Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2688 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 16/08/2018 | Διαβάστηκε 207 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Παρασκευή 17/8/2018

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα θα προκαλέσει ψυχικές διαταραχές στην σχέση σας με το σύντροφο εξαιτίας της τάσης του ενός ή του άλλου για εξουσία στη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο εγωισμός θα φέρει προβλήματα στη σχέση σας. Ίσως νιώσετε λίγο μόνοι και απογοητευμένοι κατά κάποιον τρόπο από τη συμπεριφορά του συντρόφου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Βρίσκετε τον εαυτό σας να εκτιμά τις δημιουργικές και εκφραστικές του ικανότητες. Εγκαρδιότητα στη σχέση σας και μία εσωτερική ανάγκη να το ρίξετε έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι φαίνεται να υποκύπτουν σήμερα στη γοητεία κάποιου ατόμου που τους φλερτάρει από καιρό. Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει.

ΛΕΩΝ 
Μην πιστέψετε πως βρίσκεστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος, δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Αντισταθείτε στις επιθυμίες και στον εγωισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Κάποιοι Παρθένοι θα δώσουν ένα οριστικό τέλος στο δεσμό τους. Οι υπόλοιποι για να μην έχουν προβλήματα ας βρουν τρόπο να ανανεώσουν τη σχέση τους.

ΖΥΓΟΣ
Στον αισθηματικό τομέα, προβλέπονται κάποιες δυσκολίες. Μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και κυρίως από άτομα που θα σας εκμεταλλευτούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία πραγματική συναισθηματική καμπύλη, προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Η αστάθεια του παρόντος δεν θα πρέπει να σας παρασύρει σε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Καλό θα είναι σήμερα φίλοι μου, να διαχωρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας που τα έχετε μπερδέψει με αποτέλεσμα να δημιουργείτε συναισθηματική σύγχυση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συγκυρίες σήμερα, σας κάνουν ακόμα πιο γοητευτικούς. Με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσετε να ζήσετε σήμερα ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατάλληλη ημέρα για μια ουσιαστικής συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο πάνω σε σοβαρά ζητήματα. Εκδηλώστε το ρομαντισμό και τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Δείτε και τα προβλήματα του συντρόφου σας. Ίσως είναι πιο σημαντικά από τα δικά σας. Μην πιστεύετε σε πράγματα που υπάρχουν στη φαντασία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr