Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2687 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 08/12/2018 | Διαβάστηκε 1308 φορές


ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 201
9 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Αυτός ο χρόνος θα χαρακτηριστεί από την έντονη έκφραση της προσωπικότητάς σας. Η δύναμή σας θα είναι αυξημένη και θα προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους και να υπερισχύσετε σε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα έχετε την τάση να υπερβάλετε στις εκφράσεις σας και να δραματοποιείτε το κάθε τι.
Η παρουσία του Ουρανού από 6/3 στον 2ο Οίκο αλλάζει τα οικονομικά σας δεδομένα. Βρείτε νέους τρόπους εξεύρεσης του χρήματος από αυτές που χρησιμοποιούσατε ως τώρα και κάντε ριζικές αλλαγές στη διαχείριση των οικονομικών σας. 
Προσπαθήστε να γίνετε πιο προσεκτικοί με τους φίλους και τους γνωστούς σας και να αντιλαμβάνεστε όλο και περισσότερο τα σημάδια που σας οδηγούν κάπου ή σας προειδοποιούν για κάτι.
Έτσι θα βοηθήσετε πολύ τον ανώτερο εαυτό σας να συντονιστεί με τον Παγκόσμιο Νου και το Θείο σχέδιο και θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στο παγκόσμιο όραμα για έναν καλύτερο και πιο δημιουργικό νέο κόσμο.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Περίοδος ωρίμανσής σας, μέσω του επαγγελματικού στίβου με το Κρόνο στον Αιγόκερω. Αυξημένη θα είναι η φιλοδοξία σας, η ανάγκη επιβολής, αλλά και η ανάγκη για αποδοχή και έγκριση από τους άλλους.
Θα βρεθείτε σε μία περίοδο αυξημένων υποχρεώσεων και θα χρειαστεί να τελειώσετε ότι αναλάβατε στο παρελθόν. Μην δυσαρεστήσετε άτομα που σας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους.
Το Φεβρουάριο και τον Μάρτιο προσέξτε τις σχέσεις σας με τις δημόσιες υπηρεσίες και φροντίστε όλες σας οι ενέργειες να είναι όσο το δυνατόν πιο νομότυπες.
Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε θα δικαιώσουν το όνομά σας και θα αποδείξουν τις γνώσεις σας γύρω απ’ το αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε στο περιβάλλον σας.
Ο Δίας, περνώντας απ’ το Μεσουράνημα του ηλιακού σας χάρτη στις 2/12 θα δώσει επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, εξαπλώνοντας τη φήμη σας. Δημιουργήστε μία θετικότερη εικόνα του εαυτού σας και να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σεξουαλική διάθεση που θα είναι χειμαρρώδης να αναμένετε 1/1 με 13/4 που ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζώδιό σας, καθώς και από τις 19/11 που θα φιλοξενείται απ’ το Σκορπιό.
Οι παντρεμένοι θα ανακαλύψετε πολλά νέα στοιχεία μέσα από τη συζυγική σας σχέση και κάνετε κάποιες ανανεωτικές αλλαγές. Ξαναερωτεύεστε με τον ή την σύντροφό σας και διανύετε μια πολύ ευχάριστη περίοδο.
Μέσα από τις σχέσεις σας θα αλληλοεξελίσσεστε και θα ζήσετε ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές εμπειρίες το φετινό Καλοκαίρι. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Θέματα «ανόδου» ψυχικής, επαγγελματικής, ηθικής και οικονομικής θα αποδείξουν στο περιβάλλον σας και όχι μόνο, ποιος δικαιούται σ’ αυτή την σκακιέρα της ζωής να ονομάζεται Αρχηγός. Θα βρεθείτε εν μέσω προβλημάτων που χρειάζονται λύση, την δική σας λύση, εν μέσω φίλων «πνιγμένων στα προβλήματα» και θα αποδείξετε ότι δεν  ανήκει άδικα στο ζώδιό σας η έννοια «σταθερότητα».
Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν αυτή την χρονιά, απαιτούν υπομονή και σύνεση, κάτι που το διαθέτετε και σιγά – σιγά θα συνειδητοποιήσετε πως ο χρόνος εργάζεται με το μέρος σας.
Το πέρασμα του Ουρανού στο Ζώδιό σας στις 6/3 φέρνει αλλαγές στην ίδια την προσωπικότητά σας όσο και στην εμφάνισή σας. Η υπομονή σας θα αντικατασταθεί απ’ την συνεχή ένταση, τη βιασύνη και τη διάθεσή σας να απελευθερωθείτε από άτομα και υποχρεώσεις.
Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απρόσμενες δυσχέρειες και θα πρέπει να αγωνιστείτε κατά των ατόμων που σας υποτιμούν. Οι πιθανότητες να απομακρυνθεί ένα φιλικό σας πρόσωπο, φαίνονται αυξημένες, όπως και η διάλυση μιας μακρόχρονης φιλίας. Η χρονιά αυτή, ευνοεί κάθε σας δραστηριότητα που μπορεί να αγγίξει τον ψυχικό ή τον πνευματικό σας κόσμο. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η χρονιά αυτή, θα φέρει με το πέρασμά της μία σταδιακή και ανοδική πορεία στον επαγγελματικό σας χώρο, ιδιαίτερα εάν ανακαινίσετε τον πάγιο εξοπλισμό της επιχειρήσεώς σας, αντικαθιστώντας τον με σύγχρονα μέσα που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα μειώνοντας το συνολικό κόστος.
Προβλήματα απ’ το παρελθόν και λάθη που έρχονται και πάλι στην επιφάνεια απ’ τις 1 Ιανουαρίου μέχρι 13/2 που ο Άρης θα φιλοξενείται απ’ τον Κριό, δεν σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις, ενώ παράλληλα σας φορτώνουν άγχος και εκνευρισμό.
14/2 με 31/3 και τη συμπαράσταση του Άρη στο ζώδιό σας ημέρες αναλαμβάνετε περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις.  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πολύ τυχερό διάστημα είναι για τα αισθηματικά σας από τις 15/5 έως 9/6 καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας κάνοντας  ευχάριστη την συμπεριφορά σας και εσάς κοινωνικούς και γοητευτικούς, ποιος στην χάρη σας...
Για τους αδέσμευτους, οι μέρες μετά τις 10 Οκτώβρη θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, να γνωρίσουν κάποιο σοβαρό και αξιόλογο άτομο, ή να κάνουν ένα γάμο με τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις.
Από 19/11 και μετά, ενδέχεται να διαταραχτούν οι προσωπικές σας σχέσεις καθώς ο Άρης απ’ το Σκορπιό πυροδοτεί προβλήματα και προκαλεί συγκρούσεις με το ταίρι σας. Τα επαγγελματικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο σύντροφος θα εισβάλλουν αρνητικά στη σχέση σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Θα διαπιστώσετε φέτος, ότι γίνεστε περισσότερο ιδεαλιστές, ξεφεύγετε από τον κατεστημένο τρόπο ζωής που δεν σας αντιπροσωπεύει και επιδιώκετε την εξέλιξή σας, με ενέργειες που θα αφορούν το γενικότερο καλό. Έτσι πρόκειται να απορρίψετε πολλές παλιές καταστάσεις και πρόσωπα που δεν ταυτίζονται με τις νέες σας αντιλήψεις.
Δοκιμασίες ξαφνικές από 6/3 και αναπάντεχες φαίνεται να φέρνει η διέλευση του Ουρανού απ’ τον Ταύρο για εσάς. Το νευρικό σας σύστημα δοκιμάζεται απ’ τις επερχόμενες αλλαγές με αντίκτυπο σε προβλήματα ακόμα και υγείας εάν δεν βρίσκετε τρόπους ηρεμίας.
Θα δημιουργηθούν νέες συναναστροφές και φιλίες χρήσιμες και σημαντικές. Θα έχετε την τάση να παίρνετε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα αντιλαμβάνεστε και θα εκτιμάτε τους άλλους ως σημαντικές οντότητες με σημαντικές ομοιότητες στο κοινό πεπρωμένο.
Επενδύστε στους οραματισμούς σας και εμπιστευτείτε την διορατικότητά σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, θα είστε σε θέση, να διακρίνετε φως μέσα απ’ το πηχτό σκοτάδι που καλύπτει συνήθως το μέλλον. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτός ο χρόνος θα φέρει μία ανοδική τάση στα επαγγελματικά σας, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές σας σε αρκετούς τομείς, αρκεί να μην διασκορπίσετε τα ενδιαφέροντά σας. Προβληθείτε σε ένα ευρύτερο επίπεδο και κερδίστε μία ανώτερη θέση, που θα σας βοηθήσει να καταξιωθείτε στον χώρο.
Χρησιμοποιήστε τώρα τις γνώσεις που αποκομίσατε απ’ το παρελθόν και τις σπουδές σας, αλλά κινηθείτε περισσότερο πρακτικά στην εργασία σας.
Η φιλοξενία του Άρη απ’ το ζώδιό σας απ’ τις 31/3 μέχρι τις 15 Μαΐου, αυξάνει την απόδοσή σας, αλλά δημιουργεί προβλήματα συνεργασιών.  
Κάθε είδους έρευνα και εργαστηριακή εργασία, θα μπορέσει να έλξει το ενδιαφέρον σας τουλάχιστον από 2/12 που ο Δίας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, μελετώντας σε βάθος την επιστήμη ή την τέχνη με την οποία απασχολήστε. Μεγαλύτερη πίστη και αισιοδοξία στις δυνάμεις σας που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στην κοινωνική σας ζωή, αν και κάποιες στιγμές, ενδέχεται να πιστέψετε πως το περιβάλλον θέλει να περιορίσει τις δυνατότητές σας. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απ’ τις 31/3ου μέχρι και τις 15/5υ που ο Άρης θα φιλοξενείται από το ζώδιό σας όπως και 4/10 – 18/11 που ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζυγό, αναζητάτε τις έντονες συγκινήσεις. Οι παρορμητικές σχέσεις τις εποχής, μπορεί να μην έχουν διάρκεια, αλλά έχουν να σας δώσουν εμπειρίες, ενώ παράλληλα θα αφυπνίσουν υπερβολικά τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.
Καλή περίοδος για τα αισθηματικά, είναι από 14/9 μέχρι και 8/10 που η Αφροδίτη θα στο Ζυγό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, έχουν πολλές πιθανότητες για να συνάψουν μια σχέση κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και όλοι σας γενικά θα αισθανθείτε τους χτύπους της καρδιάς σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Αρκετά απαιτητική αναμένεται η χρονιά για σας.
Κρίσιμες θα είναι οι εξελίξεις, σε τομείς ζωτικής σημασίας. Καλείστε να λειτουργήσετε υπό πίεση και σε περιοριστικές συνθήκες, για την ελεύθερη αυτοέκφρασή σας.
Η παρουσία του Ουρανού στον 11ο Οίκο από 6/3 θα φέρει αλλαγές στις φιλίες σας αλλά και στους προσωπικούς σας στόχους. Θα αναζητάτε τώρα για παρέα άτομα εκκεντρικά ενώ οι στόχοι που θα θέσετε θα είναι ασυνήθιστοι και πρωτοποριακοί. 
Εσείς θα νιώθετε αρκετές φορές κουρασμένοι σωματικά και ψυχικά. Συχνά θα διακατέχεστε από μια αίσθηση εσωτερικής μοναξιάς και θα έχετε την τάση να απομονώνεστε στον εαυτό σας, γιατί θα πιστεύετε πως δεν έχετε κατανόηση από τους άλλους.
Το πέρασμα του Διός στον Αιγόκερω στις 2/12ου εγκαινιάζει μία ευνοϊκή περίοδο ενός έτους όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Περισσότερες προσπάθειες θα χρειαστεί να καταβάλετε τώρα στην εργασία σας, αν και αρκετές φορές θα αισθανθείτε είτε εξάντληση και κούραση, είτε ανίκανοι να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που θα βρεθούν μπροστά σας για να περιορίσουν τις δυνατότητές σας.
Ίσως κάποιοι από εσάς, να αναγκαστούν να αναλάβουν περισσότερες υποχρεώσεις ή εργασίες αγγαρείας, ενώ κάποιοι άλλοι θα χρειαστεί να δείξουν υπομονή, απέναντι σε δεσποτικούς προϊσταμένους.
Συγκρατημένα σχέδια και ανάληψη περισσότερων ευθυνών, σας περιμένουν τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.
Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν το τελευταίο τρίμηνο όσον αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στην ζωή σας τα τελευταία χρόνια, σας έχουν δημιουργήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας το οποίο έχει μεταφερθεί επάνω στα αισθήματα που τρέφετε για τους άλλους. Ίσως να πιστεύετε πως πολλά πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά ή τουλάχιστον έτσι όπως εσείς θα θέλατε. Η αλήθεια είναι πως έχετε να αντιμετωπίσετε μία άλλη πραγματικότητα από την μία πλευρά και από την άλλη η υπερβολική ανάλυση που κάνετε δεν σας βοηθάει και τόσο.
Κατά τη διάρκεια του 2019, ο αισθηματικός τομέας θα περάσει από διάφορα στάδια, αντίθετα πολλές φορές μεταξύ τους, κάτι που είναι χαρακτηριστικό της γενικότερης συμπεριφοράς σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το πρώτο τρίμηνο με κανένα τρόπο δεν θα περάσετε απαρατήρητοι και συνεχώς θα αναζητάτε την έγκριση των άλλων.
Αυτός ο χρόνος θα χαρακτηριστεί από την έντονη έκφραση της προσωπικότητάς σας.
14 Φεβρουαρίου με 31/3 που ο Άρης θα διελαύνει τον Ταύρο μερικά άτομα του περιβάλλοντός σας θα νοιώσουν την επιρροή της δεσποτικής σας διάθεσης αλλά δεν θα προσπαθήσουν να σας εμποδίσουν.
Απ’ τις 2 Ιουλίου μέχρι και τις 18/8 που ο Άρης θα συντροφεύει το ζώδιό σας εμφανίζεστε ακάθεκτοι, γεμάτοι ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, θα ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός νέου "μοντέλου" ζωής, πιο αντιπροσωπευτικού για σας. Βάζετε τελεία σε συμβιβασμούς και "πρέπει", καθώς ξανοίγεστε προς την κατάκτηση των ιδανικών σας. Όσοι δεν είναι σύμφωνοι μαζί σας και επιχειρήσουν να σας αποτρέψουν, θα διαπιστώνουν ότι δεν καταφέρνουν να ασκήσουν καμία επιρροή επάνω σας, αφού θα βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιο επαναστατική και ατίθαση πλευρά σας. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αν οι αυξημένες καθημερινές σας ανάγκες και τα οικονομικά σας ανοίγματα σας αγχώνουν υπέρμετρα, έχετε την εξυπνάδα να αντεπεξέλθετε κατάλληλα εφ’ όσον χαλιναγωγήσετε τις άσκοπες σπατάλες. Πειθαρχία που θα φανεί ιδιαίτερα αποτελεσματική από τον Αύγουστο και μετά, όταν οι περιστάσεις θα σας οδηγήσουν σε ορισμένα απρόβλεπτα έξοδα, κυρίως κοινωνικού χαρακτήρα και δημοσίων σχέσεων.
Σας περιμένουν αναπάντεχες αλλαγές στην καριέρα σας, από 6/3 με τον Ουρανό στον Ταύρο όπως και προτάσεις εκεί που δεν το περιμένατε αρκεί να είστε έτοιμοι να δεχτείτε πως οι καιροί προστάζουν να πάρετε γρήγορα τις σωστές αποφάσεις και να μην βασίζεστε στον κύκλο γνωριμιών σας. 
Ένα ταξίδι, συνδυασμός αναψυχής και επαγγελματικών φαίνεται να αποφασίζετε για την αρχή της Άνοιξης. Το έναυσμα για την ανάληψη πρωτοβουλιών και επίσης αλλαγών στη νοοτροπία σας κομίζει η περίοδος  από τέλη Ιούνη μέχρι αρχές Αυγούστου. Συγκυρία που θα σας χαρίσει δύναμη και θάρρος για φιλόδοξα ξεκινήματα και διεκδικήσεις στον προσωπικό αλλά και τον κοινωνικό στίβο. Προχωρήστε τότε σε αποφάσεις ζωής φροντίζοντας όμως να κινηθείτε με σύνεση και αλτρουισμό, καθώς η συγκεκριμένη περίοδος θα συνοδεύεται ενίοτε από δογματισμούς, υπερβολές και εγωκεντρισμό. Με το μαλακό λοιπόν.
Οικονομικά και επικοινωνίες θα σας απορροφήσουν τον Αύγουστο, ενώ η περίοδος από 30/8 έως και 10/10 είναι η καταλληλότερη για ενασχόληση στο σπίτι και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή. Το πιθανότερο να αποφασίσετε εκείνες τις μέρες να κάνετε καθυστερημένα αλλά ευχάριστα τις διακοπές σας, πράγμα που θα σας βγει σε καλό.
Το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου φέρνει ευνοϊκές προοπτικές όσον αφορά τα επαγγελματικά, τις καθημερινές σας υποθέσεις και τις σχέσεις σας με βοηθούς και υφιστάμενους.  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Θα αναζητάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, για την οικογένειά σας, πράγμα που μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος ή να σας οδηγήσει σε υπερβολική δράση. Δεν θα είναι εύκολο να ισορροπήσετε μεταξύ του να θέλετε εκούσια να κάνετε κάτι και αυτού που είστε υποχρεωμένοι να κάνετε.
Η «λίμπιντό» σας πάντως θα πετά φωτιές το 2019 και οι ερωτικές σας επιτυχίες θα ξαφνιάσουν ακόμα κι εσάς τους ίδιους, ιδιαίτερα το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου όπως επίσης και στις αρχές Ιουνίου.
Μια ανελέητη παρόρμηση σας εξωθεί να επιδιώξετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας μεταξύ 2/7ου με 18/8ου που ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζώδιό σας, κάτι που ενδεχομένως να φέρει ένταση στην αισθηματική σας ζωή.  

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ίσως να ξεκινήσετε τώρα μία νέα ζωή, κόβοντας δεσμούς και συνήθειες του παρελθόντος, ανακτώντας και πάλι την προσωπική σας ταυτότητα. Ο δυναμισμός που θα σας διακρίνει και η ενεργητικότητά σας, δεν θα πρέπει να είναι τα αίτια μιας δεσποτικής συμπεριφοράς απέναντι σε σύντροφο και συνεργάτες, εκτός και αν θέλετε να κλονιστούν σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον.
Η παρουσία του Ουρανού στο φιλικό προς εσάς Ταύρο από 6/3 θα σας φέρει ταξίδια που συχνά θα είναι απρογραμμάτιστα. Η αντίληψή σας έχοντας συμπαραστάτη τις γνώσεις σας, σας οδηγεί σε αλλαγή συμπερασμάτων και γενικότερα αλλαγή πνευματικά για να ανταποκριθείτε καλύτερα στα νέα δεδομένα.
Τα λάθη που έγιναν, σίγουρα θα σας έχουν αφήσει τα μαθήματά τους για να μην επαναληφθούν και πάλι. Άλλωστε μέσα από τις δυσκολίες τις ζωής αναμορφωνόμαστε, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μαθήματα για να προχωρήσουμε. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το 2019, δίνονται σε αρκετούς του ζωδίου σας, τάσεις οικονομικής ανεξαρτησίας και ανάπτυξης και σιγά-σιγά ξεπερνιούνται τα οικονομικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο παρελθόν. Σχετικά με την επιδίωξή σας γι’ αύξηση εσόδων και κερδών, θα πρέπει να προσέξετε αρκετά μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν και φυσικά να μην οδηγηθείτε σε υπέρογκες δαπάνες καταναλωτικών αγαθών.
Σταδιακά θα περάσετε σε μία διαφορετική αντίληψη όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, θέλοντας να σταθεροποιήσετε αυτό το χρόνο σχέδια και να υλοποιήσετε τις αποφάσεις σας. Προβληθείτε σε ένα ευρύτερο επίπεδο και κερδίστε μία ανώτερη θέση, που θα σας βοηθήσει να καταξιωθείτε στον χώρο και παράλληλα φροντίστε κάθε σας κίνηση να είναι νομότυπη.
Ένας ιδιαίτερος δυναμισμός, θα σας διακρίνει από τα μέσα του Φεβρουαρίου και για ένα μήνα, αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος του Φθινοπώρου καταφέρνοντας να βάλετε μπρος κάποια δουλειά ή να προωθήσετε την ήδη υπάρχουσα. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή προϊσταμένους και προφυλαχθείτε από την πιθανότητα ενός εργατικού ατυχήματος ή κάποιας απερίσκεπτης κίνησης. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή τη χρονιά θα απαιτηθεί σύνεση και προσοχή όσον αφορά τις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις και πιθανόν να χρειαστεί να τακτοποιήσετε υποθέσεις που αφορούν τη συντροφικότητα ή το γάμο. Προσπαθήστε να καταλάβετε τις απαιτήσεις, τις διαθέσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σας και κρατήστε τα συναισθήματά σας κρυφά τον Μάρτιο, αποφεύγοντας να γίνετε θύματά τους. Αρκετά συχνά φέτος, αρκετοί από την ζωδιακή σας ομάδα, ενδέχεται να αισθανθούν ρομαντική διάθεση για κάποιο πρόσωπο που είναι δεσμευμένο ή έχει πολλές υποχρεώσεις.
Το δεύτερο δίμηνο του έτους, όπως και μέσα στο Χειμώνα, η δεσποτική σας συμπεριφορά, δεν θα βοηθήσει στην ανάπτυξη υγιών σχέσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ζήσετε  στιγμές πάθους και ερωτικών δραστηριοτήτων ικανοποιώντας τελικά τα σεξουαλικά σας ένστικτα.
Στις 2/12ου ο Δίας θα περάσει στον Αιγόκερω και η παραμονή του εκεί για ένα έτος, σίγουρα θα βελτιώσει τη ζωή σας θέτοντας νέες βάσεις στα αισθηματικά. Τώρα θα έχετε την ανάγκη να παίξετε το παιχνίδι του έρωτα φλερτάροντας και εκτονώνοντας τις επιθυμίες.  

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990

 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Φιλίες, ομαδικές δραστηριότητες και σχέδια, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας τώρα, ενώ κάθε πολιτική είδηση, θα απορροφήσει το ενδιαφέρον σας.
Θα οδηγείστε τώρα από αξίες που έχουν διάρκεια, και ο ανθρωπισμός και αλτρουισμός που θα δείξετε, θα μπορέσει να επηρεάσει άμεσα το μέλλον της ενασχόλησής σας.
Σας περιμένουν φίλοι μου από 6/3 που ο Ουρανός θα περάσει στον Ταυρο, αλλαγές σε οικονομικά και κυρίως σε σχέση με τα κεφάλαια ή τις δανειοδοτήσεις σας. Η ανάγκη σας να απελευθερωθείτε φέρνει ακόμα και ακραίες και μη συμβατικές τάσεις στη σεξουαλική σας συμπεριφορά που ξαφνιάζουν ακόμα και εσάς.
Ο χρόνος εργάζεται για εσάς και τα σχέδια και οι ελπίδες σας θα πραγματοποιηθούν στο μεγαλύτερο μέρος του έτους.
Η διέλευση του Δία από τον Αιγόκερω απ’ τις 2 Δεκέμβρη και για διάστημα ενός περίπου έτους σας δίνει τα εφόδια για να αντιμετωπίσετε όποια προβλήματα σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Φροντίστε να αξιοποιήσετε την ευκαιρία, τακτοποιώντας εκκρεμότητες, που αφορούν ακίνητα και γονείς. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα σας απασχολήσει άμεσα και έντονα η κοινωνική και επαγγελματική σας αναρρίχηση. Η δημιουργικότητά σας θα αναζητά πρακτικούς τρόπους έκφρασης. Είστε έτοιμοι φέτος να δουλέψετε σκληρά για την υλοποίηση των στόχων σας.
Το 2019, θα είναι για αρκετούς από εσάς μία σημαντική περίοδος στην ζωή σας σε άμεση σχέση με τα ενδιαφέροντά σας. Ίσως η καλύτερη εποχή για να πειθαρχήσετε και να οργανωθείτε επαγγελματικά. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε τώρα, θα πρέπει να είναι σωστά εστιασμένες στους στόχους σας και όσο το δυνατόν πιο τίμιες.
Από 19/11 που ο Άρης θα φιλοξενείται απ’ το Σκορπιό αυξάνονται τα καθημερινά σας έξοδα και οι δαπάνες σας.  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις και κάποιες αισθηματικές συναντήσεις θα πρέπει να τις θεωρήσουμε σίγουρες για εσάς με το ξεκίνημα της χρονιάς.
Πληθωρικά αισθήματα και περιπετειώδης διάθεση, σας «φορτίζουν τις μπαταρίες» και λειτουργείτε μέσα από ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες συνθήκες τόσο τον Απρίλη όσο και στο μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού.
Το διάστημα 14/9 με 8/10 που η Αφροδίτη θα φιλοξενείται από το Ζώδιό σας ίσως να είναι η καλύτερη περίοδος για τα αισθηματικά σας, δίνοντάς σας πολλές δυνατότητες για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να βρουν ανταπόκριση οι επιθυμίες σας και να γνωρίσετε άτομα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, ζώντας μαζί τους ευχάριστες στιγμές. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Γυρίσματα της τύχης, σας δημιουργούν προκλήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες.
Η διέλευση του Ουρανού στον Ταύρο που βρίσκεται απέναντι απ’ το δικό σας Ζώδιο από 6/3, φέρνει αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Η εποχή απαιτεί να αφήνετε χώρο στο σύντροφό σας και να μην γίνεστε κτητικοί κάνοντάς τον να φύγει απ’ τη σχέση σας.  Πολλές καταστάσεις, θα χρειαστεί να ξεκαθαριστούν, φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση και δοκιμάζοντας τις ανοχές σας.
Η ζωή σας μοιάζει να μην δέχεται πλέον υποκατάστατα και απαιτεί από σας, την αποκοπή σας, απ’ οτιδήποτε παλιό και «νόθο», ακόμα κι αν μέχρι τώρα, εξυπηρετούσε λόγους ασφαλιστικών και προστατευτικών πλαισίων.
Ο Δίας στις 2 Δεκέμβρη θα περάσει στον Αιγόκερω και στον 3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και παραμένοντας εκεί για ένα χρόνο, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας, θα σας κάνει φιλόξενους και θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις πρώτες δεκαοχτώ μέρες δυσκολίες προβλέπονται στις συνεργασίες σας. Το βασικό στοιχείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην αντιτίθεστε ανοιχτά στα συμφέροντα κάποιων που σας διοικούν. Ο χρόνος θα δικαιώσει τις προσπάθειές σας.
Οι επαγγελματικές προκλήσεις με το πέρασμα των ημερών αυξάνονται καθώς απλώνεστε για να πετύχετε ιδιαίτερους στόχους.
Το πρώτο δίμηνο φαίνεται να αυξάνεται κατά πολύ τα έξοδά σας.    
Οι διαθέσεις και οι επιθυμίες σας, απέχουν πολύ από τα να σχετίζονται με εργασία και επαγγελματικές δραστηριότητες. Εκτός, αν είστε από τους τυχερούς, που έχουν το χόμπι τους επάγγελμα, η ασχολούνται με επαγγέλματα σχετικά, με τον καλλιτεχνικό χώρο και τον τομέα διασκέδασης.
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ενδεχομένως να μην σας αφήσουν ήσυχους ούτε την περίοδο του Αυγούστου, που οι δυνατότητες για την τακτοποίησή τους, ωθούν αρκετούς του ζωδίου σας σε περισσότερες ώρες απασχόλησης και διαφωνίες με το περιβάλλον. Δεν θα πρέπει όμως να είστε βιαστικοί σε οποιαδήποτε ενέργεια και ιδιαίτερα στο σχεδιασμό της πορείας σας. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι αδέσμευτοι, θα έχουν αρκετές εναλλαγές σχέσεων, αλλά, χωρίς εγγυήσεις για κάτι μονιμότερο, που θα αντέξει μακροπρόθεσμα. Γενικά θα υπάρχει η τάση να διαφοροποιείστε από τα καθιερωμένα σας πρότυπα και να ελκύεστε από παράδοξες καταστάσεις. Θα είστε επιρρεπείς στον εύκολο εντυπωσιασμό, με ενθουσιασμό θα ρίχνεστε σε καινούργιες σχέσεις.
Κεραυνοβόλοι έρωτες, περίεργες συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες ή επαναφορά παλιών σχέσεων, όλα είναι πιθανά να συμβούν αυτό το καλοκαίρι.
Η διστακτικότητά σας το τελευταίο δίμηνο –παρότι σας δίνονται ευκαιρίες- ενδέχεται να σας απομονώσει περιορίζοντας στο ελάχιστο τις επαφές σας με τους άλλους. Είναι φυσικό και επόμενο η στάση σας αυτή να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή.
Ο Οκτώβριος και ιδιαίτερα από 8/10 μέχρι 1/11, αποδεικνύεται ευχάριστος μήνας, καθώς το ζώδιό σας θα φιλοξενεί την Αφροδίτη και εσείς θα θελήσετε, με αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση να εντυπωσιάσετε τον περίγυρο. Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση που θα βρείτε από το άλλο φύλο είναι δεδομένο. Εάν είστε αδέσμευτοι εκφράστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στις καινούργιες σας γνωριμίες και όλα θα εξελιχθούν καλά. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η γοητεία, ο δυναμισμός και η μαγνητική σας επίδραση, θα ασκηθούν έντονα στον περίγυρο. Περνάτε εύκολα τις απόψεις σας και πείθετε με χαρακτηριστική άνεση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας σε περίπτωση που η λογική, δεν σας βοηθά στην επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.
Για αρκετούς από σας, πηγή γνώσης και επιτυχίας θα είναι τα ταξίδια ή η επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Άλλοι θα αποφασίσετε να θυσιάσετε την προσωπική σας ελευθερία προκειμένου να ενταχθείτε σε μια ομάδα ατόμων ακολουθώντας ένα κοινό όραμα ή σκοπό, ενώ μερικοί θα αποφασίσουν να διδάξουν ή να ασχοληθούν με εκείνο το κομμάτι της δουλειάς τους που τους φέρνει σε επαφή με το να την δείξουν στους άλλους.
Αν έχετε υπάρξει εκ των προτέρων συνεπείς και υπεύθυνοι στις υποθέσεις σας, θα σημειώσετε επιτυχίες μέσα από δοκιμασίες που θα σας επιβληθούν. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτό το έτος θα εμπεριέχει αλλαγές και ανανέωση στην επαγγελματική σας ζωή. Θα σας φέρει ανάπτυξη και την πραγματοποίηση νέων σχεδίων, αλλαγή θέσης ή θα έχετε μια σειρά νέων ιδεών που θα τις βάλετε σε εφαρμογή στο άμεσο μέλλον.
Η διέλευση από 6/3 του εκκεντρικού Ουρανού απ’ τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και τον Ταύρο, φέρνει νέα δεδομένα και αλλαγές στην εργασία σας. Οι αλλαγές δεν θα είναι αρνητικές εάν κατανοήσετε πως δεν υπάρχει μονιμότητα. Φροντίστε το εργασιακό στρες να μην γίνει σύντροφός σας τα επόμενα χρόνια. 
Το τελευταίο δίμηνο η εργασία σας θα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα αποφέροντας περισσότερα κέρδη. Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε αρκετούς λογαριασμούς.
Στις 2/12ου ο Δίας θα εγκαταλείψει το Ζώδιό σας για να περάσει στον Αιγόκερω και στον 2ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, όπου και παραμένοντας για διάστημα ενός έτους θα αυξήσει τα έσοδά σας, τοποθετώντας σας σε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στο ξεκίνημα του 2019 ο σύντροφός σας μπορεί να είναι σε αντίθεση με τη δική σας ενθουσιώδη παιχνιδιάρικη διάθεση καθώς θα διαθέτει πιο σοβαρή και απαιτητική στάση.
Η ανάγκη σας να απαλλαχθείτε από ένα είδους «πατρονάρισμα» θα πρέπει να ελεγχθεί για να μην παρουσιαστούν άλυτα προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφο το Φεβρουάριο.
Από τις 31/3 έως και τις 16/5, ενδέχεται να διαταραχτούν οι προσωπικές σας σχέσεις καθώς ο Άρης απ’ τους Διδύμους πυροδοτεί προβλήματα και προκαλεί συγκρούσεις. Τα επαγγελματικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο σύντροφος θα εισβάλλουν αρνητικά στη σχέση σας.  

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η νοητική και διανοητική σας δραστηριότητα θα αυξηθούν σημαντικά. Η αναλυτική σας ικανότητα και να αντιλαμβάνεστε οποιαδήποτε λεπτομέρεια, σε κάθε κατάσταση, θα είναι αξιοσημείωτη. Θα νοιώθετε την επιθυμία να μελετήσετε, να βελτιώσετε τη δουλειά σας, να τελειοποιηθείτε και να επεκτείνετε την επιστημονική σας κατάρτιση.
Καλείστε από 1/1ου μέχρι και 14 Φεβρουαρίου που ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό να λειτουργήσετε υπό πίεση και σε περιοριστικές συνθήκες, για την ελεύθερη αυτοέκφρασή σας. Η παρουσία του Άρη απ’ τον 4ο ηλιακό σας οίκο είναι βέβαιο πως θα φορτίσει την ατμόσφαιρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.
Αν την προηγούμενη χρονιά, είχατε παρασυρθεί και αφεθεί σε κάποιες υπερβολές, τώρα θα χρειαστεί, να περιορίσετε την όποια ανέμελη διάθεσή σας. Έφτασε η ώρα της ενδοσκόπησης και της βαθύτερης συλλογής για τους περισσότερους του ζωδίου σας, αρκεί να μην σας κυριεύσει η απαισιοδοξία και κάποια κατάθλιψη με την διέλευση του Κρόνου στο Ζώδιό σας. Και ενώ παράλληλα, θα βρίσκεστε σε εσωτερικό αναβρασμό και έξαρση των βαθύτερων ενστίκτων σας, θα σας φαίνεται αρκετά καταπιεστικό, να σταθείτε αντιμέτωποι με αντίξοες καταστάσεις, που εμποδίζουν τη θέληση και τη δράση σας. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτός ο χρόνος είναι καλός για να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους, επωφελείς υποθέσεις, κυρίως πράγματα που είχατε σχεδιάσει από πριν. Θα οδηγείστε στο πώς θα οργανώσετε τις φιλοδοξίες σας καλύτερα, να τις κάνετε περισσότερο ρεαλιστικές ώστε να έχετε μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας.
Συνηθισμένοι να εργάζεστε προγραμματισμένα και μεθοδικά, υλοποιείτε πλέον τις ιδέες και τα φιλόδοξα σχέδια, πράγμα που προσδοκούσατε καιρό. Με υπευθυνότητα προωθείτε και βελτιώνετε την εικόνα σας.
Από 31/3ου μέχρι και 15/5ου που ο παρορμητικός Άρης θα βρίσκεται στους Δίδυμους, πολλοί από εσάς θα εργαστούν ακατάπαυστα θέλοντας να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να δώσουν λύση στα καθημερινά ζητήματα, αλλά γρήγορα θα διαπιστώσουν πως είναι δύσκολο να συντονίσουν τις προσπάθειές τους με τους άλλους.
Θα σας απασχολήσει άμεσα και έντονα η κοινωνική και επαγγελματική σας αναρρίχηση. Η δημιουργικότητά σας θα αναζητά πρακτικούς τρόπους έκφρασης. Είστε έτοιμοι φέτος να δουλέψετε σκληρά για την υλοποίηση των στόχων σας. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η παρουσία του Άρη στον Κριό απ’ τις 1/1 μέχρι 13 Φεβρουαρίου δυσκολεύει τις οικογενειακές σας σχέσεις με καβγάδες και τάσεις ανεξαρτητοποίησης από μέρους σας, κάτι που φυσικά δεν ευνοεί τον έγγαμο βίο.
Φίλοι Αιγόκεροι, θα αναζητάτε ελευθερίες στις προσωπική σας ζωή και θα σας ελκύουν άτομα που σας αφήνουν χώρο. Περιέργως για εσάς, θα ερωτεύεστε πρόσωπα εκκεντρικά ενώ με την διέλευση του Ουρανού στον Ταύρο από 6/3, θα αναζητήσετε επενδύσεις που μέχρι τώρα τις θεωρούσατε πρωτότυπες και δεν τις εμπιστευόσασταν. 
Η αυτοπεποίθησή σας θα σας κάνει άκαμπτους και κάποιες στιγμές εγωιστές δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σας τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.
Το διάστημα 15/5ου με 8/6ου, εύκολα μπορεί να θεωρηθεί ευνοϊκό για τα αισθηματικά σας με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον Ταύρο, καθώς οι πιθανότητες για την ανάπτυξη ενός δεσμούς, θα είναι αυξημένες.
Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους, κατά τη διάρκεια του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου του Οκτώβρη και τα γεγονότα θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σας, μια και θα σας κυβερνά το πάθος, έστω και συγκρατημένα.
Η παρουσία του Διός στο ζώδιό σας από τις 2 Δεκέμβρη θα ευνοήσει τις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις καθώς η γοητεία σας και η ευγενική σας συμπεριφορά σας βοηθούν να κερδίσετε συναισθηματικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η δύναμή σας θα είναι αυξημένη απ’ τις 1 Ιανουαρίου μέχρι 13 Φεβρουαρίου που ο Άρης θα φιλοξενείται απ’ τον Κριό και θα προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους και να υπερισχύσετε σε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα έχετε την τάση να υπερβάλετε στις εκφράσεις σας και να δραματοποιείτε το κάθε τι.
Να περιμένετε αλλαγές στα πλαίσια της οικογένειας και των σχέσεων με τους δικούς σας. Αλλαγές θα γίνουν και στην κατοικία σας ή ακόμα να πραγματοποιήσετε από 6/3 που ο Ουρανός θα φιλοξενείται απ’ τον Υδροχόο, αλλαγές στο σπίτι ή ακόμα και στον τόπο διαμονής σας. 
Είναι φορές που ανασύρετε από το υποσυνείδητό σας μια αγωνία για το αύριο και μια σειρά από ανασφάλειες σας ταράζουν περισσότερο από όσο δικαιολογεί η τρέχουσα πραγματικότητα.
Κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες για άλλους κοινωνικές και για άλλους αισθηματικές θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας τον Οκτώβρη.
Από τις 2/12ου ο Δίας απ’ τον Αιγόκερω δημιουργεί καταστάσεις που θα σας φέρουν δυσφορία, αλλά η επίδρασή του, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να αποτρέψετε τις αντίπαλες κινήσεις. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η επαγγελματική σας δραστηριότητα θα έχει πολλές παραλλαγές, φέτος. Θα εντυπωσιάζετε τους άλλους με την εξυπνάδα σας και τις ιδέες σας.
Σ' αυτό τον τομέα θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο με την τάση σας για αλλαγές. Σίγουρα θα έχετε πολύ καλές ευκαιρίες να αναδειχτείτε και θα υπάρξουν κατάλληλες προϋποθέσεις για ανάπτυξη και νέα ξεκινήματα.
Τον Μάρτιο δεν αποκλείεται να γίνετε και στόχος υπονομευτικών ενεργειών.
Το τελευταίο δίμηνο, διοικείστε υπεύθυνα και μην μεταφέρετε τις ευθύνες στους υφισταμένους.  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Για όποιους κατανοήσουν την ανάγκη σας για ελεύθερη αυτοέκφραση, θα περάσουν αξέχαστα μαζί σας. Θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί, ευχάριστοι, με πλούσια συναισθήματα, πρόθυμοι να τα μοιραστείτε με αυτούς που σας αγαπούν και σας δέχονται γι’ αυτό που είστε.
Θα οδηγείστε περισσότερο από τα συναισθήματά σας παρά από τη λογική και γι’ αυτό οι ρομαντικές συναντήσεις σας θα τείνουν να είναι λιγότερο συμβατικές και μικρής διάρκειας.
Πλησιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο εάν θέλετε να διατηρήσετε την ευχάριστη ατμόσφαιρα που υπάρχει μεταξύ σας και ξεχάστε το παρελθόν και τη στάση που κράτησε στα προσωπικά σε ζητήματα.
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων 9/6 με 3/7ου ενεργοποιεί τον αισθηματικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Ο ¨έρωτας¨ θα κυριαρχήσει στη ζωή των περισσότερων από εσάς με την παρουσία ενός νέου προσώπου.
Ένας δογματισμός στις απόψεις, ίσως προκαλεί τη δυσφορία των άλλων το Δεκέμβριο. Το θρυλικό ταμπεραμέντο σας, φαίνεται πως τραβάει τις εντάσεις, όπως ο μαγνήτης το σίδερο ! Ένα μοιραίο πάθος, έντονες απολαύσεις και την έλλειψη αυτοσυγκράτησης ενδέχεται να γευτείτε, την χρονιά αυτή. Προσέξτε τα σχόλια, που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.  

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990

 

 ΙΧΘΥΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το να αποκτήσετε ωριμότητα είναι το κλειδί αυτού του χρόνου. Θα νοιώθετε την ανάγκη για αλλαγή σε πείσμα της εσωτερικής σας αντίστασης. Ένα τμήμα του εαυτού σας θα θέλει να αναλάβει νέες υπευθυνότητες και να προχωρήσει. Ίσως να μην μπορείτε να δείτε την πλήρη εικόνα των ουσιαστικών σχεδίων που σας απασχολούν αυτή την περίοδο αλλά είναι πιθανό ότι, οτιδήποτε αναλαμβάνετε τώρα, να σας φέρει σταθερότητα στο άμεσο μέλλον και για μακρό χρονικό διάστημα.
Αλλάζετε και αλλάζει και ο τρόπος σκέψης σας αλλά και το περιβάλλον που περιστοιχίζεστε από 6/3 με τον Ουρανό στον Ταύρο καθώς έχετε ανάγκη από νέα πρόσωπα που μπορείτε να μοιράζεστε τις ιδέες και τα ενδιαφέροντά σας. 
Η εξυπηρετική πλευρά του εαυτού σας θα βγει στην επιφάνεια και θα βοηθάτε όποιον το ζητήσει ή το χρειάζεται.
Ο ιδεαλισμός σας θα είναι αυξημένος και θα νοιώθετε ισχυρή έλξη για τη θρησκεία, τη φιλοσοφία, το νόμο, τη μεταφυσική και τις ανώτερες επιστήμες.
Στις 2/12ου ο Δίας θα περάσει στον Αιγόκερω και εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών και τις φιλίες σας. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτός ο χρόνος ευνοεί όλα τα καθήκοντα, τα σχέδια και τα θέματα που έχουν σχέση με την πνευματική σας απόδοση, με την ανάγκη σας για τελειότητα και ανάλυση.
Οι πρώτες μέρες του Μαΐου, δημιουργούν ακατάλληλες συνθήκες τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στους επαγγελματικούς σας προσανατολισμούς, καθώς η έλλειψη κεφαλαίων δεν θα βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η διατήρηση της υπομονής, θα αποδειχθεί το κλειδί της επιτυχίας.
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου και έως στα μέσα Νοεμβρίου, οι αστρολογικές επιρροές θα βοηθήσουν αρκετές εργασίες σας, έτσι ώστε να αποδώσουν οικονομικά οφέλη, αρκεί να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και οι αποφάσεις σας να είναι λογικές και πραγματοποιήσιμες. Η πιθανότητα επαγγελματικών ταξιδιών φέτος, θα είναι αυξημένη.  Το ίδιο διάστημα, οι εμπορικές σας δραστηριότητες, θα στεφθούν με επιτυχία, αυξάνοντας τα ακαθάριστα έσοδα της επιχείρησής σας.   

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μία αύξηση στις καθημερινές σας επαφές, με ανάλογες θετικές επιδράσεις και στα αισθηματικά, θα παρατηρηθεί το δεύτερο εξάμηνο. Οι ιδέες και οι απόψεις σας, θα εντυπωσιάσουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου, όπως και η αισιόδοξη στάση σας. Ίσως η γνωριμία με ένα άτομο αλλοδαπό, να οδηγήσει σε μια εφήμερη σχέση αυτό το καλοκαίρι.
Τον Ιούνιο, συμμετέχετε ευχάριστα σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής έκφρασης που επιθυμεί ο εραστής σας, όχι μόνο για την εμπειρία αλλά σαν ένα μέσο που θα σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σας.
Στις διακοπές σας, θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο και οι αδέσμευτοι δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι από τις γνωριμίες που θα κάνουν, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2019, καλέστε στο 14990

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr