Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2722 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 13/09/2018 | Διαβάστηκε 249 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Παρασκευή 14/9/2018

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα είναι πιθανό να σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένα εμπόδια ή περιορισμοί σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε να αναλύσετε την αισθηματική σας ζωή και να διαβρώσετε τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο. Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά παροδική κρίση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα αναζητήσετε σήμερα καλύτερη νοητική επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Γοητεύστε με τις εκπλήξεις σας αγαπητοί μου φίλοι και απομακρυνθείτε απ’ τα προβλήματα! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πάθος σήμερα φίλοι μου θα διαποτίσει την ερωτική σας ζωή… Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας να αναμένουν κάποιες καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες. 

ΛΕΩΝ
Σήμερα η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Εκδηλώστε το πάθος σας και απολαύστε τις στιγμές που σας προσφέρονται ακόμη και αν είναι εφήμερες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα αποδεικνύετε ευνοϊκή για εσάς. Οι αδέσμευτοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν ευχάριστα. 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα φίλοι μου, ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τους περισσότερους του ζωδίου σας. Διασκεδάστε και απολαύστε μοναδικές στιγμές! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκφράστε άφοβα σήμερα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά σε καμία περίπτωση μην του δείξετε πως και πάλι το περιορίζετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θαυμάσια ημέρα σήμερα για τα ερωτικά σας! Η αυτοπεποίθηση και η ερωτική σας ακτινοβολία βρίσκονται στα ύψη. Φλερτάρετε, κατακτήστε, βρεθείτε με κόσμο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες και μην ενδίδετε σε κόντρες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έρθετε σε στενή επαφή με την δύναμη των συναισθημάτων σας και θα ανταμειφθείτε με νέες γνώσεις. Σήμερα φροντίστε για την αναψυχή και τη διασκέδασή σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα μπορούσατε να είστε μαγευτικοί αν δεν γίνετε συναισθηματικοί σχετικά με κάποιον που ξέφυγε το τελευταίο διάστημα απ’ την αισθηματική σας ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr