Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2668 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 10/12/2017 | Διαβάστηκε 232 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Δευτέρα 11/12/2017 

ΚΡΙΟΣ
Πιθανό να προκύψουν συγκρούσεις με το σύντροφό σας και κάποιες παρεξηγήσεις που θα κλονίσουν το δεσμό σας. Μην τραβάτε το σχοινί στα άκρα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σημερινές συνθήκες σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε αισθηματικό πρόβλημα. Γοητεύετε και κερδίζετε τον αγαπημένο σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή και θα υπάρξει μεταξύ σας συμφωνία. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και κάντε το σύντροφο να αισθανθεί ασφαλής. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι καταστάσεις στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας ενισχύουν την αισθηματική σας ζωή. Εκφράστε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. 

ΛΕΩΝ
Διασκεδάστε και ψυχαγωγηθείτε με το ταίρι σας αφήνοντας πίσω τις υποχρεώσεις και τις σκοτούρες της καθημερινής σας ζωής. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα διαταράσσει τη σχέση σας. Εμφανίζεστε προβληματισμένοι απ’ την κοινή σας πορεία και αντιδράτε με τάσεις αποδέσμευσης. 

ΖΥΓΟΣ
Η διάθεσή σας, σας βοηθά να εκφράσετε τον ερωτισμό σας. Κερδίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αφεθείτε στην μαγεία των ερωτικών στιγμών της ημέρας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διάφορες αναμνήσεις φαίνεται να εισβάλλουν σήμερα στη μνήμη σας. Το βράδυ θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας επηρεασμένοι απ’ τις καθημερινές σας σκοτούρες και τα επαγγελματικά ενδέχεται να σας κάνουν εριστικούς προς το σύντροφό σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι απόψεις σας, θα εντυπωσιάσουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και η προσεγμένη σας εμφάνιση θα κεντρίσει για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον τους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συναισθήματά σας, θα σας αναγκάσουν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Επανεξετάστε τη σχέση κρίνοντας αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Σχέσεις και καινούργιες γνωριμίες ενδέχεται να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της μέρας στους περισσότερους του ζωδίου σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr