Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2686 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 16/02/2018 | Διαβάστηκε 275 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Σαββατοκύριακο 17-18/2/2018 

Για Σάββατο 17/2 

ΚΡΙΟΣ
Ίσως να αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα καθώς θα δείτε την πραγματική όψη του έρωτα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Όσο προχωρούν οι ώρες τόσο και πιο έντονα θα παρουσιάζετε στις ερωτικές σας εκδηλώσεις. Μοναδικές ικανοποιήσεις συνοδεύσουν το βράδυ σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές, αρκεί να παραμερίσετε κάθε εγωιστική τάση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας και τα νεύρα σας τα εκδηλώνετε στο ταίρι σας. 

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφο σας. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής θα φορτίσει αρνητικά τη σχέση σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η σημερινή βραδιά σκηνοθετεί ευχάριστες στιγμές στην αισθηματική σας ζωή. Όσο για τους αδέσμευτους, υπάρχουν θετικές προοπτικές. 

ΖΥΓΟΣ 
Οι θετικές συγκυρίες θα συνδέσουν αισθηματικά με επαγγελματικά. Η συμπεριφορά σας θα γοητεύσει τα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σας είναι δύσκολο να προβάλλετε τις απαιτήσεις που έχετε απ’ τη σχέση σας. Το σκηνικό της σημερινής μέρας σας παρασύρει σε συναισθηματικές ακρότητες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Εκφράστε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Αρκετοί Τοξότες θα αναζητούν τον μεγάλο έρωτα που μπορεί να καλύψει τα συναισθηματικά τους κενά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μιλήστε με το σύντροφό σας και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Φροντίστε να μην προβάλλετε εγωισμούς χωρίς αιτία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η διάθεσή σας σήμερα, συνδυάζεται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και σας προτρέπουν να ζήσετε ευχάριστες και έντονες στιγμές. 

ΙΧΘΕΙΣ 
Σκέψεις και αυτοκριτική σας συντροφεύουν τονίζοντας την εσωστρέφεια σας. Αν συνεχίσετε αυτή τη συμπεριφορά, υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσεις σας. 

 

Για Κυριακή 18/2  

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα είστε κατά κάποιο τρόπο ανασφαλείς σχετικά με τα όσα έχετε να δώσετε και θα έχετε εμμονές όσον αφορά τα λάθη παρελθόντος σας. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι ερωτικές σας φαντασιώσεις, επηρεασμένες απ’ τις συνθήκες σήμερα θα είναι γεμάτες από παθιασμένες επιθυμίες που μάλλον δεν θα τις εκπληρώσετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σας αρέσει να παίζετε με το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς να του δίνετε σαφείς ενδείξεις. Αν δεν σας ελκύει αφήστε τον να αποδράσει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Μια βόλτα, ή ένα απλό μπουκέτο λουλούδια - μπορεί να κάνουν το άτομο που τα δέχεται από εσάς να νιώσει βασιλιάς ή βασίλισσα. 

ΛΕΩΝ
Εγκαρδιότητα θα υπάρξει στη σχέση σας και μία εσωτερική ανάγκη θα διαμορφώσει τον ψυχισμό σας για να το ρίξετε έξω. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι βαθιές και ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν εδώ και καιρό στην προσωπική σας ζωή θα σας κάνουν να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο. 

ΖΥΓΟΣ 
Έντονα θα είναι σήμερα τα συναισθήματά σας που επηρεάζονται απ’ τις καταστάσεις που προκύπτουν και σας βοηθούν να προσεγγίσετε το ταίρι σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ο σύντροφος ενδέχεται να έχει αντίθετη άποψη από τη δική σας σε θέματα σχέσεων και αισθητικής. Το βράδυ θα σας γοητεύσει με την παρουσία του. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται μια παθιασμένη ερωτική ζωή που θα προέρθει απ’ το σκηνικό που προκύπτει και θα επουλώσει τις συναισθηματικές σας πληγές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμφανίζετε μία ανταγωνιστική διάθεση προς το σύντροφό σας που θα μπορέσει να διοχετευθεί είτε σε κοινές δραστηριότητες είστε σε ανταγωνιστικά σπορ. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα νιώσετε αισθηματική ισορροπία μετά από κάποιες αναταραχές. Η έκφρασή σας θα αποκτήσει γλυκύτητα και θα προσεγγίσετε καλύτερα τον άνθρωπό σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα με τις καταστάσεις όπως τις εμφανίζει, σας κάνει ανασφαλείς στα αισθηματικά σας και σας δυσκολεύει να προβάλετε τις επιθυμίες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr