Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2685 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 07/11/2018 | Διαβάστηκε 883 φορές


Ο Δίας στον Τοξότη (8/11/2018)

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990 

Η παρουσία του Μεγάλου Ευεργέτη του Πλανήτη Δία στο Ζώδιο του Τοξότη από 8/11/2018 και ώρα 14:39 ώρα Ελλάδας έως 2/12/2019 και ώρα Ελλάδας 20:21 φαίνεται να ευνοεί κυρίως Κριούς, Λέοντες, Τοξότες αλλά και Ζυγούς, Υδροχόους καθώς τους δίνει τάσεις ανάπτυξης, εύνοια, ενώ η συμπάθειά τους θα είναι πόλος έλξης για τον καθένα και ίσως γίνουν πάρα πολύ αγαπητοί και κοινωνικοί, αρκεί να προσέξουν να μην γίνουν υπερβολικοί, πέρα ορίων υπεραισιόδοξοι όπως και ανεύθυνοι.
Ο Δίας απ’ τον Τοξότη που είναι Κυβερνήτης αυτού του Ζωδίου θα φέρει άνοδο και ανάπτυξη στα ταξίδια, τον τουρισμό, την ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση όπως και στη νομική και στην φιλοσοφία και θα προσφέρει απλόχερα αισιοδοξία. 

Η επίδραση του Δία απ’ τον Τοξότη στα Ζώδια : 

ΚΡΙΟΣ
Ο Δίας απ’ τον 9ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη και τον Τοξότη επεκτείνει γνώσεις και εμπειρίες στους περισσότερους από εσάς ενώ τους ευνοεί σε νομικά ζητήματα όπως και τις σχέσεις τους με το εξωτερικό. Κατάλληλη περίοδος για ταξίδια και σπουδές. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η διέλευση του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας –Δία- απ’ τον 8ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου μεγιστοποιεί την σεξουαλικότητά σας και φέρνει εύνοια στη διαχείριση κεφαλαίων 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παρουσία του Διός απ’ τον 7ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Βρίσκεστε στην κατάλληλη περίοδο για να συνάψετε μία σχέση με καλές προοπτικές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας διελαύνοντας τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη ευνοεί καταστάσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητα σας να είναι βελτιωμένες όπως και θέματα εργασίας αλλά σχέσεών σας με βοηθούς και υφιστάμενα πρόσωπα. 

ΛΕΩΝ
Διελαύνοντας ο Δίας τον Τοξότη και τον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη, φέρνει εύνοια σε αισθηματικά, στις σχέσεις σας με παιδιά ή ακόμα και μία επιτυχία σε κάποιο παιδί σας. Η διέλευση του απ’ τον Τοξότη φέρνει επιτυχίες σε όσους Λέοντες ασχολούνται με τον αθλητισμό, την παιδεία, τα καλλιτεχνικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η παρουσία του Διός απ’ τον 4ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, βελτιώνει στα μέγιστα τις οικογενειακές σας σχέσεις όπως και θέματα ακίνητης περιουσίας. Καλή εποχή για να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο. 

ΖΥΓΟΣ
Η διέλευση απ’ τον 3ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας –Δία- αυξάνει την επικοινωνία σας και ευνοεί τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον. Βελτίωση των σχέσεων σας με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Δίας διελαύνοντας τον 2ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου φέρνει εύνοια στις συναλλαγές και τα οικονομικά σας και βρίσκεστε σε μία περίοδο αυξήσεων εσόδων αλλά και δαπανών. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Δίας στο Ζώδιο σας θα σας κάνει γενναιόδωρους και αισιόδοξους. Το ενδιαφέρον σας να επεκταθείτε θα φέρει γνώσεις, ταξίδια και περιπέτειες. Δείξτε προσοχή στη δίαιτα σας καθώς θα προκύψουν τάσεις παχυσαρκίας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διέλευση απ’ τον 12ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου του Δία θα σας κάνει συμπονετικούς και αλληλέγγυους ενώ θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια και περιορισμούς. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παρουσία του Διός απ’ τον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου αυξάνει τον αλτρουισμό σας ενώ επεκτείνει ταυτόχρονα τις επαφές σας με φίλους αλλά και τον κύκλο φίλων και ομοϊδεατών. 

ΙΧΘΕΙΣ
Διελαύνοντας ο Δίας τον 10ο Οίκο του Ωροσκοπίου σας και το Ζώδιο του Τοξότη επεκτείνει την επαγγελματική και κοινωνική σας φήμη. Διαφημιστείτε και αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας ικανότητες. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις του Δία απ’ τον Τοξότη θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου. Καλέστε στο 14990

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr