Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2680 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 13/12/2017 | Διαβάστηκε 353 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Πέμπτη 14/12/2017 

ΚΡΙΟΣ
Η παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη. Δέχεστε θετικά σχόλια για την εμφάνισή σας και κερδίζετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η προσωπικότητα και η εμφάνισή σας θα είναι στο επίκεντρο. Πολλοί από εσάς θα ερωτευτούν και άλλοι θα προσελκύσουν νέους θαυμαστές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την σχέση σας. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αισθηματική σας γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα, αρκεί να απομακρύνετε από τη σχέση σας την καταπιεστική σας συμπεριφορά και τα κτητικά σας συναισθήματα. 

ΛΕΩΝ
Στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα αντεπεξέλθει περίφημα ο σύντροφος. Η στάση του αυτή, θα σας κάνει να αισθανθείτε περήφανοι για εκείνον. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλό θα είναι να μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Περιορίστε την ανασφάλεια σας και μην αφήνετε υπονοούμενα στις κουβέντες σας. 

ΖΥΓΟΣ
Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα και να έρθετε σε επαφή με ερωτικά πρόσωπα. Αφεθείτε ελεύθεροι. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί προς το σύντροφό σας έχοντας την διάθεση να ξεπεράσετε τυχόν αντιπαραθέσεις και οποιοδήποτε πρόβλημα κλόνισε τη σχέση σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσέξτε τη σχέση σας με το σύντροφο. Ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να αποκαλύψει αρκετά πράγματα εις βάρος σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καταστάσεις πάθους και ανεξέλεγκτων επιθυμιών εμφανίζονται σε αρκετούς Αιγόκερους καθιστώντας τη σεξουαλική σας έκφραση ανάγκη πρώτου μεγέθους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε μία εποχή που θα πρέπει να είστε υποχωρητικοί προς το σύντροφό σας. Δουλέψτε για το δεσμό σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να φλερτάρετε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ζήστε τον έρωτα και αφεθείτε στην αγάπη. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr