Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2678 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 11/12/2017 | Διαβάστηκε 297 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τρίτη 12/12/2017 

ΚΡΙΟΣ
Η ανάγκη σας να απαλλαχθείτε από ένα είδους «πατρονάρισμα» θα πρέπει να ελεγχθεί για να μην παρουσιαστούν άλυτα προβλήματα στη σχέση σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα. Εξωτερικεύστε επιτέλους τα συναισθήματά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διάψευση των ελπίδων σας που σχετίζετε με το σύντροφό σας, σας μεταμορφώνει σε εσωστρεφή άτομα που «βλέπουν» τα πάντα μαύρα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περιορίστε στο ελάχιστο τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε με τη στάση σας να απομακρύνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. 

ΛΕΩΝ
Η μέρα φέρνει απροσδόκητες εξελίξεις στη σχέση σας. Ίσως να πιστέψετε πως ο σύντροφός σας δεν ανταποκρίνεται στα ‘θέλω‘ σας και δεν σας κατανοεί. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αισθάνεστε ανανεωμένοι και η διάθεσή σας γίνεται αντιληπτή. Η σημερινή μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό και εσείς είστε πρωταγωνιστές. 

ΖΥΓΟΣ
Σας επιφυλάσσονται ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή. Θα εμφανιστούν στη ζωή σας άτομα που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σας δίνονται οι ευκαιρίες που αναζητούσατε εδώ και καιρό, να αποδράσετε με το σύντροφο για να χαρείτε τον ερώτα και την αγάπη σας. Πραγματοποιείστε το! 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αισθηματική σας ζωή περνά κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα δικά σας πρότυπα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αμφισβητήσεις και οποιαδήποτε αναπόδεικτη υποψία δεν θα πρέπει κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας να αφήσετε να κλονίσουν το δεσμό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πλησιάστε φιλικά το σύντροφό σας και σχεδιάστε για τη σχέση σας. Η διάθεσή σας, σας προτρέπει να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Επηρεάζεστε έντονα απ’ την στάση τους συντρόφου σας και οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές που με τη σειρά τους θα φέρουν προβλήματα στη σχέση σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr