Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2721 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 18/04/2018 | Διαβάστηκε 152 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Πέμπτη 19/4/2018

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να αφήστε τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή να ακολουθήσουν τη φυσική τους ροή. Η συμβουλή κάποιου φίλου θ’ αποδειχθεί πολύτιμη.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα είστε εγκάρδιοι, φιλικοί και αισιόδοξοι. Η αισθηματική σας σχέση, πέρασε θύελλες, αλλά άντεξε. Τώρα πια δεν πρέπει φίλοι μου να ανησυχείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα εμφανίζονται για εσάς φίλοι μου Δίδυμοι, όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία μιας σωστή σχέσης ή την αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι καταστάσεις σήμερα σας παροτρύνουν να πάρετε ακραίες αποφάσεις για τη σχέση σας. Μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει.

ΛΕΩΝ
Σήμερα ενδέχεται να σας κυριεύσουν οι ανασφάλειές σας. Το σίγουρο είναι πως θα έχουν αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και θα  διαφοροποιηθεί η αισθηματική σας ζωή. Θαυμάσια είναι η επικοινωνίας σας με το σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ
Συνειδητοποιήστε πως η αισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από αλλαγές. Η μέρα προτρέπει αρκετούς Ζυγούς να ζήσουν τον Έρωτα σε όλο του το μεγαλείο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία καινούργια γνωριμία, αναστατώνει τους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι, ας αποφύγουν τα ξεπορτίσματα, διαφορετικά θα το φυσούν και δεν θα κρυώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα δαπανήσετε σήμερα περισσότερα χρήματα για κάποιες απολαύσεις. Ο ¨έρωτας¨ θα κυριαρχήσει σήμερα στη ζωή σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αποθαρρύνετε κάποιο πρόσωπο που δείχνει ότι θα ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα. Η εμφάνισή σας και η αισιοδοξία σας ..τον/την έχει γοητεύσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η γοητεία σας εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα. Αν είστε αδέσμευτοι και φυσικά αν ενδιαφέρεστε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

ΙΧΘΕΙΣ
Η αυτοέκφρασή σας σήμερα, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και σας βοηθά να εκφράσετε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr