Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2691 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 14/12/2017 | Διαβάστηκε 334 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Παρασκευή 15/12/2017 

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα προσφέρετε για να πλησιάσετε το σύντροφο σας και να κάνετε από κοινού σήμερα το βράδυ σχέδια για την πορεία του δεσμού σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι καταστάσεις όπως προκύπτουν δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εξυπηρετική πλευρά σας σε συνδυασμό με την αισιόδοξη σας στάση θα φέρουν θετικό αντίκτυπο σήμερα και στην αισθηματική σας ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στη σχέση σας, προβάλλονται εμπόδια. Τα εμπόδια εμφανίζονται από εσάς που πιστεύετε πως το ταίρι σας δεν είναι αποδεκτό από το περιβάλλον σας. 

ΛΕΩΝ
Οπλιστείτε με υπομονή. Ο σύντροφός σας δεν φαίνεται διατεθειμένος να σας καταλάβει. Μην πιέζετε καταστάσεις αφήστε τα πράγματα να κλίσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να ανατρέπουν τη διάθεσή σας. Έντονη ερωτική έλξη και πιθανόν ιδιόρρυθμη συμπεριφορά θα παρατηρηθεί στο ταίρι σας. 

ΖΥΓΟΣ
Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να δείτε τα πράγματα ανάλαφρα. Διασκεδάσετε με το σύντροφό σας. Φλερτάρετε, κατακτήστε, βρεθείτε με κόσμο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Κάποιο ερωτικό τηλεφώνημα ή ένα γράμμα σας χαρίζει συναισθήματα και όμορφες σκέψεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου σας και μην παίζετε με το νευρικό του σύστημα. Η κούραση του σας οφείλετε στη στάση σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε σήμερα, εγγυώνται πως η σχέση σας θα διατηρηθεί αρκεί να υπάρχει η προϋπόθεση ότι ο δεσμό έχει υγιείς βάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο σύντροφός σας ενδέχεται να προβάλλει κάποιες απαιτήσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και βρείτε τρόπους να για τον προσεγγίσετε. 

ΙΧΘΕΙΣ
Προσπαθήστε να είστε συνεπείς σε όσα έχετε υποσχεθεί προς τον ερωτικό σας σύντροφο και ας είστε έτοιμοι να δεχτείτε την κριτική του. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr