο χώρο σας ή να φιλοξενήσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ο Άρης 9 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού  θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 27 Αυγούστου κάνοντας την καθημερινότητά σας δραστήρια. Θα βγείτε, θα ταξιδέψετε, θα επικοινωνήσετε με συγγενικά άτομα.

Οι αδέσμευτοι διανύεται μια περίοδο όπου ευνοούνται νέες γνωριμίες. Σε ένα σας ταξίδι μπορεί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό.

Οι δεσμευμένοι αυτό το δεκαπενθήμερο θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Ίσως οι οικογενειακές υποχρεώσεις να σας κουράσουν. Χαμηλώστε τους τόνους και κάντε υπομονή.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη γίνεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας φέρνοντας στο προσκήνιο οτιδήποτε έχει να κάνει με την κοινωνική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή. Προσέχετε τις αποφάσεις σας η κρίση σας μπορεί να είναι θολή.

Ο Ήλιος 2 με 11 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με σπίτι και οικογένεια. Στις 3 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα δείχνει ασάφεια, λάθη και μπερδεμένες καταστάσεις για ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και το σπίτι.

Ο Ερμής 13 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη, « σε ανάδρομη κίνηση» θα επηρεάζει τους γεννημένους 10 με 12 Σεπτεμβρίου, ίσως να σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με επιδιορθώσεις ή ανακαινίσεις στο χώρο του σπιτιού. Στις 15 Δεκεμβρίου με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης  μπορεί να υπάρξουν επαφές με άτομα από το παρελθόν.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Δεκεμβρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 8 Σεπτεμβρίου βελτιώνοντας τις σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ίσως να οργανώσετε μια γιορτή στο σπίτι ή να φιλοξενήσετε ένα αγαπημένο σας άτομο. Στις 10 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μια απογοήτευση από αγαπημένα πρόσωπα ή μια συναισθηματική απόρριψη.

Στις 3 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη με διάρκεια που σας βοηθά να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες με επιτυχία.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, ανατρεπτικό θα είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη στο χώρο της εργασίας σας ή του σπιτιού σας.

Ο Ήλιος 11 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Σεπτεμβρίου στρέφοντας την προσοχή σας στην οικογένεια και το σπίτι.

Στις 13 Δεκεμβρίου η σύνοδος του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή είναι ακατάλληλη για υπογραφές συμβολαίων που αφορούν ακίνητη περιουσία ή για νέες αγορές συσκευών.

Ο Ερμής από τις 4/12 μπαίνει σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζοντας 1 με 13 Δεκεμβρίου το δικό σας δεκαήμερο δημιουργώντας ένα μικρό χάος στο σπίτι αλλά και με άτομα που συγκατοικείτε. Στις 6 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου απαιτεί υπομονή στις συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και δυσκολίες. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Άρη μετριάζει κάπως την κατάσταση. Στις 10 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού ενδέχεται να φέρει μία είδηση ή μια αποκάλυψη στο χώρο εργασίας σας. Καλό είναι να την διασταυρώσετε πριν πάρετε αποφάσεις.

Ο Άρης 1 με 8 Δεκεμβρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 16 με 23 Σεπτεμβρίου. Τις μέρες αυτές προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και φανείτε προσεκτικοί στις αγορές σας. Την 1 Δεκεμβρίου η αντίθεση Άρη – Ουρανού είναι μια αρκετά δύσκολη όψη και μπορεί να φέρει οικονομικές απώλειες αλλά και ανατρεπτικά γεγονότα που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων. Προσέχετε στο χώρο εργασίας σας, ενδέχεται να υπάρξουν δυσκολίες και ατυχήματα.

ΖΥΓΟΣ

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι  24 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του Α’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και επικοινωνιακό, μετά τις 9 του μήνα προσέχετε τα έξοδά σας.

Ο Ήλιος 1 με 2 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 2  Οκτωβρίου. Οι καθημερινές επαφές και μετακινήσεις θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση.

 Η Αφροδίτη «κυβερνήτης σας» 1 με 9 Δεκεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ευκολότερες τις καθημερινές σας συναλλαγές. Θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις – συναντήσεις και προσκλήσεις με αγαπημένα άτομα. Θα πάτε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

Ο Άρης 9 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 27 Σεπτεμβρίου. Φανείτε προσεκτικοί στις αγορές σας διότι είναι εύκολο να ξεφύγετε.

Τους αδέσμευτους Ζυγού η Αφροδίτη μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και πρόθυμους για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες.

Οι δεσμευμένοι αυτή την περίοδο προετοιμαστείτε για τις γιορτές των Χριστουγέννων  κάνοντας αγορές. Αρκετοί θα επισκεφθείτε συγγενικά πρόσωπα.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη είναι ευνοϊκή για το δικό σας δεκαήμερο « αν και ενεργοποιείται δυσαρμονικά από τον Ποσειδώνα» σας βρίσκει δυναμικούς κι έτοιμους να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Ο Ήλιος 2 με 11 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας την καθημερινή σας ζωή ευχάριστη. Αρκετοί θα προωθήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνία, γραπτά και εμπόριο. Στις 3 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα ενδέχεται να σας δημιουργήσει χάος στην καθημερινότητά σας. Προσέχεται τα αντικείμενα σας και μην είστε αφηρημένοι στο χώρο εργασίας σας.

Ο Ερμής 13 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη «σε ανάδρομη κίνηση» θα επηρεάζει τους  γεννημένους 10 με 12 Οκτωβρίου  προκαλώντας καθυστερήσεις, μπερδέματα και παρεξηγήσεις σε επαφές και μετακινήσεις. Στις 15 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης προσφέρεται περισσότερο για κοινωνικά ενδιαφέροντα και συζητήσεις αισθηματικών θεμάτων, ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να περιπλέξει τις καταστάσεις φέρνοντας παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Δεκεμβρίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο σας κάνει αγαπητούς στον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα ταξιδέψετε και όσοι είστε μόνοι θα κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ. Στις 10 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να φέρει συγχύσεις και παραπλανήσεις σε ζητήματα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και αποφύγετε να κάνετε την ημέρα σας προβληματική.

Στις 3 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη και θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Οκτωβρίου ώστε να προωθήσετε οικονομικά αλλά και πνευματικά θέματα.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη χρειάζεται αρκετή προσοχή. Ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις, διαφωνίες και χωρισμοί.

Ο Ήλιος 11 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη  θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Οκτωβρίου κάνοντας σας ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και ευχάριστους. Η σύνοδος Ηλίου Ερμή στις 13 Δεκεμβρίου δεν σας βοηθά να αποφασίσετε για τα τρέχοντα ζητήματα της ημέρας. Επίσης μπορεί να ματαιωθεί ή να ακυρωθεί μία συνάντηση.

Ο Ερμής από τις 4/12 μπαίνει σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζοντας 1 με 13 Δεκεμβρίου το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας καθυστερήσεις και συγχίσεις στις επαφές και στις μετακινήσεις. Στις 6 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου αλλά και το εξάγωνο Ερμή – Άρη απαιτούν προσοχή. Εάν είναι απαραίτητο να υπογράψετε συμβόλαιο ή μια συμφωνία διαβάστε με μεγάλη προσοχή τα ψιλά γράμματα. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας και αποφύγετε αγορά αυτοκινήτου, κινητού ή υπολογιστή. Στις 10 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού ενδέχεται να σας φέρει μια είδηση που αφορά θέματα υγείας ή εργασίας ωστόσο σκεφθείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις.

Ο Άρης 1 με 8 Δεκεμβρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 17 με 23 Οκτωβρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα δραστήριους και δυναμικούς ανεβάζοντας τους ρυθμούς της ζωή σας. Την 1 Δεκεμβρίου η αντίθεση Άρη – Ουρανού είναι μια αρκετά δύσκολη όψη και απαιτεί μεγάλη προσοχή για να μην υπάρξουν εντάσεις, χωρισμοί και ατυχήματα. Ηρεμίστε και μην πιέζετε τις καταστάσεις. Στις 6 Δεκεμβρίου το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα με υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του Α’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη είναι ιδιαίτερα έντονο και δραστήριο για το δικό σας δεκαήμερο.

Ο Ήλιος 1 με 2 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 2 Νοεμβρίου φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα.

Η Αφροδίτη 1 με 9 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ευνοώντας τα οικονομικά σας. Ενδέχεται να πάρετε οικονομική υποστήριξη από τον/την σύντροφό σας ή έναν συνεργάτη σας.

Ο Άρης 9 με 15 Δεκεμβρίου  στο  δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 27 Οκτωβρίου. Δείξτε αυτοέλεγχο και προσέχετε μικροατυχήματα στο χώρο εργασίας σας καθώς και την υγεία σας.  

Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί με τον κυβερνήτη σας Άρη στο δικό σας ζώδιο, η λίμπιντο σας ανεβαίνει κατακόρυφα. Φλερτ και ερωτικά πάθη θα σας απασχολήσουν έντονα.

Οι δεσμευμένοι διανύεται μια περίοδο όπου τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν πολύ.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 με 12 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την πορεία των οικονομικών που έχουν να κάνουν με  κληρονομικά, φορολογικά, δάνεια και ασφάλειες.

Ο Ήλιος 1 με 2 Δεκεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντάς σας επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες. Στις 3 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα εφιστά προσοχή διότι ενδέχεται να υπάρξουν συγχύσεις, παραπλανήσεις και απογοητεύσεις για ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα.

Ο Ερμής  13 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη «σε ανάδρομη κίνηση» θα επηρεάζει  τους γεννημένους 10 με 12 Νοεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με οικονομικά. Στις 15 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης ευνοεί συζητήσεις για οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα. Όμως λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή  φανείτε προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες, ενδέχεται να υπάρξουν μπερδέματα και παρεξηγήσεις.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Δεκεμβρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 9 Νοεμβρίου δίνοντας σας βοήθεια σε οικονομικά θέματα. Αρκετοί θα κάνετε αγορές για την ημέρα των Χριστουγέννων. Στις 10 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα δεν ευνοεί θέματα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή. Καλό είναι να μην παρασυρθείτε από αυτά που θα ακούσετε ή από αυτά που θα σας πουν. Φροντίστε να μην αδειάσετε το πορτοφόλι σας ξοδεύοντας χρήματα για πράγματα που στο τέλος θα αποδειχθούν ακατάλληλα.

Στις 3 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα είναι όψη με μεγάλη διάρκεια που επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Νοεμβρίου δίνοντάς σας ευκαιρίες για επέκταση και επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 με 22 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα με οικονομικά ζητήματα. Αρχές του μήνα προσέχετε θέματα εργασίας ή υγείας.

Ο Ήλιος 11 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Νοεμβρίου ενισχύοντας τους προβληματισμούς σας για οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Στις 13 Δεκεμβρίου η σύνοδος του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή σας βοηθά να επιλύσετε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος που αφορούν κληρονομικά, φορολογικά και επαγγελματικά ζητήματα. Ωστόσο προσέξτε την διαχείριση του λόγου σας γιατί μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθείτε.

Ο Ερμής από τις 4/12 μπαίνει σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζοντας 1 με 13 Δεκεμβρίου το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικές εκκρεμότητες. Στις 6 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου αλλά και το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθά να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν επαφές και συναλλαγές που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Στις 10 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να σας φέρει απρόσμενη συνάντηση από το παρελθόν ή μια ξαφνική είδηση που όμως πρέπει να ελέγξετε.

Ο Άρης 1 με 8 Δεκεμβρίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 17 με 22 Νοεμβρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα ανασφαλείς και μυστικοπαθείς. Την 1 Δεκεμβρίου η αντίθεση Άρη – Ουρανού εφιστά την προσοχή σας σε θέματα εργασίας και υγείας. Ακολουθείστε το ένστικτό σας και αποφύγετε σκηνές παρασκηνίου και εντάσεων. Στις 6 Δεκεμβρίου το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας βοηθά να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα με πρακτικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου συναισθηματικά θα είστε ανανεωμένοι. Μετά τις 9 του μήνα οι τόνοι πέφτουν και γίνεστε πιο εσωστρεφείς.

Ο Ήλιος 1 με 2 Δεκεμβρίου στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 2 Δεκεμβρίου χαρίζοντάς σας αισιοδοξία και λάμψη να πετύχετε τους στόχους σας.

Η Αφροδίτη 1 με 9 Δεκεμβρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο εγκαινιάζει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς βελτιώνοντας αισθητά την συναισθηματική σας ζωή.

Ο Άρης 9 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 26 Νοεμβρίου κάνοντάς σας έντονα εσωστρεφείς και ανασφαλείς. Οι γονείς αποφύγετε τυχόν αντιθέσεις με τα παιδιά σας και φανείτε προσεκτικοί σε σκηνές παρασκηνίου. Προσέχετε τυχόν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας.

Οι αδέσμευτοι Τοξότες με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα έχετε ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να ερωτευθείτε.

Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας, ωστόσο μετά τις 9/12 αποφύγετε εμμονές και μείνετε μακριά από καταστάσεις παρασκηνίου.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη  σας επηρεάζει άμεσα καθώς ο Ήλιος θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Ωστόσο με τη δυσαρμονική συμμετοχή του Ποσειδώνα ενδέχεται να υπάρξουν χαοτικές καταστάσεις στην οικογενειακή σας ζωή.

Ο Ήλιος 2 με 11 Δεκεμβρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σηματοδοτεί την περίοδο των γενεθλίων σας δίνοντάς σας την ευχέρεια να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Στις 3 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα ενδέχεται να φέρει παραπλανήσεις και μπερδέματα με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Ο Ερμής 13 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη « σε ανάδρομη  κίνηση» θα  επηρεάζει τους γεννημένους 10 με 12 Δεκεμβρίου φέρνοντας καθυστερήσεις και δυσκολία στις συνεργασίες και στις επαφές σας. Στις 15 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης δεν ευνοεί επαγγελματικές συζητήσεις. Επίσης δυσκολίες ενδέχεται να προκύψουν γύρω από μια συναισθηματική σας σχέση.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Δεκεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 9 Δεκεμβρίου ανεβάζοντας την διάθεσή σας. Θα βγείτε, θα δείτε κόσμο και θα διασκεδάσετε. Αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται να βρείτε το ταίρι σας. Στις 10 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα εφιστά προσοχή για να μην υπάρξουν συναισθηματικές απογοητεύσεις. Ένα άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας ζητήσει βοήθεια.

Στις 3 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Δεκεμβρίου χαρίζοντάς σας εύνοια και έμπνευση στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 21 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη θα υπάρξουν καθυστερήσεις, αναβολές και παρεξηγήσεις στην καθημερινότητά σας.

Ο Ήλιος 11 με 15 Δεκεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Δεκεμβρίου εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σας και σας βρίσκει έτοιμους να βγείτε από τους χαλαρούς ρυθμούς των προηγούμενων ημερών. Στις 13 Δεκεμβρίου η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Ωστόσο αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή  τις ημέρες που ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη πορεία.

Ο Ερμής από τις 4/12  θα κινείται σε ανάδρομη  φορά στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο φέρνοντας  καθυστερήσεις σε επαφές, συμφωνίες, μετακινήσεις και ταξίδια. Στις 6 Δεκεμβρίου με την σύνοδος Ερμή – Κρόνου αλλά και το εξάγωνο Ερμή – Άρη δεν θα λείψουν οι σκληρές συνειδητοποιήσεις για ζητήματα του παρελθόντος  τα οποία πρέπει να επιλυθούν, κάνοντας αλλαγές, και προχωρώντας τη ζωή σας μπροστά. Στις 10 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού δεν αποκλείεται να σας φέρει εκπλήξεις και μηνύματα από πρόσωπα του παρελθόντος και να θυμηθείτε όσα ζήσατε σε εκείνη την δεδομένη χρονική περίοδο.

Ο Άρης 1 με 8 Δεκεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 17 με 21 Δεκεμβρίου κάνοντας έντονη την κοινωνική σας ζωή. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα εμπλακείτε στα κοινά. Αν είστε μόνοι μια νέα γνωριμία θα αλλάξει την ζωή σας. Την 1 Δεκεμβρίου η αντίθεση Άρη – Ουρανού είναι μια αρκετά δύσκολη όψη και απαιτεί μεγάλη προσοχή. Ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και ρήγματα με τους φίλους σας. Προσέχετε τα παιδιά και τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Στις 6 Δεκεμβρίου το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας δίνει κουράγιο και υπομονή να ξεπεράσετε δύσκολες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη κρύβει άγχος, παρασκήνιο αλλά και έντονη κοινωνική ζωή.

Ο Ήλιος 1 με 2 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 30 με 31 Δεκεμβρίου κάνοντάς σας πιο εσωστρεφείς και υποτονικούς.

Η Αφροδίτη 1 με 9 Δεκεμβρίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε πιο εσωστρεφείς και μυστικοί. Καλή εποχή για όσους ασχολούνται με την μεταφυσική.

Ο Άρης 9 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 με 25 Δεκεμβρίου κάνοντας έντονη την κοινωνική σας ζωή. Θα βγείτε, θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα διασκεδάσετε. Αρκετοί θα εμπλακείτε με τα κοινά. Φίλοι θα είναι κοντά σας.

Οι αδέσμευτοι διανύεται μια περίοδο όπου ευνοούνται οι μυστικές επαφές και οι κρυφές γνωριμίες. Μετά τις 9/12 μια νέα γνωριμία από το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

Οι δεσμευμένοι διανύεται μια περίοδο που είστε λίγο απόμακροι και μοναχικοί. Ωστόσο αποφύγετε μυστικές συναντήσεις ή γνωριμίες που θα φέρουν τα πάνω – κάτω στην συντροφική σας ζωή.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη  επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και θα  σας προβληματίσει σε θέματα που έχουν να κάνουν με υγεία και εργασία.

Ο Ήλιος 2 με 11 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο αυξάνοντας τα άγχη και τις ανασφάλειες σας ιδιαιτέρως σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Πολλοί νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι. Στις 3 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα κάνει την ημέρα δύσκολη και υποτονική. Αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές και προσέχετε όταν οδηγείτε.

Ο Ερμής από13 με 15 Δεκεμβρίου  από το ζώδιο του Τοξότη « σε ανάδρομη κίνηση», θα  επηρεάζει τους γεννημένους 8 με 10 Ιανουαρίου, ‘ίσως νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας, για να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε. Στις 15 Δεκεμβρίου  με την σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης είναι πολύ πιθανό να είστε ευάλωτοι σε οτιδήποτε είναι κρυφό.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 7 Ιανουαρίου κάνοντάς σας επιρρεπείς σε μυστικές συναντήσεις και γνωριμίες. Στις 10 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα εφιστά προσοχή για ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε το παρασκήνιο και επαφές με ανθρώπους που είναι ανέντιμοι και υποκριτές.

Στις 3 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα σας βοηθά να βρείτε νέους δρόμους και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Φίλοι θα είναι κοντά σας.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη ξεκινά με κάποιες εντάσεις και καθυστερήσεις.

Ο Ήλιος 11 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15  Ιανουαρίου αυξάνοντας τις ανασφάλειες και τα άγχη σας. Αρκετοί ενδέχεται να νιώθετε κουρασμένοι και να επιθυμείτε την απομόνωσή σας. Στις 13 Δεκεμβρίου η σύνοδος του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή σας βοηθά να εκμυστηρευθείτε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας, όμως λόγω του ανάδρομη Ερμή πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Ο Ερμής 1 με 13 Δεκεμβρίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο προκαλώντας μπερδέματα στις επικοινωνίες, ματαιώσεις ή ακυρώσεις σε ταξίδια, προβλήματα στο χώρο εργασίας αλλά και στην υγεία. Στις 6 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου ευνοεί επικοινωνίες και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Άρη φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Στις 10 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού ευνοεί τις μυστικές επαφές αρκεί να μην κοινολογήσετε τα σχέδια σας προς το παρόν. Επίσης να είστε προσεκτικοί σε αγορές τηλεφώνου ή υπολογιστή.

Ο Άρης 1 με 8 Δεκεμβρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 15 με 20 Ιανουαρίου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Την 1 Δεκεμβρίου η αντίθεση Άρη – Ουρανού είναι μια αρκετά δύσκολη όψη και εφιστά ψυχραιμία σε θέματα που αφορούν καριέρα και σπίτι. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας διότι είστε επιρρεπείς στη βιασύνη. Μην τα βάζετε με τον νόμο και κινηθείτε την περίοδο αυτή προσεκτικά σε οικονομικά θέματα. Στις 6 Δεκεμβρίου το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας βοηθά να βρείτε λύσεις με μυστικό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 με 31 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη φίλοι και κοινωνική ζωή θα είναι σε προτεραιότητα.

Ο Ήλιος 1 με 2 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 30 με 31 Ιανουαρίου. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σας ανεβάζουν την διάθεση.

Η Αφροδίτη 1 με 9 Δεκεμβρίου  μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βελτιώνοντας την κοινωνική σας ζωή. Θα βγείτε, θα χαρείτε, θα διασκεδάσετε και θα περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Ο Άρης 9 με 15 Δεκεμβρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 25 Ιανουαρίου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Προσέχετε άτομα κύρους και αποφύγετε εντάσεις με τους συναδέλφους σας.

Οι αδέσμευτοι διανύεται μια περίοδο όπου ευνοεί νέες γνωριμίες και φλερτ με άτομα που θα γνωρίσετε από το  φιλικό σας περιβάλλον ή μια φιλία σας θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.

Οι δεσμευμένοι θα βγείτε και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφό σας και την παρέα φίλων.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 με 8 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο. Θα είστε δημοφιλείς, γοητευτικοί και ερωτικοί.

Ο Ήλιος 2 με 11 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο την κοινωνική σας ζωή. Στις 3 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα μπορεί να φέρει εξαπατήσεις και παραπλανήσεις από το οικείο και στενό σας περιβάλλον.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη,13 με 15 Δεκεμβρίου, «σε ανάδρομη κίνηση» θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 8 Φεβρουαρίου κάνοντας άνω – κάτω την κοινωνική σας ζωή. Στις 15 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης ενδέχεται να φέρει παρεξηγήσεις με φίλους ή με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.  Αρκετοί θα συναντηθείτε με άτομα από το παρελθόν (ερωτικοί σύντροφοι ή φίλοι).

Η Αφροδίτη 10 με 15 Δεκεμβρίου μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 6 Φεβρουαρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα γοητευτικούς, φιλικούς και ερωτικούς. Στις 10 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και παραπλανήσεις στην διευθέτηση οικογενειακών υποθέσεων.

Στις 3 Δεκεμβρίου το μεγάλο σε διάρκεια τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα ευνοεί επαγγελματικές ή οικονομικές υποθέσεις. Αρκετοί θα έχετε εύνοια σε επαγγελματικά θέματα.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 9 με 19 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη τα σχέδια σας μπορεί να ανατραπούν ή να ματαιωθούν ιδίως αν εμπλέκεται η τεχνολογία.

Ο Ήλιος 11 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 14 Φεβρουαρίου. Οι φίλοι και η κοινωνική σας ζωή θα σας απασχολήσουν έντονα. Αρκετοί θα έχετε την ευχέρεια να διευρύνεται τον κύκλο των γνωριμιών σας. Στις 13 Δεκεμβρίου η σύνοδος του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή φέρνει συζητήσεις και επαφές με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος  που θα σας βοηθήσουν  να ξεκαθαρίσετε κάποιο ζήτημα που σας προκαλεί αγωνία.

Ο Ερμής από τις 4/12 μπαίνει σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζοντας 1 με 13 Δεκεμβρίου το δικό σας δεκαήμερο. Φανείτε προσεκτικοί στις συζητήσεις και στις επαφές με φιλικά σας πρόσωπα διότι είναι εύκολο να πείτε λάθος πράγματα και να παρεξηγηθείτε. Στις 6 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου αλλά και το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθούν να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Καλή εποχή να ξεκαθαρίσετε φιλίες οι οποίες δεν σας προάγουν. Στις 10 Δεκεμβρίου με  το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού ευνοούνται πρωτοποριακές ιδέες και αντιλήψεις. Αρκετοί θα έρθετε σε επαφή με φίλους από το παρελθόν.

Ο Άρης 1 με 8 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάζει τους γεννημένους 14 με 19 Φεβρουαρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και τολμηρούς. Την 1 Δεκεμβρίου η αντίθεση Άρη – Ουρανού είναι μια αρκετά δύσκολη όψη που μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα, εντάσεις και ατυχήματα. Προσέχετε αν χρειαστεί να πάτε ένα ταξίδι. Στις 6 Δεκεμβρίου το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας βοηθά να σταθεροποιήσετε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΣ

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 20 με 29 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη ανοίγονται δρόμοι για επαγγελματικά ταξίδια και κοινωνικές επαφές.

Ο Ήλιος 1 με 2 Δεκεμβρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 28 με 29 Φεβρουαρίου δίνοντάς σας ευκαιρίες για επαγγελματικές εξελίξεις.

Η Αφροδίτη 1 με 9 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντάς σας ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Αρκετοί θα κερδίσετε εντυπώσεις και θα ξεχωρίσετε.

Ο Άρης 9 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του φιλικού σας Σκορπιού θα επηρεάζει τους γεννημένους 20 με 24 Φεβρουαρίου δίνοντάς σας ευκαιρίες να υλοποιήσετε τα όνειρά σας και τις φιλοδοξίες σας.

Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε μία νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Οι δεσμευμένοι μπορεί να πάτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να δείτε ανθρώπους που μένουν μακριά.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν οικογενειακή ζωή και καριέρα. Ωστόσο η αρνητική επιρροή του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα κάνει την Πανσέληνο άκρως παραπλανητική.

Ο Ήλιος από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας 2 με 11/12 θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βάζοντας σε προτεραιότητα τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Στις 3 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα μπορεί να φέρει συγχύσεις και παραπλανήσεις στο χώρο εργασίας σας.

Ο Ερμής 13 με 15 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του Τοξότη  σε            « ανάδρομη κίνηση» επηρεάζει τους γεννημένους 8 με 10 Μαρτίου φέρνοντας καθυστερήσεις και εμπλοκές στον επαγγελματικό χώρο. Στις 15 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης εφιστά την προσοχή σας σε σχέσεις με άτομα κύρους. Φανείτε προσεκτικοί διότι μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις.

Η Αφροδίτη 10 με 15 Δεκεμβρίου μέσα από τον 10ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 8 Μαρτίου φέρνοντας εξελίξεις στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Στις 10 Δεκεμβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ψευδαισθήσεις και παραπλανήσεις στην επαγγελματική και αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε λάθη απροσεξίας.

Στις 3 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα είναι όψη με διάρκεια στο χρόνο δίνοντάς σας λύσεις και ευκαιρίες στην επαγγελματική σας ζωή.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 με 18 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτό είναι το τελευταίο δεκαπενθήμερο που θα νιώσετε αγχωμένοι και καταπιεσμένοι ιδιαιτέρως στην επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ήλιος 11 με 15 Δεκεμβρίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Μαρτίου βάζοντας σε προτεραιότητα την επαγγελματική σας ζωή. Στις 13 Δεκεμβρίου η σύνοδος του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή ευνοεί συζητήσεις και επαφές για επαγγελματικά θέματα αρκεί να είστε προσεκτικοί διότι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Ο Ερμής από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας 1 με 13 Δεκεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο  «από τις 4/12 μπαίνει σε ανάδρομη κίνηση» φέρνοντας εμπόδια και ανατροπές στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Στις 6 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Κρόνου σας δίνει την ευχέρεια να επανεξετάσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και γενικά την πορεία της ζωής σας. Η σύνοδος Ερμή – Άρη την ίδια μέρα σας βοηθά να προωθήσετε οικονομικά θέματα των περασμένων μηνών. Στις 10 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να φέρει μια απρόσμενη είδηση ή συνάντηση που αφορά την οικογενειακή σας ζωή. Προσέξτε τα επαγγελματικά μηνύματα διότι ο ανάδρομος Ερμής αρέσκεται σε λάθη και μπερδέματα.

Ο Άρης 1 με 8 Δεκεμβρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 15 με 20 Μαρτίου φέρνοντας στο προσκήνιο κληρονομικά, φορολογικά, οικονομικά, δάνεια και ασφάλειες. Την 1 Δεκεμβρίου η αντίθεση Άρη – Ουρανού είναι μια αρκετά δύσκολη όψη και απαιτεί μεγάλη προσοχή στην διαχείριση  οικονομικών ζητημάτων. Στις 6 Δεκεμβρίου το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας βοηθά να πετύχετε μια οικονομική ανάκαμψη που θα σας φτιάξει την διάθεση.

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr