Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2718 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 24/06/2018 | Διαβάστηκε 120 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Δευτέρα 25/6/2018 

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα η μέρα είναι εξαιρετική για την αισθηματική σας ζωή φίλοι μου Κριοί! Η αισιοδοξία που θα σας διακρίνει σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια για το δεσμό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι περισσότεροι Ταύροι σήμερα θα θέλουν να προσφέρουν ευχάριστες στιγμές στα αγαπημένα τους πρόσωπα και να ζήσουν ιδιαίτερες στιγμές με το σύντροφό τους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο έρωτας και διασκέδαση σήμερα φίλοι μου θα σας αποτραβήξουν κάπως από την πραγματικότητα και θα βρεθείτε σε κάποιες καταστάσεις ονείρου και ψευδαίσθησης. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ο σύντροφος δυσαρεστημένος απ’ τη συμπεριφορά σας πιθανόν να κρίνει τις φιλίες και τους προσωπικούς σας στόχους. Μην δίνετε σημασία, αφήστε την μέρα να περάσει. 

ΛΕΩΝ 
Έχετε την επιθυμία να εκφραστείτε δημιουργικά και αναζητάτε κατά τη διάρκεια της μέρας μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στον έρωτα. Προχωρήστε, σας δίνονται ευκαιρίες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δώστε σήμερα περισσότερη προσοχή σ’ αυτά που καιρό προσπαθεί να σας πει ο σύντροφός σας. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το βράδυ το σύντροφό σας. 

ΖΥΓΟΣ 
Διάφορες αναμνήσεις που σημάδεψαν τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έρχονται σήμερα στη σκέψη σας, διαφοροποιώντας κατά κάποιο τρόπο την συμπεριφορά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μυστηριώδης χαρακτήρας σας, διαβρώνει το κλίμα της σχέσης και της εμπιστοσύνης. Ξεπεράστε τις αδυναμίες σας σκεφτόμενοι θετικά και μην προκαλείτε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Σήμερα πρέπει ο σύντροφος να σας αφήσει για λίγο ελεύθερους να επιλέξετε και να αποφασίσετε για τη ζωή σας. Οι ανασφάλειές του θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας, οι τελευταίες επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας φορτώνουν με άγχος να αλλοιώσουν τη συμπεριφορά σας στη σχέση σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η σημερινή ημέρα προσφέρετε για να εκφράσετε τον εσωτερικό σας κόσμο να συναντήσετε φίλους και εραστές και να περάσετε το βράδυ ευχάριστες στιγμές μαζί τους. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η έκφραση του συναισθημάτων του χαρακτήρα σας, ο τρόπος σας, η δυναμική σας παρουσία και η εμφάνισή σας, αποπνέει σήμερα έναν ακαταμάχητο ερωτισμό. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr