Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2693 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 27/04/2018 | Διαβάστηκε 688 φορέςαπό τον Σταύρο Μιχαήλο
14 990
όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Ζωή & Άστρα' στο www.newtv.grΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Η Πανσέληνος του Απριλίου γίνεται στις 30-4-2018,  3 και 57 το πρωί ώρα Ελλάδος, στις 9 μοίρες και 38΄ του Σκορπιού. Επηρεάζει τα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού κυρίως και πιο συγκεκριμένα τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του α΄ δεκαημέρου.

Μια ακόμα αρκετά έντονη Σελήνη που θα μας επηρεάσει οικονομικά αλλά θα φέρει στην επιφάνεια και συναισθηματικά θέματα.

Όσον αφορά τα οικονομικά θα συμβεί με τα έσοδα που θα έχουμε από την δική μας εργασία αλλά και από τα έσοδα που περιμένουμε από άλλους που μας χρωστούν χρήματα αλλά δεν θα είναι συνεπείς στην εξόφληση των χρεών τους.

Ότι εκκρεμότητες έχουμε με το δημόσιο, ταμεία, εφορίες εάν είναι να δώσουμε χρήματα θα μας ζητηθούν με πολύ απαιτητικό τρόπο. Όσοι έχουν ανοιχτά δικαστικά θέματα με οικονομικό περιεχόμενο θα ενεργοποιηθούν και όσοι έχουν να λαμβάνουν χρήματα από το δημόσιο ή περιμένουν ευνοϊκές αποφάσεις για επιδόματα, συντάξεις κ.λπ. είτε θα καθυστερήσουν είτε θα τους ζητηθούν περισσότερα δικαιολογητικά.

Φυσικά αυτό δεν ισχύει για όλα τα ζώδια. Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού θα είναι πιο τυχερά δηλαδή μιλάμε για τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Πάντα υπενθυμίζω ότι πρέπει να βλέπουμε το Ζώδιο αλλά και τον Ωροσκόπο μας.

Σε συναισθηματικό επίπεδο θέλει μεγάλη προσοχή και συνειδητότητα για  να μην είμαστε συνεχώς σε μεγάλη ένταση και θυμό. Παλιά κόμπλεξ αλλά και ζητήματα που μας τα προκαλούν θα έρθουν στην επιφάνεια και θα μας κάνουν φοβικούς και εμμονικούς. Έτσι με την παραμικρή αφορμή που δυστυχώς δεν θα είναι και πολύ δύσκολο να βρεθεί, θα επιτιθέμεθα στους άλλους αλλά το ίδιο θα κάνουν και αυτοί σε εμάς όποτε θα δημιουργηθούν νέες αντιπαλότητες και παρεξηγήσεις.

Το πάθος επίσης που θα νιώθουμε για κτήση και για κατοχή θα μας φέρει απέναντι από εκείνους οι όποιοι θα θέλουν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία μας. Δεν παίζει ρολό αν αυτό που θα διεκδικήσουμε  μας ανήκει ή όχι εκείνο που παίζει ρόλο είναι ότι το θέλουμε δικό μας. Φυσικά δεν έχουμε μόνο εμείς αυτή την κτητική συμπεριφορά θα την δεχτούμε και από τους άλλους.

Η κτητικότητα θα κυριαρχήσει επίσης και στον σεξουαλικό τομέα και αυτό γιατί νιώθουμε μεγάλη ανασφάλεια με τον σύντροφο μας όποτε προσπαθούμε μέσα από το σεξ να τον έχουμε απόλυτα καλυμμένο και ευχαριστημένο ώστε να μην κινδυνεύουμε.

Όσοι έχουν παράλληλες σχέσεις πρέπει να φυλάγονται πάρα πολύ γιατί η αποκάλυψη και μάλιστα με μάλλον εξευτελιστικό τρόπο είναι πολύ πιθανή.

Πρέπει να βρούμε οι ίδιοι την αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς και να μην περιμένουμε από τους άλλους να μας καλύψουν οικονομικά ή συναισθηματικά.

ΟΨΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Α) Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο μας δίνει μια σκληρότητα και μια βαρβαρότητα στον τρόπο με τον όποιο θέλουμε να πετύχουμε τους σκοπούς και τους στόχους μας.

Αυτό συμβαίνει και σε επίπεδο σχέσεων κρατών αλλά και σε πολιτικές που θα εφαρμοστούν και θα είναι απάνθρωπες. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και αυτό θα φέρει αναταραχές και βία ίσως και κάποια πολεμική σύγκρουση.

Η πραγματοποίηση προσωπικών στόχων είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί αλλά θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια και κόπος.

Τραυματισμοί, δραματικοί και βίαιοι χωρισμοί όπως και ατυχία θα είναι συχνά φαινόμενα.

Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτή την περίοδο σε ότι αφορά εγχειρήσεις αλλά και γεννήσεις με καισαρική.

Β) Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα μας κάνει να νιώσουμε αρκετή μοναχικότητα ασχέτως αν είμαστε με σύντροφο ή μόνοι.

Τα κληρονομικά μας μας απασχολούν και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να τα κατοχυρώσουμε και να διασφαλίσουμε μελλοντικά κέρδη μέσα από κινήσεις που είναι λογικές και πρακτικές.

Η σχέση μας με τις γυναίκες είναι μεν καλές αλλά δεν επεκτεινόμαστε και τις διατηρούμε σε κάποια απόσταση.

Καλό είναι στους συλλόγους ή στις ομάδες στις οποίες είμαστε μέλη  να μην είμαστε πολύ επικριτικοί για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι άλλοι γιατί αυτό θα δημιουργήσει αρκετή ψυχρότητα.

Οι επίδραση από το οικογενειακό περιβάλλον θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις αντιδράσεις μας.

Γ) Ο Δίας κάνει ένα πολύ όμορφο εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αυτή η όψη μας γλυκαίνει, μας κάνει δημοφιλείς, η φήμη μας ανεβαίνει όπως και η δημοτικότητα μας.

Αυτό εξισορροπεί αρκετά την κατάσταση και όσοι το εκμεταλλευτούν σωστά (αυτό θα φανεί από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός) θα αμειφθούν πλουσιοπάροχα αφού ο Πλούτωνας είναι ο πλούτος και ο Δίας φέρνει τύχη αλλά και επεκτείνει οτιδήποτε ακουμπήσει.

Με αυτήν την όψη δημιουργούνται πολλές καλές αλλά και σοβαρές σχέσεις και συνεργασίες που έχουν πολύ καλά αποτελέσματα ακόμη και γάμοι που εκτός όμως από την άδολη αγάπη παραμονεύει και το δολερό συμφέρον….

Δ) Ο Δίας κάνει ένα πολύ όμορφο τρίγωνο επίσης με τον Ποσειδώνα και αυτό μας κάνει να έχουμε έντονα συναισθήματα, αναπτύσσει δε την φαντασία και τον ρομαντισμό.

Είναι πολύ καλός σχηματισμός για διαλογισμό και ενδοσκόπηση αφού μπορούμε να συνδεθούμε με σχετική ευκολία με το ασυνείδητο μας και ίσως νιώσουμε συναισθήματα που θα μας κάνουν να αναθεωρήσουμε προς το πιο πνευματικό και ιδεολογικό πεδίο τον λόγο ύπαρξης μας εδώ στην ΓΗ.

Χρειάζεται να έχουμε μετρό σε ότι κάνουμε και να μην παρασυρόμαστε από την τάση για βοήθεια και για φιλανθρωπία.

Είναι επίσης και μια αρκετά θετική όψη για όσους ασχολούνται με τυχερά παιχνίδια. Χρειάζεται βέβαια προσοχή να μην παρασυρθούμε πράγμα που ο Ποσειδώνας μας το κάνει με μεγάλη ευκολία.

Ε) Το τετράγωνο που κάνει ο Ερμής με τον Κρόνο θα δυσκολέψει σίγουρα την επικοινωνία, την διάθεση για διάβασμα, την μάθηση, την διανοητική αλλά και πρακτική εξέλιξη αφού θα λειτουργεί πολύ συντηρητικά και θα μας φέρει μια ατυχία σε ότι θέλουμε να ξεκινήσουμε και να μάθουμε.

Καθυστερήσεις σε σπουδές, ταξίδια, πτυχιακές και διπλώματα θα υπάρξουν καθώς επίσης θα μας έρχονται λάθος λογαριασμοί και αλληλογραφία. Ακόμα και οι ιατρικές εξετάσεις θέλουν μεγάλη προσοχή.

Η καχυποψία, η επιφυλακτικότητα, η αναβλητικότητα αλλά και η δειλία είναι το χαρακτηριστικό αυτής της όψης και χρειάζεται λίγη υπομονή μέχρι να ξεκολλήσει από εκεί ο Ερμής και να πάει παρακάτω.

ΣΤ) Ο Ήλιος κάνει ένα πολύ ακτινοβόλο και πολλά υποσχόμενο τρίγωνο με τον Κρόνο και αυτό μας επιβραβεύει σε οτιδήποτε έχουμε κάνει σωστά στην ζωή μας. Το σωστό και το δίκαιο λοιπόν λάμπει ενώ το αμφίβολο και το δήθεν βγαίνει στο φως και αποκαλύπτει τις ατέλειες και τις υπερβολές του.

Θα υπάρχει μια έντονη τάση για μοναχικότητα και μια τάση για υποχρεωτική επιβεβαίωση μέσα από την σκληρή εργασία.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο λοιπόν και ειδικά τώρα που συνομιλεί με πολύ φιλικό αλλά και αντικειμενικό τρόπο με τον ψυχρό δικαστή Κρόνο. Μια αμφιλεγόμενη λοιπόν Πανσέληνος που θα μας φέρει αρκετές δυσάρεστες εξελίξεις σε ότι αφορά το κοσμικό επίπεδο. Σε ατομικό επίπεδο με αρκετή προσοχή και υπομονή θα περάσουμε αρκετά όμορφα.

                      

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς η Πανσέληνος του Απριλίου γίνεται στον 8ο και 2ο οίκο σας.

Σας δίνει αρκετή τύχη στα οικονομικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με κληρονομιές, χρωστούμενα αλλά και οι συναλλαγές σας με το δημόσιο θα είναι καλές.

Ο σεξουαλικός τομέας είναι πάντα ενεργός για εσάς αλλά ιδιαίτερα τώρα εκτός του ότι είστε υπερδραστήριοι εκτονώνετε και μια συναισθηματική ανασφάλεια που νιώθετε.

Τα πάθη και οι εμμονές θα είναι αυξημένα και χρειάζεται να βάλετε φρένο στην τάση που θα έχετε να επιτίθεστε επί δικαίων και αδίκων με την πρώτη ευκαιρία.

Να είστε αρκετά ενεργητικοί και επιθετικοί στην εργασία σας, να μην περιμένετε από τους άλλους να κινητοποιηθούν για εσάς αφού αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Καλή περίοδος για εσάς στον οικονομικό κυρίως τομέα εφόσον σταματήσετε να είστε παθητικοί και αναλάβετε δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον 7ο και στον 1ο οίκο σας γίνεται η Πανσέληνος του μηνός Απριλίου για εσάς τους Ταύρους.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους και φυσικά να κάνετε αλλαγές και να τις αναβαθμίσετε ή ακόμα και να τις διακόψετε.

Είστε διατεθειμένοι να συζητήσετε και να υποχωρήσετε αν χρειαστεί για να διατηρήσετε τα κεκτημένα αλλά επειδή θέλετε να αναγνωριστείτε και να επιβάλετε τα δικά σας θέλω τις περισσότερες φορές καταλήγετε σε αδιέξοδο.

Έχετε δυναμισμό και ενθουσιασμό αλλά δεν είστε πολύ αποφασιστικοί με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνετε αυτά που έχετε σχεδιάσει.

Ο αυτοέλεγχος και η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι εκείνα τα όπλα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναμορφώσετε τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας.

Αυτήν την εποχή είναι καλό να έχετε σταθερότητα και επιμονή άσχετα αν αυτό σας κάνει να βιώσετε αρκετή μοναχικότητα και μελαγχολία.

Όσοι από εσάς νιώσετε ότι σας λείπει η ζωτικότητα και η δράση κάντε υπομονή και αρκετά σύντομα θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για εσάς τους Διδύμους η Πανσέληνος του Απριλίου γίνεται στον 6ο και στον 12ο οίκο σας.

Πάντα είσαστε δραστήριοι και πολύ επικοινωνιακοί τώρα όμως φθάνετε σε υπερβολικό βαθμό δραστηριοποίησης και αυτό ναι μεν θα σας κάνει δημοφιλείς στην εργασία σας αλλά θα σας φέρει και μια νευρική υπερδιέγερση που θα σας καταπονήσει πνευματικά και σωματικά.

Πολύ καλή εποχή για δημόσιες σχέσεις.

Φροντίστε να μην ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα γιατί στο τέλος θα απογοητευθείτε και θα απογοητεύσετε και εκείνους που σας εμπιστεύθηκαν.

Υπάρχει και η άλλη πλευρά βέβαια για αρκετούς από εσάς αφού κάτι το όποιο δεν σας είναι ευχάριστο και διαχειρίσιμο σας σπρώχνει να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην απομόνωση και στην άκρατη κοινωνικότητα για να μπορέσετε να ωφεληθείτε από τα ευεργετήματα των δυο αντιφατικών ενεργειών που σας επηρεάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο 5ος και ο 11ος οίκος σας διεγείρονται με αυτήν την Πανσέληνο του Απριλίου για εσάς τους Καρκίνους. Αρκετά καλό θα είναι αυτό το διάστημα για εσάς γιατί θα έχετε την τάση να είστε πολύ γενναιόδωροι και πρόσχαροι με τους δικούς σας ανθρώπους αλλά πολύ περισσότερο με την σχέση σας.

Θα καλείτε κόσμο στο σπίτι σας, θα τους κάνετε το τραπέζι και θα περνάτε υπέροχα με καλό φαγητό, ποτό αλλά κυρίως με άριστη παρέα.

Μεγάλη αγάπη θα έχετε για την κοινωνική ζωή. Θα διασκεδάσετε και θα ασχοληθείτε με νέα δημιουργικά ζητήματα. Επίσης το φλερτ και ο έρωτας είναι πιθανόν να σας χτυπήσουν την πόρτα.

Η αγάπη σας για τα ζώα επίσης θα μεγαλώσει αφού οτιδήποτε μικρό και αδύναμο θα τρέχετε να το περιθάλψετε και έτσι αρκετοί από εσάς που δεν έχετε οικόσιτο ζώο μάλλον θα αποκτήσετε.

Προσοχή στις υπερβολές κάθε είδους γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματα σας και να εκδηλώσετε υπεραισιοδοξία που αργότερα δεν θα επιβεβαιωθεί.

ΛΕΩΝ

Για εσάς τους Λέοντες η Πανσέληνος του Απριλίου γίνεται στον 4ο και 10ο οίκο σας.

Το σπίτι σας και η αισθητική του σπιτιού σας σας απασχολούν καθώς αυτό το διάστημα θα περάσετε αρκετές ώρες εκεί.

Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στον χώρο σας και κάποιοι από εσάς ίσως θελήσουν να αλλάξουν κατοικία πηγαίνοντας σε κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο.

Η καριέρα σας και η κοινωνική σας εικόνα, που η αλήθεια είναι ότι σας απασχολεί πολύ, δεν θα περάσουν τις καλύτερες μέρες τους. Χρειάζεται αρκετή προσοχή αλλά και ταπεινότητα για να περάσετε αλώβητοι αυτήν την Πανσέληνο.

Τα συναισθήματα σας χρειάζεται να μάθετε τον τρόπο με τον όποιο θα τα ελέγχετε.

Φροντίδα και αυτοέλεγχος θα σας κάνουν αρκετά ισορροπημένους ώστε να σταματήσετε να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε στους άλλους για το ότι δεν βγαίνετε, δεν χαίρεστε και γενικότερα δεν περνάτε καλά και χαρούμενα όπως έχετε μάθει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο 3ος και 9ος οίκος σας έχουν την τιμητική τους για εσάς τους Παρθένους σε αυτήν την Πανσέληνο του μηνός Απριλίου.

Η διάθεση σας είναι αρκετά ευμετάβλητη καθόλη την διάρκεια της μέρας σας.

Οι σχέσεις με τα αδέρφια σας, τους στενούς συγγενείς και τους γείτονες βρίσκονται σε πολύ ευαίσθητο σημείο και χρειάζεται να κρατάτε το στόμα σας κλειστό προκειμένου να μην δημιουργηθούν ρήξεις και παρεξηγήσεις.

Είστε άνθρωποι που ασχολείστε και τακτοποιείτε τα θέματα σας μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να μην υποστείτε την κριτική των άλλων,  μην επικρίνεται όμως τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πρέπει να κατανοήσετε ότι και οι άλλοι έχουν προσόντα για τα όποια πρέπει να τους επιβραβεύεται και να μην τους αντιμετωπίζετε αυστηρά.

Δεν είναι πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσετε σπουδές, σεμινάρια, πτυχιακές και αλλά τέτοια ζητήματα που έχουν να κάνουν με γνώση όπως επίσης χρειάζεται να κάνετε υπομονή για λίγο καιρό για να επεκτείνετε την δουλειά σας σε άλλους τομείς.

Γενικά να αποφύγετε να ρισκάρετε σε οτιδήποτε αυτό το διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος του Απριλίου γίνεται για εσάς τους Ζυγούς στον 2ο και 8ο οίκο σας. Τα οικονομικά σας είναι αρκετά πιθανό να αντιμετωπίσουν αστάθεια για αυτό θα πρέπει να είστε πολύ συγκεντρωμένοι και να τα διαχειριστείτε με σύνεση.

Προσπαθήστε επίσης  να μην αναπτύξετε εμμονές στα οικονομικά ζητήματα και στην παραμικρή αναποδιά να ρίξετε το φταίξιμο στους άλλους ή να θεωρήσετε ότι πέσατε θύμα κακοδαιμονίας.

Η καχυποψία που θα έχετε για τον περίγυρο σας θα σας κάνει να κλειστείτε συναισθηματικά και θέλει προσοχή στο να μην δημιουργήσετε φανταστικά και δυσμενή σενάρια όσον αφορά τους άλλους ή ακόμα και την σχέση σας.

Όσοι ασχολείστε με την διαχείριση των χρημάτων των άλλων να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί μπορεί να κάνετε λάθος επενδύσεις και αυτό γιατί θεωρείτε ότι το ρίσκο αξίζει τον κόπο ή ακόμα χειρότερα αν λειτουργήσετε με δόλο.

Προσπαθήστε να συμβουλεύεστε και να ακούτε τους άλλους. Πιθανότητα αυτό είναι αναγκαίο για να περάσετε με ασφάλεια αυτήν την Πανσέληνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο 1ος και 7ος  οίκος σας διεγείρονται για εσάς τους Σκορπιούς στην Πανσέληνο του μηνός Απριλίου. Λειτουργείτε με το ένστικτο και όχι με την λογική αυτή την περίοδο.

Νιώθετε την ενέργεια πολύ έντονα και οι αντιδράσεις σας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή αφού είστε αρκετά εύθικτοι χωρίς να έχετε πραγματικό λόγο.

Δεν σας αρέσει να φαίνεστε προς τα έξω αλλά την αρχηγεία και τις αποφάσεις θέλετε να τις παίρνετε εσείς και αυτό θα γίνεται με παρασκηνιακό τρόπο.

Η απαίτηση που έχετε να σας καταλαβαίνουν, να σας προσέχουν και να σας αγαπούν πρέπει να γίνει αμφίδρομη. Μόνο έτσι θα φέρετε το χαμόγελο στα χείλη σας αλλά και στα χείλη των αγαπημένων σας προσώπων.

Η συνεργασία με τους άλλους είναι βασική και θα σας δώσει ισορροπία, διακριτικότητα, ευγένεια και δικαιοσύνη.

Η αναγνώριση σας σαν προσωπικότητα θα γίνει μέσα από αυτήν την ατραπό και σίγουρα στο τέλος θα έχετε κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του Απριλίου γίνεται στον 12ο και 6ο οίκο σας.

Το όνειρο υπερισχύει της καθαρής και πρακτικής σκέψης και νιώθετε την ανάγκη να ασχολείστε με φιλοσοφικά και συναισθηματικά ζητήματα.

Αν και γενικά είστε αρκετά κοινωνικοί και αισιόδοξοι άνθρωποι τώρα προτιμάτε να μένετε σπίτι σας και να απομονωθείτε.

Η καθημερινότητα όμως θα σας βγάλει πολλές υποχρεώσεις οπότε θα πρέπει να οπλιστείτε με θάρρος και υπομονή για να ανταπεξέλθετε παρά την αντίθετη θέληση σας.

Μην ξεχνάτε πως ό,τι αμελείτε σήμερα θα το βρείτε διογκωμένο μπροστά σας αύριο.

Καλό είναι επίσης να δουλεύετε με κόσμο γιατί αυτό θα σας βγάλει από την τάση απομόνωσης που έχετε.

Σίγουρα τα αποτελέσματα της εργασία σας δεν θα είναι ικανοποιητικά και θα πρέπει να μοχθήσετε αρκετά για να έχετε αυτά τα λίγα. Όμως βάζετε υγιείς και σταθερές βάσεις που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο 11ος και 5ος οίκος σας ενεργοποιούνται για εσάς τους Αιγόκερους στην Πανσέληνο του μηνός Απριλίου.

Εμπνέετε αρκετή σοβαρότητα και εμπιστοσύνη στους φίλους σας αλλά και στις ομάδες με τις οποίες συναναστρέφεστε και σας καλούν να αναλάβετε αρκετές ευθύνες και εργασίες που πρέπει να διεκπεραιωθούν.

Η παρέες και ο περίγυρος σας μπορεί να είναι άτομα μεγαλύτερης ηλικίας γιατί σας θεωρούν τίμιο και ειλικρινή.

Όλη αυτή η αποδοχή αυξάνει φυσικά την δημοτικότητα και την κοινωνική σας ευθύνη που για εσάς τους Αιγόκερους είναι τα κορυφαία σας ιδανικά.

Χρειάζεται όμως να είστε πολύ προσεκτικοί και ακριβοδίκαιοι γιατί πολλές φορές μπορεί να γίνετε αρκετά σκληροί και να ρίχνετε ευθύνες εκεί που δεν αναλογούν.

Καλό είναι να διασκεδάσετε και να χαρείτε γιατί η δημοφιλία και η αναγνώριση που απολαμβάνετε σας γεμίζει ευθύνες και άγχος και όλη αυτή η συνεχής ένταση θα σας βγει σε νεύρα και παράλογες απαιτήσεις από τον εαυτό σας αλλά και από τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος του μηνός Απριλίου γίνεται για εσάς τους Υδροχόους στον 10ο και 4ο οίκο σας.

Η επαγγελματική καταξίωση σας απασχολεί παρά πολύ και σκέφτεστε νέους, πρωτότυπους και διαφορετικούς τρόπους για να μπορέσετε να αναβαθμιστείτε επαγγελματικά και κοινωνικά.

Εμπνέετε τον σεβασμό και την οικειότητα στους υφισταμένους σας, μιλάτε ανοιχτά σε αυτούς για τις καινούργιες σκέψεις και ιδέες που σας κατακλύζουν και δεν φοβάστε μήπως τις οικειοποιηθούν και σας παραμερίσουν.

Οι πρωτότυπες και διαφορετικές ιδέες σας δεν περιορίζονται μόνο στον εργασιακό σας χώρο αλλά επεκτείνονται και στην νέα εικόνα που θέλετε να δώσετε στο σπιτικό σας.

Ανακαίνιση αλλά και αλλαγή στην διακόσμηση είναι στις προτεραιότητες σας και η επιθυμία σας είναι να το κάνετε πολύ πιο φωτεινό και λαμπερό.

Όλα βέβαια είναι σχετικά και χρειάζεται να βάλετε λίγο φρένο στην άκρατη φαντασία σας αφού το κομψό από το κιτς δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο 9ος και ο 3ος οίκο σας ενεργοποιούνται σε αυτήν την Πανσέληνο του μηνός Απριλίου για εσάς τους Ιχθύες.

Ψάχνετε να βρείτε έναν σκοπό και στόχο στην ζωή σας που θα σας επιτρέψει να οραματιστείτε και να παλέψετε μέχρι τέλους για την επίτευξη του. Το πρόβλημα είναι ποιος είναι ο σκοπός και ο στόχος.

Πολλές φορές θα νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συγκεκριμενοποιήσετε στους άλλους τις σκέψεις σας και η φιλοσοφική σας προσέγγιση θα έχει πολλά κενά.

Το καλό είναι ότι έτσι στοχαστικοί και ονειροπόλοι που είστε δεν θα παρεξηγήστε από τους άλλους. Απεναντίας θα βρείτε και υποστηριχτές σε αυτά τα νεφελώδη φιλοσοφικά ταξίδια σας.

Ακόμη η μεταβλητότητα η όποια σας χαρακτηρίζει αυτήν την εποχή θα εκνευρίσει τους γύρω σας αφού είτε δεν θα βάζετε γλώσσα μέσα σας είτε θα είστε δύσθυμοι και δεν θα σας παίρνουν κουβέντα με τίποτα.

Τα συναισθήματα πρέπει να μετριαστούν και η λογική να πάρει την θέση της για να μπορέσετε να ισορροπήσετε και να σας κατανοήσουν οι άλλοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr