Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2679 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 14/06/2018 | Διαβάστηκε 176 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Παρασκευή 15/6/2018

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα χρειαστεί να συζητήσετε με το σύντροφο για οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί του, επειδή θα έχει αντίθετη άποψη.

ΤΑΥΡΟΣ 
Εκμεταλλευθείτε φίλοι μου τις διαθέσεις σας και διασκεδάστε με τον αισθηματικό σας σύντροφο. Οι απογευματινές ώρες σήμερα ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων σχέσεων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σας αναμένεται σήμερα αρκετά ευχάριστη.  Μια ευχάριστη έκπληξη που θα σας συγκινήσει, πιθανόν να προέλθει από το ταίρι σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ίσως νιώσετε λίγο μόνοι και απογοητευμένοι κατά κάποιον τρόπο από τη συμπεριφορά του συντρόφου. Πριν πάρετε αποφάσεις ζυγίστε προσεχτικά τα υπέρ και τα κατά. 

ΛΕΩΝ
Μην είστε σήμερα εύθικτοι, ούτε να παίρνετε τα λόγια του συντρόφου σας τόσο κατάκαρδα. Το βράδυ, μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο σύντροφός σας, οι δουλειές του και οι οικογενειακές σας υποθέσεις φίλοι μου θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα.

ΖΥΓΟΣ 
Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Οι καταστάσεις σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος των συναισθημάτων σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Εμφανίζεστε γοητευτικοί κερδίζοντας τις εκτιμήσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε να εκμεταλλευτείτε συναισθηματικά κάποια άτομα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να καταλάβει ανά πάσα στιγμή τις διαθέσεις σας. Πολύ γλυκιά και ρομαντική θα είναι η ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο/η σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προβλήματα φαίνεται να παρουσιάζονται το απόγευμα στα αισθηματικά σας. Ορισμένοι από εσάς φαίνεται να αναπτύσσουν μία ερωτική σχέση κατά τη διάρκεια της μέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Την σημερινή μέρα θα μπορέσετε οι περισσότεροι από εσάς να εκφράσετε σαφείς ιδέες για τη σχέση σας και θα αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας.

ΙΧΘΕΙΣ 
Διάφορες αναμνήσεις από παλαιότερες σχέσεις φαίνεται να εισβάλλουν σήμερα στη μνήμη σας. Το βράδυ θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr