Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2680 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 11/06/2018 | Διαβάστηκε 195 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τρίτη 12/6/2018

ΚΡΙΟΣ
Την σημερινή μέρα θα μπορέσετε οι περισσότεροι από εσάς να εκφράσετε σαφείς ιδέες για τη σχέση σας και θα αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Εκμεταλλευθείτε τις περιστάσεις που θα σας παρουσιαστούν για να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Η μέρα φέρνει θετικά αποτελέσματα στα αισθηματικά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα σας δίνονται αρκετές ευκαιρίες για να ερωτευθείτε. Εκδηλώστε την αγάπη σας στα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, είναι σίγουρο πως θα βρείτε ανταπόκριση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα φίλοι μου είναι πολύ πιθανόν κάποιο άτομο απ’ το επαγγελματικό ή ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον να έλξει το ενδιαφέρον σας. Εκδηλώστε το θαυμασμό σας. 

ΛΕΩΝ
Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται σήμερα για εσάς απ’ τη απ’ τις συνθήκες κάποιες ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα οι περισσότεροι από εσάς θα αναζητήσουν στιγμές έντονες, στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το σύντροφό τους. Ανανεώστε τη σχέση σας. 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να έχετε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αναζητάτε το ρομαντισμό και παρασύρεστε σε απολαύσεις! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισθηματικά φίλοι μου, μάλλον σήμερα θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες απ’ τις καταστάσεις που προκύπτουν που θα σας φέρουν σε διαφωνίες και εντάσεις με το σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ιδιοτροπίες και η τάση να βλέπετε τα πάντα να περιστρέφονται γύρω σας δεν βοηθούν την αισθηματική σας ζωή. θέλετε να μείνετε μόνοι σας; Αν ναι, συνεχίστε… 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον αισθηματικό τομέα, προβλέπονται σήμερα δυσκολίες. Έτσι, θα παρασυρθείτε από άτομα που θα εκμεταλλευτούν τα καλά σας συναισθήματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα ευνοεί αισθηματικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες και έκφραση επιθυμιών. Αφήστε πίσω την καθημερινότητα και ζήστε ευχάριστες στιγμές. 

ΙΧΘΕΙΣ
Μην είστε φίλοι μου Ιχθείς, αθεράπευτα ρομαντικοί και υπερβολικοί όταν εκφράζετε το θαυμασμό σας στον αγαπημένο/η σας και μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr