Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2715 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 15/02/2018 | Διαβάστηκε 231 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Παρασκευή 16/2/2018

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα βελτιώνει κατά πολύ τα αισθηματικά σας. Διασκεδάστε το βράδυ με το σύντροφό σας και ανανεώστε την σχέση σας μαζί του. 

ΤΑΥΡΟΣ
Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε εύκολα από τα πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε, εγγυώνται πως η σχέση σας θα διατηρηθεί επί μακρόν, αρκεί να υπάρχουν υγιείς βάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα σήμερα σας κάνει να αναζητάτε περισσότερο το ερωτικό πάθος και στις σαρκικές απολαύσεις, εγκαταλείποντας κάθε ίχνος ρομαντισμού. 

ΛΕΩΝ
Η σχέση σας σήμερα ομαλοποιείται απ’ τις καταστάσεις που προκύπτουν και η σημερινή μέρα συνωμοτεί με το μέρος σας και σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο μεγαλύτερο μέρος του οι συγκυρίες που προκύπτουν αποδεικνύονται θετικές στη ζωή των δεσμευμένων και βάλσαμο για τους αδέσμευτους που αναπτύσσουν υγιείς γνωριμίες. 

ΖΥΓΟΣ
Εάν ζήσατε αβέβαια παιδικά χρόνια θα θέλετε να είστε σίγουροι πριν συνδεθείτε. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε μία σύντομη ερωτική περιπέτεια. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα θέλετε να παίξετε για να τραβήξετε την προσοχή του συντρόφου σας. Προσέξτε όμως καθώς δεν θα ανεχτεί τις ιδιοτροπίες σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα ευνοούνται ιδιαίτερα οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο, οι συναναστροφές σας και οι οποιεσδήποτε αισθηματικές σας συναντήσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά γοητευτικοί θα είστε και σήμερα κερδίζοντας τα συναισθήματα ατόμων μικρότερών από εσάς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σιγουρευτείτε πως ο σύντροφος δεν ονειροβατεί και ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες που κάνετε για τη διατήρηση του δεσμού σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα αφυπνιστούν πηγαία συναισθήματα έντονης δημιουργικότητας, αγάπης και έρωτα που θα είναι ελεγχόμενα και εκλογικευμένα. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr