Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2682 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 14/08/2018 | Διαβάστηκε 195 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τετάρτη 15/8/2018

ΚΡΙΟΣ
Υποχωρήστε κάποτε και εσείς, αν θέλετε να ξεπεραστούν τα προβλήματα της σχέσης σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την αναθέρμανση του δεσμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Θα πρέπει να είστε σήμερα προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα και να μην πιστέψετε πως έχετε κυριαρχία ή σας ανήκουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Μοιραίο πάθος, έντονες απολαύσεις και έλλειψη αυτοσυγκράτησης φαίνεται να έχουν οι περισσότεροι Δίδυμοι κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σεβαστείτε και ο ένας και ο άλλος την ελεύθερη βούληση και την αποφασιστικότητα που διαθέτετε για να επιτύχετε τα ιδανικότερα αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ
Η αυτοανάλυση θα σας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε στο δεσμό σας. Γεγονός είναι ότι καταλαβαίνετε τις ανάγκες του συντρόφου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Για να μην προκύψουν προβλήματα αισθηματικά, βρείτε τρόπους για να αποδεσμευτείτε απ’ τις καταπιέσεις σας και διοχετεύστε τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ 
Μία αβεβαιότητα και σύγχυση επικρατεί και σήμερα στα προσωπικά και στα αισθηματικά σας υποβάλλοντας την ιδιοσυγκρασία σας σε ένα τεστ αντοχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Την σημερινή ημέρα φίλοι μου Σκορπιοί, θα μπορέσετε να εκφράσετε σαφείς ιδέες για τη σχέση σας και θα αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα αρκετοί Τοξότες θα περάσουν το βράδυ ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο. Διασκεδάστε και απολαύστε μοναδικές στιγμές με τον αγαπημένο σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους σήμερα. Οι συγκυρίες, υπόσχονται ευχάριστες στιγμές στους δεσμευμένους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επικοινωνήστε ή συναντήστε τον άνθρωπο που σας έλκει ερωτικά. Με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια σας είναι βέβαιο πως θα τον γοητεύσετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Η νοητική και η συναισθηματική σας κατάσταση φαίνεται να είναι ταραγμένες κατά τη διάρκεια της μέρας και τα πάθη σας ενδέχεται να γίνουν ανεξέλεγκτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr