Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2712 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 20/03/2018 | Διαβάστηκε 201 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τετάρτη 21/3/2018 

ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Εντυπωσιάζετε με την γοητευτική σας παρουσία, τους τρόπους σας και την αυτοπεποίθησή σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Προσέξτε να μην γίνετε παρορμητικοί και πείσμονες σε στις ιδέες σας. Η στάση σας θα προκαλέσει αρνητικά το σύντροφό σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παρουσία των προβλημάτων, θα σας δώσει την ώθηση για κάποια διαφορετική αντιμετώπιση.  Η μέρα σας δημιουργεί συγκινησιακές εκρήξεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι καταστάσεις όπως προκύπτουν σήμερα, φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας με τον σύντροφο. 

ΛΕΩΝ
Θα ξεφαντώσετε με το ταίρι σας. Περάστε ευχάριστα και απομακρυνθείτε απ’ τις δυσκολίες που εμποδίζουν την ανάπτυξη της σχέσης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλό θα είναι, να διαχωρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας που τα έχετε μπερδέψει με αποτέλεσμα να δημιουργείτε συναισθηματική σύγχυση. 

ΖΥΓΟΣ
Κάποια καλά νέα από τη μια και η λύση κάποιων παλιών προβλημάτων από την άλλη φέρνει η σημερινή μέρα στα αισθηματικά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μία παρόρμηση θα σας οδηγήσει στη δημιουργία εφήμερων δεσμών. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα είναι θαυμάσια για τους δεσμευμένους. Όσο για τους αδέσμευτους, μην χάνουν τις ελπίδες τους… κάτι προβάλει στον ορίζοντα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφό σας. Όσο για τους αδέσμευτους κάποιο πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον τους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου  σας. Μην ανοίξετε συζήτηση για κρίσιμα θέματα της σχέσης σας. Ας είστε και λίγο υποχωρητικοί. 

ΙΧΘΕΙΣ
Εκδηλώστε στο σύντροφό σας όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση! Η μέρα σας βοηθά να ζήσετε τον Έρωτα. Προβάλετε επιθυμίες! 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr