Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2688 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 19/03/2018 | Διαβάστηκε 711 φορές
από τον Ανδρέα Παπιδά
14990ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ

Ο θεός Ερμής γέννημα του Δία και της Μαίας ήταν για τους αρχαίους Έλληνες ο Θεός του λόγου, της ευγλωττίας, ο εφευρέτης των γραμμάτων και των αριθμών.

Συνδεόταν επίσης με την Αστρονομία και το εμπόριο αφού εφηύρε  τα μέτρα και τα σταθμά. Η ελαστικότητα και η πλαστικότητα του τον ανέδειξαν επίσης σε προστάτη της νεότητας και της άθλησης. Σαν αγγελιοφόρος του Δία εφηύρε και την παντομίμα αφού όταν δεν μπορούσε να συνεννοηθεί λεκτικά συνεννοούνταν με κινήσεις των χεριών.

Ακόμα ήταν ερωτιάρης και πολύ ζωηρός όπως και μικροαπατεώνας. Έτσι οι προγονοί μας τον είχαν και προστάτη των κλεφτών. Ανάμεσα στις πολλές ερωτικές του περιπέτειες, ξεχωρίζει αυτή με την νύμφη Δρυόπη που γέννησε τον Πάνα, τον τραγοπόδαρο θεό διαστροφικού έρωτα.   

Για την σύγχρονη αστρολογία κυβερνά το ζώδιο των Διδύμων και της Παρθένου. Αντιπροσωπεύει την πρακτική σκέψη, την διανοητικότητα του ανθρώπου και την ποιότητα του μυαλού του. Επίσης τα αδέρφια μας και την σχέση μας με αυτά, τους γείτονες, τα ταξίδια, τις αγοροπωλησίες, τις δημόσιες σχέσεις, τις εκδόσεις, τα ραντεβού, τη διαφήμιση, τις διαδικτυακές υπηρεσίες σε καθημερινό επίπεδο, τους διανομείς, τους δάσκαλους, τη βασική εκπαίδευση και τα μίντια.

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος κάθε τέσσερις περίπου μήνες οπότε άλλες χρονιές έχουμε τρείς περιόδους αναδρομής και κάποιες άλλες τέσσερις περιόδους αναδρομής. Η διάρκεια κάθε αναδρομής είναι από 20 έως 24 μέρες και τα μεγαλύτερα θέματα τα δημιουργεί τις πρώτες και τις τελευταίες μέρες της αναδρομής του.

Τα οικονομικά και το εμπόριο έχουν καθοδική πορεία όπως επίσης τα χρηματιστήρια και κάθε είδους συναλλαγή. Οι επενδύσεις, τα συμβόλαια, οι αγορές και οι συμφωνίες έχουν άδοξο τέλος και είναι πραγματικά μάταιο να συνεννοηθείτε ακόμα και για πολύ απλά ζητήματα.

Δίκες αναβάλλονται και οι δικαστικές αποφάσεις δεν είναι οι καλύτερες και οι δικαιότερες. Τηλέφωνα, κομπιούτερ, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και ότι μηχάνημα έχει να κάνει με επικοινωνίες πολύ πιθανόν να έχει πρόβλημα.

Ο ανάδρομος Ερμής είναι πάρα πολύ καλός για έρευνα σε όλα τα ζητήματα. Πολλοί ικανοί για έρευνα είναι και όλοι όσοι είναι γεννημένοι με ανάδρομο Ερμή. Είναι ένας Ερμής αυστηρός σε θέματα ηθικής, φαίνετε πολλές φορές αφελής αλλά δεν είναι, κάνει ότι του καρφώνετε στο κεφάλι και δεν υπολογίζει τις συνέπειες, δεν ξεχωρίζει το ασήμαντο από το σημαντικό, γίνετε εύκολα σνομπ και αρνείται να αφιερώσει παραπάνω χρόνο από εκείνον που νομίζει (αυθαίρετα βέβαια) ότι είναι αρκετός. Ακόμη δεν ανέχεται να τον ενοχλεί κάποιος και οι αντιδράσεις του στις προκλήσεις, είναι απρόβλεπτες και παρορμητικές.

                          ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Η αναδρομή του Ερμή ξεκινά στις 24 - 3 - 2018  και ώρα 2:19΄ το πρωί στις 16 μοίρες και 50΄ λεπτά του Κριού. Βέβαια η επιρροή του αρχίζει από τις 22 του μηνός Μαρτίου όπου κάνει στάση και ουσιαστικά τελειώνει στις 16 Απριλίου όπου αρχίζει την κανονική του πορεία.

Από τις 16 μοίρες και 50΄ λεπτά του Κριού θα γυρίσει πίσω μέχρι τις 4 μοίρες και 51΄ λεπτά του ίδιου ζωδίου. Στις 4,5 και 6 του μηνός Απριλίου θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο. Αυτή η όψη θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ισχύ του φαινομένου καθώς θα υπάρξουν μεγάλες ρήξεις, καυγάδες, χωρισμοί που θα είναι οριστικοί, απώλειες, ατυχήματα όπως και μεγάλη επιθετικότητα σε οικονομικό, κοινωνικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Αρκετή προσοχή και μεγάλη υπομονή χρειάζεται να δείξουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι το 1ο και το 2ο δεκαήμερο.

Επανασυνδέσεις  και επαναφορές παλαιών σχέσεων, συνεργατών και φίλων θα έχουν κυρίως πρόσκαιρο αποτέλεσμα. Η επιρροή αυτή αφορά κυρίως τα ζώδια της φωτιάς δηλαδή Κριούς, Λέοντες και Τοξότες όπως και τα Ζώδια του αέρα Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους καθώς και όσους έχουν πλανήτες στις μοίρες αυτές.

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr