Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2704 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 07/09/2018 | Διαβάστηκε 323 φορές

 

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ. 

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990 

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα, από 9/9 12:26 μέχρι 31/10 22:43 π.μ. θα βρίσκεται στο Ζώδιο του Σκορπιού.
Αναλυτικά η επίδρασή της στα 12 Ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ
Η φιλοξενία της Αφροδίτης στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, σας κάνει να αναζητάτε πάθος και ένταση και να συμπεριφέρεστε με τρόπο ανάλογο για να έλξετε αντίστοιχες καταστάσεις. Το σεξ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητοί φίλοι Ταύροι, ο Κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη μέσα απ’ τον 7ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου φέρνει καλύτερες επαφές με τον ερωτικό σας σύντροφο, αρκεί να ελέγξετε κάθε υποψία ή ζήλεια περνά απ’ το μυαλό σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το διάστημα αυτό με την Αφροδίτη στον 6ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, φαίνεται να προκύπτουν ερωτικές καταστάσεις μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Η Αφροδίτη απ’ τον Σκορπιό σας βοηθά να παρουσιάσετε ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα στην εργασία σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία της Αφροδίτης στον 5ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, σας φέρνει έντονη ερωτική και αισθηματική διάθεση καθώς καταδιώκεται και κατακτάτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τώρα αναζητάτε να ζήσετε ένταση στον αισθηματικό τομέα και έλκεστε από πρόσωπα που θα ικανοποιήσουν τα πάθη σας. 

ΛΕΩΝ
Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την περίοδο η Αφροδίτη θα διελαύνει τον 4ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου έχετε την διάθεση να ομορφύνετε και να διακοσμήσετε τους προσωπικούς σας χώρους, ενώ αρκετοί από εσάς θα σκεφτούν τη συμβίωση με τον ερωτικό τους σύντροφο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη αγαπητοί Παρθένοι, θα διελαύνει τον 3ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, χαρίζοντάς σας μία ιδιαίτερη άνεση στην έκφρασή σας και δίνοντάς σας μία ευγένεια στη συμπεριφορά σας προς το στενό σας κύκλο. 

ΖΥΓΟΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό και στον 2ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, ενισχύει με την παρουσία της τα έσοδά σας, αλλά σας ωθεί και σε έξοδα τόσο για την ψυχαγωγία σας όσο και για βελτίωση της εμφάνισής σας με ότι συνεπάγεται για τον ερωτικό τομέα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως να βρεθείτε σε μία απ’ τις καλύτερες περιόδους της χρονιάς, καθώς η Αφροδίτη συντροφεύει το Ζώδιό σας, χαρίζοντάς σας ευχάριστες και ερωτικές στιγμές!
Ευνοϊκή περίοδος για μία ανανέωση της εμφάνισής σας. Έλκετε σα μαγνήτης τα άτομα γύρω σας, κερδίζετε υποστηρικτές και φλερτ. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητοί Τοξότες, η παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου σας κάνει πονόψυχους και συναισθηματικούς απέναντι σε πρόσωπα που έχουν πραγματική ανάγκη. Δεν θα θέλετε να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας, ενώ ορισμένοι από εσάς δεν θα θέλουν να αποκαλυφθεί η ερωτική τους ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρουσία της Αφροδίτης στον 11ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, βελτιώνει τις σχέσεις σας με φίλους και την παρέα σας γενικότερα όπου και θα αναζητάτε περισσότερες συναντήσεις για διασκεδάσεις μαζί τους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διαμέσου της καλής σας φήμης στον επαγγελματικό σας χώρο και των καλών σχολίων που θα ακουστούν για εσάς το διάστημα αυτό που η Αφροδίτη θα φιλοξενείται απ’ τον 10ο Ηλιακό Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου. Ενδέχεται κάποιο πρόσωπο απ’ τον επαγγελματικό σας χώρο να εντυπωσιαστεί και να σας εκδηλώσει τον ερωτικό του ενδιαφέρον. 

ΙΧΘΕΙΣ
Στον ερωτικό τομέα, ο τρόπος που φιλοσοφείτε τη ζωή το διάστημα αυτό που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 9ο οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη, φέρνει νέους θαυμαστές! Κάποιοι από εσάς θα ερωτευτούν είτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, είτε πρόσωπο αλλοδαπό ή πρόσωπο που μένει σε άλλη πόλη ή χώρα. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της Αφροδίτης απ’ το Σκορπιό θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Καλέστε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr