Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2686 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 10/06/2018 | Διαβάστηκε 183 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Δευτέρα 11/6/2018 

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα αγαπητοί Κριοί θα είστε σε χαρούμενη και εύθυμη διάθεση. Δέχεστε την εύνοια του συντρόφου σας και το βράδυ απολαμβάνετε ευχάριστες στιγμές μαζί του. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ερωτικές σας επιθυμίες γίνονται σφοδρότερες και σας κάνουν επιθετικούς προς τον ερωτικό σας σύντροφο. Εκδηλώστε το ρομαντισμό και τα συναισθήματά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Είναι προτιμότερο απ’ το να αφήσετε να εκδηλωθεί ο θυμός σας στο δεσμό σας να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που θα δώσει διέξοδο σε όλο το δυναμισμό σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η έκφραση των συναισθημάτων του παρορμητικού σας χαρακτήρα, ο τρόπος σας, η δυναμική σας παρουσία και η εμφάνισή σας, αποπνέει σήμερα έναν ακαταμάχητο ερωτισμό. 

ΛΕΩΝ 
Η σημερινή μέρα στους περισσότερους του Ζωδίου σας, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το ενθουσιασμό και τη γοητεία σας έλκοντας τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα αγαπητοί μου σας καταλαμβάνει ένα προσωρινό συναίσθημα ότι ο σύντροφος σας έχει εγκαταλείψει ή ότι δεν ενδιαφέρεται για σας όσο εσείς θα θέλατε. 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα είστε συναισθηματικοί και εκφράζεστε καλύτερα.  Τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από τον αγαπημένο/η σας πρόσωπα θα σας φτιάξουν τη διάθεση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην είστε σήμερα εύθικτοι, ούτε να παίρνετε τα λόγια του συντρόφου σας τόσο κατάκαρδα. Το βράδυ, μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Οι καταστάσεις σήμερα ευνοούν την αισθηματική σας ζωή. Εάν είστε αδέσμευτοι οι πιθανότητες να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας είναι μεγάλες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να είστε σήμερα προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα. Ξεπεράστε τους εγωισμούς σας και ελάτε κοντά στο σύντροφο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εάν αναζητήσετε ελευθερίες απ’ τον σύντροφο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα πληρώσετε και το ανάλογο τίμημα. Η σχέση σας κινδυνεύει απ’ τη συμπεριφορά σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα, ενδέχεται κάποιο πρόσωπο απ’ τον εργασιακό σας χώρο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για σας. Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματά σας και πράξτε ανάλογα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr