Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2686 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 23/07/2018 | Διαβάστηκε 120 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τρίτη 24/7/2018

ΚΡΙΟΣ
Διασκεδάστε, ξεφύγετε απ’ την καθημερινότητα και εκφράστε τα συναισθήματά σας. Η σημερινή ημέρα σας προτρέπει να βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που σας εκτιμούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Περάστε ευχάριστα το βραδύ με το σύντροφό σας. Το καλό φαγητό, η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά σας κάνουν φέρνουν και πάλι τη σχέση σας σε καλά επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές θα σας χαρίσει η σημερινή μέρα. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα θέλετε να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, να βρεθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο και να γλεντήσετε αποβάλλοντας τις καθημερινές σκοτούρες.

ΛΕΩΝ
Εμφανίζεστε ευδιάθετοι και έχοντας αυτοπεποίθηση, θα κατακτήσετε και θα γοητεύσετε τα πρόσωπα που επιθυμείτε. Τα πράγματα θα είναι καλύτερα τις βραδινές ώρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με το να προβάλετε στον άνθρωπό σας συνεχώς τα ¨πρέπει¨ σας εκτός του ότι τον καταπιέζετε, δημιουργείτε συνεχώς και στον εαυτό σας μια ανορθόδοξη τάση επιβολής.

ΖΥΓΟΣ
Θα δώσετε έμφαση κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο σύντροφός σας, θα σας βοηθήσει σε αρκετές αναλαμβάνοντας τες ο ίδιος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την σημερινή μέρα από διάφορες συγκυρίες εξομαλύνετε η αισθηματική σας ζωή. Προσέξτε, οι υποχωρήσεις σας μπορεί να σας δημιουργήσουν αργότερα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα υπάρξουν πολλοί τρόποι για εσάς σήμερα για να εκφράσετε τον θαυμασμό και την αγάπη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ζήστε ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα οι περισσότεροι θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Αποφύγετε να σκέφτεστε συνεχώς το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν συναισθηματικές αναστατώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην μελαγχολείτε γεμίζοντας αρνητικές σκέψεις για την αισθηματική σας ζωή. Πιθανόν η σχέση σας να περνάει κάποια κρίση που όμως θα είναι παροδική.

ΙΧΘΕΙΣ
Η διάθεσή σας σήμερα σας βοηθά να προσεγγίσετε το σύντροφό σας. Θέλετε να μοιραστείτε τα πάντα μαζί του και αυτό σας υπόσχεται τη συνέχιση του δεσμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr