Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2678 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 17/07/2018 | Διαβάστηκε 176 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τετάρτη 18/7/2018

ΚΡΙΟΣ
Έχετε την επιθυμία να εκφραστείτε δημιουργικά και αναζητάτε κατά τη διάρκεια της μέρας μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στον έρωτα. Προχωρήστε, σας δίνονται ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ 
Διάφορες αναμνήσεις από παλαιότερες σχέσεις φαίνεται να εισβάλλουν σήμερα στη μνήμη σας. Το βράδυ θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η συναισθηματική απογοήτευση από τη διάψευση των ελπίδων σας που σχετίζετε με το σύντροφό σας, σας μεταμορφώνει σε εσωστρεφή άτομα που «βλέπουν» τα πάντα μαύρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για τους δεσμευμένους του ζωδίου σας. Δείξτε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στο σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ
Οι συνθήκες σήμερα αυξάνουν τις πιθανότητες ανάπτυξης υγιών σχέσεων στους Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αρκεί να αποβάλλουν τον εγωισμό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Συναισθηματική αρμονία και κάποια ικανοποίηση θα αποτελέσουν ένα σύντομο αλλά ευχάριστο γεγονός της ημέρας. Αναζητάτε πάθος και οι περισσότεροι το βρίσκετε!

ΖΥΓΟΣ 
Για τους αδέσμευτους και κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα και τους γεμίζουν με αισιοδοξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα, είναι προτιμότερο να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στους άλλους και ιδιαίτερα στο σύντροφο, για να ξεπεραστούν τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες, θα αντιμετωπιστούν καλύτερα έχοντας το σύντροφο στο πλευρό σας. Επιχειρήστε να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως σήμερα φίλοι μου να πιστέψετε, πως ο ερωτικός σας σύντροφος δεν σας κατανοεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο ή θα στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο ή… κάπου αλλού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για τους αδέσμευτους Υδροχόους, το δίλημμα θα είναι σήμερα η υπέρβαση του εγωκεντρισμού και της ανεξαρτησίας με αντάλλαγμα την ανάπτυξη σχέσεων και δεσμών.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την επιλογή εραστή στους αδέσμευτους του ζωδίου σας. Διασκεδάστε με την παρέα σας και συναντήστε τον έρωτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr