Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2688 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 17/05/2018 | Διαβάστηκε 150 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Παρασκευή 18/5/2018

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Οι συγκυρίες, αναδεικνύουν με τον τρόπο τους την ομορφιά και τη γοητεία σας για άλλη μία φορά.

ΤΑΥΡΟΣ
Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και παραδεχτείτε πως η ιδιοτροπίας σας κουράζει το ταίρι σας. Κάντε κάτι για την εξομάλυνση της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι παράγοντες της σημερινής μέρας, επηρεάζουν θετικά την εικόνα σας και την συμπεριφορά σας γοητεύοντας και σήμερα τον περίγυρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συναισθήματα και βιώματα αποθηκευμένα στον εσωτερικό σας κόσμο, εμφανίζονται προβληματίζοντας και πάλι τον άνθρωπό σας.

ΛΕΩΝ
Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις θα λειτουργήσουν αρνητικά στο δεσμό σας. Κάποιοι από εσάς απορρίπτουν με τις ανασφάλειές τους το δεσμό τους.

ΖΥΓΟΣ
Μην έχετε ψευδαισθήσεις ούτε να στηρίζεστε στην άποψη τρίτων για το ταίρι σας. Η διαίσθησή σας και η συμπεριφορά του είναι το σωστό κριτήριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και είναι πιθανόν να προκύψουν ευχάριστες επαφές και νέες αισθηματικές γνωριμίες από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει αναγνωρίζονται από το σύντροφό σας και αυτό εγγυάται μία καλύτερη πορεία στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκμεταλλευθείτε τις περιστάσεις για να φέρετε τους άλλους κοντά σας και για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε τους ξεροκέφαλους ισχυρισμούς σε αισθηματικά ζητήματα. Να είστε ευθύς καθώς διάφορα ανακατέματα μπορεί να συμβούν.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι παντρεμένοι θα ανακαλύψετε πολλά νέα στοιχεία. Μην αποφασίσετε να αποκτήσετε παιδί εάν δεν είστε σίγουροι για τις ευθύνες!

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr