Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2704 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 09/10/2018 | Διαβάστηκε 217 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τετάρτη 10/10/2018

ΚΡΙΟΣ
σημερινή μέρα είναι για εσάς και το σύντροφό σας. Περάστε ευχάριστα μαζί του, αδιαφορήστε για τα εμπόδια που αισθάνεστε πως υπάρχουν και πορευθείτε μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι περισσότεροι από εσάς θα δώσουν σήμερα ιδιαίτερη έμφαση στον έρωτα και στο αντίθετο φύλο και τα αισθηματικά ζητήματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν μία αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία που θα οφείλετε απ’ την πορεία της προσωπικής τους ζωής και των αισθηματικών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Δεν θα πρέπει σήμερα να αφήσετε τις οικονομικές ή ακόμα και τις επαγγελματικές σας ανασφάλειες και αντιξοότητες να αλλάξουν τη στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα οι αδέσμευτοι θα αυξήσουν τις ερωτικές τους κατακτήσεις με γνωριμίες που μπορεί να εδραιώσουν σχέσεις. Οι συγκυρίες συνηγορούν με τη γοητεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στις σχέσεις σας με τους γονείς ή την εργασία σας δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να μεταφέρετε προς τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ 
Κατανοώντας ο σύντροφός σας, το φόρτο που αισθάνεστε απ’ την καθημερινότητα θα έχει τη διάθεση να προσφέρει την βοήθειά του αναλαμβάνοντας αρκετές υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η σημερινή μέρα θα επηρεάσει αρνητικά τον ψυχισμό σας, εκδηλώνοντας ανασφάλειες, φοβίες και προκαταλήψεις, με άμεσο αντίκτυπο και στην αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ως άνθρωπος σήμερα θα αποτελείτε ένα αίνιγμα! Κανείς δεν θα μπορεί τελικά να σας γνωρίσει επαρκώς. Τούτο ισχύει και στα ζητήματα της καρδιάς…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα είστε κοινωνικοί. Η ρομαντική σας διάθεση, τα έντονα συναισθήματά σας και οι επιθυμίες σας θα ικανοποιήσουν τον σύντροφό σας ή τη νέα σας κατάκτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκδηλώστε σήμερα στα σύντροφό σας όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση προς εκείνον! Το τελευταίο διάστημα τον έχετε παραμελήσει και αυτό θα του δώσει χαρά.

ΙΧΘΕΙΣ
Φανείτε προσεχτικοί στην επαφή με το σύντροφο. Υπάρχει και από τα δύο μέρη ανταγωνιστική διάθεση, που δεν αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο στα ζητήματα καρδιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr