Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2670 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 14/10/2018 | Διαβάστηκε 170 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Δευτέρα 15/10/2018

ΚΡΙΟΣ
Τα αισθηματικά σας ζητήματα, η στάση του συντρόφου σας και συμπεριφορά των οικογενειακών του προσώπων, φαίνεται να σας πονοκεφαλιάζουν σήμερα το βράδυ. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα είναι πιθανό να σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένα εμπόδια ή περιορισμοί σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την σχέση σας. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις και βγάλετε συμπεράσματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα ο δυναμισμός που θα σας διακρίνει και η ενεργητικότητά σας δεν θα πρέπει να είναι τα αίτια μιας δεσποτικής συμπεριφοράς προς το σύντροφό σας. 

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε συζητήσεις για θέματα οικονομικά που είναι πιθανόν να διαταράξουν τη σχέση σας. Ορισμένοι Λέοντες φαίνεται να αναπτύσσουν σήμερα μία ερωτική σχέση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα έρθετε σε στενή επαφή με την δύναμη των συναισθημάτων σας και θα ανταμειφθείτε με νέες γνώσεις. Φροντίστε για την αναψυχή και τη διασκέδασή σας. 

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα επηρεάζει αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας με τον σύντροφο. Οι παράλογες απαιτήσεις σας κουράζουν… 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι συγκυρίες σήμερα αγαπητοί μου Σκορπιοί σας ενθαρρύνουν να προβάλλετε επιτέλους με ξεκάθαρο τρόπο τις επιθυμίες σας προς το σύντροφό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα αγαπητοί μου φίλοι θα δώσετε έμφαση στην αγάπη και στον έρωτα. Είναι πολύ πιθανόν κάποιο άτομο μικρότερο από εσάς, να έλξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα δίνετε έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Εξωτερικεύστε τις επιθυμίες σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και θα θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα και καταστάσεις για να δώσετε χρώμα αγαπητοί μου στην αισθηματική σας ζωή. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η διαισθητική σας ικανότητα σας βοηθά να αισθανθείτε τι ζητά ο σύντροφός σας. Σήμερα, ο έρωτας και το πάθος αναπτύσσονται μεσ’ στα πλαίσια της σχέσης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr