Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2721 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 18/09/2018 | Διαβάστηκε 206 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τετάρτη 19/9/2018

ΚΡΙΟΣ
Ανεπτυγμένος φαίνεται να είναι σήμερα ο αισθησιασμός σας αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις ερωτικές υπερβολές και να μην θεοποιήσετε κανένα άτομο.

ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε να πάρετε κάθε απόφαση για τα αισθηματικά  σας. Μην θεοποιείτε ανθρώπους και καταστάσεις εάν δεν θέλετε να πληγωθείτε συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα σας ευαισθητοποιεί. Το βράδυ θα έχετε την επιθυμία να εκφράσετε συναισθήματα και διαθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα είστε σε αρμονία με το ταίρι σας. Θα ανακαλύψετε ένα βαθύ τρόπο να προσεγγίζετε κάποιες μυστηριώδης αλήθειες για την αισθηματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ 
Τα δεδομένα της μέρας είναι πολύ πιθανόν να σας προβληματίσουν φίλοι μου Λέοντες, φορτώνοντάς σας με άγχος, ανασφάλεια και συναισθηματική αστάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα να είστε προσεχτικοί για να μην διαταραχθεί ο δεσμός σας. Διώξτε επιτέλους τις άσχημες ιδέες και μην επηρεαστείτε από όσα ακούτε γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ
Το άγχος και η ρουτίνα φαίνεται να έχει λυγίσει τα νεύρα σας. Μην ξεσπάτε στον αγαπημένο/η σας καθώς γνωρίζετε πως δεν ευθύνεται γι’ αυτά που περνάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σχέση σας μπορεί σήμερα να κινδυνεύσει με την ακραία σας συμπεριφορά. Η κούραση σας δεν θα πρέπει να μεταβάλει τη στάση σας προς το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Για να ξεπεραστούν οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφο, συμπεριφερθείτε φιλικά. Ορισμένοι θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μία καινούργια γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συζητήστε με τον αγαπημένο σας για τα διάφορα προβλήματα που σας απομακρύνουν και μην διστάσετε να υποχωρήσετε για τη συνέχιση της σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι περισσότεροι από εσάς θα δώσουν σημασία στην εξωτερική τους εμφάνιση θέλοντας να τραβήξουν την προσοχή των ατόμων που κινούν το ενδιαφέρον τους.

ΙΧΘΕΙΣ
Ξεχάστε τα προβλήματα του παρελθόντος και εξωτερικεύστε τις επιθυμίες σας. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr