Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2709 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 16/05/2018 | Διαβάστηκε 138 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Πέμπτη 17/5/2018

ΚΡΙΟΣ
Με τη συμπεριφορά σας έχετε ξεπεράσει το όρια των αντοχών του συντρόφου. Για να μην προκύψουν προβλήματα, ρίξτε νερό στο κρασί σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αν το ταίρι σας αντιμετωπίζει προβλήματα, θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε, αναλαμβάνοντας ένα μέρος των υποχρεώσεών του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σας περιμένουν μοναδικές ικανοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα. Αφεθείτε ελεύθεροι στη μαγεία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι καταστάσεις σήμερα σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε τα αισθηματικά σας προβλήματα. Γοητεύετε και κερδίζετε τις εντυπώσεις. 

ΛΕΩΝ
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μεταφέρετε το άγχος σας στο σύντροφο. Επανεξετάστε τη σχέση σας, κυρίως δε τη στάση σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πλούσιος φαίνεται να είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος. Ο σύντροφος σας καλύπτει συναισθηματικά και εκπέμπει στην ίδια συχνότητα με εσάς.

ΖΥΓΟΣ
Μην επιτρέπετε σε τρίτα πρόσωπα να επεμβαίνουν. Τα αισθηματικά σας βρίσκεται σε καλά επίπεδα και ο σύντροφός σας, σας κατανοεί. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για να κερδίσετε περισσότερα από στη σχέση σας, θα πρέπει να είστε διπλωματικοί. Μην ανοίξετε έντονες συζητήσεις με το σύντροφό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα βρεθούν σε αρκετά καλό επίπεδο. Η δημιουργία ενός αισθηματικού δεσμού, είναι πολύ πιθανή σήμερα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η στάση σας σήμερα μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το σύντροφό σας που δεν θα κατανοεί τις συναισθηματικές σας ανάγκες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάνετε εύκολα μια ενθουσιαστική καινούργια αρχή δίνοντας προσοχή στους τρόπους με τους οποίου μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Ερωτικά είσαστε μπερδεμένοι. Μια παθιασμένη ερωτική σχέση αναπτύσσετε στους περισσότερους από εσάς γιατρεύοντας τις συναισθηματικές τους πληγές. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr