Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2703 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 29/03/2018 | Διαβάστηκε 710 φορέςαπό τον Σταύρο Μιχαήλο
14 990
όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Ζωή & Άστρα' στο www.newtv.gr2η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 

Η 2η Πανσέληνος του Μαρτίου λέγεται και Μπλε Σελήνη (BLUE MOON). Γίνεται στις  31 - 3 - 2018, 14:36 ώρα Ελλάδος στις 10 μοίρες και 44΄ του Ζυγού. Είναι λοιπόν μια επιπλέον Πανσέληνος μέσα στο έτος.

Τα περισσότερα έτη έχουν 12 Πανσελήνους με 12 Σεληνιακούς κύκλους και έντεκα ημέρες επιπλέον. Αυτές οι παραπάνω μέρες αθροίζονται και σαν αποτέλεσμα έχουμε μια επιπλέον Πανσέληνο κάθε 2-3 χρόνια. Το μπλε φεγγάρι δεν είναι απλά μια επιπλέον αλλά μια ιδιαίτερη Πανσέληνος γιατί η Σελήνη φέρει ιδιαίτερες αποχρώσεις με κυρίαρχο χρώμα το μπλε. Αυτό συμβαίνει λόγω διαταραχών στην ατμόσφαιρα. Μόρια σκόνης και πολύς καπνός ανακατεύονται και στροβιλίζονται δημιουργώντας αυτό το φαντασμαγορικό φαινόμενο.

Η Σελήνη από το Ζώδιο του Ζυγού κοιτά όπως πάντα τον Ήλιο απέναντι της, στο ζώδιο του Κριού και αυτή την φορά έχει μεγάλη ένταση και νεύρα. Θα επηρεαστούν περισσότερο τα Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του α΄ και στις πρώτες μέρες του β΄ δεκαήμερου, όπως επίσης όσοι έχουν πλανήτες στην 9η 10η και 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Είναι μια Πανσέληνος αρκετά σκληρή που θα έχει αρκετή επιρροή στα οικονομικά μας αλλά και στα συναισθηματικά μας. Προσπαθούμε να βρούμε μια ισορροπία αλλά λόγω της συνεχούς συναισθηματικής μεταβλητότητας δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι είναι καλό για εμάς.

Λόγω του ότι έχουμε αρκετά καλές δημόσιες σχέσεις ζητάμε την συμβουλή κοντινών μας πρόσωπων για να καταφέρουμε να αποφασίσουμε. Αυτό δεν είναι φυσικά κακό, το κακό είναι ότι συνήθως τα άτομα από τα όποια περιμένουμε μια σωστή συμβουλή αποδεικνύονται ακατάλληλα.

Τα ένστικτα μας θα είναι έντονα όπως και η διάθεση μας να εξερευνήσουμε τα πάντα σε βάθος μας κάνει αρκετά εμμονικούς και εγωιστές αφού όποια και να είναι η εξέλιξη δεν θα παραδεχτούμε την ήττα.

Η θέση του Ήλιου στον Κριό μας δίνει τρομερή ορμή και αγωνιστικότητα και κάποιοι από εμάς θα ασχοληθούμε με τα σπορ με μεγάλη όρεξη και πάθος.

Πάθος θα έχουμε και για έντονο, πολύ σεξ και γενικά θα είμαστε αρκετά μαγνητικοί και ερωτικοί ωστόσο η υπομονή μας θα είναι πολύ μικρή και στην πρώτη άρνηση θα πηγαίνουμε παρακάτω.

ΟΨΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Α) Αρκετά δύσκολη και επικίνδυνη είναι η όψη της Πανσελήνου σε ταυ τετράγωνο με τον Άρη – Κρόνο. Η κάθε μας κίνηση κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να καταστραφεί, παρά την σκληρή προσπάθεια που έχουμε καταβάλει. Συχνά η υπερβολική εργασία μας τραβά στα άκρα και ο κίνδυνος τραυματισμού από κούραση είναι πολύ πιθανός.

Πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα να μην είμαστε άδικοι και επικριτικοί με τους συνάδελφους μας γιατί αυτό θα είναι αιτία πολλών καυγάδων που θα έχουν άσχημο τέλος.

Ακόμα η σεξουαλικότητα μας θα είναι μειωμένη και αυτό θα μας φέρει κάτι σαν <θέλω αλλά δεν μπορώ> αφού με τον Ήλιο θα θέλουμε, αλλά με την σύνοδο Κρόνου - Άρη δεν θα έχουμε διάθεση.

Μπορεί να μας προκαλέσει προβλήματα στο δέρμα, στα δόντια και ιδιαίτερα στα κόκαλα γιατί θα είμαστε πολύ επιρρεπείς στα σπασίματα. Φυσικά επεμβάσεις εγχειρήσεις και διάφορα ιατρικά θέματα είναι καλό να αναβληθούν για αργότερα. Καψίματα, κοψίματα, φλεγμονές σε όσους έχουν ευπάθεια είναι πιθανά όπως επίσης και εκείνοι που έχουν πίεση και άλλες παρόμοιες ασθένειες (πχ εγκεφαλικό).

Σε κοσμικό επίπεδο διαφωνίες, εχθροπραξίες, πυρκαγιές και εχθρότητα μεταξύ των κρατών πιθανά να εκδηλωθούν ενώ δεν θα είναι παράξενο να δούμε  αρκετές τρομοκρατικές ενέργειες.

Β) Η ευνοϊκή όψη που σχηματίζει ο Δίας με τον Πλούτωνα (εξάγωνο) θα μας δώσει την αίσθηση και την ικανότητα να πετύχουμε τους στόχους μας και σίγουρα μειώνει την βιαιότητα της προηγούμενης όψης.

Ευνοεί έρευνα και σκέψη σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια και την δουλειά μας και μας σπρώχνει να κάνουμε βαθιές τομές και τολμηρές αλλαγές. Καλό όμως είναι να μείνουμε στην έρευνα αφού ο ανάδρομος Ερμής μας επιβάλει απουσία εξωτερικής δράσης αλλά και αποφάσεων.

Γ) Η σύνοδος Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή μας κάνει αρκετά επιφυλακτικούς και καχύποπτους. Μας δίνει αρκετή ξεροκεφαλιά αφού θα επιμένουμε στις απόψεις μας και θα αρνούμαστε να δούμε τα θέματα μας με αντικειμενικότητα.

Αυτός ο Ερμής είναι πολύ ενεργός και θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους μας να μην ασχοληθούμε με αγοραπωλησίες και αποφάσεις που είναι καθοριστικές για την πορεία της ζωής μας. Ακόμα και οι πιο άπλες συμφωνίες και συνεννοήσεις δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ότι έχει να κάνει επίσης με επικοινωνία αλλά και το εμπορείο θα έχει προβλήματα.

Υπομονή, αυτοσυγκράτηση και πολύ προσοχή είναι απαραίτητη για να περάσουμε αλώβητοι αυτό το δύσκολο και επιθετικό πλανητικό σκηνικό, αν και η συνοδική αυτή όψη ανάμεσα στον Άρη - Κρόνο θα έχει οπωσδήποτε συνέχεια, σε κοσμικό τουλάχιστον επίπεδο, που αναγκαστικά θα επηρεάσει την ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Η 2η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται για εσάς τους Κριούς στον 7ο και 1ο οίκο σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο. Θέλετε να συνεταιριστείτε ή να συνεργαστείτε αρμονικά με τους συναδέλφους σας με την προϋπόθεση να συμφωνούν οι άλλοι με εσάς.

Είστε αρκετά δογματικοί, δεν δέχεστε να υποχωρήσετε εύκολα στα θέλω των άλλων και αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Θέματα καριέρας είναι πιθανόν να μην πάνε όπως τα είχατε υπολογίσει και παρά την σκληρή και επίμονη δουλειά που είχατε καταβάλει η ανταμοιβή θα είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Θα σας δημιουργήσει λοιπόν μεγάλο εκνευρισμό και θυμό όλη αυτή η κατάσταση και είναι πολύ πιθανόν να τα βάλετε με τους συναδέλφους σας.

Ξαφνικές γνωριμίες και σχέσεις θα προκύψουν, αλλά και εκεί θα χρειαστεί προσοχή λόγο της αναδρομής του Ερμή που δεν αφήνει την μακροημέρευση των σχέσεων που γίνονται στην πορεία του αυτή. 

Επίσης μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα υγείας όπως αυξημένη πίεση και πονοκεφάλους.

Προσοχή μεγάλη λοιπόν αν και δύσκολο για εσάς καθώς πρέπει να κάνετε υπομονή και να αποφεύγετε να παίρνετε αυτήν την περίοδο σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο 6ος και 12ος οίκος σας ενεργοποιούνται για εσάς τους Ταύρους στη 2η Πανσέληνο του Μαρτίου. Η εργασία και η καθημερινότητα αποτελούν για εσάς το πεδίο απασχόληση σας.

Θέλετε να είστε προσγειωμένοι και οι επιλογές σας να είναι αποτέλεσμα λογικής σκέψης αλλά αυτό θα σας κουράσει. Από την άλλη πλευρά σας έλκει οτιδήποτε είναι διαφορετικό και κρυφό όπως η μεταφυσική.

Η συνεχής ενασχόληση με την καλή διαχείριση της καθημερινότητας και το μεγάλο φορτίο υποχρεώσεων που έχετε θα σας απομονώσει από το κοινωνικό περιβάλλον σας και η αυξημένη αίσθηση του καθήκοντος που θα σας διακρίνει μπορεί να σας φέρει και μια ελαφριά κατάθλιψη.

Επειδή το Εγώ πρέπει να υποταχθεί στο Εσύ και η προσφορά να υπερισχύσει του προσωπικού συμφέροντος, θα υπάρχει μια ψυχολογική αντίφαση που θα σας φέρει αρκετή σύγχυση.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα κρυολογήματα, στον λαιμό, στις ορμόνες όπως και στα νεφρά.

Καλό είναι επίσης να αναβάλετε ότι έχει να κάνει με εξετάσεις σπουδές, πτυχία και ταξίδια. Ακόμα και η ενασχόληση με φιλοσοφία θα σας μπερδέψει αρκετά.

Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε, μην αντιστέκεστε στην φαντασία και στον ρομαντισμό που θα θέλουν να εκφραστούν και προσπαθήστε να ισορροπήσετε ανάμεσα στο όνειρο και στην πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η 2η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται στον 5ο και 11ο οίκο σας. Φλερτ και σχέσεις από το παρελθόν θα επανέλθουν και θα θελήσουν να ξαναμπούν στην ζωή σας. Να είστε αρκετά προσεκτικοί και επιφυλακτικοί μέχρι να επανέλθει ο Ερμής σε ορθή πορεία οπότε εκεί θα φανεί το αποτέλεσμα.

Γενικά ενώ θέλετε, θα δυσκολευτείτε πολύ στο να συνεργαστείτε με τους άλλους και ο ατομισμός θα σας απομονώσει αρκετά. Θέλετε περισσότερο να επιβάλετε την γνώμη σας και να σας ακολουθούν οι άλλοι. Οι συγκρούσεις που θα έχετε θα είναι και με τον εαυτό σας και θα δοκιμαστούν οι αρχές και οι άξιες σας σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Όσοι έχετε κοινά οικονομικά με την σχέση σας ή είστε σε γάμο μπορεί να  έχετε πρόβλημα ως προς την διαχείριση των οικονομικών σας. Όσοι διαχειρίζεστε τα οικονομικά άλλων προσέχετε αρκετά, γιατί μπορεί να κατηγορηθείτε για υπεξαίρεση.

Στον ερωτικό τομέα επίσης ενώ δημιουργούνται ευκαιρίες, σας είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρώσετε την σχέση σας από καταστάσεις οι οποίες νιώθετε ότι είναι πάνω από τις δυνάμεις σας.

Χωρισμοί, αποτυχίες και οικονομικές διαφορές θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά, οπότε οπλιστείτε με υπομονή και αποφύγετε οτιδήποτε έχει ρίσκο σε όλους τους τομείς της ζωή σας.

Όσο και να σας προκαλούν οι άλλοι αλλά και οι καταστάσεις, παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί και αυτή η στάση σας θα ανταμειφθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο 4ος  και 10ος οίκο σας ενεργοποιούνται με την 2η Πανσέληνο του μηνός Μαρτίου. Αν και σε πρώτη εικόνα φαίνεται ότι έχετε αρμονία και ασφάλεια στο οικογενειακό σας περιβάλλον συμβαίνει τελικά το αντίθετο.

Νιώθετε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και είστε αρκετά ανασφαλείς και ευερέθιστοι. Δεν το ομολογείτε βέβαια αφού κρατάτε κρυφά τα συναισθήματα σας, αλλά όλοι το καταλαβαίνουν.

Δεν πρέπει να κατηγορήσετε τον σύντροφο σας για αυτό που συμβαίνει αφού κατ΄ ουσία είσαστε στην δουλειά σας νοητά ακόμα και όταν είσαστε στο σπίτι σας.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας δεν περνούν την καλύτερη περίοδο για εσάς και πραγματικά θεωρείτε παρά πολύ δύσκολο να σχετιστείτε με τους άλλους. Αυτό βέβαια αλλάζει αν οι συναντήσεις σας εξυπηρετούν τα προσωπικά συμφέροντα σας.  

Η απογοήτευση αλλά και η ζήλεια που μπορεί να εκφραστεί από τον σύντροφο σας δεν θα βρει αποδοχή από εσάς και οι διαφωνίες, τα μούτρα και οι καυγάδες θα είναι αρκετά συχνά.

Δεν είναι καλή περίοδος για να κάνετε νέες σχέσεις και συνεργασίες όπως επίσης και για επισημοποίηση δεσμών. Ισορροπήστε ανάμεσα στην παρόρμηση και στην λογική και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

ΛΕΩΝ

Η 2η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται στον 3ο και 9ο οίκο σας για εσάς τους Λέοντες. Αν και δεν είστε γενικά αντικειμενικοί στην κρίση σας γιατί τα συναισθήματα σας υπερισχύουν της λογικής σας σε αυτήν την Πανσέληνο υπάρχει μεγάλη υποκειμενικότητα και στην σκέψη αλλά και στην κρίση σας.

Όλα εξαρτώνται από την διάθεση σας η όποια δεν είναι και η καλύτερη. Οι σχέσεις και οι επικοινωνίες σας λοιπόν θα είναι ευαίσθητες και ευμετάβλητες. Σας διακρίνει μεγάλη ενεργητικότητα αλλά και εριστικότητα και καλό είναι να αποφεύγετε τις πολλές μετακινήσεις όπως και τα ταξίδια.

Όσοι ασχολείστε με την εκπαίδευση πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να αναπτύξετε την στωικότητα σας αφού οι λεκτικές διαφωνίες θα είναι συχνές και εύκολα θα μετατρέπονται σε καυγάδες.

Δουλεύετε αρκετά σκληρά αλλά η προσοχή σας είναι διασπασμένη. Έτσι υπάρχει κίνδυνος να μην κάνετε με τον σωστό τρόπο την εργασία σας και να κατηγορηθείτε για αυτό. Πολύ δουλειά και αρκετή ρουτίνα και σαν Λέοντες νιώθετε κλεισμένοι στο κλουβί αφού σας στερείται η χαρά και η διασκέδαση.

Όλη αυτή η στέρηση πιθανόν να εκδηλωθεί εκτός από ψυχολογικό και σε σωματικό επίπεδο και έτσι σε κάποιους από εσάς ίσως εμφανιστούν φλεγμονές. Θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας είναι καλό να αναβληθούν εφ όσον αυτό είναι δυνατόν.

Να προσέχετε λοιπόν την οπτική γωνία που βλέπετε τις καταστάσεις, να ακούτε με προσοχή και να μην βιάζεστε να απαντήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς τους Παρθένους ο 2ος και  8ος οίκος σας ενεργοποιούνται σε αυτήν την 2η Πανσέληνο του Μαρτίου. Τα οικονομικά σας σας δημιουργούν ανασφάλεια και αυτό συμβαίνει γιατί δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι πρέπει να αλλάξετε για να βελτιωθούν.

Ενώ λοιπόν έχετε την ανάγκη να ελέγχετε την εργασία σας αλλά και αυτούς που δουλεύουν μαζί σας, κάπου δεν γίνονται τα πράγματα όπως τα έχετε προβλέψει και αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό.

Ο ανάδρομος Ερμής δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε τις απαντήσεις στα ερωτήματα σας και η ανασφάλεια σας γίνεται μεγαλύτερη. Αυτό σε προσωπικό επίπεδο δεν πρόκειται να σας αφήσει να απολαύσετε τις στιγμές σας όσο ερωτικά και να περνάτε με τον σύντροφο σας.

Θέλετε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε αλλά οι συνεχείς σκέψεις για το τι και το πως πρέπει να ενεργήσετε και να αποφασίσετε δεν θα σας αφήσει να χαρείτε και πολύ. Νιώθετε λοιπόν παγιδευμένοι και αυτό θα σας κάνει λίγο μοναχικούς, κυνικούς και απόμακρους.

Όσοι έχετε κάνει καινούργιες γνωριμίες και σχέσεις κάντε λίγο υπομονή και το ολοκληρώνετε αργότερα. Πρέπει να προσέξετε γιατί λόγω του πεσιμισμού που σας διακρίνει μπορεί να απογοητεύσετε την σχέση σας και να αποχωρήσει από κοντά σας. Οι γονείς επίσης πρέπει να προσέξουν να μην τσακωθούν με τα παιδιά τους.

Αναβάλετε λοιπόν για μετά τα μέσα Απριλίου ότι σημαντικό έχετε να κάνετε και ασχοληθείτε με δευτερεύοντα και ευχάριστα ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η 2η Πανσέληνος του Μαρτίου επηρεάζει για εσάς τους Ζυγούς τον 1ο και τον 7ο οίκο σας. Η ανάγκη να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας και να επιβεβαιωθεί το Εγώ σας είναι πρωταρχικής σημασίας για εσάς.

Οι σχέσεις φυσικά και σας ενδιαφέρουν αλλά επειδή δεν γίνονται με τον τρόπο που έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας δεν είστε και πολύ δεκτικοί.

Στο οικογενειακό σας περιβάλλον επίσης θέλετε να γίνονται τα πράγματα με τον τρόπο που εσείς επιλέγετε και αυτό οπωσδήποτε σας φέρνει σε αντιπαράθεση μαζί τους. Πολλές φορές βέβαια δεν καταλαβαίνετε τον αυταρχικό τρόπο με τον όποιο ενεργείτε οπότε η επιθετικότητα και ο θυμός που σας διακρίνει πιστεύετε ότι είναι αποτέλεσμα της επίθεσης που δέχεστε από τους άλλους.

Είσαστε επίσης πολύ συντηρητικοί και οτιδήποτε εναλλακτικό, πρωτοποριακό και διαφορετικό σας ενοχλεί και του επιτίθεστε. Κατά βάθος χρειάζεστε μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά για να νιώσετε ισότιμοι με τους άλλους αλλά αυτό για να το κάνετε πρέπει να το συνειδητοποιήσετε πρώτα.

Τα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος σας που είναι σε προχωρημένη ηλικία ή έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Ξαφνικές γνωριμίες και έντονη τάση για δημιουργία σχέσεων θα είναι συχνές, αλλά όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα διαχειριστείτε την ανάγκη που έχετε να προβάλλετε τον εαυτό σας.

Δώστε χώρο στους άλλους, προσπαθήστε να μην σκέφτεστε ότι έχετε το δίκιο πάντα με το μέρος σας, καταλάβετε ότι και οι άλλοι έχουν σωστές ιδέες και απόψεις και έτσι θα μπορέσετε να νιώσετε ζεστασιά και αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο 12ος και ο 6ος οίκος σας επηρεάζονται για εσάς τους Σκορπιούς στην 2η Πανσέληνο του Μαρτίου.

Αν και θέλετε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και να γίνονται τα πράγματα με τον τρόπο που εσείς θέλετε με αυτήν την Πανσέληνο δεν μπορείτε να χειριστείτε τα θέματα σας με επιτυχία. Η διαίσθηση σας είναι δυνατή αλλά σας χαρακτηρίζει μεγάλη αναποφασιστικότητα.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να μην παρασυρθείτε από γνώμες άλλων αφού ο κίνδυνος εξαπάτησης εκούσιας ή ακούσιας είναι πολύ πιθανός.

Η τάση που έχετε για δημιουργία κρυφών σχέσεων και συνεργασιών δεν θα σας κάνει καλό και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν με την ορθοδρόμηση του Ερμή θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Επικοινωνιακά  νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και δημιουργούνται εύκολα παρεξηγήσεις. Προσοχή επίσης χρειάζεται στις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα αφού θα υπάρχει αρκετή επιθετικότητα και συγκρούσεις.

Κάποια προβλήματα υγείας που μπορεί να σας παρουσιαστούν σχετίζονται με τα νεύρα από την υπερβολική ανησυχία που σας διακρίνει όπως και την υπερβολική δραστηριότητα που αναπτύσσετε αυτήν την εποχή. Είναι μια καλή εποχή να φρενάρετε λίγο την δράση σας και να αφουγκραστείτε τον εσωτερικό εαυτό σας.

Εκεί θα βρείτε την ηρεμία που χρειάζεστε και θα ανακαλύψετε ζητήματα και λύσεις για αυτά που θα σας κάνουν να χαρείτε, να νιώσετε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας με θετικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η 2η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται στον 11ο και 5ο οίκο σας. Αισθάνεστε πολύ όμορφα να κάνετε νέους φίλους, παρέες, καινούργια και διαφορετικά πράγματα μαζί τους που στόχο έχουν το κοινό καλό.

Παρά λοιπόν την καλή διάθεση που έχετε απέναντι τους και την διάθεση σας να συνεργαστείτε, κάπου νιώθετε ότι σας υποτιμούν γιατί αλλά λένε μπροστά σας και αλλά πίσω σας με αποτέλεσμα να παραπονιέστε και να πικραίνεστε.

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να περάσετε όμορφα όμως αυτήν την εποχή σας είναι πολύ δύσκολο για λόγους που είναι σχεδόν ανεξήγητοι. Τα παιδιά σας επίσης θα είναι λίγο απόμακρα από εσάς και ότι συζήτηση θελήσετε να κάνετε μαζί τους δεν θα καταλήγει σε θετικό και όμορφο τρόπο.

Είστε αρκετά δραστήριοι στην εργασία σας αλλά τα οικονομικά αποτελέσματα είναι παρά πολύ πενιχρά και ο κόπος που καταβάλετε μεγάλος.

Η αίσθηση ότι κάνετε κάτι λάθος και ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν επιτυγχάνετε τους στόχους σας θα σας κυριαρχήσει και θα κλειστείτε στον εαυτό σας.

Ακόμα και όταν κάποιοι από εσάς πετύχουν τους στόχους τους με αγώνα και μόχθο δεν θα είναι ικανοποιημένοι αφού θα νιώθουν ότι έχουν κάνει λιγότερα από αυτά που μπορούν.

Το αίσθημα μοναξιάς και κατάθλιψης που σας κυριαρχεί είναι ευτυχώς πρόσκαιρο και με την ορθοδρόμηση του Ερμή, εφ όσον βεβαία έχετε φερθεί με καλό τρόπο στους γύρω σας όπως και με σύνεση και επιμονή στην εργασία σας, θα φύγει και θα σας κάνει καλυτέρους και σοφότερους.     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο 10ος και 4ος  οίκος σας ενεργοποιούνται για εσάς τους Αιγόκερους σε αυτήν την 2η Πανσέληνο του μηνός Μαρτίου. Εσωτερικές συγκρούσεις θα έχετε σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε στην ζωή σας.

Οι φιλοδοξίες σας είναι πολλές αλλά δεν συγκεντρώνεστε σε αυτό που πρέπει να κάνετε και έτσι ενώ έχετε τα προσόντα να φτάσετε στο στόχο σας δεν τα καταφέρνετε λόγω νοητικής διάσπασης αλλά και αναποφασιστικότητας.

Πρέπει να είσαστε αρκετά προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με αγοροπωλησίες. Καλή εποχή όμως να ασχοληθείτε με έρευνα γύρω από την καταγωγή σας, με θέματα ιστορίας, πατρίδας όπως και τοπικών παραδόσεων.

Θέματα καριέρας και οικογένειας θα σας ταλαιπωρήσουν, δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε ή να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας. Έτσι θα είστε αρκετά νευρικοί, υπερκινητικοί και ο εγωισμός σας θα είναι αυξημένος.

Δεν θα αναγνωρίζετε τα λάθη που κάνετε εσείς, θα είστε πάρα πολύ επίμονοι με τις ιδέες και τις απόψεις σας και φυσικά για όλα τα λάθη φταίνε πάντα οι άλλοι.

Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι καλή εποχή για να πάρετε αποφάσεις και αυτή η βιασύνη που θα σας διακρίνει μπορεί να σας προκαλέσει ατυχήματα, κοψίματα και σε εσάς τις γυναίκες  πονοκεφάλους και αιμορραγίες.

Αν και είστε αρκετά εργατικοί και επίμονοι αυτήν την εποχή δυστυχώς η ανταμοιβή θα είναι ανύπαρκτη.

Φροντίστε να είστε χαλαροί και διαλλακτικοί για να μπορέσετε να συνεργαστείτε αρμονικά και αποτελεσματικά με τους συνεργάτες σας και να περάσετε όμορφα στην οικογένεια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται για εσάς τους Υδροχόους στον 9ο και 3ο οίκο σας. Σας αρέσει πολύ να μιλάτε για θέματα που έχουν να κάνουν με την δικαιοσύνη και την φιλοσοφία.

Ουσιαστικά βγάζετε λόγους παρά συνδιαλέγεστε με τους άλλους και παρά τις καλές προθέσεις σας οι άλλοι κουράζονται και σας αμφισβητούν έντονα πολλές φορές.

Νιώθετε ότι εξασκείτε αρκετή γοητεία στους άλλους και σε κάποιο βαθμό αυτό ισχύει, αλλά με τις συνεχείς ψυχολογικές μεταπτώσεις σας γίνεστε αρκετά κουραστικοί.

Είστε λοιπόν στοχαστές της ζωής, σας διακρίνει μια τάση να προφητεύετε το μέλλον αλλά ο νους είναι μπλοκαρισμένος και οι έννοιες πολύ αφηρημένες.

Η ενασχόληση με τα θέματα της καθημερινότητας σας αγχώνουν αφού προτιμάτε να φιλοσοφείτε και να ασχολείστε με μεταφυσικά ζητήματα πάρα να πάτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς. Νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και αποτραβιέστε στον δικό σας νοητικό και ψυχικό κόσμο.

Καλή περίοδος λοιπόν για ενδοσκόπηση και συγγραφή όπως και για επέκταση των γνώσεων σας. Να δείξετε πολύ προσοχή αφού ο κίνδυνος απομόνωσης και αυτοπεριορισμού είναι εναντίον της κοινωνικότητας σας αφού οι φίλοι και οι παρέες αποτελούν για εσάς πρωταρχικό θέμα.

Πρέπει να μάθετε να βάζετε όρια και να προσπαθήσετε να τα ακλουθήσετε, αφού θα σας φέρουν ψυχική αλλά και διανοητική ισορροπία. Αποφύγετε οτιδήποτε έχει να κάνει με διδασκαλεία, σεμινάρια και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την εποχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο 8ος και ο 2ος οίκος σας ενεργοποιούνται για εσάς τους Ιχθύες στην 2η  Πανσέληνο του μηνός Μαρτίου. Η ανάγκη να ορίζετε εσείς τα πράγματα και τις καταστάσεις σας δημιουργεί ανασφάλεια και προσπαθείτε με κάθε τρόπο και μέθοδο να ισορροπήσετε.

Ένας τρόπος να νιώσετε καλά με την σχέση σας πιστεύετε είναι το σεξ που το θεωρείτε απαραίτητο για να ελέγχετε το ταίρι σας.

Ο οικονομικός παράγοντας είναι επίσης βασικός για εσάς, αφού έτσι θεωρείτε ότι μπορείτε να χειρίζεστε τους συνεργάτες σας. Απογοήτευση, θυμός, επιφυλακτικότητα και καχυποψία σας κυριαρχούν σε κάθε κοινωνική και οικονομική σας συναναστροφή.

Είναι βέβαια πολύ καλά κρυμμένα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα αλλά επηρεάζουν έντονα τις τελικές σας αποφάσεις.

Είναι πολύ καλό να έχετε κάποιον δίπλα σας που εμπιστεύεστε γιατί θα σας βοηθά να βλέπετε με πιο αντικειμενικό και όμορφο τρόπο τις καταστάσεις.

Έχετε την τάση να αρχηγεύετε και αρκετοί θα πειστούν από τα λόγια αλλά και την δράση σας και θα θελήσουν να ακολουθήσουν τις ιδέες σας. Ο κίνδυνος όμως να συκοφαντηθείτε είναι πολύ μεγάλος αφού η επιμονή και η εμμονή σας θα σας δημιουργήσουν κρυφούς εχθρούς.

Οι φιλίες σας πρέπει να είναι αποτέλεσμα αμοιβαίας αποδοχής και όχι αποτέλεσμα ανάγκης και επιβολής από εσάς.

Καλό είναι λοιπόν να επανεξετάσετε τα σχέδια σας, να δώσετε σε όσους σας συναναστρέφονται την δυνατότητα ελεύθερης επιλογής και έτσι θα μπορέσετε να έχετε καλές και κρυστάλλινες σχέσεις.

Σίγουρα η αίσθηση της έλλειψης και του ανικανοποίητου δεν θα πάψει να υπάρχει, αλλά με την συνειδητή κατανόηση των αναγκών των άλλων θα νιώσετε ασφάλεια, σιγουριά και εμπιστοσύνη.

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr