Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2705 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 13/02/2018 | Διαβάστηκε 491 φορέςαπό τον Σταύρο Μιχαήλο
14990
όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Ζωή & Άστρα' στο www.newtv.gr

 


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ - ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ

15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 

Στις 15 Φεβρουαρίου θα γίνει ταυτόχρονη μερική Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη. Το διπλό αυτό φαινόμενο γίνεται στις 27 μοίρες και 4 πρώτα λεπτά στο ζώδιο του Υδροχόου και η ακριβής ώρα για εμάς εδώ στην Ελλάδα, είναι στις 11 και 4 πρώτα λεπτά το βράδυ.

To αέναο λοιπόν παιχνίδι της Σελήνης με τον Ήλιο ξεκινά για άλλη μια φορά και η Σελήνη μπαίνει μπροστά του και μας κρύβει το φως του πατέρα Ήλιου. Το σκοτάδι που επικρατεί για τον λίγο εκείνο χρόνο που διαρκεί το φαινόμενο της μερικής Έκλειψης μας φέρνει μια ξαφνική συναισθηματική σύγχυση, μια αταξία του νου και μια φοβία.

Αυτή η Έκλειψη συγκεντρώνει πολύ μεγάλη ενέργεια αφού είναι ενεργοποιημένες και οι προηγούμενες εκλείψεις που έγιναν στον ίδιο άξονα Λέοντα - Υδροχόου. Επηρεάζουν καθοριστικά την χώρα μας, που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, και αυτήν την φορά έχει να κάνει με την παράδοση μας, τις άξιες μας, όπως και με την οικογένεια μας.

Μας δηλώνει επίσης ότι σε πολιτικό και εθνικό επίπεδο δεν μας συμφέρει να διαπραγματευτούμε θέματα που έχουν να κάνουν με την ιστορία και τις αξίες μας γιατί το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από αυτό που επιδιώκουμε.

Σε προσωπικό επίπεδο βάλλονται κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών. Επίσης επηρεάζονται και όσοι έχουν πλανήτες κυρίως προσωπικούς στα ζώδια αυτά όπως ακόμα Ωροσκόπο και Μεσουράνημα.

H Νέα Σελήνη μας κρατά λίγο στο σπίτι αφού εκεί μπορούμε να αλλάξουμε και να κατανοήσουμε την θέση μας. Σίγουρα  θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στην διακόσμηση ή να ανανεώσουμε με κάποιο τρόπο την ενέργεια του σπιτιού μας και πολλοί θα θελήσουμε να μετακομίσουμε και αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι στο πλευρό μας.

Η σκέψη μας θα είναι αρκετά υποκειμενική και θα θέλουμε να ανεξαρτητοποιηθούμε  από ότι νιώθουμε ότι μας κρατά δέσμιους στην οικογένεια μας αλλά και στην καριέρα μας που παρεμπιπτόντως θα έχουμε πολύ καλές, δυνατές, και ριζοσπαστικές ιδέες.

Το τετράγωνο του Δία με τον Ερμή που συμπαρασύρει μαζί του και την νέα Σελήνη θα μας φέρει νεύρα, άγχος και μια δυσκολία στην επικοινωνία με τους άλλους. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στις υπερβολές όπως και στον αυθορμητισμό μας. Τάση για πάχος όπως και λαιμαργία παραμονεύουν στην γωνία και μαζί με αυτά ο καναπές και το κρεβάτι μας καλεί σαγηνευτικά να τεμπελιάσουμε και να αφεθούμε στην αγκαλιά του Μορφέα. Γενικά με την οξυδέρκεια και με ανεπτυγμένη την προσοχή μας όλα θα πάνε καλά.

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς η Νέα Σελήνη - μερική Ηλιακή Έκλειψη γίνεται στον ενδέκατο οίκο σας. Νιώθετε ότι πρέπει να πάψετε να είστε ικανοποιημένοι με τα καθημερινά και να συνδεθείτε με κάτι μεγαλύτερο που έχει να κάνει με τα ανθρώπινα ιδεώδη. 

Έτσι μέσα από ανθρωπιστικές ομάδες ή πολιτικούς συλλόγους θα ζητήσετε την αλλαγή και την δικαιοσύνη σε κοινωνικό αλλά και σε κοσμικό επίπεδο. Θα ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες με φίλους αλλά και ομοϊδεάτες σας και έτσι θα επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας.

Οι στόχοι σας θα είναι πολλοί και θα υπάρχει μια αμεταβλητότητα στόχων και σκοπών αφού θα πρέπει να συμμετέχει αλλά και να συμφωνεί και η υπόλοιπη ομάδα μαζί σας. Μια αστάθεια θα υπάρξει και αυτοί που σας έθεταν παραλόγους φραγμούς στην πραγματοποίηση των στόχων σας είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσουν και να σας καθαρίσουν τον χώρο.

Όσοι έχετε σχέση με συγγραφή και γενικότερα με λογοτεχνία θα έχετε αρκετή εύνοια και νέες ιδέες θα ξεπηδήσουν από το μυαλό σας. Θα κάνετε επίσης νέες γνωριμίες και νέους φίλους και αυτή η συναναστροφή σας θα σας ανοίξει νέα πεδία σκέψης και δράσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο δέκατος οίκος σας ενεργοποιείται για εσάς τους Ταύρους σε αυτήν την Νέα Σελήνη - μερική Έκλειψη Ηλίου στις 15/02. Θα νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Θα αναπτύξετε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την καριέρα σας και η σκέψη αλλά και η δράση σας θα είναι συνεχώς εκεί. Βέβαια με αυτήν την μονομανία που σας διακρίνει για να ξεχωρίσετε και να αναδειχθείτε κοινωνικά και εργασιακά κάποιοι από εσάς κινδυνεύετε να πάθετε κατάθλιψη στην περίπτωση που δεν θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Αυτά είναι συναισθήματα που επιφέρει η Έκλειψη σε εσάς.

Παρόλα αυτά ο Ήλιος εκεί είναι παρά πολύ βοηθητικός για εσάς όμως δεν πρέπει να παραμελείτε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Η προβολή και η δημοφιλία που θα έχετε θα σας κάνει να κρύψετε τα συναισθήματα σας και τις ευαισθησίες σας αφού αυτά είναι αντίθετα για μια επιτυχημένη καριέρα.

Τελικά όσο πετυχημένοι και αυτάρκεις να νιώσετε πάντα θα υπάρχει μέσα σας το μικρό παιδί που θα ζητά να παίξει, να χαρεί και να αγαπηθεί.

Η ευφυΐα σας θα είναι αρκετά οξυμένη και θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των επαγγελματικών σας σχεδίων. Εάν την χρησιμοποιήσετε αυτήν την περίοδο πολύπλευρα θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε και τις επαγγελματικές ανάγκες σας αλλά και τις συναισθηματικές με αποτέλεσμα να νιώσετε ικανοποίηση και ισορροπία σε πρακτικό, συναισθηματικό αλλά και σε ψυχικό επίπεδο.

ΔΥΔΙΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη - μερική Ηλιακή Έκλειψη γίνεται στον ένατο οίκο για εσάς τους Διδύμους στις 15/02. Τα μακρινά ταξίδια θα έχουν κυρίαρχη θέση στη ζωή σας και αυτά εκτός από γεωγραφικά μπορεί να είναι φιλοσοφικά ή μεταφυσικά.

Είναι πολύ καλή εποχή να μάθετε ξένες γλώσσες αλλά και να ασχοληθείτε με τα ήθη, τα έθιμα όπως και με την κουλτούρα άλλων λαών και αυτό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να ταξιδέψετε και να μάθετε.

Ακόμα θα έχετε ανεπτυγμένη φιλοσοφική διάθεση και θα σας απασχολήσουν έντονα φιλοσοφικά αλλά και θρησκευτικά ζητήματα που ίσως να αποτελέσουν αφορμή να κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας.

Θα είστε επίσης αρκετά καλοί σύμβουλοι για τους άλλους αφού θα μπορείτε να διακρίνετε το βάθος και όχι μόνο την επιφάνεια των πραγμάτων.

Ευνοούνται οι σχέσεις με ανθρώπους από το εξωτερικό όπως επίσης και οι σπουδές στο εξωτερικό. Θα έχετε μεγάλη διάθεση για έρευνα όπως επίσης θα είστε αρκετά διπλωμάτες.

Όσοι από εσάς σκέπτεστε να μετακομίσετε στο εξωτερικό είναι πολύ καλή περίοδος. Αυτές τις μέρες εκεί που ο νους δεν μπορεί να δώσει λύση την σκυτάλη την παίρνει το συναίσθημα και με αυτόν τον τρόπο θα λειτουργείτε και θα βρίσκετε όμορφες και πρωτότυπες επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου - μερική Έκλειψη Ηλίου, γίνεται στον όγδοο οίκο για εσάς τους Καρκίνους στις 15/02. Αυτήν την περίοδο νιώθετε την ανάγκη να ελέγξετε οτιδήποτε βρίσκεται στο περιβάλλον σας, ανθρώπους και καταστάσεις αλλά και να τα κατευθύνετε εκεί που πιστεύετε ότι σας εξυπηρετούν.

Μεγάλη ερευνητική ικανότητα σας διακρίνει και θέλετε να μαθαίνετε με οποιονδήποτε τρόπο τα μυστικά των άλλων, αφού έτσι νιώθετε ότι μπορείτε να τους χειριστείτε καλυτέρα. Το αντίθετο όμως συμβαίνει με εσάς αφού δεν εμπιστεύεστε τους άλλους και με μεγάλη δυσκολία αποκαλύπτετε πράγματα για εσάς.

Από οικονομικής πλευράς είναι μια σχετικά καλή περίοδος να πάρετε χρήματα από άλλες πήγες εκτός από την εργασία σας. Ευνοείστε να πάρετε μια κληρονομιά ή να σας επιστρέψουν χρήματα που σας οφείλουν.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που είναι χειριστικές, ύπουλες και ανορθόδοξες. Ακόμα και με τις σχέσεις σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί θα δημιουργηθούν κρίσεις οι οποίες θα φέρουν στην επιφάνεια παλιά πάθη και είναι κακή εποχή για εσάς να διαχειριστείτε τέτοιες καταστάσεις.

Πολλές φορές αυτές τις μέρες θα νιώθετε τις οικονομικές ευκαιρίες αλλά δεν θα εμπιστεύεστε εύκολα το ένστικτο σας. Επειδή λοιπόν θα έχετε αυτήν την συναισθηματική ανασφάλεια θα θελήσετε να βρείτε ασφάλεια συναισθηματική μέσα από το σεξ.

Αυτό φυσικά δεν θα σας δώσει λύση καθώς η επιβεβαίωση μέσω των άλλων είναι πάντα προσωρινή ενώ θα πρέπει να εμπιστευτείτε το πολύ καλό ένστικτο που διαθέτετε αυτήν την εποχή.

ΛΕΩΝ

Ο έβδομος οίκος σας διεγείρετε για εσάς τους Λέοντες σε αυτή την  Νέα Σελήνη - μερική Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 15/02. Θα έχετε κάποια προβλήματα συνεννόησης με τους άλλους αφού πολλές φορές ο εγωισμός σας δεν θα σας αφήνει να βλέπετε αντικειμενικά τα θέματα.

Θα επηρεάζεστε εύκολα από εξωτερικούς παράγοντες και αυτήν την υπερευαισθησία σας θα την εισπράττει η σχέση σας ή οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεστε. Αυτή την εποχή έχετε μεγάλη ανάγκη να πάρετε μέρος σε κοινωνικές συναναστροφές ενώ καλό είναι να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ακόμα και μέσω συμβούλων ή δικηγόρων αν υπάρχουν τέτοια θέματα.

Η αστάθεια που επικρατεί στις σχέσεις σας θα σας φέρει σε αμηχανία και θα είστε αρκετά ευερέθιστοι αλλά και υπερπροστατευτικοί. Όσοι έχετε σοβαρή σχέση πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα είτε να δεσμευθείτε είτε να χωρίσετε.

Ιδιαίτερη εύνοια υπάρχει για συνεταιρισμούς, παρέες, φίλους και κοινωνικές συναναστροφές που σας κάνουν πολύ κοινωνικούς και παρά πολύ διπλωμάτες.

Όσοι είστε αδέσμευτοι αυτήν την εποχή θα αναζητήσετε έναν σύντροφο έξυπνο με πολύ χιούμορ αρκετά διπλωμάτη και πολύ διανοητικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα του είστε πλήρως αφοσιωμένοι.

Τελικά εκείνο που θα εισπράξετε εξαρτάται από το πώς θα εκφράσετε την διπλωματικότητα και την συντροφικότητα που εκπέμπετε στους άλλους και κατά πόσον θα μπορέσετε να ισορροπήσετε την συναισθηματική σας ανασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου - μερική Έκλειψη Ηλίου στις 15/02 γίνεται για εσάς τους Παρθένους στον έκτο οίκο σας. Αρκετή διάθεση για δουλειά θα έχετε αυτήν την περίοδο και αυτό συμβαίνει γιατί νιώθετε ότι μέσα από αυτό θα τελειοποιηθείτε στην εργασία σας.

Είναι πολύ καλό αυτό βέβαια αφού σας προωθεί και σας βελτιώνει αρκετά αλλά χρειάζεται αρκετή προσοχή για να μην γίνετε ψυχαναγκαστικοί. Η καλή διεκπεραίωση των θεμάτων της καθημερινότητας και η πρακτικότητα σε όλους τους τομείς σας ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Δίνετε μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια, έχετε επιμονή με την καθαριότητα και δείχνετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υγεία σας. Είστε υπερδραστήριοι αλλά θα σας δημιουργηθεί και αρκετό άγχος για τα προλάβετε όλα.

Πρέπει  αυτήν την εποχή να αποκτήσετε μια ιδιαίτερη σχέση με τον εαυτό σας, να τον φροντίσετε από ιώσεις και να αλλάξετε τον τρόπο διατροφής σας με ελαφρύτερα και συχνότερα γεύματα.

Αν και είστε σκληροί και άοκνοι δουλευτές και εισπράττετε την εύνοια των προϊστάμενων σας ενδέχεται να συμβούν αλλαγές ή ακόμα και εργασιακές μεταβολές που θα είναι αντίστοιχες των δικών σας προσπαθειών. Καλό θα είναι αυτήν την περίοδο να μην εργάζεστε σε χώρους που είστε απομονωμένοι από τους συνάδελφους σας αλλά σε χώρους με κόσμο γιατί αυτό θα κάνει μεγάλο καλό στην ψυχολογία σας.

Ασχοληθείτε περισσότερο με το σώμα σας κάνοντας γυμναστική και βελτιώνοντας την διατροφή σας. Μην γίνεστε εμμονικοί με την καθαριότητα και την απόλυτη τάξη και μέσα από αυτόν τον δρόμο η Νέα Σελήνη θα σας δώσει πολύ όμορφες νέες ιδέες που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον όποιο αντιλαμβάνεστε την ζωή.

ΖΥΓΟΣ

O πέμπτος οίκος σας έχει την τιμητική του σε αυτήν την Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου -  μερική Ηλιακή Έκλειψη στις 15/02 για εσάς τους Ζυγούς. Θα θελήσετε να βγείτε από το σπίτι, να μιλήσετε, να βρείτε φίλους και γνωστούς και να διασκεδάσετε μαζί τους.

Σας έλκει επίσης πολύ αυτήν την περίοδο το θέατρο, ο κινηματόγραφος, οι αίθουσες τέχνης όπως και η μουσική. Η τάση που έχετε για αυτοπροβολή και επιβεβαίωση από τους άλλους, σας βάζει σε μια ανταγωνιστική θέση από όπου μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις αλλά και ζήλεια.

Καλό είναι να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα στον τομέα εκείνο που δραστηριοποιήστε αλλά χρειάζεται προσοχή να μην υπερβάλετε καθώς το ρίσκο θα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της δημιουργίας σας.

Αρκετοί από εσάς θα στραφούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα παιδιά τους και θα περάσουν αρκετό χρόνο μαζί τους διασκεδάζοντας και δίνοντας τους πολύ παιχνίδι, χαρά και αγάπη.

Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια και μεγάλη αποδοχή και δημοφιλία στο γυναίκειο ιδιαίτερα φύλο. Σαν Ζυγοί που είστε η μοναξιά δεν σας ταιριάζει και αυτή είναι μια  πολύ καλή συγκυρία για εσάς. Επίσης θα έχετε μεγάλη εύνοια να σχετιστείτε  με άτομα μικρότερης ηλικίας.

Καλά τα νέα λοιπόν για εσάς και το μόνο που χρειάζεται να προσέχετε είναι να μην υπερβάλετε στην εμφάνιση αλλά και στον λόγο σας γιατί θα χαρακτηριστείτε κιτς και αλαζόνες.                              

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου - μερική Έκλειψη Ηλίου γίνεται στον τέταρτο οίκο σας στις 15/02 για εσάς τους Σκορπιούς. Η ανάγκη σας για οικογενειακή ζωή, η επιστροφή στις ρίζες σας και ο αυτοπροσδιορισμός σας μέσα στην πατρική σας οικογένεια επανέρχεται στο φως και αρχίζετε να ψάχνετε και να ξαναθυμάστε καταστάσεις, θέματα και συμπεριφορές που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους και τώρα μάλλον έφτασε η ώρα να ολοκληρωθούν.  

Μπορεί να ξεκαθαριστούν κάποιες παρεξηγήσεις με την πατρική σας οικογένεια και να μπουν καινούργιες βάσεις στον τρόπο που αντιμετωπίζατε πρόσωπα και καταστάσεις της οικογένειας σας ή στον τρόπο που σας αντιμετώπιζαν εκείνοι. Όσοι χρειάζεστε βοήθεια από αυτούς θα την έχετε και η συμπαράσταση που θα βρείτε θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Θα κλειστείτε αρκετά στον εαυτό σας και το σπίτι για εσάς τους Σκορπιούς θα αποτελέσει καταφύγιο αλλά και ησυχαστήριο. Εκεί θα τακτοποιείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας και από  εκεί θα παίρνετε κουράγιο και δύναμη για να βιώσετε με θάρρος και την γνωστή σας υπομονή και επιμονή την επομένη μέρα.

Οι ασχολούμενοι με κτηματομεσιτικά, χώρους εστίασης και αλλά παρόμοια επαγγέλματα θα έχετε εύνοια και θα ξεκαθαρίσετε οικονομικά την ψείρα από το στάρι.

Το σπίτι λοιπόν είναι ο χώρος στον οποίο νιώθετε άνεση και χαρά και αυτήν την εποχή θα δέχεστε πολλούς γείτονες, φίλους αλλά και τα αδέρφια σας και θα απολαμβάνετε μαζί πολύ όμορφες και συναισθηματικές βραδιές που θα σας ξυπνήσουν παλιές μνήμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τρίτος οίκος σας διεγείρεται για εσάς τους Τοξότες σε αυτήν την Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου -  μερική Ηλιακή Έκλειψη στις 15/02. Θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και παρά πολύ ευχάριστοι στους φίλους και στις παρέες σας.

Τα καφέ και κάθε είδους χώρος συνάντησης γίνονται καθημερινή σας συνήθεια και εκεί συζητάτε διάφορα ελαφριά συνήθως θέματα όπως και θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και την πολιτική.

Τα ενδιαφέροντα σας θα είναι πολύπλευρα και πολυποίκιλα και η επικοινωνία θα κυριαρχήσει στην ζωή σας. Όσο περισσότερο όμως επικοινωνείτε με τους άλλους τόσο περισσότερο νιώθετε ότι έχετε να μάθετε ακόμα πολλά. Έτσι, ψάχνετε συνεχώς να μάθετε περισσότερα και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.

Είναι πολύ καλή περίοδος για όσους ασχολούνται με την δημοσιογραφία αλλά και για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν και να πάρουν νέες γνώσεις.

Όμως θα υπάρχει μια υποκειμενικότητα και μια ευμεταβλητότητα στην διάθεση σας που αρκετές φορές μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με τους άλλους, αλλά μην ξεχνάτε ότι με την Έκλειψη κάτι παύει να υπάρχει στη ζωή σας και αυτό που εκλείπει είναι για καλό μας.

Από την άλλη η Νέα Σελήνη μας καλεί να κάνουμε νέα ξεκινήματα, άρα ότι είναι να φύγει θα φύγει και θα κάνει την ζωή μας καλύτερη και πιο ευχάριστη. Τα αδέλφια σας θα έρθουν πιο κοντά σας αυτήν την περίοδο και σε συνδυασμό με την αυξημένη οξυδέρκεια σας θα περάσετε μαζί τους διαστήματα ανεμελιάς και χαράς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς τους Αιγόκερους ο δεύτερος οίκος σας έχει την τιμητική του στην Νέα Σελήνη - μερική Ηλιακή Έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου. Οι προσπάθειες που καταβάλετε στην εργασία σας θα πιάσουν τόπο και θα έχετε οικονομική άνοδο και επιτυχία.

Πρέπει βέβαια να μην περιμένετε από τους άλλους να σας αναγνωρίσουν αλλά να προβάλετε τον εαυτό σας από μόνοι σας. Μέσα λοιπόν από την απόκτηση χρημάτων με τον δικό σας κόπο, θα νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια.

Θα είστε αρκετά γενναιόδωροι με τους άλλους αλλά θα απαιτήσετε να σας επιβραβεύσουν και να σας ανταμείψουν για αυτό. Παράλληλα θα αναπτύξετε και μια συντηρητικότητα που φαίνεται καταρχάς καλή αλλά μπορεί να σας τελματώσει και να αρνηθείτε να αναπτυχθείτε.

Η αγάπη για σταθερότητα θα σας οδηγήσει να φτιάξετε το δικό σας σύστημα αξιών όχι μόνον στο οικονομικό πεδίο αλλά και στο συναισθηματικό.

Όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το κοινό, ξενοδόχοι, κτηματομεσίτες αλλά και όσοι ασχολούνται με επαγγέλματα ομορφιάς ευνοούνται και είναι πολύ καλή περίοδος για καινούργια ξεκινήματα.

Ίσως κατηγορηθείτε από τους γύρω σας ότι αργείτε να εκφράσετε την σκέψη σας και ακόμα περισσότερο, ότι αργείτε να αποφασίσετε και να δράσετε και ίσως αυτό τους εκνευρίζει. Η αλήθεια είναι ότι θέλετε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα και με αυτόν τον τρόπο τελικά κερδίζετε.

Η ανάγκη σας λοιπόν για υλική ασφάλεια με την δική σας δουλειά και πρωτοβουλία θα ευοδωθεί και σας κάνει να νιώθετε πολύ όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη - μερική Έκλειψη Ήλιου στις 15/02 επιδρά στον πρώτο οίκο σας για εσάς τους Υδροχόους. Έντονη τάση για ανεξαρτησία θα σας διακρίνει και θα έχετε την απαίτηση από τους άλλους να σας δέχονται και πολλές φορές να συμφωνούν μαζί σας για αυτό που είστε και όχι για το αν έχετε αντικειμενικά δίκιο.

Σας διακρίνει ο δυναμισμός, ο ενθουσιασμός, η ζωτικότητα και ότι κάνετε το κάνετε με ιδιαίτερη θέρμη και πολλές φορές φανατισμό. Ο εγωισμός εδώ θέλει ιδιαίτερη προσοχή αφού ακόμα και τα οικογενειακά πρότυπα υποχωρούν και θα προσπαθήσετε να φτιάξετε νέα δικά σας που συνήθως στερούνται γερών και υγιών βάσεων.

Η συμπεριφορά σας λοιπόν θα βασίζετε περισσότερο στο ένστικτο και λιγότερο στην λογική και πολλές φορές θα πεισμώνετε και θα φέρεστε σαν μικρά παιδιά. Η καλή πλευρά της επιρροής είναι η προσωπικότητα σας που θα εκπέμπει μαγνητισμό και μαγεία.

Ακόμα θα είσαστε αρκετά συναισθηματικοί, ευαίσθητοι αλλά και αρκετά κυνικοί με τους γύρω σας. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και έμποροι θα έχετε αρκετή εύνοια αφού χωρίς να το πολυψάχνετε θα σας παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες.

Η παρορμητικότητα που θα σας πιάσει θα σας κάνει να μην πολυσκέφτεστε πριν απαντήσετε έτσι δεν θα αφήνετε τους άλλους να ολοκληρώσουν την φράση τους και θα τους διακόπτετε για να μιλήσετε.

Αυτό βέβαια θα είναι αιτία διαφωνιών και καυγάδων ειδικά με την σχέση σας και τους συνεργάτες σας αφού θα θεωρείτε ότι ξέρετε τα πάντα και πρέπει να διδαχτούν από εσάς.

Χρειάζεται λοιπόν να παίρνετε βαθιά ανάσα πριν μιλήσετε για να πάρει το σωστό οξυγόνο ο εγκέφαλος και έτσι θα εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο την ευστροφία που έχετε αυτή την εποχή.

ΙΧΘΥΕΣ                                        

Ο δωδέκατος οίκος σας έχει την τιμητική τους για εσάς τους Ιχθύες στην Νέα Σελήνη - μερική Έκλειψη Ήλιου στις 15 Φεβρουαρίου. Ο ρομαντισμός, η φαντασία, αλλά και οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν στην ζωή σας αυτήν την περίοδο.

Η φυγοπονία με την όποια θα αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα θα συσσωρεύσει τα θέματα σας και σιγά σιγά θα αρχίσουν να γίνονται προβλήματα αξεπέραστα κάποιες φορές. Επίσης κάποιοι από τον στενό αλλά και ευρύτερο κύκλο σας, σας επιβουλεύονται και το κακό είναι ότι δεν το καταλαβαίνετε και τις περισσότερες φορές αυτά τα άτομα τα θεωρείτε και φίλους σας.

Κάποιες άλλες φορές η δειλία και η αναβλητικότητα που σας διακρίνει θα στραφεί εναντίον σας και θα κάνετε κακό στον ίδιο σας τον εαυτό.

Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στην κατανάλωση φαρμάκων αφού η πιθανότητα αλλεργίας και δηλητηρίασης είναι μεγάλη όπως επίσης και η κατανάλωση αλκοόλ που θα σας φέρει μεγάλη θολούρα. Αισθάνεστε από την άλλη απομονωμένοι και προτιμάτε να μείνετε σπίτι και να κοιμηθείτε.

Νιώθετε ότι είστε ψυχολογικά ευάλωτοι ενώ για κάποιο περίεργο λόγο όσοι σας πλησιάζουν σας μιλούν για άσχημα θέματα όπως για αρρώστιες, περιέργους θανάτους και αλλά τέτοια μακάβρια θέματα.

Θα διαθέτετε βέβαια μεγάλη διαίσθηση και θα μπορείτε με κάποιο τρόπο να διεισδύετε στον συνομιλητή σας και αυτό θα σας δώσει αρκετές απαντήσεις σε απορίες που έχουν να κάνουν με ψυχικά και πνευματικά θέματα.

Πρέπει να βάλετε την λογική πάνω από το συναίσθημα, την προσπάθεια πάνω από την απογοήτευση και αυτά θα τα καταφέρετε με κόπο αλλά και αυταπάρνηση.

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr