Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2707 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 16/01/2018 | Διαβάστηκε 478 φορές
από τον Σταύρο Μιχαήλο
14990
όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Ζωή & Άστρα' στο www.newtv.grΝέα Σελήνη Ιανουαρίου 2018

Η πρώτη νέα Σελήνη του έτους γίνεται στις 17-1-2018 στο Ζώδιο του Αιγόκερω, στις 26 μοίρες και 54 λεπτά και ώρα Ελλάδος 4 και 17 λεπτά το πρωί.

Τα νέα ξεκινήματα αφορούν φυσικά όλα τα ζώδια αλλά  περισσότερο τα Παρορμητικά Ζώδια δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους και περισσότερο εκείνους που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

Αυτή η νέα Σελήνη του Ιανουαρίου μας φέρνει νέα ξεκινήματα στα θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική αλλά και την συναισθηματική μας ασφάλεια. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μάθουμε να χειριζόμαστε με πολύ καλό και αξιόπιστο τρόπο τα χρήματα μας, τα εισοδήματα μας, και γενικά όλα τα υλικά αγαθά.

Επίσης θα μάθουμε ποια είναι τα ταλέντα μας και με ποιο τρόπο θα τα αξιοποιήσουμε για να έχουμε χαρά και ηρεμία. Ιδιαίτερα θερμή και ακατανίκητη επιθυμία λοιπόν να αποκτήσουμε αγαθά και αυτό θα μας κάνει να κοπιάσουμε, θα μας δώσει όμως μεγάλη υπομονή και επίμονη, όπως και μεθοδικότητα.

Η τάση να μεταθέσουμε  τα θέματα μας για αργότερα όπως και η εντύπωση που είχαμε  ότι μπορεί να ευνοηθούμε από τρίτους στην απόκτηση αγαθών χωρίς να κοπιάσουμε πολύ, πάει περίπατο αφού δεν γίνετε κάτι καλό και ουσιώδες με αυτόν τον τρόπο και αρχίζει να μας τρώει η ανασφάλεια και οι μαύρες σκέψεις.

Αρχίζουμε λοιπόν να γινόμαστε πιο ενεργητικοί και να ψάχνουμε νέους τρόπους προκειμένου να αυξήσουμε τα εισοδήματα μας με προσωπική εργασία. Χρειάζεται όμως να περιμένουμε και να έχουμε στο μυαλό μας το ρητό που λέει <τα αγαθά κόποις κτώνται>  και με αυτόν τον τρόπο θα αμειφθούμε αρκετά καλά στο τέλος.

Η οικονομική ασφάλεια και σιγουριά που θα έρθει θα μας κάνει να είμαστε αρκετά ευχάριστοι και γενναιόδωροι και με μεγάλη χαρά θα βοηθάμε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Η θετική στάση λοιπόν που θα έχουμε απέναντι στους άλλους θα εκτιμηθεί και από αυτούς και θα μας κάνουν αρκετά δημοφιλείς και αγαπητούς στον κύκλο μας.

Τα χρήματα μάλλον θα προέρθουν από επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την ομορφιά και την αισθητική. Πιο συγκεκριμένα όσοι ασχολείστε με λουλούδια, κουρεία- κομμωτήρια, όπως και επαγγέλματα τέχνης ευνοούνται. Εύνοια έχουν επίσης όσοι ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα και όσοι ασχολούνται με επαγγέλματα που έχουν σχέση με γυναίκες.

Καλή εποχή για τους τραγουδιστές να αποκτήσουν δημοφιλία στο γυναίκειο κοινό. Όλα αυτά τα όμορφα και τα καλά έχουν βεβαία το τίμημα τους. Το τίμημα είναι η κτητικότητα και η υποκειμενικότητα που θα μας βγαίνει στις σχέσεις και στην δουλειά μας.

Όλο αυτό το πάθος και η υποκειμενικότητα είναι πιθανόν να μας οδηγήσουν σε μεθόδους που δεν θα είναι δίκαιες και ηθικές για τους άλλους. Το απόφθεγμα λοιπόν που λέει <ο σκοπός αγιάζει τα μέσα> είναι πολύ πιθανόν να μας παρασύρει βοηθώντας μας να πετύχουμε τους σκοπούς μας αλλά ας μην ξεχνάμε ότι όποιος σπέρνει άνεμους θερίζει θύελλες.

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς η νέα Σελήνη του πρώτου μηνά του χρόνου, γίνετε στον δέκατο οίκο σας. Η καριέρα σας, τα επαγγελματικά επιτεύγματα, η καταξίωση σας στην κοινωνία και η ανάγκη σας να κατακτήσετε την κορυφή θα σας κυριεύσει.

Θα φροντίσετε λοιπόν την κοινωνική σας εικόνα και φυσικά αυτό θα σας κάνει κοινωνικά δημοφιλείς οπότε η επιτυχία είναι πολύ κοντά. Αυτή βέβαια η ανάγκη σας για κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική καταξίωση έχει το τίμημα της και αυτό είναι η σχεδόν παντελής απουσία σας από την οικογένεια σας.

Η μητέρα σας ή κάποιο γυναίκειο πρόσωπο θα παίξει καθοριστικό ρόλο για εσάς αυτήν την περίοδο αφού εκτός από την περιποίηση και φροντίδα με την όποια θα ασχοληθεί για να είσαστε άψογοι εμφανισιακά θα σας παραπονιέται για την απουσία σας από την οικογένεια.

Επαγγελματικά ευνοούνται όσοι από εσάς ασχολείστε με οικογενειακές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις εστίασης, ψυχολόγοι, επαγγέλματα αισθητικής, κτηματομεσίτες, ιστορικοί, αρχαιολόγοι.

Μέσα από την συνεχή επικοινωνία που θα έχετε λόγω αυξημένων κοινωνικών αλλά και επαγγελματικών υποχρεώσεων θα έχετε αυξημένη οξύνοια και νοητική ευφυΐα και αυτό θα σας δώσει μεγάλη πλαστικότητα και εφηβικότητα  και στην ψυχή αλλά και στο σώμα.

Θα ανακαλύψετε μεγάλες οργανωτικές ικανότητες που νομίζατε ότι δεν είχατε και είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με περισσότερα του ενός θεμάτων ταυτόχρονα με επιτυχία. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα είναι πολύ καλές και αποδοτικές αφού θα τους δίνετε την ελευθερία να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν τις ιδέες τους χωρίς να τους κρίνετε αυστηρά ακόμη και αν δεν σας αρέσουν.

Θα είστε λοιπόν περισσότερο σύμβουλοι τους και πολύ λιγότερο κριτές και επικριτές τους. Παρόλα αυτά εκεί που οι άλλοι βλέπουν έναν ηγέτη εσείς αναρωτιέστε αν πραγματικά αξίζετε αυτήν την αναγνώριση. Νιώθετε μέσα σας ότι έχετε πολλά να μάθετε και να κάνετε ακόμη και αυτό σας δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν είσαστε αρκετά καλοί σε αυτό που κάνετε.

Η κούραση και η υπερπροσπάθεια που καταβάλετε σε συνδυασμό με την μικρή επαφή που έχετε με την οικογένεια σας, σας δημιουργούν αυτήν την συναισθηματική ευαισθησία. Ξεπεράστε αυτές τις συναισθηματικές αναστολές αφού η νέα Σελήνη σας δίνει την δυνατότητα να φτάσετε μέσα από την δική σας δουλειά στην κορυφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ένατος οίκος σας έχει την τιμητική του για εσάς τους Ταύρους στην νέα Σελήνη του Ιανουαρίου. Έχετε έντονη την επιθυμία να διευρύνετε τους ορίζοντες σας σε φυσικό επίπεδο με την οργάνωση μακρινών ταξιδιών, σε διανοητικό επίπεδο με την ανάγκη φιλοσοφικών και πνευματικών αναζητήσεων και σε πρακτικό επίπεδο με την ενασχόληση στην πολιτική αλλά και στην εφαρμογή συνηθειών που ανήκουν σε άλλους λαούς, με άλλες κουλτούρες και συνήθειες.

Αυτή η φιλοσοφική διάθεση σας θα σας κάνει καλούς ερευνητές και θα έχετε αρκετή επιτυχία στο να μπορείτε να βλέπετε από πριν το αποτέλεσμα των ενεργειών σας. Έτσι θα γίνετε και πολύ καλός διπλωμάτης αφού θα ξέρετε το πώς να προβάλετε τα θέματα σας και να κερδίσετε σε μια διαπραγμάτευση.

Τα ταξίδια για εσάς αυτήν την εποχή έχουν μεγάλη σημασία αφού θέλετε να μάθετε νέα πράγματα, να διευρύνετε τις γνώσεις σας και γιατί όχι να γνωρίσετε ανθρώπους από το εξωτερικό και να αναπτύξετε μαζί τους σχέσεις επαγγελματικές, φιλικές αλλά και να βρείτε ακόμα, έναν καινούργιο έρωτα.

Ευνοούνται οι άνδρες περισσότερο από τις γυναίκες στον ερωτικό τομέα, ενώ στις γυναίκες αντίστοιχα δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψουν νέους τρόπους έκφρασης και δημιουργίας.

Ο νους γίνεται πολύ πιο ανοικτός και αναζητά να μάθει, να φιλοσοφεί και να ρουφά οτιδήποτε νέο και διαφορετικό. Ευχαρίστηση μεγάλη θα νιώθετε όσοι αποφασίσετε να σπουδάσετε στο εξωτερικό, να ασχοληθείτε με την εξήγηση μεταφυσικών φαινομένων και την μελέτη ιερών και θρησκευτικών βιβλίων.

Η φιλοσοφία ζωής σας θα αλλάξει αρκετά και θα ζητάτε να κυριαρχήσει στην καθημερινότητα σας η αγάπη και η δικαιοσύνη. Ευνοούνται αρκετά όσοι ασχολούνται με εκπαίδευση, διδασκαλεία, φιλόσοφοι, θεολόγοι και όσοι ασχολούνται με διδασκαλία άλλων θρησκειών φιλοσοφικών ρευμάτων και μεταφυσικών εμπειριών.

Το καλό θα είναι ότι δεν θα μείνετε σε θεωρητικό επίπεδο σε όλες αυτές τις φιλοσοφικές αναζητήσεις σας, αλλά θα βρείτε και τον τρόπο να αποδεικνύετε του λόγου το αληθές. Χρειάζεται βέβαια αρκετή σύνεση και προσοχή μην παρασυρθείτε από άλλο αυτό και γίνετε εμμονικοί και αυτό σας δημιουργήσει μια μονομανία, που θα σας απομακρύνει από την πραγματικότητα και θα οδηγήσει σε μονοπάτια απομόνωσης και μοναχικότητας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Η νέα Σελήνη του Ιανουάριου γίνεται για εσάς τους Διδύμους στον όγδοο οίκο σας. Αυτό θα σας δώσει συναισθηματικό βάθος αλλά και μεγάλη ανθεκτικότητα στις αλλαγές είτε είναι συναισθηματικές είτε είναι υλικές.

Όσοι ασχολείστε με χρήματα τρίτων δηλαδή χρηματιστές, τραπεζικοί, οικονομικοί σύμβουλοι, αλλά και όσοι περιμένετε να λάβετε χρήματα που σας οφείλουν θα έχετε πολύ μεγάλη εύνοια αλλά και επιτυχία.

Επίσης όσοι θέλετε να πουλήσετε ή περιμένετε επιστροφές χρημάτων από το δημόσιο και άλλους φορείς, θα σας επιστραφούν. Θα έχετε μεγάλη ερευνητική ικανότητα αυτήν την περίοδο και θα μαθαίνετε τα μυστικά των άλλων.

Αυτό το ιδιαίτερο ταλέντο σας θα σας φέρει σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους άλλους αφού σε μια ενδεχόμενη διαπραγμάτευση θα ξέρετε τις αδυναμίες αλλά και τα πλεονεκτήματα του άλλου και έτσι θα μπορείτε να τον χειριστείτε ανάλογα. Προσοχή βεβαία αφού αν αυτό το χρησιμοποιήσετε για να εκμεταλλευτείτε με κακόβουλο τρόπο τους άλλους θα γυρίσει αργά η γρήγορα εναντίον σας.

Το σεξ και ο έρωτας σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο και ειδικά οι γυναίκες θα θέλουν να νιώσουν συναισθηματική ασφάλεια μέσω του σεξ. Ωστόσο αν και τα αισθήματα σας είναι ιδιαίτερα βαθιά και επίμονα, τα χειρίζεστε με πολύ επιδέξιο τρόπο και δεν τα αποκαλύπτετε εύκολα ακόμα και αν βλέπετε απέναντι σας κάποιον ο όποιος είναι πρόθυμος να ανταποκριθεί.

Περισσότερο τον αφήνετε να καταλάβει με κάποια κίνηση σας ή κάποιο βλέμμα σας ότι σας ενδιαφέρει και μάλλον περιμένετε από εκείνον την πρώτη κίνηση. Πολλοί από εσάς θα πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν σε μια σοβαρή σχέση ή ακόμα και σε γάμο αυτό όμως θα σημαίνει ότι εκτός από συναισθηματική θα πρέπει να υπάρχει και υλική σιγουριά.

Ίσως αυτό συνοδεύετε από κάποιο ακίνητο ή κάποια κληρονομιά που θα θέσει τις βάσεις για το ξεκίνημα μιας εργασίας ή την απολαβή κάποιου μισθώματος.

Κάποιοι άλλοι δεν θα θελήσουν να ενδώσουν στα ερωτικά κελεύσματα αυτήν την εποχή αφού θα νιώθουν ότι πρέπει πρώτα να φτιάξουν την οικονομική κατάσταση τους και έτσι μπλοκάρουν το ερωτικό πάθος που νιώθουν. Αυτή η εποχή λοιπόν για εσάς τους Δίδυμους θα σας φέρει μεγάλα κέρδη ή μεγάλη χασούρα από τρίτους και αυτό εξαρτάται από το αν θα ακούσετε με τον σωστό τρόπο την αυξημένη διαίσθηση που έχετε αυτήν την εποχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έβδομος οίκος σας θα υποδεχθεί την νέα Σελήνη του Ιανουαρίου για εσάς τους Καρκίνους. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτήν την περίοδο και θα νιώθετε χαρά όταν οι άλλοι σας επιβραβεύουν για αυτό το όποιο κάνετε.

Θα θελήσετε να βρείτε ένα σημείο αναφοράς και έτσι θα ψάξετε να βρείτε ένα πρότυπο για να το μιμηθείτε και να το ακολουθήσετε. Θα σας αρέσει πολύ η συναναστροφή με τους άλλους και θα είστε αρκετά συγκαταβατικοί και δοτικοί.

Η υπερευαισθησία και η συναισθηματική αστάθεια που θα νιώθετε, θα προσπαθείτε βεβαία να μην την αφήσετε να φανεί αλλά χωρίς να το καταλαβαίνετε θα βγαίνει και θα σας δημιουργεί μια αστάθεια τελικά στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσετε κάποιον συνεταιρισμό ή κάποια άλλη επαγγελματική σχέση, όπως επίσης καλή εποχή για να επικοινωνήσετε με τον σύντροφο σας και να λύσετε ζητήματα συναισθηματικά ειδικά με το γυναίκειο φύλο.

Η προσοχή σας θα επικεντρωθεί στο να δείτε και να κατανοήσετε τον τρόπο με τον όποιο σκέφτονται οι άλλοι και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να μπαίνετε πολλές φορές στην θέση του άλλου, πράγμα που θα τους ευχαριστήσει αφού τους καταλαβαίνετε και θα θελήσουν να έρθουν πιο κοντά σας.

Καλές συνεργασίες λοιπόν όπως και ξεκαθάρισμα με πολύ θετικό τρόπο των σχέσεων σας και κάπου εκεί στο βάθος οι συνεργασίες σοβαρεύουν και οι σχέσεις μπορεί να φτάσουν και σε γάμο εάν και τα υπόλοιπα θέματα συνηγορούν, δηλαδή τα οικονομικά αλλά και τα κοινωνικά.

Θα έχετε την απαίτηση ο σύντροφο σας να είναι όμορφος και συναισθηματικός και αν έχει και μια καλλιτεχνική πλευρά ή ακόμα περισσότερο αν είναι επιτυχημένος καλλιτέχνης, ακόμα καλυτέρα. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να ψάξετε μέσα από την σχέση ή τις συνεργασίες σας την υλική αποκατάσταση σας με ιδιαίτερα ιδιοτελή και υλιστικό τρόπο αλλά σύντομα αυτό θα σας φέρει μια ψυχολογική μοναξιά και απογοήτευση.

Οι σχέσεις σας θα γίνουν φοβικές και η επιφυλακτικότητα αλλά και ο σκεπτικισμός που θα δείχνετε θα απομακρύνει τους άλλους από κοντά σας. Ξεκαθαρίστε λοιπόν τους σκοπούς σας και μην ξεχνάτε ότι η καλύτερη αμοιβή είναι η αγάπη που λαμβάνουμε από τους γύρω μας.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Για εσάς τους Λέοντες ο εκτός οίκος σας νιώθει την επιρροή της νέας Σελήνης του Ιανουαρίου. Η διάθεση για σκληρή δουλειά που θα σας κυριεύσει, έχει την αιτία στο ότι θεωρείτε ότι με αυτόν τον τρόπο θα ωφεληθείτε οικονομικά αλλά και θα λάμψετε στα μάτια των άλλων.

Θα προσπαθήσετε για την καλή διαχείριση της καθημερινότητας σας, την υπευθυνότητα αλλά και την τακτοποίηση των λεπτομερειών που άλλες εποχές σας άφηναν σχετικά αδιάφορους. Επίσης ο τομέας της υγείας σας θα σας απασχολήσει αρκετά, όχι γιατί θα αρρωστήσετε αλλά γιατί θα θελήσετε να κάνετε έναν λεπτομερή έλεγχο. Θα κάνετε πολύ καλά αφού ευνοήστε σε αυτόν τον τομέα.

Σε αυτήν την θέση οι αδυναμίες, φυσικές και ψυχολογικές ενοχλούν ιδιαίτερα οπότε θα ασχοληθείτε και με άθληση αλλά και με βελτιώση των διατροφικών σας συνηθειών.

Αν και θα θέλετε να δουλέψετε σκληρά και πολύ υπεύθυνα είναι αρκετά πιθανόν να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον ή να αλλάξουν οι συνθήκες της εργασίας σας και αυτό για εσάς τα σταθερά Λιοντάρια δεν είναι το καλύτερο.

Αυτό μπορεί να ρίξει τον ενθουσιασμό αλλά και την αυτοπεποίθηση σας, θα είναι όμως πρόσκαιρο. Είναι μια πολύ καλή περίοδος να μάθετε να ακούτε το σώμα σας, αφού το υποσυνείδητο σας είναι αρκετά διεγερμένο και σας δίνει σημάδια για το τι πρέπει να προσέξετε και το τι σας κάνει καλό.

Προσοχή θα χρειαστεί αφού η πολύ και σκληρή εργασία, θα συνοδευτεί με σχετικά μικρές ανταμοιβές, οπότε τα νευρά σας δεν θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Καλό θα είναι να ξεκινήσετε να διαβάζετε κάποιο βιβλίο, να περπατάτε και να συζητάτε με τους φίλους σας θέματα άσχετα με την δουλειά σας για να αποφορτίζεστε και να νιώθετε καλά.

Την ψυχική ικανοποίηση θα την βρείτε με την ενασχόληση του σπιτιού σας και πιο συγκεκριμένα με την τακτοποίηση, καθαριότητα αλλά και την ανανέωση στην διακόσμηση του.

 Η υπευθυνότητα, η αυστηρότητα και η απαρέγκλιτη εκτέλεση του προγράμματος σας, αν και δεν σας είναι οικία θα σας βοηθήσουν και θα αναδείξουν σε εσάς αλλά και στους γύρω σας μια κρυφή αλλά τελικά πολύ δημιουργική πλευρά του εαυτού σας και αυτό θα σας χαροποιήσει πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη του Ιανουαρίου ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο για εσάς τους Παρθένους. Ο οίκος της χαράς, του έρωτα, του παιχνιδιού και της προσωπικής δημιουργίας αν και δεν σας είναι πολύ γνώριμος και φιλικός, σας καλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ζωή χωρίς πρόγραμμα και ενοχές.

Η ανάγκη λοιπόν να εκφράσετε τον εαυτό σας και να λάμψετε μέσα από την δραστηριότητα σας, θα σας κάνει δημοφιλείς και θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση αλλά και την αγάπη των άλλων.

Οι γυναίκες που έχουν σοβαρή σχέση ή είναι σε γάμο θα έχουν μεγάλη επιθυμία να αποκτήσουν παιδιά, αφού η αγάπη που νιώθουν μέσα τους θα θέλουν να εκφραστεί με την υψίστη δημιουργία στη γη, δηλαδή την απόκτηση απογόνων.

Το φλερτ, ο ρομαντισμός, το χάδι και το φιλί θα είναι μέσα στην καθημερινότητα σας και έτσι η αυτοπεποίθηση θα είναι στα ύψη. Καλλιτεχνικές τάσεις αλλά και καλλιτεχνικές δημιουργίες θέλουν να γίνουν από σκέψεις πράξη και έτσι είτε θα γυροφέρνετε σε καλλιτεχνικούς χώρους είτε θα ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό οι ίδιοι, παράλληλα με αυτό που κάνετε.

Πρόσκαιρες ερωτικές περιπέτειες με άτομα μικρότερης ηλικίας θα εμφανιστούν όμως για εσάς θα παίξει ιδιαίτερο ρολό το διανοητικό επίπεδο, το χιούμορ αλλά και η πλαστικότητα στην κίνηση που διαθέτει ο επίδοξος σύντροφος.

Όσοι είστε γονείς θα θελήσετε να στρέψετε τα παιδιά σας σε καλλιτεχνικές εργασίες και τέχνες αλλά θα χρειαστεί να προσέξετε μήπως ασυνείδητα θα αρχίσετε να τα ανταγωνίζεστε.

Πάθος πολύ για την ζωή και μια βαθιά τάση για δημιουργία σας κατακτά αφού με αυτόν τον τρόπο βλέπετε ότι μπορείτε να γίνετε σπουδαίοι και τρανοί. Πρέπει λοιπόν εσείς οι πανέξυπνοι, οργανωτικοί, λογικοί, αλλά και κάπως γειωμένοι Παρθένοι να υπερβείτε λίγο τα πρέπει σας και να ελευθερώσετε το δημιουργικό και αναγεννησιακό πνεύμα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο τέταρτος οίκος σας υποδέχεται την νέα Σελήνη του Ιανουαρίου για εσάς τους Ζυγούς. Νιώθετε ιδιαίτερη νοσταλγία αλλά και αγάπη για την οικογένεια σας αυτήν την εποχή. Πιστεύετε ότι είστε αρκετά εκτεθειμένοι και με κάθε ευκαιρία επιστρέφετε σπίτι σας αφού εκεί νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια.

Το πατρικό πρότυπο κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα σας και σας καλεί να απεξαρτηθείτε από αυτό και να γίνετε μια ξεχωριστή και αυτόνομη οντότητα. Συναισθηματικά είτε θα νιώσετε προστασία και ηρεμία στο σπίτι σας, είτε θα σας ενοχλεί και θα θελήσετε να κάνετε αισθητικές αλλαγές.

Πολλοί από εσάς θα θελήσετε να μετακομίσετε για να ανανεωθείτε και αυτό θα σας κάνει τελικά καλό. Η σκέψη σας αυτήν την εποχή γίνετε αρκετά συναισθηματική και γυρίζει συνεχώς στο παρελθόν. Θυμόσαστε με αγάπη και πολύ νοσταλγία τα παιδικά σας χρόνια και κάποιοι από εσάς θα ψάξουν στο πατάρι να βρουν παλιά αγαπημένα βιβλία και άλλα αναμνηστικά.

Ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε ότι πρέπει να συμπληρώσετε τις γνώσεις σας και να θελήσετε να τελειώσετε ότι έχετε αφήσει στην μέση. Θα θελήσετε να βρείτε παλαιές σχέσεις και να τις αναθερμάνετε, ενώ στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν διαταραχτεί.

Η θέση αυτή δίνει επίσης στο γυναίκειο φύλο έφεση να ασχοληθεί με την διακόσμηση, την κηπουρική αλλά και την μαγειρική. Αυτή η τάση να θέλετε να μείνετε σπίτι και να φτιάξετε την δική σας φωλιά, έχει την ρίζα της στην παιδική σας ηλικία που νιώσατε καταπίεση και έλλειψη αγάπης ενώ είναι πολύ πιθανόν να σας μεγάλωσε η γιαγιά και ο παππούς, που μπορεί να σας αγάπησαν πολύ αλλά σας έλειψε το πατρικό χάδι και φιλί.

Θα επιχειρήσετε λοιπόν αυτήν την περίοδο να αποκοπείτε από τον ομφάλιο λώρο σας και πραγματικά είναι πολύ καλή αυτή η νέα Σελήνη για να το πετύχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ           

Η νέα Σελήνη του  Ιανουαρίου γίνετε στον τρίτο οίκο για εσάς τους Σκορπιούς. Το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί στον καλό χειρισμό των θεμάτων της καθημερινότητας όπως και στις επικοινωνίες σας. Θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και η διάθεση σας θα είναι αρκετά εξωστρεφής κάτι το όποιο συνήθως δεν σας χαρακτηρίζει.

Θα χειρίζεστε εσείς περισσότερο επικοινωνιακά τους άλλους και θα έχετε την διάθεση να τους ακούσετε και να συνεργαστείτε μαζί τους. Βέβαια αυτήν την εποχή δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να δώσετε την ενεργεία σας σε ένα ζήτημα αλλά θα υπάρχουν πολυδιάστατες σκέψεις αλλά και πράξεις.

Αυτό είναι καλό από την μια πλευρά γιατί μαθαίνετε πολλά και διαφορικά πράγματα δίνοντας σας πολλές ευκαιρίες αλλά σας ενοχλεί και σας κουράζει ταυτόχρονα, αφού δεν μπορείτε να εμβαθύνετε και να χειριστείτε απόλυτα όλα τα θέματα και αυτό φυσικά σαν Σκορπιοί που είσαστε, σας ενοχλεί.

Οι καθημερινές υποθέσεις που είχατε σε εκκρεμότητα λύνονται αυτή την εποχή και σας πιάνει μια μεγάλη επιθυμία να γράψετε και να διαβάσετε. Η επικοινωνία σας με τα αδέρφια, τους συγγενείς, αλλά και τους γύρω σας θα είναι αυξημένη και είναι πιθανόν μέσα από αυτόν τον κύκλο να προέρθει μια καινούργια συνεργασία.

Είναι καλή εποχή λοιπόν για συνεργασίες και νέα ξεκινήματα, αφού σας δίνει ταλέντο διπλωματικό, καλές δημόσιες σχέσεις και σας κάνει να προσαρμόζεστε εύκολα σε διάφορες παρέες, καταστάσεις και περιβάλλοντα. Συγχρόνως θα είστε υπεύθυνοι και σοβαροί σε ότι λέτε ή κάνετε και θα προσπαθείτε με μεγάλη υπομονή και επίμονη.

Η ευθύνη που νιώθετε απέναντι στα αδέλφια σας αλλά και τους γνωστούς και συγγενείς, σας κάνει να υπεραναλύετε τα θέματα και αυτό ίσως κουράσει και εσάς αλλά και τους άλλους που κάπου θα νιώθουν ότι χάνουν το νόημα της επικοινωνίας τους μαζί σας.

Χρειάζεται λοιπόν προσοχή για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε σωστά το δώρο της πολύ καλής επικοινωνίας που έχετε αυτήν την εποχή, αφού μπορεί να φέρετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκετε, λόγω της εμμονής σας και της τάσης σας για υπερανάληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο δεύτερος οίκος σας διεγείρετε για εσάς τους Τοξότες σε αυτήν την νέα Σελήνη του Ιανουαρίου. Εύνοια στα οικονομικά σας και πολύ καλές προοπτικές για αποκόμιση κέρδους αυτήν την περίοδο για εσάς τους Τοξότες. Οι προσπάθειες σας στον οικονομικό τομέα θα πιάσουν τόπο και θα σκεφτείτε πολύ σοβαρά να αποταμιεύσετε το κέρδος σας και να μην το επενδύσετε.

Το ίδιο θα συμβεί και στον συναισθηματικό τομέα και δεν θα ρισκάρετε να βρείτε κάτι νέο, ακόμα και αν αυτό που έχετε στη ζωή σας δεν σας καλύπτει. Κανείς δεν θα σας πει ότι κάνετε άσχημα όμως ότι δεν κινείται συνήθως τελματώνεται όποτε ίσως να χρειάζεται να ξανασκεφτείτε την στάση σας.

Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται  με επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία, κτηματομεσιτικά και συναφή επαγγέλματα. Η συντηρητική σκέψη που επικρατεί σε εσάς αυτήν την περίοδο μπορεί να δίνει σταθερότητα αλλά δεν φέρνει κοντά σας ανθρώπους που θα σας ωθήσουν μπροστά ούτε να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις και αυτή η επανάληψη θα σας κάνει να νιώθετε λίγο ρουτινιάρικα και βαρετά.

Τα αδέρφια σας είναι η πιο καλή σας παρέα αυτήν την εποχή και η συνεχής συναναστροφή μαζί τους ίσως σας φέρει και μια επαγγελματική συνεργασία. Πολύ πιθανόν οι αδέσμευτοι να δείτε με πιο ερωτικό τρόπο άτομα που συνδέονται με το επαγγελματικό περιβάλλον σας.

Δεν θα σας ενοχλήσει ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο η σκληρή δουλειά που θα χρειαστεί να καταβάλετε αφού θα είστε απόλυτα πρόθυμοι να μοχθήσετε. Όλο αυτό τα τράβηγμα ξεκινά από την οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια που νιώθετε και έτσι θα αγωνιστείτε, με την βοήθεια της τύχης που είναι μαζί σας, για να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια.

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε αυτήν την εποχή αφού σε πολλούς από εσάς θα προταθούν τρόποι απόκτησης χρημάτων που δεν θα είναι και τόσο νόμιμοι και δίκαιοι. Η θέση αυτή μπορεί να ευνοεί αυτήν την περίοδο την απόκτηση χρημάτων και αγαθών με παράνομο τρόπο, η αποκάλυψη όμως δεν θα αργήσει να έρθει και έτσι θα αποδειχθεί  άνθρακας ο θησαυρός.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Η νέα Σελήνη του Ιανουαρίου γίνετε στον πρώτο σας οίκο για εσάς τους Αιγόκερους. Έχετε έντονη την ανάγκη να νιώσετε ανεξάρτητοι και να σας δεχτούν οι άλλοι για αυτό που είστε και όχι για αυτό που οι άλλοι θα ήθελαν να είστε.

Ο δυναμισμός, ο ενθουσιασμός, η ζωντάνια και η δράση, θα είναι το σήμα κατατεθέν για εσάς αυτήν την περίοδο. Το εγώ σας θα θέλει να επιβληθεί και έτσι δεν θα θέλετε να ακούσετε τους άλλους. Μοιάζετε στα μάτια των άλλων να θέλετε να ικανοποιήσετε μόνο τα δικά σας θέλω και έτσι νιώθουν ότι μάλλον θέλετε να τους χρησιμοποιήσετε παρά να συνεργαστείτε μαζί τους.

Βέβαια ο μαγνητισμός, η γοητεία, η ευφράδεια λόγου και η εξωστρέφεια, δεν θα περάσουν απαρατήρητα και οπωσδήποτε αυτός ο θαυμασμός θα σας επιτρέψει να φτιάξετε την δική σας αυλή.

Αντιλαμβάνεστε γρήγορα το τι θέλουν να σας πουν οι άλλοι και έτσι βιάζεστε συνήθως να απαντήσετε. Έτσι θα είστε αρκετά υποκειμενικοί στην σκέψη και στις απαντήσεις σας και κάποιοι θα σας χαρακτηρίσουν ((ξερόλα)).

Πολλές κοινωνικές σχέσεις θα αναπτυχθούν αλλά θα υπάρχει και αρκετή αστάθεια, λόγω της μεγάλης δραστηριότητας που θα έχετε με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε σε άλλες τις κοινωνικές προσκλήσεις.

Μάλλον λοιπόν θα ζητάτε πολλά από τον εαυτό σας και θα τρέχετε να τα κάνετε οπότε θα υπάρχει μια υποκειμενική ιεράρχηση σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Από την άλλη πλευρά αυτήν την εποχή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και προσεκτικοί αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβούν γεγονότα που σκοπό θα έχουν να επαναπροσδιορίσουν την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο δωδέκατος οίκος σας ενεργοποιείται για εσάς τους Υδροχόους στην νέα Σελήνη του Ιανουαρίου. Έτσι και αλλιώς εσείς οι Υδροχόοι έχετε έναν δικό σας τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τα θέματα, οπότε το ότι θα θελήσετε να βρείτε νέους τρόπους για να βοηθήσετε και να ανακουφίσετε τους αδύναμους αυτής της ζωής δεν αποτελεί μεγάλη αλλαγή για εσάς.

Αλλαγή για εσάς θα είναι το ότι ενώ θα έχετε αυτήν την επιθυμία, θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εμπόδια από τα οποία άλλα θα είναι φανερά και θα αντιπαρατεθείτε με αυτά και αλλά κρυφά που θα σας κάνουν να μην ξέρετε από πού σας ήρθε η αναποδιά.

Επίσης αυτό το διάστημα η λογική υποχωρεί και η φαντασία όπως και ο ρομαντισμός επικρατεί και αυτό είναι κάτι που δεν ξέρετε να το διαχειριστείτε. Όσο και να προσπαθήσετε πρέπει να ξέρετε ότι το υποσυνείδητο θα βγει στην επιφάνεια αφού θα προσπαθήσει να γεφυρώσει την φαντασία με την λογική.

Πολλοί από εσάς σε αυτήν την θέση θα νιώσουν πολύ ευάλωτοι ψυχολογικά και ίσως αρχίσουν να ΄΄φλερτάρουν΄΄ με μια ελαφριά κατάθλιψη. Νιώθετε ότι οι άλλοι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, ότι δεν σας κατανοούν και ότι χλευάζουν την προσπάθεια που θέλετε να κάνετε για να επικρατήσει στον κόσμο η αλήθεια και η δικαιοσύνη.

Αυτό λοιπόν είναι πιθανό να σας οδηγήσει στην μοναξιά και στην φυγή αφού μόνο εσείς θα τα βρίσκετε με τον εαυτό σας. Η μεγαλοψυχία και η φιλανθρωπία που θα επιδείξετε θα έρθει να ισορροπήσει την ψυχολογική σας κατάσταση και αυτό θα σας ανακουφίζει και θα σας δίνει ήσυχο και αδιατάρακτο ύπνο.

Δεν θα νιώσετε όμως λυτρωτικά με τον εαυτό σας γιατί θα πιστεύετε ότι προσφέρετε λιγότερα από αυτά που θα μπορούσατε.

Καλή εποχή για εσάς να ασχοληθείτε με ερευνά, ψυχολογία και μεταφυσική. Το υποσυνείδητο σας μπορεί να είναι ισχυρό, αλλά είναι δυστυχώς και χαοτικό. Ο φόβος της απώλειας και του θανάτου θα είναι στις καθημερινές αναρωτήσεις σας και η λύση για εσάς θα είναι η βοήθεια και η προσφορά στους συνανθρώπους σας.

Το πολύ καλό είναι, ότι με αυτό τον τρόπο θα πάψετε να φοβάστε την απώλεια και να δείτε την ζωή με διαφορετικό και πολύ πιο αρμονικό τρόπο.

ΙΧΘΥΣ

Η νέα Σελήνη γίνεται για εσάς τους Ιχθύς στον ενδέκατο οίκο σας. Το εγώ σας σταθεροποιείται και αναγνωρίζεστε μέσα από φίλους και παρέες. Η συμμετοχή σας και η ενασχόληση σας με συλλόγους, ομάδες και κινήματα έχει σκοπό να επικρατήσει η δικαιοσύνη και η αλήθεια ώστε να χτυπηθεί το άδικο και το κατεστημένο που πηγαίνουν τα πράγματα πίσω και όχι εμπρός.

Είναι παρά πολύ εύκολο να ταυτιστείτε με την ιδεολογία και τα θέλω της ομάδος και έτσι να χάσετε την δική σας μοναδική αλήθεια.

Πολλές φιλικές σχέσεις λοιπόν αυτήν την εποχή θα σας δώσουν μεγάλη ψυχική ευχαρίστηση και θα σας κάνουν εξαιρετικά δημοφιλείς και αγαπητούς. Οι γυναίκες θα σας συμπαθούν πάρα πολύ και θα θέλουν να σας περιποιηθούν και να σας εξυπηρετήσουν.

Η σκέψη σας θα είναι λίγο αφηρημένη και χαοτική παρότι θα είναι εστιασμένη στο να εξυπηρετήσει το κοινό καλό. Η πολύ καλή αποδοχή που θα έχετε από τους άλλους μπορεί να μετατρέψει τις φιλίες σε σχέσεις και τις σχέσεις σε φιλίες.

Αυτή η ενασχόληση με συλλόγους και ομάδες μπορεί να σας φέρει επίσης και υλικά αποκτήματα, αφού είναι πολύ πιθανό να σας προσφέρουν κάποια έμμισθη θέση.

Ο υπεύθυνος και αντικειμενικός τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους ωφελεί όλη την ομάδα και βάζει τα πράγματα στην σωστή τους θέση. Η επιρροή που θα έχετε θα σας κάνει να υπερασπιστείτε τις θέσεις και τις ιδέες σας με αρκετό φανατισμό και ίσως αυτό ενοχλήσει εκείνους που θα ήθελαν να επωφεληθούν από την δική σας εύνοια.

Θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια, να καταλάβετε τις πραγματικές προθέσεις όλων όσων σας πλησιάζουν και να τους κρίνετε με γνώμονα την προσφορά τους και μόνον και με αυτόν τον τρόπο θα απολαύσετε την αναγνώριση και την αγάπη όλων.

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr