Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2693 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 09/01/2019 | Διαβάστηκε 124 φορές


Ένα θλιμμένο τραγούδι της
Jazz

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990 

Πάντα οι Εκλείψεις προκαλούσαν δέος στο ανθρώπινο γένος, ενώ οι Ηλιακές φαίνεται να έφερναν απώλειες σε μεγάλους άντρες της πολιτικής, της τέχνης, του πολιτισμού, της επιστήμης καθώς τη στιγμής της Έκλειψης εκλείπει το φως του Ήλιου και συχνά έφερε την απώλεια προσώπων που ο κόσμος τα θεώρησε άστρα στο χώρο που υπηρέτησαν .
Η Ηλιακή Έκλειψη της 6ης Γενάρη 2019 φαίνεται να επηρέασε το Ωροσκόπιο της Κύπρου καθώς ενεργοποίησε τα Μεσοδιαστήματα Ήλιου/Άρη, Άρη/Ουρανού, Ερμή/Δία δηλαδή Μεσοδιαστήματα των αξόνων της ενέργειας για ανεξαρτησία και ξαφνικών γεγονότων αλλά και της επικοινωνίας και διανόησης καθώς λίγες μόνον ώρες πριν την Έκλειψη ταξίδεψε για άλλες διαστάσεις ο Μιχαλάκης Γιασεμίδης 95 ετών.
Έφυγε απ’ τη ζωή ένας άνθρωπος τεραστίων διαστάσεων με το ταλέντο του στη μουσική από 4 ετών όπου αυτοδίδακτος, κατάφερε και έπαιζε 32 όργανα, συνέθεσε μουσική σε ταινίες κινηματογραφικές και θεατρικά έργα, συνόδευσε καλλιτέχνες στην Ελλάδα όπως η Σοφία Βέμπο, ο Νίκος Γούναρης, ο Σταμάτης Κόκοτας η Ρένα Βλαχοπούλου αλλά και με καλλιτέχνες άλλων χωρών, ενώ στο εξωτερικό κυρίως στην Αγγλία βρέθηκε στη μουσική σκηνή στα καζίνο και σε μεγάλα ξενοδοχεία ενώ ήταν ο πρώτος τζαζίστας στην Κύπρο και κορυφαίος στην Ευρώπη έχοντας θείο χάρισμα στη μουσική καθώς τζαζίστας γεννιέσαι δεν γίνεσαι. Ο Μιχαλάκης Γιασεμίδης κατασκεύασε και όργανο δικής του σχεδίασης που το ονόμασε «Γιασεμάκι», μπήκε στα ρεκόρ γκίνες, ενώ με το πλούσιο έργο του έκανε περήφανη την Κύπρο – τη νήσο της Θεάς Αφροδίτης, τη Θεάς του Έρωτα και της Τέχνης.
Η Ηλιακή Έκλειψη στη Μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου του Μιχαλάκη, στο Μεσοδιάστημα του Θανάτου φαίνεται πως έφερε το τέλος της ζωής του.
Η Ηλιακή Έκλειψη της 6ης Γενάρη σε απόσταση ανάσας απ το Μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα που έφερε στον Μιχαλάκη Γιασεμίδη ένα ήρεμο και γαλήνιο τέλος. Ένα τέλος που δηλώνει με καλύτερο τρόπο την έννοια αυτή, καθώς τέλος καταφέρνει εκείνος που φθάνει την τελειότητα και το Έργο και η πορεία του αυτό δείχνει. Το τέλος αυτής της Κρόνιας Ζωής και το πέρασμα της υλοενέργειάς του στο Κοσμικό Όλον καθώς ο Θάνατος είναι μετασχηματισμός της ώστε να περάσει σε παράλληλους Κόσμους ή σε άλλες διαστάσεις.
Αγαπητέ Μιχαλάκη –που πάντα θα είσαι ο Μιχαλάκης όπως σε γνώρισαν σα γελαστό και εγκάρδιο παιδί- καλό σου πέρασμα σε παράλληλους κόσμους. Μπορεί να μην είχα την τύχη να σε γνωρίσω ή να μου σφίξεις το χέρι στην χειραψία μας όπως εσύ γνώριζες με τον κιμπάρικό σου τρόπο που κάνεις, όμως γνώρισα απογόνους σου και συχνά τους τονίζω το pedigree που κληρονόμησαν από εσένα που είναι αυτό που τους κάνει περήφανους για τη συνέχιση του γενεαλογικού σου δέντρου.

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr