Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2676 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 12/03/2018 | Διαβάστηκε 289 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τρίτη 13/3/2018 

ΚΡΙΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα σας κάνουν αδικαιολόγητα κτητικούς προς το σύντροφό σας. Προσέξτε γιατί δεν θα ανέχεται για πολύ αυτή τη συμπεριφορά. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Βγείτε και αποκαλύψτε τα συναισθήματα σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συναισθήματα και εμπειρίες από παλιές σχέσεις που σας πλήγωσαν θα εμφανιστούν στη σκέψη σας κάνοντας την ερωτική σας ζωή να περνά από φάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό που χρειάζεστε είναι Αγάπη. Η ζωή σας ανταμείβει. Έτσι φαίνεται να σας ψιθυρίζει η μέρα σήμερα φέρνοντας σας καινούργια πρόσωπα. 

ΛΕΩΝ
Μπορεί να διστάζετε να μιλήσετε στον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας, ή να μην τον προσεγγίζετε γιατί φοβάστε πως θα ρίξετε τον εγωισμός σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ερωτικός σας σύντροφος καταφέρνει και πάλι με τη συμπεριφορά του και τις εκπλήξεις του … να φτιάξει και πάλι τη διάθεσή σας. 

ΖΥΓΟΣ
Εμφανίζεστε κτητικοί και αδικαιολόγητα καταπιεστικοί. Με αυτό τον τρόπο ή θα προκαλέσετε αντιπαραθέσεις ή θα απομακρύνετε το ταίρι σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ήμερα σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές αρκεί να αφήσετε το συναισθηματικό σας κόσμο να προβάλλει τις επιθυμίες του. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα αισθηματικά σήμερα επικρατεί μία χαώδη κατάσταση καθώς απ’ τη μία αναζητάτε συγκινήσεις και απ’ την άλλη μία σχέση που θα σας προσφέρει ασφάλεια. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα ευνοηθεί. Οι περισσότεροι από εσάς θα θέλουν να απολαύσουν τον έρωτα και θα θέλουν να προσφέρουν στο σύντροφό τους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην είστε και πάρα πολύ κατηγορηματικοί, έστω και αν υπάρχει διαφορετική άποψη απ’ το σύντροφό σας. Θα θέλετε να ψυχαγωγηθείτε με την παρέα σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η ανάγκη σας να εκφραστείτε βρίσκει διέξοδο στις αισθηματικές αναζητήσεις. Το βράδυ θα θέλετε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr