Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2687 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 25/06/2018 | Διαβάστηκε 114 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τρίτη 26/6/2018 

ΚΡΙΟΣ
Οι περισσότεροι Κριοί εμφανίζονται σήμερα εκδηλωτικοί προς το σύντροφό τους θέλοντας να ξεπεραστούν τα προβλήματα και οι αντιθέσεις που υπήρξαν στη σχέση τους. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αποστασιοποιηθείτε απ’ τα προβλήματα των γύρω σας για να μην επηρεαστείτε. Το βράδυ εξωτερικεύστε συναισθήματα και επιθυμίες προς το αγαπημένο σας πρόσωπο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα προβλέπεται να είναι έντονα τα συναισθήματά σας διαμορφώνοντας τη συμπεριφορά σας. Μην χαλάσουν τη διάθεσή σας προς το σύντροφο τα καθημερινά ζητήματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεσή σας, σήμερα φίλοι μου σας παροτρύνει να βρείτε τρόπους να εξωτερικεύσετε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα και τις ερωτικές σας επιθυμίες. 

ΛΕΩΝ
Καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες δημιουργούνται σήμερα για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας. Γοητεύετε και όλα δείχνουν πως κάτι αρχίζει να εξελίσσετε… 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα φίλοι μου είναι πολύ πιθανόν κάποιο άτομο απ’ το επαγγελματικό ή ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον να έλξει το ενδιαφέρον σας. Εκδηλώστε το θαυμασμό σας. 

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα είναι καλή για να ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση και το ντύσιμό σας. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο συναισθηματικός σας κόσμος φαίνεται να δημιουργεί εκπλήξεις στο ταίρι σας. Όσο για τους αδέσμευτους οι ευκαιρίες που τους δίνονται δεν είναι και λίγες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα σας που αφορά την αισθηματική σας ζωή. Να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις ή να κάνετε αυτό που θέλετε; 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα είστε γεμάτοι πρωτότυπες ιδέες και ενθουσιασμό. Κάντε μία έκπληξη στο ταίρι σας! Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και ερωτική ανάμεσά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε σε καλή φόρμα στα αισθηματικά σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φτιάξει η διάθεσή σας και να αυξηθεί η διάθεση για κάθε είδους ερωτικές περιπέτειες. 

ΙΧΘΕΙΣ
Σε κάποιους από εσάς άνθρωποι  από το παρελθόν μπορεί να εμπλακούν ξανά στην αισθηματική σας ζωή μετά από μία απρόβλεπτη συνάντηση σήμερα μαζί τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr