Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2678 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 15/08/2018 | Διαβάστηκε 242 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Πέμπτη 16/8/2018

ΚΡΙΟΣ
Πιθανόν κάποιοι αδικαιολόγητοι φόβοι, σχετικά με μία προσωπική σας σχέση, να εισβάλλουν σήμερα στη σκέψη σας. Απομακρύνετέ τους… είναι αβάσιμοι!

ΤΑΥΡΟΣ
Το σκηνικό σήμερα φαίνεται να παροτρύνει πολλούς Ταύρους σε νέες γνωριμίες. Εκφράστε άφοβα συναισθήματα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές σας χαρίζει η σημερινή μέρα. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα ενθαρρύνεται η χαρούμενη, αισιόδοξη και ευδιάθετη ψυχοσύνθεση σας και εσείς πλημμυρίζεστε από συναισθήματα φιλίας και κοινωνικότητας.

ΛΕΩΝ
Η συμπεριφορά σας αντανακλά μία θετική εικόνα προς το περιβάλλον και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απελευθερωθείτε από το παρελθόν και οριοθετήστε τη ζωή σας. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια της σχέσης σας απωθημένα και συμπλέγματα.

ΖΥΓΟΣ
Περίεργες "εσωτερικές" συναισθηματικές καταστάσεις. Οι αλλαγές που έχουν γίνει στα αισθηματικά σας, σας δημιουργούν σήμερα ένα αίσθημα ανασφάλειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή μέρα στο μεγαλύτερο μέρος της, βελτιώνει κατά πολύ την αισθηματική σας ζωή. Πολύ γλυκιά και ρομαντική θα είναι η ατμόσφαιρα με το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιοι Τοξότες θα έχουν σήμερα αισθηματική συνάντηση κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, φροντίζοντας να μην το μάθει κανείς… γιατί κάποιους λόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή ημέρα προβλέπεται να είναι η σημερινή για τα αισθηματικά σας. Αφιερώστε το βράδυ το χρόνο σας στο σύντροφό σας και δείξτε του την αγάπη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της μέρας στους περισσότερους του ζωδίου σας, που θα αισθανθούν την παρουσία του έρωτα κοντά τους.

ΙΧΘΕΙΣ
Φροντίστε να μην έχετε ψευδαισθήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου για να μην υπάρξουν μεταξύ σας λόγο ερωτικά καβγαδάκια.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr